And I will get lost into your eyes..



How long have I been in this storm
So overwhelmed by the ocean's shapeless form
Water is getting hard to tread
With these waves crashing over my head

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Cause I'm so used to living underneath the surface

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright

And I will walk on water
You will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright

Now everything is alright
Everything's alright

How would you react, in a situation like mine...?

Hemma igen efter en kul dag!!
Gekås med Elin, JOhanna och Nicolle was great, fick med mig mycket bra saker.. hehe bäst är ju absolut ölhatten jag och Nicolle köpte en varsin av.. kommer använas hårt i sommar! Maha.

Sedan in till stan för att fixa lite presenter till våra lärare, eller ja vår mentor Katrin och vår fitnesslärare Ola. Han får godis och en blomma och Katrin får en flaksa vin och en blomma, blir nog kanon hehe.

Nu ska jag srkiva färdig det dära arbetet så jag får det dära VG:t.. kanske är försent ändå för skulle ju skickat in det igår.. MEN någon somnade ju.. hehe.

Sedan är det packa ner lite saker som jag ska ha med mig imon hehe.

PUSS



gekås power... HEHE


träffade söta sjukligen josssssseFIN

NU är det pluggggg (som jag trodde jag var klar med.. skit)


MOT...

 



 


And everything I would give is everything you couldn't take..

Haha jag började på ett inlägg igår, men jag somande igårkväll.. så nu när jag vaknade var det kvar på datorn, men den lagga bara så får börja om.

I fredags var vi hos Mick och hälsade på hans lilla familj :)
Lördags jobba mellan elva och sju, men det blev till 11-21, som blev till 11-stäng. Lagom trött sen, hade bara sovit två timmar fredag-lördag. Efter jobbet åkte jag till Sophia, där hennes bror hade fest :) Vi satt med dom ett tag och och sedan körde vi först ett gäng till stan, och sedan tillbaka för att hämta två till.
I stan var vi lite på tre hjärtan, och där var det mycket folk, så vi skulle gå vidare mot the corner, men först äta lite på pastavagnen.
Där träffade vi Mats.. haha jag behöver inte säga mer. Blev iallafall en tripp till Skogaby och myycket skratt.

Sedan tillbaka till stan och hämta Emil Lena Julia för att sedan köra hem!
Vi var nog hemma runt fyra tror jag.

Upp klockan tio igår för att åka ut till Sopgia och vidare till Nicolle som skulle hjälpa Sophia med hennes balfrisyr, (jag gjorde en del också... mahaha trodde dom inte).
Hem till Sophia för att trä på klänningen och sedan in till stan för att ta plats i Tylösand.
Dom kom efter ungefär tre timmar Sophia och Mimmi. Och det var kallt, och det var blött för det regnade.. MEN  så värt det för dom var finast på hela mattan! :)

Sedan åket vi hem, kalla och blöta, och jag började skriva här, och skulle börja göra en kompletering/göra om ett arbete för att få ett VG, men så somnar ja och vaknar nu..

Idag tvivar jag på att det är lönt att åka till skolan, och jag e ledig, så det blir Gekås idag! Haha ska köpa en kaffebryggare, för någon flyttar ju imon :O HAHA










mitt i allt fick någon gammal man hjärtstopp? eller något i den stilen så två ambulanser kom inkörandes och gjorde hjärt och lugnräddning tror jag.. tråkigt :(







Nu ska jag dusha och sedan äta lite för att åka vidare till gekås med Nicolle Elin Johanna och kanske Sophia.. om hon inte ligger däckad någonstans..... :) hehe

PUSSSS


Hemma igen

Nu blir det sova till klockan tio, och sedan köra in mot jobbet.
Hoppas alla haft en trevlig fredagskväll och natt! :)


FREDAG!!

Men åhhhhh NÄSTAN så jag börjar gråta.
Måste kompletera ett arbete i affärsjuridiken.. annars får jag bara G.. och vill ju ha ett VG. Eller ja kompletera och kompletera, göra om skulle nog passa bättre i detta fallet.. va fan :(

Innan helgen är slut ska det vara inne. Men ikväll har jag verkligen ingen lust med det.. eller det lär jag väl aldrig få egetnligen, men ja bara jag har gjort klart det innan helgen e slut. KUL. Dumma tant :(

Ajja.. jobbade mellan elva och sju, och nu är jag hemma!
Ska dusha och dylikt, sedan ut till Sophia i think. Vad vi ska göra är en annan sak.. köra hennes bror till stan ska hon iallafall.. sedan får vi se vad som sker, ett besök hos Nicolle skulle jag tippa på? :D

Nej nu är det dushen.. SKÖNT!





