...






Fruuuukosten, och det rosa saltet.. :)
Nu blier det dushen!




Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här..

Vaknar med en fet besvikelse.
Nu är det dags för frukost.... toast (somnade igår vaknade klockan sex i morse med kläderna på, tv på hög volym och datorn igång..).
Har även köpt supergod jucie, jordbubb/lime.. muuuuums.
Vad har jag mer? Hm.. ägg! Har ju köpt salt.. ROSA salt.. hehe.

Men yes, dags att komma upp.. måste komma på en plan!


Sånna har dagar fär mig längta tillaka till skolan..
konstigt nog
eller egetnligen inte
hade ju VÄRLDENS BÄSTA KLASS :)


Where do we go from here?

Woho, mycket att göra på jobbet idag så att säga :O Är det något speciellt med onsdag och snabbmat? Jag vet inte, men senast vi har haft så mkt att göra en onsdag är i sommras.. haha. Tufft på tre pers, men visst gick det bra!
Sedan åkte jag och Morris hem till Linus och kollade på Kungarna av Tylösand,, så jävla bäst, ren underhållning :D
Nu har Morris precis kört mig hem och nu är det sooooooova :).. eller kanske ska äta först? Åt inget innan jobbet, och fick ingen rast så har inte ätit den igårkväll... (då när f*ttnudlarna tappades i vasken..)
Kanske ska göra mig en toast., (maxi hade inte nudlarna jag ville ha så kom därifrån med allt annat än nudldar,,, bra där anna), om jag orkar,, komplicerat, men såå värt det antar jag :)
Hm,.. tåls att fundera på.

Iallafall, GODNATT




Onsdag

Såååå jävla trött.
Lena kom precis, flickan har ingen laddare hemma så hon kommer hit och lånar min. Så vaknade precis. Men har faktiskt varit vaken tidigare idag, Josse ringde mig tidigt som faaaen för hon ville sola,  :P Så visst går jag upp, halvdöd, men ändå. Sedan tillbaka hit och sover.
Nu ska jag dusha och sedan ska jag och Lena åka och handla lite.. nudlar maha.

Sedan vid fyra är det jobb till stäng..
Have a nice daaaay



jobbjobbjobbjobb


Däckar snart... helt otroligt

De gick för ett litet tag sedan.. och YES btw, Anderas Weise gick vidare, woooho.
Ska försöka sova nu, förstår inte varför jag håller mig vaken så länge om nättterna haha. Blir bara skittrött om dagarna då. Bättre att komma upp tidigare och göra något utav dagen istället?

Har för övrig haft en kass morgon  hehe, vaknade .. eller gick upp lite för sent, vaken, men är en fruktansvärt tidsopptimist så ligger gärna kvar i sängen.. skulle dusha, varmt och gott och står där gärna rätt länge.. sedan är det ju alltid ett problem att välja kläder (varför jag nu ska bry mig, har dom till och från jobbet..), och sedan vet jag inte när bussarna går rikigt, så jag går typ när jag är färdig, vilket i mitt fall denna morgon var fem över halv elva. Kommer fram till Österskans och ser att bussen jag skulle med precis har gått.. får vänta i 10 minuter på nästa, och sedan trycker jag på knappen i god tid... men nej då kör han förbi, och seg som jag är tänker jag inte på det försen nästa busshållsplats, men när jag hinner fram så är jag två bussplaster bort, dvs NÄSTAN viid Preem.. hoppar av där (ojj.. ljudet hörs inte så högt här framee.. jävla busschaffis), och får gå, FRUKTANSVÄRT skoskav som jag inte har könt av innan kommer, på BÅDA fötterna.. och såklart så blir jag försenad..

.. helt allvarlgt låter det som att någon ändrar om i sin lägenhet ovamför.. störande.. ja..

Men nej, babblat för mycket nu, godnatt!


klääääääder för dagen (kul att mín hand ser ut att tillhöra en jätte eller något liknande.. he he)



brrrraaaa låååt :D blir glad av denna haha :D


IDOOOOL!

11-19 blev till 11-23...

