Då var helgen slut..

Och jag har bara jobbat.. fredag lördag söndag. Idag var det sjukt lungt där så kunde sluta redan halv fyra. Hemma här har vi haft gäster ikväll för att Lena har fyllt år. Sedan har jag hämtat Elin i stan, hon kom med bussen från Norge. Och nu är jag hemma igen, och jag har inte börjat plugga på psykologin tills imon... :/ Är asstort prov känns det som för det är fyra olika papper med olika frågor på :( Imon blir det iallafall jobb igen. Först Nautilus, sedan jobb, sedan åka och skriva provet och sedan tillbaka till Busfabriken..
Det går nog bra, om jag får ha en bil.. Elin är ju hemma nu, så vi är fyra pers på två bilar. LYCKAT.


Scary

Mitt fönster är öppet bakom rullgardien upptäckte jag nu....
Läskligt, jag HATAR att hålla ut armen i det svarata mörket och stänga det... Att jag inte lär mig att jag ska stänga det innan det blir mörkt haha.
Är rädd att någon ska dra tag i min arm så jag ramlar ner! :(
TÖNTVARNING PÅ DETTA :)


Uppdatering!

Skrev ju inte sedan i torsdags ;) Men har haft alldeles fullt upp! Fredags blev ungefär som plaeringen jag skrev om sist. Vi fick sluta lite tidigare så det blev BlueThai med några klasskompisar, gott och trevligt! :D Sedan åkte jag till OnOff och frågade dom, men jag hade tydligen ingen försäkring, så det kommer kosta minns 1800 att bara laga det.. och det är inte ens säkert att det går. Så inte lönt att lägga pengar på det känns det som. Så får köpa en ny i sommar, har inte rikigt ekonomin till det för tillfället :/

Jobbet var iaf lungt i fredags inte så mycket folk, så ingen stress där inte. Slutade lite över sju sedan kom Nicolle och vi åkte till CityGross och mötte Jennifer och Adra. Vi handlade lite till det vi behövde till kvällen!
Åkte hem till Nicolle och vi satte igång vattenpipan och Nicolle fifflade ihop en RIKIGT god måltid!
Potatiskroketter, fläskfile och kantarellgryta och svingod sallad. Alla blev rikigt mätta i magen. Vi skulle bakat kladdkaka och käkat den med grädde och jordgubbar och sånt, men det var ingen som orkade rikigt...
Sedan åkte jag och Nicolle till Oskaström. Jag vill inte ens kommetera kvällen där :( Blir arg bara jag tänker på det. Så jag låter det vara osagt,.. idiotiskt iallfall och ibland föstår jag inte vad folk tänker med.
Sedan in till stan och hämta pappa som hade vatt ute lite :P

Idag blev det jobb mellan halv tolv och halv sex ungefär. Vääldigt lite folk idag med, så rätt lungt. Skulle jobbat stägning och då brukar man sluta sju. Det var bar ajag ocgh Jens kvar och eftersom det inte fanns något att göra så fick jag gå en och en halv timme tidigare än vad jag trodde. Skönt egetnligen, men man behöver alltid pengar..
Körde till Nicolle och hämade lite saker från igår och sedan handlade jag lite.
Hämta Sandta och Frida och hem till mig. Sophia kom efter en stund med :D Det blev grillning och vattenpipa vid Kallhaga =) Eller ja.. grillning och grillning engångsgrillen SÖÖÖÖG så blev inte så mycket grilllat.. det slutade med att jag käkade halvfärdigt kött och Sophias hamade i sjön. Sandra åt sitt kallt. Frida hade redan käkat innan... hon var smart ;) Haha. Var iaf trevligt med tanke på att de tvar sjukt längesen vi alla sågs :) Sedan åkte vi hem hit och käkat glass. Nu har dom nästan precis åkt hem och jag ska lägga mig. Är jättetrött..

Imon blir det jobb igen.. halv tolv börhar jag. Sedan får vi se när jag slutar. Men tror inte det blir stägning i alla fall. Vi får se. Elin flyttar hem imorgon med. Inte för att de thar med mitt jobb.. men för övrig info.

Nu blev det ett sådant där långt inlägg igen som antaligen ingen läser hela på, men blir så när jag inte har skrivit på ett tag..

Sleep Well.
Puss!


Nu är det klart! :D

Det klänns MYCKET SKÖNT. Arbetet är klart! Wiiihhhho. Tio sidor. Kanske inte jättemycket, men det får duga  för detta iaf!
Men jag är faktiskt lite ledsen..... :/ Jag tjatar om min fisk kanske, men det är synd om han, speciellt ikväll.. han flög ner på marken och låg där på sidan så hällde jag i mat.. och allt bara föll ned på han :( Han försöker komma upp men han kan inte.
Och den tjocka oranga fisken bara jävlas med han genom att hugga efter han och bita av hans långa hårstrån eller vad det är!
Jag blir så arg!
Jävla fiskfan!
Eller nej, jag blir ledsen..


Föröskte ta en bild på han men webkameran skickar upp felmeddeladen hela tiden så jag orkar inte..
Men kan förövrig tipsa om en underbar låt!

Chase Coy- Lullaby

Har lyssnat på den tre dagar i sträck typ, och tröttnar INTE. ´Jättefin!

Imorgon ser dagen ut såhär:
- tidida bussen, börjar tio över åtta. slutar vid ett, (om man inte får atbete själv på svenksan, då slutar jag tolv typ)
- va i stan :) (förhoppningsvis med nicoretten!)
- pappa kommer in och jag ska köra han till hans kompis, sedan får jag ha bilen.
- vid fyra (om jag inte rings in tidigare) blir det jobb på busfabriken. ska jobba stägning.
- sedan åka till city gross och handla maten till imonkväll med fina tjejerna :)
- hem till nicolle, byta om, laga mat, efterrätt och ha det JÄTTETREVLIGT :)<3
- sedan får vi se vart vi ska? jag ska köra iaf. haha. mama är fortfarade inte glad sen förra helgen så lika bra att vara duktig i en helg :P
- kanske hämta pappa, beror på vilken tid han vill hem :P


Sådär ja. Vilken planering! :D
Eller jo, kan inlägga att jag ska lämna in min kamera på lagrning tänkte jag också.. eller gå till Siba och se vad dom kan göra!

Men nej, NU ska jag sova. Ska upp om fem timmar.
Sweet dreams


Trötter..