FREAK ME OUT

Kom precis hem igen efter ett litet (nästan natt??) möte med Nicolle och Lina i Oskarström! :) Hade det bara varit liiiiiiite varmare ute hade vi kunnat sitta där hela natten och bara vaa.. :)

Nu är det dags för bädden där dampkatten numero ett ligger. Hon har nog lite fel i sin lilla katthjärna. (som INTE kan vara speciellt stor hehe) Hon flyger fram och tillbaka överrallt.. hon tycker om folk, men INTE att kela. Det suger. När jag köper katt någon gång iframtiden ska det vara världens mest keligaste katt.. finns det någon mysigare? Och ja svar ja det finns det, men nu syftar jag i djursyfte, en söt gosig liten kisekatt.. LOVE :)

Imon är det först lektion, affärsjuridik, förstår inte ens varför jag ska dit, vi kommer atanlgien inte att göra något, betgssnack i guess.. och sedan är det köpa studentbiljeltt till festen efter balen.. 160. YAY, älskar alla dessa små utgifter hehe.

Och efter det jobbjobbjobb.. jag har ju sådan panik över pengar så det finns inte, är det något som cirkulerar i mitt huvud 24/7 är det just det, PENGAR. (palla jag vet, men kan inte hjälpa det)  rädd att det inte ska räcka osv.. speciellt eftersom jag missade en jobbvecka när jag var på CYPERN ( som jag för övrigt saknar något såååå galet.. Jag och Sophia will be back.. helt underbart.. men nästa gång utan värdesaker.... HEHE). Men jag räknade lite på det och har jag räknat rätt (vilket jag inte alls borde vara så säker på att jag har gjort.. haha) så får jag nog ihop 110-120 timmar denna månaden ändå. Håller tummen för att min huvudräkning fortfarande funkar!!!!

Men neeej.. bädden skriker efter mig! PUSSGODNATT SOV GOTT!!!



Nicolle åkte i bagaget


vi trötta på henne, så vi stänge in henne.....

hehe :)



I rather be with you...


It's gonna break you down

OKej.. hm. Vad gör jag en kväll när jag varken jobbar eller pluggar? :S Helt konsigt ju!!!!

Hehe jag skriver som jag brukar göra när jag okmmer hem, hemkommen från jobbet och är nydushad. Haha.
Idag har vi haft lite muntligt redovisning i etiken, sedan hade vi lunch, men det var soppa så jag, Nicolle, Madde, Natha, Petra, Jennifer och Kristina bestämde oss för att fetta oss lite på Donken.. hehe.

Efter det var det träning på melodifestivaln som sker på fredag om en vecka.. hehe vi kommer vara bra SÅÅÅ BRA! De som vinner får springa ut först på studentdagen, och sedan gå först genom stan och genom parken.. så vi satsar på det! :D hehe.

Efter det träffade jag Mick, Rasmus och Emma :) Vi tog en glass i stan och sedan var det dags att köra till jobbbet, fyra till sju. Skönt att ha en sån tid lite emellanåt. Eller jaa. händer inte överdrivet ofta, men sklönt iallafall.

Men just nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra bara? Rastlös.. titta på tv? Sitta framför datorn? Städa? Laga mat? Hahah inget är lockade.. jag vill åka till Kallhaga och bara sitta där .. men nu är solen snart nere, så kommer bli kallt att vara där..buhu :(



Mick och Rasmus idag i den underbara solen!! :)


MORRRRNING

Åhh så snuskigt trött.. och ändå somnade jag tidigt igår om man jämför vad jag brukar göra? Visseligen har jag varit uppe "tidigt" .. klockan halv åtta, körde pappa till jobbet haha.

Nu ska jag ta och fixa mig lite och sedan är det skolan, har en lektion, etik, ska lämna in en uppgift (jag har redan gjort den.. steget före.. haha), och jag tror inte vi har någon mer hälsopedagogik, så ingen där nej. Men det är möte för alla treor klockan ett idag. Om bal, student och sånt antar jag.


Första gången på mååånga kvällar jag lägger mig innan toooolv... otroliiiigt

Nu är det dags för sängen!
Imorgon är det skola på förmiddagen och sedan jobb mellan fyra och sju.


avslutniningfika på hälsopedagogiken :)


finfina tjejer!


sötttttt




heeeelt fast i denna låten:


And I'm stepping forward in pain
Come home now, freak me out

sov gott


Do I really feel the way I feel?

HEJOCHHÅ.
Nu sitter jag här igen, nydushad och hemma från jobbet. Mellan elva och åtta blev det idag :)
Nu ska jag ner och rota lite i kylen och sedan sätta på mig lite myskläder haha.

PUSSHAAAJ :)


Små blir stora..

Klockan är efter tolv så idag så fyller världens bästa lillasyster Lena och världens bästa kusinvitamin 18 år gamla.. GRATTIS SOM FAN! Två av mina absolut favoritmänniskor i hela världen :D Wiiihooo!!!!

<3


(lite tråkig information nu,.. jobbet gick bra, men SJUKT mycket folk (måste  vara vädret? eller löning? haha) så vi var kvar där tills halv tolv och städade.. shit, men jaa. Hemma nu iallafall, nydushad och snart är det sängen. Och MED GOTT SAMVETE. För jag e så gott som klar i skolan, så HAR INGET PLUGG. WIIIIIIIIHOOOOO. Jag kan inte ens besrkiva känslan av att inte känna att det finns något skolarbete som jag kanske borde göra.. alltså det är helt sjukt, det är itne långt kvar alls.. 11 juni. Shit.. haha fattar inte ens att det snart är dags :O :D MEN SÅÅ SOFT.

