love story

Jobbig dag! Kom försent till skolan.. Hämta nicolle sedan ut till Fyllinge men då hade de hänt en trafikolycka och då funkade inte röljusen och allt kändes kaos? Hämtade upp Adra och Jennifer, sedan på vägen tilblaka så hade polisen hunnit till plastsen så det stod massa poliser och ambulanser och någon brandbil. Så den vägen var avständ så fick ta en annan väg, och sedan när vi kommer till skolan så har någon idiot glömt dra handbromsen så bilen som stod parkerad hade rullat ut och ställt sig mitt på parkeringen... Så kom ju inte till de lediga platserna, körde till den andra parkerligen på Sannarp, men där var det fullt, så de blev att vi ställde oss vi Okq8.. Lagom stressade.

Skulle egetnligen gått till fem idag, men slapp den sista lektonen! Skönt som fan :D Fast hade ändå lovat Mick att köra han hem så fick vänta till halv fem ändå :P Men jag körde till Busfabriken och satt där ett tag med Jenniefer till det var dags att hämta Mick höhö =)
Var väl hemma runt sex tror jag :P
Då blev det äta med mamma pappa Elin och Lena. Var längesen vi satt alla fem runt bordet :P

PUSS<3


praktisk marknafsföring!

.. har jag nu. Men jag och Nicolle är snabba som vesslor att srkiva ihop vår "redovisning" så fick lite tid över :D Läraren sitter jämte och frågar mig hur jag marknadsför min blogg :P Han har ng inget anant i huvudet än just det ämnet!

Tänkte innan på idag att för fyra dagar sen var det snö och vinter, tre dagar sen slask, två dagar sen sol och vårväder och idag molningt och höst... Finns det något annat land som skiftar så snabbt som vårt ruttna äckliga Sverige? Skulle jag inte tro.

Nu pratar Torbjörn... låter som at vi kommer få sluta nu! En halvtimme tidigare..(Y) Efter skolan blir det stan med Nicolle föra tt göra klart en skoluppfigt, fika och sedan antagligen träna. Sedan ska jag hämta Mick och sedan kommer Elin med bussen kvart i fem och då ska vi hem.

Vi fick sluta! Så ska PYSA nu.
PUSS<3

sov gott

god natt




inte allls låååångt kvar

Kvibille hade inga bullar så mamma fick göra egna. Sedan har jag satt ihop grädden mandelmassan och bullarna så de blev fiinfina semlor :D MUUUMSFILLIBABA som Sophia hade sagt :D <3



hur fina som helst =D





Elin kommer hem imon.. Och stannar till måndag :) Trevligt! LÄngesen jag träffa henne. Mamma och pappa var där i helgen, men både jag och Lena jobbade så vi var hemma :P Bättre när vi inte bor i samma hus längre för då är det roligasre att ses. :)

En bild på mig och Elin från när vi var i Egypten . HAHA, tur man har förändrats säger jag bara!


VI STÅR VI EN PYRAMID =d


life your life

Kom hem för någon timme sen... Ska snart köra igen, ska hämta Moa och Antonia och Lena för att köra dem till fotbollen i Getinge :) Saknar fotboll lite faktiskt... Det är något av det roligaste och härligaste som finns! Tyvärr så vill jag inte spela i ett lag där de flesta är mellan 1-3 år yngre.
Tog mig lite sovmorgone idag (A) Vaknade en timme försent och insåg att jag ändå inte skulle hinna in till första lektionen så stannade i sängen :) Körde in till idrotten som började tio över tolv istället. Jag och Nicolle hade planderat att fika efter den, men tydligen ska vi ha Samhäll på måndagar 20 ö 2 till 20 ö 3 :( Nicolle Adra och Jennifer och jag snabba oss in i bilen och åkte till Eurostop och köpte kaffe och sedan McDonalds :d HEHE. Så mycket för ett nytttigt liv :)

Efter skolan blev det Fyllinge och Vallås sedan hem!
Kommer hem och inser att jag behöver städa, rejält! Vääärldens tråkigaste,, och jag lyckas ALDRIG hålla det fint så länge ändå :( Mina fiskar skulle behöva matas också.. Men jag palla inte. Dem får mat imon :D Alla som har vatt här vet hur väl jag sköter om mina älskade små djur :) Om fiskar nu är djur.. vad vet jag?

Semle dagen idag med! GOTT. Ringde mamma innan så fråga jag henen vad det var för dag för tt se om hon fatta vad jag ville.. Jag fick till svar att kronprinssesan hade förlovat sig. OKEJ? Hon fatta tydligen inte vad jag mena..
Men hon lovade att köpa hem saker så jag kan fiffla ihop lite  FETTTIGA bullar ikväll :D

Neeehe, nu ska jag köra igen :)
PUSS<3



dagen

För snäll. Kan man vara för snäll? Känns som jag är det ibland iaf, och jag trodde inte att det var något fel på det. Men tydligen! Vad ska jag göra då? :( Är helt värdelöst på sånthär, kan inte vara otrtrevligt, säga som jag tycker om jag vet att den jag pratar med inte håller med mig, jag har svårt för att säga nej till det mesta och så får jag enorma skuldkänslor om jag gör något "fel" som egentligen är rätt.  
Ska jag börjar bli otrevligt istället? Är det bättre? Säga nej till allt? Inte ställa upp längre? Visst finns det en gräns på vad som kanske kan bli "för snäll", men den enda som drabbas är jag själv, det blir jag som får skiten i slutändan så de som inte drabbas behöver inte klaga.. 