Vatt uppe sen kvart i sex idag morse.. Fick åka med den tidiga bussen idag, var ruskigt längesen jag gjorde det.
Sedan skolan till tjugo över tre. Hem till Nicolle, sedan möte med bekavningsteamet sedan hem.
Jag måste börja skriva arbetet som ska vara inne imon.
Och jag orkar verkligne inte. Jag känner mig helt utmattad...

Imon blir det iaf käk hemma hos Niq med Jennifer Nadine och Adra. Vi ska laga mat och efterrätt tillsammans :D Wie


I've been trying so hard can't get you out of my mind

Hämtade upp Sophia på vägen in till stan innan när jag skulle hämta mamma. Trevligt med lite sällskap! <3 Sedan åkte vi och handlade.. Vi kom hem vid halv elva typ, och vid halv tolv var maten klar, klyftspotatis kassler och sås. Välbehövligt. Mamma köpte även vanligyoghurt och frysta hallon som jag kan äta till frukost. De dagarna jag inte börjar tidigt då, eller till helgen. Hinner inte när jag börjar tidigt, jag sover hellre den exrtra kvarten.

Nu ropar kudden på mig :)
God natt...


Man blir ju galen!

Varför svarar inte pizzabargarna när man ringer!? Vi har INGEN mat här hemma och mamma kommer inte hem försen sent..... jag och Lena dör av hunger här.


Eller jo
nu ringde mamma ska hämta henna på LillaTorg, då ska jag fan se till så vi handlar... lite potatis hade ju vatt gott!

Ny mobil!

Jag trodde att mobilen kunde lagas mot betalning, men dom lagar inte ens fuktskadade mobiler.. Så japp. Pappa ska säga upp mitt abonemag på den trasiga.. synd bara att det var 13 månader kvar att betala, så det blir 69 gånger 13 att betala för den. Blir runt 1000 kr tror jag. Så nu har jag satt abonemanget på mitt namn, så från och med nu kommer jag betala min teleräknig själv. Så jag kommer bli SÅÅÅ SNÅÅÅÅÅÅL!. Hehe.

Det andra sättet jag kunde göra på var att köpa en ny mobil och betala hela den och sedan sätta in mitt gamla abonemang i. Men den billigaste telefonen de hade var för ca 1000 kr. Och den var apful så kunde lika bra göra så här.

Det blev iaf en rosa telefon. Sony Ericsson. Haha jag bertäadde att min förra telefon (den vita nokian) också gick sönder av fukt och det regnade ute när jag skulle gå ut.. så sa hon som jobbade där att jag skulle akta den nu för att det regnar så jag inte förstör den på direkten.. hah.

Men iaf. Det är kul med ny mobil, men surt att det kostar så mycket :/

Har för övrigt haft tre muntliga redovisnigar, och alla tre gick fint, så nu är det LIIIITE mindre saker kvar att göra! SKÖNT :)

Nehe nu har LENA för en gång skulle lagat mat ;) Visseligen sa jag precis hur hon skulle göra men det är hon som har gjort den så ska ner och äta lite :)


denna är det iaf =)

Zonterapi

Jag åkte in till stan innan för att lämna boken till Nicolle och för att vi skulle plugga inför imon. Vi har tre, ja TRE muntliga prov imon... Inte alltför kul. Först sammhälle, som jag inte kan ett skit av. Kan de tre första orden. Sedan edter det ska jag och Nicille göra Gökboet muntligt, då vi inte har gjort det skriftiga. Och vi minns knappt filmnen, men Jenny är snäll så det ska nog gå fint :) Sedan är det David Lega boken.. Som jag inte ens har börjat läsa. JAG HATAR ATT LÄSA BÖCKER. Önskar jag fått åtminstonde LITE av Elins läsintresse.. jag tröttnar efter första sidan och somnar oftst bara jag öppnar en bok. Men eftersom man ite vill sitta knäpptyst och bli uttittad när man inte säger något så är det väl lika bra att läsa skiten.

Sedan till torsdag måste jag göra klart svenska arbete som jag HELT hade glömt bort att jag skulle lämnat in innan Turkiet, det var då min data la av så jhag inte kunde göra det och så fick jag tid på mig, men jag har totalglömt det så ska fixa det imon.

Men det ska jag skulle komma in, det som hör ihop med rubriken då..
Lena och Julia fyller år idag, så skulle LEna ut till henne och jag skulle hämta henne kvart i nio.. och eftersom jag ändå kom från stan så tänkte jag vara snäll och bjuda dom på kyckligrullar :DEftersom jag visste att mamma pappa eller Birgit inte skulle vara hemma under kvällen. Visseligen var Birgit hemma när jag kom dit vid nio, men de hade inte käkat så passade bra :D Mums på det.

Och jag har haft så ont i höften idag ( jag låter som en gammal kärrinig nu, men fråg aNicolle hur handikappad jag såg ut när jag går) så frågade Birgit mig om hon skulle göra lite fotzonterapi.
Och för er som inte vet vad det innenbär att hela kroppen finns "utmålad" på foten kan man säga, eller varje kroppsdel har en liten del i foten som motsvarar just den kroppsdelen. Och har man ont någonstans så ömmar det på den lilla delen i foten. Och ajajaj vad ont det gjorde när hon tryckte på den delen som står för höften..... och för nedre delen av ryggen. Så jag tror faktiskt att jag tror på denna metod. För det ömande verlkigen i dom delarna som står för höften och ryggen.
Häftigt iaf! :D Och jag hoppas det hjälper. Hon sa att det kanske inte hjälper imon, och att det kan göraondare imon, men sedan skulle det bli bättre.
Jaaa det var det jag skulle komma fram till.
Blev en jävla massa text som ingen orkar läsa ändå...
Men nähä. Nu blir det PLUGG.


Hemma hos Fidde med Nicolle =)

Kontraket

Då var kontraket för Burger King påskrivit :) Sedan blev det en liten runda på gekås och jag köpte smink (eftersom allt försvann i lördags. Och så köpte jag nötkräm och tuggummi till Lena som fyller år idag. Julia med för den delen så mycketgrattis till dom! :D <3 Tänk att dom är 18 om ett år... shit haha.
Sedan när jag skulle köra hem började det åska och blixtra skitmycket.. Och det ÖSTE ner. Och jag blev dygnsur.. sedan blev det allsång med mig själv i bilen själv ´hahaa.

Och nu ska jag ta tag i samhällen tills imon.. eller ja om tio minuter när top model är slut ;)

Lyckat anna!