Betalade in första hyran idag också.. eller jag och jag, pappa gjorde det åt mig. (Mina pengar alltså, men jag vet inte hur man gör sånt hehe). Har haft kontakt med tjejen som har lägenheten med, så vid tio-halv elva på tisdag ska jag vara där :) yaaay.

Men än så länge är det långt till dess, mycket som ska hinnas  innan det. Maha.
Men neeej nu är det bädden som talar!
PUSS



skola och vi träääänar maha


undra vad jag hade gjort för att förtjäääna denna blick?? HEHE


josseFIIIN!

Imon är det skola, tjugo över åtta.. vi ska öva på vals? HAHA. Kan bli skoj.. hehe. Och sedan jobb mellan elva och sju! Wish me luck.. det senaste passet gick inte greeeeat.
Bättre lycka imon! GODNATT IGEN!


Dagen!

Okej, jag hittade den.. och YAAAAAY!!! Lööönen is GOODIE!!! :)
Känns nästan som att jag har råd med hyran (som ska betalas in imon, suuuug) nu..

Stängingen ikväll med Emma och Björn var awsoooome :)
Nu ska jag plugga för vi har fitness prov imon.. om vilka skador man kan få när man tränar.. FY VAD KUL. Och fyy vad mycket text det är.. menmen.
Börjar inte försen klockan tolv imon så hinner plugga imon också.. även om min "pluggtimme" börjar klockan elva  tolv på natten.. och slutar runt klockan åtta nio på morgonen.. hehe

Resten av veckan ser ut såhär btw:
Tisdag: Skola, jobb 17-stäng
Onsdag: (skola på morgonen?) Jobb 11-19
Torsdag: Skola på förmiddagen, Jobb 16-19
Fredag: Skola på morgonen, jobb: 11-19
Lördag: Jobb 11-19
Söndag: Sophias baaaaal! :)





spenderade två timmar här med dessa två töser




Det var det,
GOD NATT :)
(ELLER JA.. GOD PLUGG? jag vet inte.. sovas ska det inte iallafall)


PANIK

AAAAHHHHH  vart är dosan till bankeeeeen? :( MÅSTE KOLLA LÖNEN.. va fan..
har ju inget kort så..... BUHHHUUUUU


MEN DOSAAn!

and I wonder if I ever cross your mind, for me it happends all the time...

Okej, jag har inte överdriviet mycket att skriva faktiskt.. skriver samma sak varje kväll typ.. "jobbet gick bra.. imon är det skola och sedan jobb och nu ska jag sova".. så brukar det låta, och ikväll är inget undantag.. hehe, vi kör på lite bilder från idag istället!


hemma hos kikki och hälsade på en sööt liten vovsing! :)


jobb jobb jobb
sötsötsöt

Sofies katt har monsteröga,, :)


vår söta lilla dampkatt med :)







Good natt :)


Söndagar när de är som "bäst"

God morgon. Fattar inte att jag har sovit tills nu.. blää jag hade ju en del att göra idag.. men men. Nu ska jag in i dushen, och sedan köra till KIkki och sedan vidare mot jobbet :)

Have a nice dayyyyy, pussshaj


köper man dessa pollyiasrna slipper man de
 inte rikigt lika god mörka pollysarna.. MUMS! :)


Innan jag somnar..

.. fyra helt underbart fina låtar...







<3


...

Och då var jag hemma igen, skönt! :)
Jobbet gick bra.. as usual :)

Sophia kom dit när jag slutade och vi åkte hem till Mick.. och han och Jaqline har ju avlat fram den sötaste lilla pojken någonsin.. åhh vilken SÖTNOS! :)


trist att denna snyggigen slutade när jag började.. men här står hon och gör vad hon är bäst på :)


tööönt med nyckel runt halsen.. men jag lovar jag hade kunnat tappa bort den mellan bilen och dörren... jag hade lyckats.


söött sött söttt.. :)


världens bääääääääästa


hämtade upp en liten lena på vägen hem,.. hon hade varit inne på corner.. ställerna invaderas av 92 :)

Nu ska jag soooooova
MUMS


LÖRDAG

Snart färdigstädat! Fint det blir maha,
Nu är det dushen och sedan jobbet :)
Ikväll ska jag ÄNTLIGEN ÅKA OCH TRÄFFA LOWE , yaaay :)
PUSS
ha en MYCKET trevlig lördagskväll!



fina skor från aiya napa :)


It's not enough to say that I miss you...

Hehe sovit gott , ja minsann!
Katten har sprunigt runt med en sminkborste i käften ett tag nu på morgonen, så nu är hon allldles brun runt munnen och nosen.. haha sminkad katt :)

Eftersom jag ligger helt okej till i skolan nu, har prov på tisdag, och sedan en kompetering i sjukvården på onsdag, så ska jag ta mig lite tid att städa här på rummet. Jag börjar inte jobba försen fyra eller fem så jag har tid. Skönt.