Nu är Nicolle och Alicia här och vi kollar ju som sagt på idol, man har ju sina favoriter!
Är trött, men tycker om sällskapet! :D

Åhh min älskade fina lilla Svea som jag bara tycker om mer och mer mötte mig i hallen och blev superglad när jag kom hem innan, har ju ändå varit borta över 12 timmar :(

Imorgon är det jobb igen, 16 till stäng.
Och det blir Ullared i helgen, 11-19 på lördag och 8-15 på söndag.
Så ingen utgång, meeeeeen PENGAR. Tufft men Skojskooooj,



snygga andreeeas!


You had me at hello

Lååång dag idag. Gick upp runt.. hm, elva eller tolv när när Lena kom hit och hon körde mig till BK för att där glömde jag såklart mina pengar igår.
Hem hit igen, dushade och sedan in mot stan för att sola med Josse, stressade som en galning, messade henne och bad om usäkt för att jag skulle bli några minuter sen, men nej då slutade hon inte försen om en timme ;) Hehe.

Så traska runt på stan lite, kollade efter kläder och kanon, jag hittade INGET jag ville ha. Bra ju, slipper jag köpa :D
Sedan jobb, jag Linus och Christian, soft kväll :)

Nu är jag hemma och väntar på att Idol ska börja om typ 50 minuter, sedan ska jag sova, wiho.
Börjar elva imon, till klockan sju...
















Lååååarna är AWSOME :D,

Nu börjar idol om typ en halvtimme har tagit lite tid att ta fram musiken.. hehe

in the end everything is okay. if its not okay, its not the end

Soffläge.. hehe.
Sov lääääänge idag, men la mig inte igår, utan satt uppe halva natten och kollade på svtplay.. först på debatten om Kungarna av Tylösand, rikigt underhållning btw, och sedan på någon dokumentär om dödsstraff.. hemskt, men sant.
Lena väckte mig halv elva, körde henne till jobbet, och sedan körde jag hem och sov ett bra tag till, vaknade typ tre, hoppa in i dushen och sedan brumma iväg till jobbet. Gick som vanligt bra. Sedan blev det en hackig bilfärd till McDonals och Statil med Lena Julia och Dino haha.

Nu ligger Lena och sover.. med Svea jämte sig, samma som igår fast jag ligger i den soffan de låg i igår  och tvärtom..

Verkar inte gå något bra på tven ikväll heller så kanske blir att kolla in svtplay efter lite fler dokumentärer ^^
Imorgon är det måndag och då starar veckan igen, jobbar alla dagar mån-.fredag i Halmstad och i helgen blir det förhoppningsvis Ullared :D Inte säkert, men kanske, ska iallfall bli skoj faktist, var ju där senate på höstlovet förra året och är det samma människor (några illfall) så kommer det ju bli jättekul, tufft, men kul!

Sedan på måndag så ska jag och Sophia köra upp till Norge.. till någon stad och söka jobb.. hehe nu jävlar. Om deti nte blir någon ändring på det, men det hoppas jag inte.

Har fått lönen nu också! Inte superbra, känns osm att jag har jobbat mer kanske, men man får kanse vara glad för det man får iallafall, men har betalat hyra, betatalt försäkring och betatlat pappa.. hur kan man bli så många tusen fattigare på bara några minuter? Det är ju skrämmande. Överförde även en del tusen till sparkontot som är till London typ. Och Norge? Beninsen lär ju kosta lite :P

Nu blev det nog lite lång och osammanhängde text här, så ska säga godnatt och punkt.
Godnatt






mitt hår ser rätt svart ut...

syns ej så bra men lena och svea ligger där =D (lika bra att det är mörk bild, soffboret är inte så välstädtat, he he)


Is that alright with you?

Kass uppdatering, men jag har mina skäl hehe.
Fredags så skulle det jobbas mellan 11-19, men det blev 11-22. Sophia kom och hämtade mig i hennes lille raceerbil och vi åkte hem till mig, och sedan fixade jag mig lite snabbt och vi traskade in till stan.
Mötte upp Nicolle, Lina och Erica, gjorde av med lite pengar och sedan begav vi oss till Underbar där kvällen även slutade klockan tre. Rikigt kul kväll vart det illafall!
Vaknade idag runt halv två- två jag och Sophia hehe. Det var en låååång väg hem att gå igår så jag vaknade med gårdagens och nattens outfit, pengarna låg fint uppradade på sängkanten... hehe.