SKICKLIGT! Kollade i väskan sen i lördags... och visst fan har jag tappat bort allt jävla smink med! :'( Allt utom mascaran är borta.... Helvetres jävla skit. Klart att jag ska lyckas med det. FAN OCKSÅ :( Kommer ju bli asdyet att köpa allt nytt.. speciellt när jag inte vill ha hm's egna skit.. FAN FAN FAN FAN :(

Det var iaf vädligt trevligt med Sophia ikvälll :D <3
Fler sånna här kvällar tack :)
 


<3
extremt gammal bild.
svarthåriga :O

Sådär ja!

Då var alla bilderna uppe på facebook! :)
Nu ska jag bara se vad man hittar hur man laddar upp filmer, har två filmer som folk borde se! Haha.
Men det får jag ta sen, nu har jag precis dushat och ska köra ut till Sophia för vi ska ned till Oskarström och käka pizza. Eller tror inte hon ska käka, men jag ska iaf. Hehe. Eller kycklingrulle får det nog bli!

Nähä u måste jag klä på mig ska köra om tio min och jag sitter i handduk!
Puss


Första klart .D

Då var hälsobilden inskickad och klar!
Nu har jag bara en miljon andra saker kvar, men ändå känner MYCKET skönt att jag har gjort klar en sak iaf.
Nu är det som jag kommer på:

- Rehabilieringsarbete fredag
-Psykologiprov/frågor. frågor idag, provet vet jag en när jag ska ha eftersom alla andra gjorde det idag.
- David Lega boken som ska bli utläst- muntligt på onsdag
- Muntligt samhällsprov på onsdag
- Gökboet muntigt onsag
- Analys Exprimentet, måste lämans in så snart som möjligt!
- PM från tidningsarbete vi hade för länge sen
- Utvärdering från vår egna idrottslektion


Det är väl det jag kommer på.
Men sedan är det säekrt mer.
Skulle absolur inte förvåna mig, men som sagt en sak är klar och det är jag glad för :D

Ingen halsfluss

Nepp.. det var det inte. Skönt det iaf! Men det jobbiga är att man inte vet varför man är sjuk då? Kan ju bara vara en vanlig förkylning, men det känns inte som det :( Jaja. Sitter och håller på med psykologifrågorna nu, ska skriva hälsobilden sen med. Och ikväll ska pappa hjälpa mig med rehabiliterngsarbetet.
De är så oroliga för min frånvaro. Jag vet inte ens varför? Visst att den kanse är hög nu, men konsigt när jag har vatt borta i en vecka? Iaf. Imon ska jag gå på den rehabileteringen på morgonen, sedan vid ett ska jag skriva kontraktet med Burger King. Hoppas det blir jobb där väldigt snart, ser iaf fram emot det väldigt mycket! :)
Missar ifs idrotten imon.. vi skulle ju redovisa, typ fjärde gången vi missar det, men det stora problemnet i det sammanhanget är ju att jag och Nicolle har skrivit om FEL matsak. Kul när man har gjort ett helt arbete, så har vi skrivit om fel.. Eller så är det dom andra som har gjort det? Jag vet inte, någon av oss är det iaf. Får prata med Pernilla imorgon om det iaf.

Kan ju bara säga såhär efter helgen.. aldrig mera så mycket alokohol :) Så slipper man alla problem. Min mobil funkar fortfarande inte, ölskadad som den är. Kameran funkar, men den STINKER öl. Men värst är ju mobilen... Man känner sig ju helt naken utan den :O Jag tappade min förra mobil i en sjö en gång och den gick inte att laga utan att betala för det efter som det är fuktskadad, så antar att jag måste köpa en ny.. Och då får det bli en rikigt billig mobil. Fick mitt lönebesked idag.. 1200 typ. Har nästan aldrig fått så lite.. Men man får vara glad för det med. Finns inget direkt jag ska köpa nu ändå. Eller jo ett ps2, men det får vänta tills nästa lön. Jaa. Har inte direkt något val.

Måste också tilllägga att det är synd om min fisk, han som jag skrev dog för några veckot sen, han är inte död! :D Men han har typ fått sina långa fenor eller vad det är kapade... och han flyter upp och ner och kan inte rikigt hålla kontrollen över sig själv tror jag.. Tycker synd om han iaf.

Nicolle ringde precis och sa att vi har ingen letkion på morgonen, så jag slipper köra in dit och sedan tillbaka till Gekås. Skönt det!

Nehe, nu ska jag fortsätta med pyskoligin! =)


<3

Sjuk :/

Tror jag har halsfluss så det blir ingen skola imon.. mamma ska boka tid hos vårdcentralen (hur inkompitetna dom än är) imon så jag får kolla upp. Jag har haft halsfluss en miljon gånger innan så jag vet hur det känns innan det bryter ut eller vad man ska säga..

Förkyld som tusan är jag med.. :/
Och en helvetes massa i skolan.

Festen igår!

Var rätt kul.. men det blir ju alltid samma sak....

Men det spilldes öl i min väska, så allt smik är blött, kameran är paj, mobilen är paj, min kofta är borta, jag har ont i mitt ena knä... :( Nicollle och jag tappade bort varandra? Jag vet inte, men min mobil dog så kunde inet ringa heller :(
Och sedan kunde jag inte ringa hem eftersom jag inte hade ngn mobil så sov i Oskaström, och när jag ringde mamma idag morse så var hon rätt arg för jag inte ringt igår så nu får jag inte ha bilen på hela veckan....
JÄTTEKUL.
Då antar jag att det blir buss till Ullared på tisdag då? Jaja. Gäller bara att hitta mitt busskort då, eftersom det var ett jävla tag sen jag åkte buss så har jag inte den blekaste aning om vad det är ..

För övrig info bara, sorbet Lime Citron lr vad den heter är helt jävla UNDERBAR :) Har ätit ett halvt paket bara på morgonnen.

Fick det är på msn precis:
Det är från en turk som vi träffa i Turkiet. Ush.. skulle inte ens gett min msn.

yes all things ı said rightsı do really like you and ı want you to like me too because you are so sipecial girl for me ı really mean that. ı wait the agoust. you are my blonde angel ı am lucky ı meet you. have a nice time take care of yourself ı give you my phone number is : -bye

why do all the good things come to end ?



Ha de nice dag =)


GALET god drink :) Jordgubbsnågot.. muuuuums säger jag bara!
Jag sitter i bakgruden och ser koncentrerad ut till Eurovision..




sjuk.. mendet blir fest ändå!