Haha och om åtta dagar flyttar jag? HJÄLP VAD LÄSKLIGT.. hehe. Men skojjjj!!
Förkylningen är INTE bättre btw.. SUG

För en liten stund sen gick Summerland på tv... haha kommer ihåg nere i stugan när det gick hur alla satt som förstelnade framför tven.. haha underbart!


att denna GAAAALET heta kille är med gör ju inte saken sämre :)
mums


Need you know

OKej nu orkar jag inte med tjat, så nu stänger jag av och sätter igång tven istället.. haha.
GOD NATT

( det blev ingen dush, gick ner och hämtade mat, MEN neeeej jag har inget smaksinne whatsoever för är FÖRKYLD MED ÄCKELHOSTA OCH HES HALS :( buhu.
Så då är mat INGET annat än äckligt. Men någon hunrig liten människa kan ju komma hit och äta den, för det SER gott ut.. (övertyglad om att det är det med egetligen).. men vad vet jag.. jag känner ju inget ändå maha..


haha .. gammal bild
roliga tider!! :)


.

Hemma från jobbet.. wow.. hehe mycket folk eller så? MHM.
Men jaa sedan fick jag rädda stackars Emma och Matilda som blev stannade av polisen :)

Idag har jag fått en del fixat, gjorde redovisningen, gick väl lite sisådär.. hehe pratade i en minut kanske.. haha. Men det är gjort iallfall!
Sedan var jag inne på telenor och jag orkar inte förklara allt som sades, men det blev en ny mobil iallfall, sony ercisson den jättefin har precis tagit upp den nu. Så nu har jag samma nummer som innan, yay. Slipper jag krånga med sådant!!!

Nu ska jag dusha.. hahaa..
PUSShaj

bästa på hela dagen var att jag träffade denna underbara saknadde alex!! <3


fiiin mobil :D
är ovan vid knappar bara.. haha





I need your grace
To remind me
To find my own



-

Okej, hostan tar DÖD på mig. Och känner att förkylningen börjar ta fart. Men yiiiiiiiipppiie.
Eller inte.
Såå arbetet som jag tänkte skulle bli så bra, blev inte så bra.
Meeen eftersom jag saknta men säkert håller på att kväva mig själv just nu så är det lika bra att bara ge sig och lägga mig istället.

Imorognon är det lååång dag. Först skola på morgonen, och sedan lång håla, och efter det är det lektion, och sedan jobb vid fyra eller fem.
Skoj skoj..

Pussgodnatt


.

Okej . JÄTTEBRA JAG HAR FETE RETHOSTA OCH MOBILEN FUNKAR INTE ATT RINGA TILL ELLER SKICKA SMS TILL.
GUD VAD LIVET ÄR BRA.

,,,

Värsta dagen på sååå länge. Gahh, allt som har kunnat gå fel idag, har gått fel. Varför äter folk snabbmat torsdag förmiddag? Kan inte ens beskriva hur illa det var idag.. fy har aldrig fått ta så här mycket skit på jobbet innan.. men men. Hunrig människa är otålig och elak människa. Räcker att säga så.

Nu är jag hemma.. längesdan jag jobbade till klockan sju.. skönt att vara hemma innan midnatt typ :P Har kollat shemat veckorna framåt, jag jobbar på Sophias bal, jag jobbar på min bal, och den 1 juni, samma dag som  jag flyttar, åka go kart med klassen, grilla med klassen och sedan camp sannarp. Men detta ska nog lösa sig haha..

Var och kollad på balklänningen idag, den var såå fin :) Så mamma ska hämta den imon. yaaay. Bil är KANSKE fixad? I hope soo. Jag bryr mig inte speciellt mycket om vad det är för bil.. men min käre baldejt gör :)

Men nej, nu ska jag skriva färdig ett arbete om miljödomstolen som ska redovisas imon (Y)
PUSSS



awesoooome

För nu har jag skickat in mitt dumma dumma PA! yyyyaaaaaaaayyyy
Inte försent eller så.. nej inte alls. MEN skit samma, för NU är det inskickat!!!


Jobbet gick kalas, konsigt, men det är faktiskt KUL ATT VARA TILLBAKA :D
Jobbade med Josse och Emma, så det var skoj :D

Nu ska jag ta och sova faktiskt. Imon är det jobb mellan elva och sju. Och innan det ska jag åka till skolan och prata med en lärare.. haha fick tillbaka det jag skrev om katerrn.. och som svar fick jag att jag skulle skriva om kvinnas underliv.. haha okej? Jag skulle boka en tid med henne.. mmm kul.

Har fått försäkringspappert, men har redan råkat skriva i fel ruta och på fel rader.. så får väl be om ett nytt.. eller strya över jag vet inte. Eller så får helt enkelt mamma eller pappa skriva i det, för jag fattar inte.

Det gick inte att sätta i det kortet i den rosa mobilen :( Jag fattar inte, köpte ju ut abenemanget från den.. så det borde ju gå.. Men nu får jag ta en likadan som pappa hade, han hade köpt två utav samma.. haha SÅ fin. Men det får duga så länge till jag får en ny.. mitt nummer nu börjar på 072.. haha skumt.