Vi gick in mot stan och hamnade på Hello, käkade mat och sedan åkte jag till jobbet och Sophia hem.
Åkte från jobbet kvart i elva, Lena kom och hämta mig, nu ligger hon och sover med Svea i soffan haha.
Ser rätt skönt ut, och med tanke på att det går inget annat än SKIT ikväll på tven så får jag väl också lägga mig.. Får inte rikigt pli på min mobil, den dog innan, men nu när jag sätter i batterisladden så funkar det inte ändå.. gaaaaah teknik ^^ ¨

Imorgon är det jobba mellan 16-stäng, jag Morris och Dino tror jag bestämt :)
Godnight


hösten är ju verkligen här.. gör ju att jag saknar sommaren och alla dessa galna utekvällar!!!!


.

Och jag drivs till VANSINNE. De har borrat och bankat i lägenheten jämte HELA MORGONEN.... arrrrrrhhhhhhhhhg


I could really use a wish right now

Godkväll! Då försöker jag för andra gången nu då, tryckte på publicera men då krångalde hela internethelvetet.. men iallfall.
Fick hoppa in och jobba kvällen, lite småsegt men måste ju tjäna pengar! Jag menar, sitta hemma i soffan en kväll eller jobba och kunna shoppa för några hundra till i London? Jag menar valet är ju självklart?
NU ligger jag och Svea och kollar på Idol :D
Imonrgon är det jobb mellan 11-19!




I could really use a wish right now..


...

Och jag är så jävla trött.. hehe.
Igår kom Linus och Morris hit och kikade på Kungarna av Tylösand, så jävla bra :D
Sedan sov Lena här och vi slockade nog på en gång.. haha.
Vaknade för en liten stund sedan och nu har jag precis ätit lite frukost, som är sltut nu. Handla, men inte försen imon.. (y) Lönen kommer ju imon haha.

Ögonfransförlägningen har ramlat av lite så måste in till stan och be henne fixa det, eller ta bort det. Jag vet inte, men surt är det och ser förjävligt ut så vill ju helst inte visa mig iaf.. haha.

Men jaa... nu väntar sängen och tv...... :)

LONDON BABY

Efter några små nervösa sammanbrott har jag och Julia lyckats boka Londonresan i november!!! Wiho, 4- 9 novmeber! Lena och Julia är där mellan den 2- 11 :D ÅHH SÅÅ JÄVLA BRA :D

kusinvitamiiiin!


Forever

Okej jag har inte kommit på något roligare att dela med mig av.. :)
Så blir bara ett tråkigt godnatt.


forever always seems
to be around when things begin
but forever never seems
to be around when things end


kan för övrigt meddela att jag kollar på scrubs, LOVE IT :)


Lite framtidsplaner!

Dagen har gått åt till att köra till falkenberg med Lena och Sophia för att hämta Lenas körkort på Willy's i en cornflakespaket :) Haha nej skoja, på posten! Nu sitter jag ensam hemma hos mig och gör inte mycker mer än kollar på tv...
Återkommer senare med roligare info.. om jag kommer på något .. :)


fiiiina katt


Just nu






Hejhopp

Fick sluta tidigare idag så har varit hemma ett litet tag nu. Halvligger i soffan i mörker men bara ljus från tv, katten ligget och sover jämte.
Har varit vääääldigt seg idag, jättetrött.. :/

Nicolle var uttråkad hemma på Vallås så hon sitter på bussen på väg hit, och sedan kommer Lena och Josse för att sova här :)




(är rikigt trött på dåååålig attityd)

19 september

Sååååådär, hemma efter en lååång dag. Jobbade 12-20. Köra snabbt till Slättåkra för att rösta, hälsdae på farmor <3, sedan in till stan igen och hämta en katt, Svea. Hon ligger här jämte mig nu, myskatt. Ingen kattunge dock, men det gör inget, för denna katten är awsome :D

Hämtade sedan Lena på jobbet och där blev det prat i två timmar :) Därför jag är hemma så sent.
Nu ska jag sova, för imon är det jobb 12-20...... helt slut.. helt slut.