KÄnns bara som jag dras neråt när det egentligen borde vara uppåt?


Aja, det var det. Dagen började ju som sagt med fitness på morgonen.. uhh, jag är alldeles för trött för sånt snack direkt på morgonen. Seden blev dte lite träning. Jag började med en konditionsmaskikn och tycker att det är hur lätt som helst och börjar bli imponerad av mig själv över hur mycket jag klarar, men sedan upptäcker jaga tt jag inte hade något motstånd..... (Y) Bra Anna! Det är så låren blir tränade... verkligen! Och idag skulle bli Niq och min nya start på vårt nya liv,.. gick inte bra alls idag men attt undvika mat... eller jo under dagen, men sedan kom jag hem och frestlesen blev för stor och magen gjorde ont.. så åt iaf. Börjar om imon! Förstår egentligen inte varför jag håller på och tänker på sånt här, för ibland är jag rätt nöjd som det är, men jag vet hur bra man kan må.... :/


Det var allt för mig, god natt, PUSS<3



Ida min vän! Du är bra <3 Allt löser sig.
Sophia, haa det så underbart på praktiekn, jag kommer SAKNAR DIG :( fem veckor för fan! :/ KOmmer och hälsar på iaf! <3<3<3<3 BÄSTA<3
Niq, my life would suck without you! <3 Du är bra, rikigt bra<3




love it

mysig eftermiddag ! :d<3

Söndag.

.. och jag är trött, riktigt trött. Konstigt men tanke på att jag inte har gjort ett skit i helgen typ?
Fredags jobbade jag först på Busfabriken, sedan Consilia till klockan åtta... Sen på kvällen och natten blev det mycket körning .. hehe :)
Lördag blev det jobb mellan elva och sju.. kvällen var det inget speceillt på. Skulle egentlgein ut men blev inget av det då jag skulle köra på söndag morgon... och halsflussbakterier verkar trivias i min hals (Y) Hämtade Lena och när vi skulle köra upp för backen till huset så slirar bilen och vill inte komma upp... Lagom pigga idag när vi fick gå en km till bilen klockan halv nio på morgonen.. Sedan jobb på Bus till klockan ett typ.. Sedan Consilia vid tre, skulle vatt  där till klockan nio, men vid halv sju hade de inte mer jobb så fick åka hem. SKÖNT SOM FAN, då det är avldiningstråkigt att sitta där. Hehe. Hälsade på Niqollen en liten stund med :)

och nu är jag hemma :D sitter och funderar på veckan.
blir nog mycket träning.. p åett eller annat sätt!
imon ska vi ju iaf till gymet på morgonen med klassen, men är för seg vid den tiden på dygnet så brukar inte bli extremt med träning. För min del är det bättre att gå dit efter skolan.

Neeeeeheeeee. Nu ska jag göra något annat, typ äta en apelsin. Sedan sooooova, mmm älskade säääng :D som luktar otroligt gott för tillfälllet...<3<3<3<3 :)

PUSS<3




men näääästa helg med alex och nicolle :D partaj


.

I'm lost in you
<3



:( :(

jävla skit... helgen är förstörd! taggad till helgen, men kommer jag få gå ut? NEJ!
"du måste köra lena till jobbet på söndag"... :@ hade redan fixat sovplasts så jag slipper köra på söndag! inte så smart att köra med alkohol i blodet har jag hört... :( fan,.. nu blev jag ledsen... hade sett fram emot detta..
då blir det till att leta upp en ny plan... imonkväll har jag inte helllllller ngt för mig, KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL.



denna dagen har vatt bra iaf :) börja med att köra lena in till jobet vid tolv, tog en sväg till niq, sedan ut till frösakull.. men där blev man inte länge för lena och therese slutade jättetidiiggt så fick köra dem hem... :)
kom hem, sedan körade in till stan igen för att fika med nicolle joper och peter :) peter försvann efter en stund, men vi andra tre satt kvar i två å en halv timme typ.. :P rikigt trevligt :D även fast ngn slabbar cholkad som en treåring :D haha.

kan för örvig säga att jag har fått slaff på bilen idag med :O ush läääääsklig. :( höll på att fara ut i en staket hahaha med therese och lena i bilen (Y) xD hehe. och nu på vägen hem är det läsklig halt! är LIVRÄDDD för att man ska åka av vägen eller bilen skulle dö lr ngt så jag måste gå ut själv i mörkret... :S tur man inte är feg likosm (Y)

Är på LIITE bättre hurmör nu... precis ätet en SUPERGOOOOD apelsin..... :)
Kan också nämna att imon är första dagen på consilia :D .. får ju hoppas detta går bra och att jag får mycket tider där.. då Busfabriken har blivit lite snål med det...... :/


PUSS<3



fina vän på espresso house :) <3





kaffte chockad chaii <3 :D

will you stay with me, will you be my love?