Men jaa det var väl allt.
En såååååå fin bild på mig och Josse från ikväll.. hehehe AWSOME


BIG love!<3

 


Awesome

Sådär, nu har jag gjort så mycket jag har kunnat. Ikväll blir det sista färdigt. Mamma hade pratat med försäkrningsbolaget, och eftersom allting är under ett år gammalt så kommer jag få tillbaka nypris på alltihopa. Dock så är det ju självrisken också. Men innann det skulle jag få hem papper som jag ska beskriva precis hur det gick till och lämna in. Sedan tar det sju till tio dagar innan jag får svar.
Men nu håller vi tummarna.

Jaaa det var det. Jag orkar inte beställa ett nytt kort idag, kommer ändå inte få det föresen nästa vecka, så jag kan lika bra vänta med det tills imon tror jag.

Nu ska jag avsluta här, och sedan köra och lämna datorn till Sofie och sedan köra in till jobbet!
Och mobilen jag ska ha är ju förresten min gamla rosa.. och nu är det kontantkort som gäller ett tag.. BUHU :(
DET SUGER. Men kanske bättre än ingen mobil alls i guess..

Så pusshaaaaaaj :)

denna skönheten.. haha


God morgon





Frukost- plugg- stan- jobb


-

Nu är det snart dags för sängen! Imorgon ska jag inte till skolan, utan hoppar det, det är typ PA redovisning, och tar mig chansen att sova lite istället!

Sedan in till stan för att träffa mamma så vi kan prata med försäkrningsbolaget.. säger som Sophia.. vi tänkte oss båda att vi skulle få upp lite motivation av den här resan, att orka komma tillbaka och ta igen allt likosm, vila upp oss. Men tvärt om, det sätter bara spår i huvuduet, och jag bara går och oroar mig för att det inte kommer gå bra osv.. blää.. Och någon är så arg på mig blir det bara värre och jag blir ännu mer ledsen :(

Måste fixa nytt bankomatkort imon med, samt gå in till telenor...
Menmen, sedan är det jobb, stäng och det är med JOSSE! :) yaaaaay


Riiiikigt söt cover på "om du lämnade mig nu" av Lars Winnerbäck!

Pusss god natt


-You're Gorgeous-

Skönt att komma ut och gå lite.. går inte att vara här hemma när någon beter sig på det viset.
Om 12 dagar är det flytt.. någon som är mer glad än jag för det?
Även om jag inte gillar att vara helt ensam, så kommer det bli bra.. så bra.

Jag har fastnat för denna låten..




:(

Okej, jag tar en promenad istället.. här går inte att vara
:(


tillbaka till verkligheten

Hemma från skolan!
Eller ja.. skola och skola var där i typ en kvart, för fick typ bensinstopp på vägen in.. buhuuu :(
Sedan blev det E-house med undebrara klasskompisar! :)
Efter det BK och kolla tiderna för veckan med underbara NICORETTEN :D och sedan hämta upp Sofie och vidare hemåt :)

Nu är jag galet hungig, så ska ne roch fixa en ääääckligt god sallad vill jag lova!!!! Och sedan fixa klart PA..

Imon är jag TYP ledig? SÅ soova länge mahhaha! Jobba sedan på kvällen yay :)
MEN NEJ NU DÖR JAG AV HUNGER
PUSSSSSS


AT HOME

HEMMA!
(flyga är faktiskt rätt läskligt..)

Tänkte lagt upp en bild, men har ju inga så..
God morgon!
Nu ska jag sova i några timmar och sedan är det skola.. tror jag.
Ett besök på försäkrningskassan och telenor blir det nog iallfall...



SADFACE

Nu sitter vi vid ett internetcafe och vantar pa att tiden ska ga.. klockan fem i halv tio ska bussen ga mot flygplasten, sa i svensk tid fem i halv nio... For att kompensera oss har vi fatt kaka gratis pa hotellet.. inte for att de ger tillbaka nagon kamera, men eftersom de tog alla pengarna forutom lite lite soophia hade i vaskan sa har vi inte haft nagra pengar att kopa mat for.
Jag ar sa galet forbannad och ledsen pa den eller dom som har tagit det.. ALLA BILDER.. och pengarna, galet mycket sjavrisker jag kommer fa betala for att fixa tillbaka sakerna.. sa himla traktigt. men varst ar alla bilder.. helt sjukt vilka fina bilder vi har tagit, vi har varit pa den absolut finaste stranden nagonsin och fotat jattemycket.. och pa batturen.. och alla bilder nar vi varit ute.. fan vad det suger. bara att nagon har varit i vart rum, vi har varit helt ovetande och de har tagit i vara saker, lyft pa saker i vaskan och tagit fram min planbok och sant.. ush blir sa ledsen :/

och mobilen.. ska betala den i typ ett och ett halv ar till.. kul att betaal for nagot jag inte ens har.. det ar 539 kr i manaden.. buhu...