Japp, idag mår jag lika dåligt som igår, om inte sämre.. övre delen av magen typ värker.. och jag orkar inte.
ikväll blir det fest i åled, men först pizza med nicolle fidde och pontus. sedan förfest med samma om inte fler. jag vet inte.

orkar inte rikigt mer nu, ska vila.
pussss!

Sjuk :(

Jag mår piss idag med...... :( Så inget jobb.
Magen halsen huvudet, förkyld. Hatatatatatatatatata

Imon blir det fest iaf (y)

Igår var det lite småtrevligt hemma hos Hampe med Nicolle Jennifer Sahlman och Mick, Isak mfl. :)

Elin och mama är ocg kollar på en stuga på östrta stranden som Elin kanske ska hyra. Tror att hon har flyttat hem nu hit.. jag vet inte, en massa saker har hon med sig iaf? Vi bara bråkar ändå..




Hade ju inte tackat nej till att åka tillbaka....

Home again!

Sådär, då var vi hemma från Turkiet :P Veckan har vatt skjukt skoj och vi har träffat på mycket trevligt folk ! :D Det blir kanske en tillbaka resa i Augusti till fyra nya kompisar från halmstaad? :P Jag orkar inte skriva allt vi har gjort och sånt... är skit trött just nu, kom hem vid klockan fem typ inatt tror jag, eller halv fem var det kanske, och jag har blivit sjuk, så de sista 30 minuterna abv flygresan trodde jag att jag skulle dö för hade sånt jäääävla lufttryck i öronnen.. och det har fortfartaden inte släppt, jag hör som en gammal tant för tillfället. Sedan hostar jag... förkyld och huvudvärk :( Men det släpper snart hoppas jag! Ska ladda upp alla bilderna på facebook nu! Det lär ta tid, men vi alla tre har sagt att ALLA bilder ska upp :P   Kommer nog lite bilder här med, men orkar inte rikigt fiffla med det nu.

Ikväll ska jaf träffa Nicolle och sedan är det möte med bevaknongsteamat :)
Puss haaaaaaaaaaaj

Turkey

Turkıet ar toppen! Fast jag har brant mıg alldeles fşr mycketç
Hıttıls har
Sandra Syndat! Bıg tıme.
Emma plus en tıll svensk (manlıg kon) tagıt sonder en nattclubs totalett.
Vı har blıvıt kallad swedısh hores och go to hell.
Jag har blıvıt erbjuden en forlovnıng.
Ikvill ska sandra ut och eta med en turk!
Igar var vı ute och drack drınkar med tre turkar. Dom trodde nog dom skulle fa ngntıng men fıck en dıss nar vı fıck vara drınkar gratıs.

Vı avslutar ınligget med pappskallle!
Ha de topppen. Det har vı!

Hotellmaten ar skıt!

Nu lugnar det ned sig..

Väskan är packad nu. En del av Änglagårdarbetet är skickat. Jag har fått i mig lite mat (chokladglass, men det har samma effekt). Fiskarna har fått mat. Jag har kollar på Scrubs.

Det enda som behövs fixas nu är frukost till imon, men det får jag fixa på Staoil inatt.
Åker för övrig info om TRE TIMMAR! :D wiho.
Men jag lovar, JAG HAR GLÖMT NÅGOT. Jag vet bara fan inte vad.

Nicolle vet jag inte rikigt vad jag ska göra utan.. :(
Haha renaste alla bilder på digaitalkameran innan, men sprarade två på henen och mig =) Hhaa :D <3

NU KOMER JA PÅ DET,
Skulle lägga in musik på mobilen....
får fixa det nu.
Ohh.. jag som ville sova någon timme :/
Ajja.
PUSS<3

CPDATA

Så börhar jag skriva skiten och när jag ber mamma läsa det kommer det upp ERROR-meddelande och allt försvinner!
DET GÅR BARA FEL IKVÄLL :(

Allt ligger i väskan nu.. men vet inte hur tung den är :S Vill ju kunna shoppa en massa där nere ju... Får väga den sen.

Och nu börjar desperate housewifes... och eller hur att jag kommer kunna skriva skolarbete då :(

I coluld kill someone

Jag är så äckliiiiigt irriterad!!!!!!!!!!
Värst är att kanterna på kasslern var kvar i såsen vi åt till maten! Jag kan inte få ner det då.!
USH.
Jag har inte skrivit den dära jävla Änglagård!! Jag är så arg på mig själv för hur mycket jag än försöker så fattar jag verkligen inte hur jag ska srkiva :( Och hade jag kunnat hade jag redan gjort det som vissa här inte verkar förså.
Jag är skitass på att packa! Vet inte hyr mycket jag ska ta med och det jag tvättade och hängde upp i morse verkar inte vilja torka för mig.
Mitt rum ser för jävligt ut (har det slagit ner en bomb här?) och jag vill att det ska vara städar tills när vi åker, vilket är om 6 timmar. Vilket låter mycket, men jag har mycket att göra!
Mamma köpte apelsiner, INTE clemtiner som jag bad om.
Jag har ingen aning om vad man ska h vart i resväskorna
, pappa kom nyss upp och sa att jag skulle packla lite i handbagagdet då min andra "kanske skickas till Kina". Jaaaa, då ska man tänka om.
Godiset dom köpte till mig igår är är det bara äckligt kvar av. :( Och jag lär inte få köpa något nyttt.. och jag har inga pengar.
Och det ska sättas upp ett par jävla vindkraftverk här någonstans!!!! GUD SÅ FULT. Jag frågade mamma om man kommer se dom och hon sa "kan nog bli så". !!!!!! Assså... NEJ. Och det görs ENDAST för att tjärna pengar, man borde kanske tänka lite på dom som bor i närheten? IRRITERADE ELLER VADå?

Och första gången jag skrev detta inlägger försvann internet ner och nu fick jag skriva om hela skiten.
Pricken över iet är nog att det kom en skitdålig låt på Spotify nu.
Ursäkta alla fula ord. Men jag är arg.

Jag är ju rikigt skicklig... eller inte.

Repade bilen idag :( Skulle parkera i ett garage så var det jättetrångt och det stor en stor stole jämte plasten där jag skulle stå.. Så började jag köra in men ser att backspegeln kommer ta in, så då tänker jag att jag ska backa, men NEEEEJ, då går inte det för att hjulet sitter "fast" eller vad man ska säga vid stolpen... så ska jag köra lite framåt, men inte faaaan gå det. Så lägger i backen igen och gasar till bakåt och då hör jag det där hemska ljudet av att något rispar.....
Syns inte jättemycket, men fäljen fick sig en bra stöt och är blå och röd... Och lacken försvann lite över däcket..
Men pappa sa att det inte var jättefarligt. Puuuuhhh :)

Idag har vi klättat på Klätterklubben med klassen. Eller jaa.. mindre än halva klasesn var det då väldigt många skrev nationellt i matte och vissa antaligen inte ville. Det var iaf skitkul! Men ASJOBBIGT för armarna haha. Gosh dom skakade när vi var klara. Haha. Men kul var det!