<3



Idag har vatt en rikigt kuul dag! :D Börja med att hämta Sophia, lämna Lena på jobbet, hem till Nicollen, in till stan fika lite snabbbt med Isak Joper och Pontus :) Sedan börja färden mot Gekås hehe :P Det var haaaaalt! Men de gick finfint förutom att regnet fucka sig och frös så rutan blev isig! MEN niqollen sprag ut x antal gånger och skrapta den! 

Vi stanna till på donken och körde drive in och sedan var vi inne på gekås rätt länge. Finns mkt mkt grejjer där inne.. :S Nästan för mycket! Köpte inte allt för mycket men ändå blev det för dyrt. Nu får man leva på typ 300 tills nästa lön :(

Nu ikväll så åkte Julia och Alexander med hem till oss :) Julia fixade mitt hår så imon blir det fint och lockigt :D Jag gjorde kyckligtaccos och varm choklad till hela gänget :D haha. Gotttans :) Sedan blev det titta på Eva & Adam. Såååå fula, men änddå sååå söta :D HEHE. Och nu har de precis åkt hem och jag sitter här och funderar på morgonendagen.. funderar på att sätta på en film och sova.. hur man nu ska kunna göra det i dessa pappijpttter? Känner att halsfluss e på väg tillbaka med.. :(
Men man ska inte klaga.. kunde vatt värrre.

TAGGGAD TILL HELGEN :D och HOPPAS INNERLIGT PÅ SPANINEN MED BÄSTA BRUDAR TILL SOMMAREN!
allt för mig,
pusss <3

yay

VAKNADE PÅ GOTT HUMÖR IDAG :D Min kusin och lillasyster kom in och väckte mig så satt vi och prata lite :P Och nu stter jag här.. ska snart ner och käka frukost av något slag.. makaroner kanske? Är inte överförtjust i mackor och sånt.. och äter aldrig frukost på morgonen förutom på helgen typ. Och nu är det lov så nu är det helg varje dag och då får det bli frukost med :P
Sedan åker jag Sohia och Niqollen till Gekås idag och där kan man inte gå hunring.. jobbgugt redan som det är :)
Fast nu måste jag dusha.. ska åka om 40 min.

PUSS<3



GAAAH. längtar till sommmmmaren! :D <3<3<3 jag och sohia på bild <3

snart sova

Då var man hemma igen :P jag och bästa niq har vatt lite här och var ikväll med :) först vallås runt för att dela ut supersöta cassandras inbjudningskort, videomix, fyllinge och träffa ADRA och tog en cigg. Sedan fick Niq ett flipp så då åkte vi och hämta upp Joper för att köra till Oskarström där vi träffa Isak en lite stund. Sedan in till staden igen och lämna Joper, köra ner i ett dike (nära iaf) och sedan gala lite på Vallåsparkering för att sedan köra hem hit igen :) yay,

Och imon blir de gekås me de två bästa sophia och nicolle :D ska bli rikigt trevlgit!
OCH SPANINEN I SOMMAR ANTAGLIGEN :) FAAAAN. längtar SÖNDER mig efter sommaren..  :d
meeeeen, MÅSTE ta tag i denna träning nu asså.. tre månader kvar till turkiet.. jag hinner om jag börjar efter lovet, får bli frukt och nötter i tre månader :D så kan de gå!

förrsten, taggggad till lördag! då blir de utgång med therese :D
fredag hoppas man ju på mys :) <3

aja. iaf. nu ska jag bränna en skiva till imon, sätta på scrubs och somna till det :D

PUSS<3




tisdag

JAG BÖRJAR OM. med bloggen. tagit bort de gamla, som skrev för fyra månader sen :O tur man har skills och uppdaterar och så :d

Idag har jag jobbat. Mellan tolv och halv tre :S nödvändigt (Y) och vilka insatster man han göra... trött på det dära nu.. aja.. dubbelt jobb på fredag iaf, först busfabriken sedan consilia :) får se hur detta ska gå :D men får paniiiik.. kommer aldrig få ihop tillräcklig med pengar till turkiet.. det är bara tre månader kvar och jag hinner bara få två löner till :O JOBBA JOBBA JOBBA NU..

aja iaf. snart ska jag köra lena till hennes kompis sedan glida in till niqollen tror jag :).. ,måste bara hinna byta om och smika mig lite för ser hemsk ut . HAHA. igår var vi för övring överrallt och ingenstans.. tylösand.. mina vänner i ett nötskal :) <3 på tal om köra bil då.. jag undrar hur många mer mil bilen har gått sen jag TOG KÖRKORT. :d HEHE.

nehepp, nu ska jag kila ner och käka.. det börjar osa in god matlukt på mitt rum så antar att maten är klar :D

PUSS<3

feest till helgen :D
partaj i helgen :D

RSS 2.0