veckan har for ovrigt varit varit hheeeeeeeeeeeeelt underbar om man bortser fran de tva sista dagarna..
nu har jag typ en halv minut kvar och sitta har.. sa byyye. inatt vid typ tre svensk tid ar vi hemma, wiiihhhoooo

sadface ganger en miljard

Och veckan har varit alldeles j'vla underbar fram tills idag.. nagon ackel har varit och tagit rumsnyckeln ur var vaska och gatt in pa vart rum och tagit allt vi har utav varde... mina sista pengar bade euro och svenska, kontokort, systemkamera, digitalkamera, mobil, plus laddarna... sophias nessisar,, vad idioten nu skulle med den till,

vi har fatt nog och vi vill hem... blaaa vad detta dygnet kommer ga langsamt, vi vagar typ inte lamna rummet.. polisen vettafan vad de gor.. polisanmalt ar de tiallfall aven om vi inte kommer fa tillbaka vara saker,,
typ 17000 i varde.. kul..
systemkameran ar varst att den ar borta..
det gar inte ens beskriva hur ledsen vi ar...

bla att det finns sadana ackelmanniskor dom misstanker en gammal dam.. men vad hon ar vet dom inte..
men nu kommer ving manniskor som vi ska prata med och se vad polisen har sagt..


hej da

Heeeejdå :)

För nu drar vi :)


detta kommer blii såååå bra, SÅÅÅ BRA!!


EN TIMME KVAR

Åhhh... snart en timme, sedan kör vi :D hehe
Hemkommen från jobbet nu, eller var och träffade Nicolle en snabbis och sedan hem till Sofie en snabbis, så därför jag kom hem så sent. Har precis dushat och ska snart sätta på mig lite kläder haha..

Har inte rikigt packat klart ännu, så får nog ta och lägga ned det sista.. Åhhh nervös är ordet! Är lite skraj för att flyga, för sist jag flög var hem från Alanya.. och det var inte okej. Det var mitt i natten och det var becksvart och det åskade och man såg blixtrarna från håll.. jag mådde piss och var rätt sjuk.. och det skakade som fan hela vägen hem.. Inte en behagligt flygresa så att säga.. och jag låter som en lipsill, men det var mycket läskligt! :O

Men nej nu ska jag inte ödsla tid här.. måste fixa färdigt!
Pussshaj


-

Nu är det minsann inte långt kvar! :D YAAAY.
Packningen har jag påbörjat, men måste vänta tills det som har blivit tvättat och upphängt är torrt innan jag packar ner, fråga mig inte varför, kan bara inte lägga ner något innan allt e framme :O

Men det får vänta tills jag kommer hem, då är ju allting torrt och redo för att packas ner.
Nu ska jag ner och fixa lite med PA.

Elin är värdens snällaste och låter mig (jaaag, värlens slarvigaste, oansvaringaste människa) ta med mig hennes systemkamera :D Åhhh så snällt! :)

PUSSS

-

Nu är jag snart färdig med en uppgift som jag alldeles starx ska skicka in! :) Yaaaay, men den är VÄÄÄLDIGT g nivå, EXTREM g- nivå, NÄSTAN så jag skäms.. tillochmed Sophia sa det, och hon har ingen kunskap om det ämnet.. :P haha, men det är gjort iallafall!

Alla kläder ligger i en hög på sängen, vad ska jag ha med mig?
INGEN ANING.

Det får tas imon, för nu blir det stan :)


Har iallafall haft en superhärlig kväll med absolut VÄRLDENS, VÄRLEDENS bästa SOPHIA! :d <3

Lördagkväll...

och  vad gör b1 och b2?
Vi ska plugga.. hehe. hoppas alla fryser och är blöta ute på krogen :D hehe.
Nej..

Jobbet gick bra, men mycket att göra, sedan gaaaaasa hem för att köra Lena Elin och Julia till en buss, och sedan åkte jag och Sophia hem hit. Vi har inte kommit längre än att jag har fått äta lite (toppchef).

Nu ska vi sitta nere vid teven.. för här uppe fastnar antaligen hon eller jag vid datorn.. hehe :)

PUSS

Shit...

ångerst och panik, tidsbrist vill jag lungt säga..

Skola idag mellan tio över åtta och tio över nio, sedan Eurostop med Sabine och sedan jobbet mellan elva och fem i elva tror jag vi stämplade ut eller något sånt. Tufft pass och en tuff dag.

Pratade med alla mina lärare om vad jag ska göra innan jag åker och det är:
PA  (göra klart)
Katetersättning (skriva info alltså, inte GÖRA, GÖRA det)
Titta på en film (Die Welle.. tysk, superkul)
Affärsjuridik (skriva tre sidor om miljölagar och miljöbalken..)
Kompletering till VG/MVG i häldopedagogik.


Detta är vad som ska vara klart innan söndag natt.
Nu ska jag, om jag får igång min dvd... (inbyggd i tven och den är inte alltid den sammabetsvilligaste..) kolla på Die Welle (ringde mamma så hon har köpt den eller hyrt den jag vet inte, den låg på köksbordet iallafall). Lika bra att ha det gjort.



så här ser framsidan ut.. jätteinbjudande.. verkligen.
jag suger på att titta på film.. extremt.. extremt mycket. poäng till mig om jag INTE somnar.


-

Då var fitnessarbete nummer två skivit och inskickat. Hur bra vet jag bara fan inte hur det blev? Lägga upp träningsprogram för tre olika personer... hahaha jag suger på sådant, har inte den blekaste aning? Men men, det är gjort iallafall. Lär inte få mer än G i slutbetyg ändå, men lite tråkigt om jag verkligen är ute och cyklar.. Aja, gjort är det iallafall.