Valvakan kanalen har hängt sig så går inte att kolla på.. grrrrr... (argt grrrrrrrrrrr)! Se om soccarna vinner så kan vi ju säga upp oss alla och leva på bidrag.............
God natt!




19 september

Helt sjukt trött...
Nu: kaffe. sedan jobb till sju, sedan rösta innan de stänger vid åtta. (måste ju ta mig till Slättåkra..) Sedan kolla på en katt :D Efter det hoppas jag att Josse kommer, inte säkert, men förhoppsningsvis!


Have a nice day



Still a little hard to say what's going on


 

It's not hard to fall
And I don't wanna lose
It's not hard to grow
When you know that you just don't know




Lördag

Tolv - åtta blev till 12 - 23..
Nu är jag och Lena hemma... Hon håller på att fixa sig, hon ska på partaj så jag ska nog snart köra henne..
Själv blir jag ensam här. Lite segt, det är ändå lördag, men är inte alls pepp på utgång..
Jobbar imon dessutom, 11-19 så lika bra att hålla sig inne..



:)


Morgooooon

Jag somnade... och väcktes för en liten stund sen utav av mobilen. Två fyllekajjor ville sova här.. men nej.. känner mig inte pigg på det :P

Nu ska jag somna om och sedan är det jobb vid tolv :)

en liten bättre bild på håret..


It's not hard to fall..

... och 15 timmar senare är jag hemma igen.. hehe.
Det blev en stängning på det hela, men lungt, vem behöver inte pengar?
Nu blir det bara lungt.. kanske ska packa upp alla kläder? Har inte rikigt gjort det ännu.. he he.
Sophia kommer kanske in en stund, hon ska hämta Simon i stan inatt.. så förhoppningsvis kommer hon hit en liten stund :)
Sitta ensam en fredag, hur många vill göra det?  :P
Grabbarna grus skulle kommit på film, men ingen bil så blir inte enkelt .. :(



Det var det här jag gjorde i morse förresten, brunett som fan, (men ser mörkare ut på bilden än vad det egetnligen är).
Tycker det blir snyggare än blont i höst och vinter och dessutom är det alltid kul att förnya sig lite.. haha.

Ansiktet ville inte fastna på bild för tillfället så får bli en sådan här halvkass bild
Later aligeter


HEJDÅ

OKej,.. hehe då kör vi :O


tror inte jag hinner tillbaka innan elva när jag börjar jobba.. 11-19-
Ikväll vet jag inet vad som sker!

Pussss


Torsdag


Jahapp då vart jag ensam igen.. haha. Men det har varit en trevlig och rolig kväll med Nicolle och hennes Erik här! :) Kladdkaka och kaffe, (SOFIEEEE!!!).
Nu skickar Linus elaksms som skrämmer mig lite.. he he så jag sitter nog kvar i soffan och tänker INTE titta ut genom titthållet ELLER fönsret. Gardinderna är så fördragna de bara kan bli.

Nu ska jag leta upp något bra på tv, (kanalerna är dumma.. de ligger ju inte på rätt kanal!.. bläää), och sedan diska haha (de kom precis när jag skrev det andra så blev ingen diskning då.. så får väl sysselsätta mig med något innan det är dags att nana)...


let me show you how much I care..


Hejhopp

Home again!
Stannande kvar på jobbet en stund för att prata lite.. he he är världens mest sällskapssjuka människa. Och åka hem till en tom lägenhet kändes inte skoj då.
..
Men nu väntar jag in Nicolle som ska komma på lite fika!
Måste även diska.. så får göra det innan hon kommer så blir det mindre disk senare.
Imorgon ska jag göra en sak.. gah smått nervös. MEN har bestämig mig (tror jag) elller nu har jag inte val, men är trött på så som det är så jag ska.
Ändrar jag mig så får jag fixa det då. hehe. Men göras ska det :) Klockan nio på morgonen kan ni ju tänka lite extra på mig.. haha.

Men nej, disk som sagt!
(Mycket kul dag på jobbet idag förresten!)




Nej disken var det!


Lägenhetsbilder!