Och nu kom jag hem och tänkte börja packa... men vet likosm inte vart jag ska börja :( Avskyr att packa är skitdålig på det. Vad ska man ha med sig likosm.. Elin är asbra på det, synd att inte jag fick lite av dom generna.

Får ta tag i det, och sedan ska jag och mamma åka och handla lite..

Nu blir det bilder från idag!



KlätterElin


Jag och lite av Lisa


Jag och Elin :)
Hehe att titta ner när man är där uppe är inte det smartaste .. :P



Nicollen!<3 En vecka utan dig? :O Hjääälp



Nähhäää. Nu måste jag ta tag i det!

Useless

Ibland får ni en till att känna sig som världens idiotiska och sämsta männsika.

Har skrivit lista på det jag ska ha med mig nu. Så ska börja packa imon. Måste bara tvätta lite kläder imon.. Hoppas bara hinner torka. Eller jag, mamma får tvätta för jag har inte koll på hur man gör :/ Ännu något mer att klaga på..

Nu ska jag iaf sova.
God nattttiiii


Lyssna denna låten:
http://www.youtube.com/watch?v=Ok2tZ9oWMRM

jag vet inte om jag hört något bättre? lyssnar på den om och om igen ...

Hur i hela friden

.. gör man stuvade makaroner?
Mamma pappa och Lena verkar ju aldrig komma hem så får göra maten själv.
Jag och Sophia åt upp all potatis igår, så får göra något annat, så blev jag sugen på mjölkmakaroner. Men har ingen aning om hur man gör det.. Men det står kanske på förpackningen? Eller något.

För övrig info så är inte fisken död. Han lever nu igen... men tror inte han mår så värst bra.

Gissa vem :O

Som somnade och vaknade nu?

Det är som vanligt.
:)

Den som väntar på något gott..

.. väntar aldrig för länge. Skickade nyss ett sms till min lillssyster och bad henne be mamma eller pappa köpa massa godis i godisbuktien som ligger innan Norge här i Sverige.
Jag har aldrig varit inne i något liknande! Wow säger jag bara... var inne där då när Elin flyttade och jag och pappa körde henne och Martin upp. Säkert över 1000 sorter och massvis med annat godis. Jag hade kunnat spendera flera hundra där inne.
Haha. Nu låter jag hång och lite som en tjockis ;) Men det finns inget likande!



Ser det inte ljuvligt ut ? :O
Och detta är ändå bara en liten del av butiken :O

Jag fick jobbet!

Yesyesyes!!
Dom ringde från Burger King innan idag och sa att jag fick jobbet! Känns toppen! Sommaren är räddad, (pengamässigt). Ska blir jättekul, nytt jobb, nya möjligheter... eller något.

Idag har det vatt en soft dag, först fitness på morgonen, sedan håla. Jag Niclle och Elin gled in till staden och kolla runt lite. Tog ett kontoudrag, 4,78. OJ vad glad man blir då...

Sedan tillbaka till skolan och pyskykologi. Vi fick tid att plugga inför provet, så jag hämta Julia i staden, som för övrig har köpt en suuuperfin klänning!, och körde hem.

Nu sitter jag här och har kollat på TyraBanksShow och nu börjar Top Model.


Lille miiiiiiiisemaja låg och sola så skönt när jag kom hem :)


Neeehe. Ska ner och hämta lite god glass!
Ha en trevlig fortsatt dag :D



Walk me out of here, I'm in pain

                                           
Feg som jag är har jag alla lampor i hela huset tända :) Tv kommer få vara på heeeela natten ^^
Haha.
Sleep Well!

Söndagkvällen och bilder

Sitter är ensam hemma just nu. Sophia har precis åkt hem :)
Maten blev förresten klyftpotatis, kassler, tomatsallad och en rikigt jävla stark vitlökssås. (Vi kan döda folk bara genom att andas på någon nu Sophia!)
Haha jag sitter och äter det nu, fast kallt, jag orkade inte värma det. Det och clemnenteriner, godis och cheeeesedoodels :D Mums. Eller jaa.. kall kassler är kanske inte det godaste man kan äta, men med lite vitlökssås går det ner!
Tackar Sophia för sällskapet ikväll, mycket trevlit :D <3

Änglagård är fortfarande inte skriven.. va fan är svensk kultur? Jag har inte den blekaste aning :( Fattar mig inte på sådant här. Men tänker absolur inte ha ett ig i en kurs, INGEN CHANS. Får ta och fixa dettta!


Kusiner! :D - Elin Anni och Lo


Julia jag och Leeeena :P


Myyyysbilden på Julia!<3


Kusinvitamin och jag =)

Haha jag vågar inte vända mig om nu :O Det låter som någon dör på tven..........

Never give up on something that you can't go a day without thinking about

Gissa vem som somnade?
Jag la mig i sängen och blunade i kanske tre sekunder, sedan vaknar jag någn/några timmar senare när NiquNicollen ringer mig. Hon har vatt och fikat med Martine idag, skulle egetnligen med, men orkade inte köra in så långt. Känner mig grymt trött idag. Inann var jag jättepigg men min säng har nog någon konsigt dragningskraft för jag kan somna så fort jag lägger mig i den. Kan ju också ha att göra med att vi kom hem sent och somnade ännu senare/tidigare idag morse? Kollade inte på klockan så vet inte, men det började bli ljust ute vet jag så klockan var nog än del. Haha. Mamma har ringt mig, så jag pratade med Lena, mamma och Elin. Tack för lånat av klännigen :) Jättesnällly!

Ringde Sophia innan för ska ner och handla något till kvällsmat, skåpen och kylskåpet ser lite tomt ut här hemma, så tänkte jag om hon ville med, så ska snart hämta henne nu. Hon körde från skolan nu typ så ska snart köra! Hon åker till England imon :D Såååå kul :D Det var två från varje klass som fick åka med, så blir hon utbvald. INTE ILLA! :d<3

Funderdar på vad jag ska käka här ikväll? Kassler och klyftpotatis är ju en favorit så blir nog det ^^ Om kassler inte är dyrt? Annars blir det typ köttfärsås och pasta? Om det köttfärsen är för dyrt? Haha. Aja får se, något får det blir för har inte ätit ännu idag, eller joo CHEEESSSEDOOODELES och chokladglass! Men ingen "rikigt" mat.