Igårkväll var jag jätteledsen och grät jättemycket för då känndes allt helt hopplöst, men nu känns det bra, RIKIGT BRA! :D

NU ska jag med gott samvete lägga mig och sova, för ska upp klockan halv sju (fruktansvärd tid jag vet).


en till mycket fin bild från asien :)

(paaaanik ont om tiiiiiiiiiiiiiiiiiid!)



I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine


LYCKLIG

... för jag och Sophia ska till Cypern på måndag! :D wiiiiiie helt amazaing, helt UNDERBART!!!!!!!!!!!!

Galet på jobbet, sjukt mycket folk ikväll :O Vem äter snabbmat på en tosdag? höhö.
Men gick fint ändå, Emma hoppade in och räddade hela situationen! :D

Nu har jag fått galet mer enegri så nu ska jag skriva fitnessarbete numero 2..
Imon har jag skola mellan tio över åtta till tio över nio, sedan är det jobb mellan 11-23 typ. Lördag 11-19 och söndag 17-23. Tåget går klockan kvart över sju på måndag morgon, det känns som att jag kommer vara vaken i typ tre dygn nu frams till dess... :S
Jag har sammanlagt en timme i stan, en halvtimme imon och en halvtimme på lördag. Och jag har lite inköp som behövs fixas.. hm.. Tiden räcker inte till! Tänk om vi hade kunant ha 30 timamr på ett dygn, så bra allt hade varit då!


Men nej nu klagar vi INTE, för nu är det utomlands på måndag, jag anser starkt att både jag och Sophia förtjänar det här SJUKT mycket.. :)


BRA ANNA

YAAAY
Nu har jag precis skickat in fitnessarbetet som är typ en månad försenat.. 11 sidor blev det på. (Utsmyckat med bilder maha). En STOR sten lämnade precis mina axlar.. EN STOR STEN.
Nu är det bara typ fyra inlämningar kvar och en prov i hope.

Nu ska jag ner och fixa mat och sedan köra till jobbet.. 17-stäng idag.
Pusss!


fin bild elin tagit i asien!


-

Skönt att få sova ut lite idag!
Nu ska jag börja beta av plugghögen lite.. :)
Ush.. och blir det någon resa? JUST NU ser det inte ljust ut, men försent vill ja inte påstå att det är!

Nej inte god ide att slösa bort tiden här egetnligen.. pusshaj

Crash and burn..

För det gör alla ibland eller? :(
Just nu går inget rätt alls...
Måste bli färdig med allt, men tiden finns aldrig..

Övertrött och hade sett fram emot denna dagen länge :(
Låter jättelöjligt att bara se fram emot att få vara hemma en HEL kväll.. utan någon annat än bara vara likosm..

Men nu ska jag sätta igång "I taket lyser stjärnorna" och sova..
Imon blir det nog stanna hemma från skolan, för har inte hunnit plugga ikväll, så får göra det imon på dagen istället..

God natt


(dessutom hatar jag äckelpäckel telenor! fick ju en superdum spricka över skärmen, så går jag in på telenor idag och frågor om det täcker försäkrningen. "ja visst gör den det, men hade jag varit du så hade jag väntat att andvända dig utav den tills mobilen inte går att andväda längre och byta in den då." JAG KAN ALLTSÅ ANDVÄNDA MIG AV FÖRSÄRINGEN EN ENDA GÅNG. OCH MÅSTE ÄNDÅ BETALA 600 KR I SJÄLVRISK? VAD ÄR DET FÖR ÄCKLIGT JÄVLA SYSTEM????? HATA HATA HATA ÄCKEL TELENOR! KUL ATT HA EN FUL SPRICKA I SKÄRMEN?)

(en tips.. kör inte i 100 på skogsvägar sent på nätterna.. för då får man ibland tvärnita för äckliga vildsvin...)


skolan!

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja.. sista lektionen för dagen! Har bara haft en innan på morgonon, så jag var med på Nicolles lekion, de skulle redovisa och jag var med för att det skulle bli lite diskution.. haha.
Nej men vi brukar väl alltid ha tre lektioner på onsdagar? Ajja .. sjukvården börjar nu tjugo över, håller på till två.
Tandläkarebesöket gick bra, inga fel på tänderna inte, förutom lite tandsten (som man alltid får ta bort sa han) men det är första gången jag gjorde det idag, och det var lite smärtsamt och det blödde.. Men en sak jag reagerade på var att tandläkaren inte hade några handskar på sig till en början :O Eu..

Sedan när jag skulle köra från Oskasrtröm till Sannarp så tänkte jag helt fel och körde mot Göteborg istället.. så fick köra av i Kville och seadn på Motorvägne igen.. hehe.

Men nej nu ska jag ut och möta Evelina och sedan är det redovisning ! :) pusss


Everybody crash and burn sometimes..