LÄgenheten är supermysig nu när jag har fixat lite :)
Jag och Lena åkte in med en fulllastad bil och sedan bärde vi in allt, hämtade mammas bil och sedan körde Lena till jobbet. Jag fixade lite och sedan kom pappa, vi åkte mötte mamma, handlade lite sedan hit igen, fikade med kaffe och winebröd och Nicolle kom :)
Sedan kom Linus och Morris med blommor och choklad :D
De hjälpte mig, eller Linus hehe att sätta upp en klädstång och de har precis åkt :( Känns lite ensamt just nu.. när det blåser och regnar ute :( Hörs tydligt så bläää..

Det har iallfall varit en mycket mycket trevlig kväll med Nicolle och sedan grabbarna grus Linus och Morris :)

Nu blir det lite bilder!







Så ser det ut här inne.. :) Hallen är jag inte ett stort fan av.. men där ska man ju inte spendera jättemkt tid kanske :P Nu ser det för övrigt stökigt ut efterosm det jag inte har packat upp allt ännu..
Och fortutom det som inte syns på bild så finns det en stor gardrob precis jämte yttedörren, sedan finns det en till gardrob, eller som hon sa "städskrubb", men har ju inga städgrejer.. haha så får bli garrob för mig det dära :)

Men nu ska jag sova, eller kolla klart på Jims värld och sedan försöka sova.. börjar nio imon och jobbar till fyra, sedan blir det lite mer fix här!
Pusss


SKOGEN

SÅdär.. allt är utpackat i bilen.. förutom tven. Men ska inte vara därförsen klockan tre halv fyra.. Så hinner fixa lite till här hemma :)

Ska ta lite bilder på lägenheten sen och visa! :)
Måste även inom banken och beställa ett nytt visakort och ta ut lite pengar så jag kan handla.. haha. BLÄÄ det tar alltid sådan tid på banken så det är sjukt.. men men.
NU ska jag laga mat till mig och Lena!




Imorgon flyttar jag..

Dagen har bestått utav städning och gekås! Fick med mig vvärldens tråkigaste saker hem.. såsom disktraska, städgrejer, diskgrejer och sånt shiiiiiet :) Men bra att ha!
Var iallfall en trevlig lite färd med Sophia mamma och och pappa.
Mitt rum är färdigt för att lämnas.. hehe. Tycker faktiskt att det ska bli lite jobbgt.. Men det blir bra.

Nu ligger jag nere i soffan och tittar på tv, har tagit ner min egen tv, och har lite svårt atts somna utan den, så befinner mig här nere, rätt mysigt faktiskt, plus att katterna springer omkring och leker.

Godnatt!


And the world spins madly on..

Kass uppdatering men har inte orkat.. Nu är iallfall kontraktet påskivit till lägenheten! Så onsdag på dagen hämtar jag nyckeln och flyttar in :) Bytade bort den dagen, så är ledig och jobbar lördag istället. Men lika bra, hade annars passet 9-16 så skönt att slippa. Planerar ingen utgång i helgen heller så kan lika bra jobba!
Nu ska jag sova och imorgon blir det Gekås, ska köpa lite bra att ha saker.. hur kul det nu är att lägga pengar på.
Har förresten varit värdens klantligaste och råkat slänga mitt kontokort på jobbet i en soptunna.. bläääää.. kom på det när jag skulle tanka nu på hemvägen (den var tom), och kortet inte var med. Tur nog så var pappa också på väg hem så han rädda mig lite där..
Men ja.. mig förvårnar det inte direkt.. det är ju jag..

GODNATT

 

Jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara hur mycket du betyder för mig...
<3


Lägenheten kommer bli rosa! :D

Nu ska vi sola, inte en enda jäcla parkering i hela halmstad så får gå en mil till solariumet. Men har köpt skoj saker till lägenheten.
Ikväll blir det utgång, WIIIHO.


HAR KÖPT HÖGTALARE TILL MIN DATOR, MEN SÅHÄR MYCKET LÅTER DOM...