Så JAAA. NU ska jag köra.
Och ikväll ska jag skriva änglagåååård. JAG SKA.


TRÖTTER

Igår åkt ejag ju hem till Niclle efter jag km hem. Vi visste ite rikigt vart vi skulle ta vägen, så vi hörde med Snövit och han sa att vi kunde hänga med till Torup där de var fest. Så vi åkte dit men åkte tillbaka till Oskaström rätt snabbt då festen där började nå sitt slut.
Nicolle och Lina åkte hem till Pontus med Fidde och Nemo och jag och Sebbe åkte hem hit. :) Haha jag hade på datan och musik och hade tänt upp hela huset bara för att jag inte skulle vara så rädd när jag kom hem, eftersom jag trodde jag skulle hem själv.
Idag vakna vi vid tolv kanske? Sedan körde jag hem han och nu gör jag inte så mycket. Måste skriva Änglagård skiten så man inte får ig i hela kursen. MEN JAG KOMMER INE IHÅG FILMHELVETET.

Ska lägag upp lite bilder från igår senare!


GÖTEBORG

Eller ja, Tjörn har vi vatt idag på konfirmation då Max blev konfirmerad. KOm in i kyrakn 1 minut innan det började haha. Det är Larssonstyle :P Sedan hem till dom och äta och fika och sådant. Alla små kusniner, dom har blivit så stora :O Tiden går snabbt, världens sötaste är dom iaf :) Sedan tog jag och Julia tåget hem och Lo körde hem oss. Så nu är jag helt ensam hemma, har tänt alla lampor vi har. Hehe. Så att det inte ska se så mörkt ut sen när jag kommer hem senare ikväll :) Nu ska jag in till Niclle så får vi se vad vi tar oss sedan. Lite sisådär festsugen :D Men det blir nog inte, tror jag inte iaf.
Men nu ska jag sminka om mig sedan köra.


Jag bor i bilen

Kom nyss hem. Körde in till Nicolle innan, sedan blev de Havedal med Elin och Evve och Nicolle, sedan Oskaström, Sennan. Och eftersom jag lovade mamma och pappa att vara chafför ikväll så ringde dom precis när vi hade kommit till Sennan och då får jag köra hem.. och kom nästan nyss hem. Och nu ska jag tillbaka..
Sedan upp klockan typ åtta imon, om inte ännu tidigare för att vi ska på Konfirmation på Tjörn.


Och förresten, det blev tåget tilbaka! Jag och Julia kommer ha superkul. Haha, OM vi inte kommer bort i Göteborg där vi ska byta tåg :O

DAMP

MIN DATA CPAR SIG :O blir galen!


Har precis ätit och dushat nu :)
Julia har målat och fixat mina enligt henne "ovackra" naglar.
Nu ska jag städa klart på mitt rum och sedan får vi se vad kvällen väntar!

:OOOOOOO

Har precis vågat starta datan igen....
Inann åskade det som faaaaaaaan, hela huset skadade till två ggr :O
Strömmen gick, och jag är ensam hemma :( USH...

Vafffffeeels

I brist på mat som passar mig här hemma körde jag ut till Slättåkras lilla butik och köpte grädde och mjölk flr jag tänkte göra mig lite våfflor haha. Och vad är våfflor utan grädde? Neeej, inte lika smarrigt direkt.
Regnar ute nu med... ush så trist väder, för en vecka var det UNDERBART med sol. Nu har det var skitväder sen i början av veckan :( Tråkigt som fan, men det gör det bara roligare att åka utomlands! Idag är det fem dagar kvar. Wow. Känns overkligt haha. Om en vecka ligger vi där på stranden jag Svanus och Emma!.

Och frågan är ju vad som händer ikväll? Jag har ju hört att det ska bli lite problemlösande? Eller Niqu? :D Haha.


Haha från i måndags på fitnessen :)
Mördablick


Såg denna bilen hos Räven... Typ en sådan vill jag ha på benet.. Fast det ska vara en stjärna till.
Och kanske inte så stora, men något i denna stilen!
Snyggt.

:(

Tror mamma och pappa har tagit med sig maten till jobbet...
det fick bli vanlig äcklig macka..


Ledig idag!

Vaknade precis! Så UNDERBART det är att kunna sova hur länge man vill, utan att behöva gå upp föra tt köra till skolan.
Vet dock inte rikigt vad jag ska göra idag? Eller jo, städa. Lena ska ha kompisar här hemma ikväll så tänkte vara lite shysst. Hon skulle först ha fest, men hon ringde precis och sa att det blev bara tjejerna. Så ville hon att hon jag och Julia skulle käka taccos ikväll.
Japp, vi får väl se.
Nu ska jag ner och se vad som finns till frukost.
Eller man kan väl äta middag så här tid? Hehe, är inte så förtjust i frukost.
Hoppas att lite mat som vi gjorde igår är kvar.

Ha en lovley dag.


En dejt

.. med kuddden!

En trevlig kväll med världens bästa brudar SOPHIA OCH NICOLLE!<3

The killers

.. är vad som strömmar ur högtalaren!

Nu har vi precis käkat klart, mums så gott det blev.
Nu ska jag sminka mig, byta kläder och sedan köra in till Niclle!


Hej Elin. Denna bilden är till dig :)

Mmmmmm

Det luktar gott här i huset!
Klyftpotatis i ugnen, perfekt kryddade ;)
Kyckliggrya på spisen som puttrar på och luktar underbart!
Lena och Julia har gjort salld och dressing som smakar toppen!

Snart klart hoppas jag!


Ledig imon!

Och det är så jäkla skööööönt :) Därför ska jag in till Nicolle senare ikväll och fira detta? :D Haha.

Nu sitter Lena och Julia i das bed.
Hon ska sätta upp papijjotter i Lenas hår.. och jag ska laga mat. Kycklinggryta och potatis! Muyms. Mamma ska bara tina kyckligen först.

Det är lite diskuttion här om hur jag och bästa kusinvitamin Julia ska göra imon. Vår kusin Max konfiermerar sig på lördag och de bor på Tjörn. (20 mil härifrån) Frågan är bara hr vi kommer hem. För mina föräldrar ska vidare till Systeryster i Olso och hennes föräldrar skulle till Skövde. Så vi har tre altenativ:

- Åka tåg hem. Antaligen bästa altenativet.. Men då måste biljtetterna bestaällas och våra kära föräldrar ska prata om detta imon, och då får man bara hoppas att det inte är för sent! Men hur kommer vi hem från Halmstad?