Nu har jag varit hemma i typ en och en halv timme och inte gjort något vettigt what so ever..
Det var trevligt attt träffa Sofie innan, har inte varit där på evigheter.. jag har inte haft tid :( Och när tiden inte ens räcker till ens bästa vänner? Vad har hänt då?
Vi fixade iallfall god mat! Och sedan var det jobb för min del. Gick bra, inte mycket folk där ikväll så gick smidigt och snabbt!
Imorgon ska jag tydligen till tandläkaren (ligger tre lappar nere på köksbordet om att jag ska dit, tjugo i åtta. En som pappa har skrivit, en som mamma har skrivit och själva inbjudan dit.. eller kallalsen?). Och tandläkare har jag inte problem med, men tiden :O TJUGO I ÅTTA. Fatta segt..
Efter det skola och sedan träffa Sophia och fixa lite :D
Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte ännu :) Men mest troligt plugga! :D Jag tror inte någon förstår hur skönt jag tycker att det ska bli att BARA FÅ VARA HEMMA..

Men nej nu ska jag nana, upp tidigt imon ju :O
Sweet dreams :)





-

Helt underbart att kunna sova ut lite! Min arm känns lite bättre idag faktiskt, nu gör det "bara" ont när jag lyfter den högt.. Men det ska nog bli bra!

Nu ska jag skriva lite på ett av fittnessarbeterna.. har ju två stycken.. yay?
Sedan är det bara PA, en uppgift i sjukvården och en i rättskunskapen. Sedan TROR jag att det ska vara över med gamla uppgifter.. då kommer bara nya. Men det ska det nog fixas.

Pratar med Sofie nu, hon erbjuder pluggplats hos henne hehe, men har ingen bil så det betyder att jag måste gå.. vilket faktiskt låter rätt skönt för att vara ärlig! Men ska börja jobba om två timmar och 45 minuter, så känner mig liiite stressas över det, men ut och gå är bra också.. Ska ju vara hemma halva dagen och hela kvällen imon också. Heeeelt sjukt vad jag längtar .. haha.

Men nej, nu ska jag traska.. hehe, pusss



snaaart sophia, myyyycket snaaaart ! :)


- need you now-

Hemkommen från jobbet, hann köra inom Sofie en sväng också :)
Min arm gör fortfarande ont.. :( Men jag antar att det kanske tar tid innan det hjälper? Jag vet inte, men ska ta en utav tabletterna och försöka sova iallfall.

Köpte biljett idag med, till studenfesten som är på onsdag, men jag har bestämt mig för att inte gå på den.. jag orkar helt enkelt inte. Jag köpte den bara för att man "ska gå", men jag är inte festsugen alls och mår bara inte bra så struntar i den :(

Har inte så mycket mer att säga..
God natt


AJ

Idag mår min arm inte bra alls :(
Var på Vårdcentralen och fick en kortisonspruta i axlen (mycket obehagligt) men den har inte hjälpt ännu :( Och det är snart fyra timmar sen.. Det värker mer nu än innan..
Han sa att det kan vara en inflammation i ett muskelfäste, men det enda han gjorde var att kollade på armen och tryckte lite? Men jaa..

Nu sitter jag på affärsjurik och vi ska börja med ett eget arbete, Miljödomstolen har jag valt. Superkul.. Men jag såg en skadad mås innan idag som hade tappat sin vinge och ett ben stack ut ur sidan på den :( Han var alldeles blodig om näbben också :( Jag började nästan gråta, tycker sådant är så hemskt att se.. nu är den säkert död :( Bläää..

Men nej nu ska jag skriva ut lite fakta och sedan börja arbete så jag slipper sitta med det sista veckan.. ?

Snälla låt denna veckan gå fort..?

För just nu känns det nära breakdown?
Fredagen var väl helt okej?
Lördagen jobb mellan elva- tre, och sedan paus i en timme och sen jobb mellan fyra och stäng..
Idag har jag jobbat mellan halv ett till halv fyra, och sedan paus i en halv timma och sen fyra till stäng..

Jag vaknade igår med att jag inte kunde röra min arm? Det har fortfarade inte gått över, det stålar ut smärta i hela vänsterarmen och uppe i axeln är något sönder? Nej jag vet inte.. inflamation eller något, men det gör fortfaradde jätteont och jag kan inte ha den på något annat sätt än rakt ner och böjd armbåge om det inte ska göra jätteont.. :(
Var på akuten igårkväll men de sa åt mig att ta tabletter och åka hem.. som inte hjälpte alls :(
Det förstör jobbet, och jag blir på dåligt humör av att det gör så ont hela tiden :(

Det onda i min mun har kommit tillbaka bigtime, och det gör ont.

Jag blir stressad för jag har så galet mycket att göra på en vecka, måste fixa färdigt allt skolsaker innan måndag typ, för då åker jag och Sophia till ett varmare ställe.. jag måste fixa färdigt allt, och jag jobbar måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag mellan fyra eller fem och stäng. Onsdag är det studentfest (och den måste man ju gå på? :S) Just nu känns det bara som att jag INTE orkar, känner mig helt slut..

Gud vilken klagotext.. men ser inte mycket posiftift at the moment..
Ge mig lite enegri? Någon? :(


RSS 2.0