- Att jag kör upp och sedan hem igen. Men 40 mil.... Orkar jag det? Joo det gör jag nog, men kommer kosta satan med bensin.
 
- Att inte åka alls. Men vi båda vill, för vi träffar aldrig våra andra söta kusiner.. eller släkringarna så hade varit jättekul.

- Kom på ett fjärde altenativ: LIFTA. Vi ställer oss vid vägen och viftar på tummen ;) Hahha. Neeej. Ingen god ide.
(skämt åsido).

Jaja. Det löser sig nog. :D En sak är säker, Julia och jag kommer ha en rikigt trevlig hemfärd hur vi än tar oss hem, det är jag säker på!



Nu ska jag ner och börja med maten!



Ser lite smått koncenterad ut!
<3<3

Jipppiiiee

3 min kvar. Sedan slutar jag för dagen och pyser hem!

pm

LAMT LAMT LAMT LAMT LAMT.....

Praktisk markadsföring :@

Gosiih så tråkigt lektion.
Har fått slutuppgiften nu.... Men orkar vi börja med den idag Nicolle?
.- NEJ.

Sophia, du ringde upp mig innan haha. Jag lyssade ett tag på det du pratade om, men förstod inte rikigt, så jag la på. Tror inte du hörde när jag ropa efer dig i luren. Hehe.

Idag morse när jag körde in till skolan kom det ett trafikmeddelade om att det var en lastbil som körde på fel sida, alltså mot trafiken på e6 :O Guuud vad hade jag gjort om jag hade mött en stor långtradre?? :O Kört in till kanten och sprungit ut i åkern så långt ut som möjligt så att han inte kör över mig. HAha. Tur nog så var han på väg mot Falkenberg från Varberg, så en rätt bra bit ifrån Kvibille- Halmstad, men ändå!



Han e död-

Han dog i nattt min fisk :( Jag blev faksitkt ledsen! Nu ligger han i växten på marken. Pappa på fixa det sen.

Sophia Nicolle och Emilias tatueringar blev jättefina alla tre!
Efter smärta ggr 3 gick vi i staden och käkade thaimat. Mums!
Sedan blev det åka och äta glass, JÄTTEGOTT! Kommer dock inte ihåg vad det hette, men det ligger på vägen mot Gullsbrandstorp. Och sedan vägen över Plönninge, lämna Emilia, till Slöninge hämta pappa, lämna Julia och Sophia sedan hem.
Nu ikvkäll har jag Lena och Julia lagat mat ihop haha.
Pasta, kassler, vitlökssås och asgod sallad till det. Mästerkockar :) Trevligt hade vi med. Lilla gänget här hemma!
Julias sås blev ju toppen, Lena lyckas med salladen ;)
Pappa tyckte om det vädligt mycket. :D
Mamma är inte hemma ikväll.. Så vi tog över matrollen :P Gott blev det iaf!


Och nu tänkte jag ladda upp lite bilder från idag.


Det glömde jag skriva! Vi träffa på Peter Siepen (stavning?) idag när vi väntade på att det skulle öppna!
Man såg att  det var han på VÄLDRIGT långt håll. Och han verkade lite stressad, han skulle med ett tåg.
Fina rosa skor hade han iaf :)


Tre nervööööösa brudar :)


Emilia fick vara först ut!
Riiiikigt snygg blev det!
"Even when your hope is gone. Move along, make it thouhg"


Smääääärta :)
But she made it!


Smärta på hög nivå även här kan jag tänka mig :)
"Livet ska vara som för en fjäril en sommardag".
Askalasfint! :D


Stressad

Nyss kommit ut ur dushen. Ska leta upp lite kläder (hatar på morgonen när man inte hittar något att ha på sig!). käka frukost, (om det finns något ätbart), och sedan köra till Plönninge för att hämta Sophia och Emilia.
Skolan, sedan hem!.

Puss

Att jag ens tänker det.....

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska


men jag har saknat din hand
har saknat din röst

ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst


somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör


det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv


jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem




Det känns inte okej längre. Inte någonstans :( Jag hatar känslan. Men det kommer krypande.. jag vill inte :(
Jag önskar bara man kunde gå tillbaka i tiden och ändra alla fel jag gjorde.

Du är det mest underara jag vatt med om.

Irrriterade!

Sånt här gör mig arg!
Skrev precis ett långt inlägg så ska jag trycka på publicera så laddas sidan om till blogg.se framsida.
Jag vet inte varför, men jag brukar alltid att kopiera det jag skriver, "bara ifall att" liksom. Det gör jag alla gånger, men inte denna... Haha. Typiskt :P

Iaf. Dagen har vatt lite sidådär halvseg :P Började med rehabiliterng på morgonen, tio över åtta. Mick åkte med mig in, och han bestämde sig för att följa med mig på min lektion istället för hans, så han var med. Tur Ann är så snäll så det gick fint.
Sedan in till staden med Nicolle och Mick. Mötte även Sandra där inne. Jag skulle växla pengar. Jag la till 21 kr så fick jag 950 lire (tror jag det var). Det är iaf 5000 svenska kronor. Det bör nog räcka hoppas jag.
Sedan åtevände Mick till Kattegatt och jag och Niq gick till TattoRäven för hon skulle prata lite med han om imon. Hon Sophia och Emilia ska tatuera sig där imon :) Jag hade Nicolls tid från början, eller om det var Emilias? Jaaa, Nicolle fick Sandras tid. Inte så smart att tatuera sig en vecka innan man åker utomlands :( Synd.
Är sugen på en till nämligen. Men tror jag ska göra det när jag kommer hem från Turkiet, fast hos Pablo. Hos Räven har jag tid den 27 januari haha.
Iaf det blir antaligen fem stjärnor på benet. En för varje famijemedlem :P
Sedan tillbaka till skolan för idrott.
Och jag måste säga, att är jag så otränad som jag kände mig idag är det fan illa. Haha, orkade ingenting. Hinderbana. Och sedan krabbgång och springa på alla fyra. Det var kul, men mest jobbigt.

Sedan pizza i staden med Nicolle Jennifer Adra och Nadine på Victoria. Mums! Men man blir så äckligt mätt av pizza. Men gott är det :P
Niocolle fota lite under idottslektionen :)


Söta brudar


Varm? Neeeeeje. Absolur inte.


Sweeeeet <3


Snögggt. Jag och Elvira in action


EHE.

Ska kolla slutet på Ugly Betty nu, sedan blir det Depserate HouseWifes :d


Första gången :O

Som jag äter skinka på EXTREMT LÄNGE.
Fick något konsigt sug i affären om att jag ville ha skinka i toast :O
Skumt!
Mums iaf fick med mig Carte'Dor (stavning?) glass och Kaktus Lime sorbet, eller om den heter Citron Lime, kan det också vara. Helt underbart!

Hm.
Det smakade faktiskt helt okej... :S?

Och min fisk är fortfarande dålig... han flyter, men är levande :(


Han lura mig!

Fisken är inte alls död :O Han simmar nu... fast på ytan och på sne :( Så han är nog med ena sidan i graven.......
Tycker synd om han!

Ska iaf köra och hämta mamma nu, jag sov som skönasst så ringer hon, och ingen buss kan hon ta, neejnej. Jag ska köra in till staden.
Brb,
Eller inte.


:'/

Min fina fisk är död.......
RIP


:( Du har klarat dig näst längst!


Hahahahah bara dennna kvar nu. Han ser pigg ut iaf.
Superintresssssaaant!

Tror den vita är död iaf, han ligger och flyer på utan..... fast den ena vingen.. eller fennan menar jag rör sig :S
Pappa får ta ut han sen.


Nicolle!

Jag får flipppp!!!!!!!
Vad FAN tar man sig till?
Orka skolan imorgoen förresten. BLÄ.
Näääääää ska sova nu. Så slipper man alla dessa tankar :O
Ohh gosh. Det tar död på mig.
God nattttttt.

Förresten, chokadpuddiningen blev kanon!
Elin, jag tänkte faktiskt på dig när jag gjorde den.



Muuuums

Har precis vatt nere och vispat chokladpudddig!
Nu ska det bara stå kallt ett tag och sedan ska jag vispa grädde!
Muuuums säger jag bara!

Bilderna!

Hhehehee. Jag tror att de flesta håller med mig om att alla bilder är bättre i svartvitt, så ändrade om dom lite.
Enjoy.


Matilda Pilla Bc :)


:D


Schteeeek


Schteeeek (99 procent av alla bilderna från kvällen ser ut som denna :P)


Alla är inte lika fotoglada som Nicollen :P Toooossse =)


Foolk :) Bla Fidde i mitten! Och tror det är Dala som är på väg att gå från bordet :P


Hahahahaha. Snööööggt.


Alltid på toppp. Nicooooolllle!<3<3


Dët får räcka med bilder... Dom andra borde inte få visas. Haha :)
Nu ska jag gräva ner mig i sängen.
Ställer mig frågan om det är skolan eller gymet imorgoen!


ångerst

Jag vet då ikke vad jag ska säga om gårkvällen/natten...
Det var trevligt. Men jag lyckas ju alltid med ngt (y)

Bilderna kommer senare iaf! :D
Nu ska jag ner och hämta bilen i Oskaström eftersom jag ställde den där igår :P
Pusssss

stranden

.. var mkt trevligt med Lena och Julia :)
Dock kunde det vatt LIIIIIITE varmare då det blkåste en del.








ps

jag har för övrigt fortfarande ont på samma ställe i armarna som igår :(

Stranden och feeeest =)

Snaer ska jag Lena och Julia åka till stranden, klockan tolv skulle vi köra hörde jag :P
Kan bli rikigt trrevligt!
Och ikväll blir det fest i Sennan :) Kul! :D
Känns som att dagen kommer bli rikigt nice. Och pricken över iet är att det är endast 11 dagar till Turkiet!


Förra året, Sophia och jag :)


Kusinvitamin =)

Hamnade ute hos Kusinerna ikväll :) Gillar att vara där! Träffade Anni som jag inte träffat på väääldigt länge :) Söta Saga var också där.
Kom nyss hem nu. Alla sover här, s¨å ska snart släcka datan, sätta på scrubs och somna.
Jobbigt bara att här är så äckligt varmt inne!
Ändå har jag fönstret öppet...

Måste bara skriva något läskligt nu..
Jag somnade ju innan och sov ett tag, sedan när jag vaknade hade jag jätteont i mina biceps lr vad det heter.. Ingen annan stans, utan bara i själva musklen på båda armarna. Så satte jag mig vid datan och skulle ta musen och då kan jag inte röra armen :O Den vill inte som jag och den känns heeeeelt lam.... Så jag får lyfta högerhanden med vänsterhanden och lägga den på musen och trycka ner med mina andra hand på det finger som jag klickar på musen... :S Sedan släppte det och handen funka som den skulle.. Men har fortfarande jätteont i båda muskerlna och trycker man där är det alldeles ömt ;/

Skumt!

Sleeep Weell =)
Puss!


Sitter här i mörkret haha

Valborg!

Igår var det Valborg och det blev lite småfestligt :D
Började med mötet med Bevkaningsteamat där vi fick lära oss linda armar och ben :P Sedan ett litet prov!
Efter det mötte jag och Mick Mimmi vid NorraStation där även Therse och Tova kom med bussen efer några minuter :P Gick inim hemkpör pch köpte marshallows och vindruvor. Sedan bort till parekn vi skulle grilla i :P Där var readn jäkla massa folk! Men vi slgi oss ner och efter många försök med olika altenativ gick jag och låna tändväska av någon så vi fick i gång den lille grillen!
Grillning och dricka med trevligt folk, blir det bättre? Nej :)
Sedan mötte vi upp några fler och gick in till stan :)
Där träffa jag på Madde Jennie och Jessica och hängde på dom till Moon eftersom Mick och Sebbe kom in på Asian men inte jag med min väska......
Sedan med tjugo i tre bussen hem och sova hos Sebbe. Myyyys :)

Idag har jag inte gjort ett skit mer än kom hem vid elva kanske, sedan sovit lite, legat på studsmattan... Ikväll vet jag ej vad som händer!

Bilder från igår!


Mimmi!:D



Tesse kämpar!


Määääck!

Tova och fooolk =)

¨
Jag och Mimmi =)


Massa folk :) Jag vet. suddig bild.


Mys med grillning!

Det får bli sista bilden tror jag,.. alla andra är något suddiga haha.
Nu ska jag ut i solen igen!
Pusss :)





Jag vet inte varför det har blivit som det blivit..
Sophia, I miss you<3 :(

RSS 2.0