IKEA

Okej betala räkningar för skit jag inte vill ha är verkligen superskoj, SUPERSKOJ.
Skolfotona och skolboken med allas studentbild i, oj hur mycket jag bryr mig om den.. men nej. Har inte varit hemma på hela sommaren ju så har inte vetat att den har kommit.. men men.
Nu är den betald iallfall. Pappa sa att han kunde betala den åt mig eftersom jag blev så sur för att jag skulle betala .. men nej, jag gjorde det faktiskt själv, tro det eller ej :)

Nu har jag lugnat ned mig lite sen i morse,, ghaaaaah då vart jag arg,
men nu har jag precis satt på mig ite kläder och ska äta lite snabbt och sedan brumma iväg till Ikea med Sophia! :)

På måndag skrivs kontakrtet på,! :D wipedipedoooo! :)


miss miss miss miss miss miss YOU


:@

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej MEN VARFÖR HAR JAG VARIT VAKEN I MER ÄN EN TIMMA????...
Kanske för att någon som är hemma över helgen har SKRIKIT, KLAMPAT, GAPAT, SKRIKIT KLAMPAT, GAPAT.... hela morgonen.
Ledig? Ahh.... MMM JOOOOOOO BRA START PÅ DAGEN.
Jääävla skit. INTE ENS DÅ FÅR MAN SOVA!!!!!!



BLÄÄ SAKNAR SOMMAREN OCH ALLA UNDERBARA UTEKVÄLLAR ..


Bra dag!

... för det första så GRATTIS LENA som tog sitt efterlängtade körkort idag, fjärde gången gillt som man brukar säga.. he he.
Vi stängde så JÄVLA BRA, chefen har skrivit lapp till mig: "Du sköter ditt jobb rikigt bra, är stolt över dig/er"..
- JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET. Det var en tjej som ringde mig igår på dagen.. och jag åkte och kollade den efter stägngingen, men så stod det mellan mig och en annan kille.
Så fick jag reda på idag att detä r jag som får den :D
Inflyttning nästa vecka på onsdag, :D woooho,Den ligger på hm.. kommer inte rikigt ihåg vad gatan heter men det är gatan ´på andra sidan Bolmes typ.. om man kör från Bolmens óch rakt över i korsningen så det sista huset på vänster sida, det rosa huset.. såå jaa SKITSKOJ :D

Annars så har jag väl inte så mycker mer att berätta.. har jobbat sen tolv idag.Min sista kväll som arbertsledare för denna gången.. Trist, det har varit mycket skoj!

Ikväll är det fredag, men jag är hemma.. haha.
Såå typ god natt så länge :)  somnar väl inte på ett tag.. men ändå!


världens sötaste vän <3

Sweet dreams

Glömde skriva godnatt, nu ska jag sova för ska upp imon och jobba vid elva till runt ett och sedan blir det stängnng från fyra :)
SÅåå GOD NATTTTTTI


Ångeeerst

... beslutsångerst!!! Var ju och kollade på två lägenheter idag, den första är inget altenativ.. hade nog missuppfattat lite där, det var en tillbyggnad i ett villahus och där skulle jag nog aldrig känna mig rikigt hemma.. Men den andra som låg mitt emot högskolan var en trevlig liten etta.. 24 kvadrat, men kändes ändå större än den på Bolmes.. men ja iallfall, hyffsat billgt, 3300.. runt där tror jag. Och den hade varit perfekt..!
Hon sa att vll jag ha den så får jag hyra den.. MEN där är ju frågan.. GAHHHH.. vad sker framöver?
VAD SKER HÄRNÄST? Jag har ju inte den blekaste aninng.. men jo.. jag vill..

Eller vill jag..
Var ska jag sen?
Och efter det?

Haha.. orka orka orka..
Joooo
Nejjj
Joooo
Nejjj
Joooo
Nejjj
JOOO




Väldg sorlig kärlekssång som Lnus satte gång innan på jobbet.. men hörde bara låten och nu skickade han videon.. s¨åååå sorligt!!



But she never could get drunk enough
To get him off her mind


Rent helvete

Kan ju börja med att säga Grattis Lena som klarade sin treori igår!  Bra jobbat där :)
Med mig är det lite åt helvete.. förfortfarade äckligtförkyld och det blir inte bättre.... :( Har ringt vårdcentralen så ska dit idag vid tre.. jag ORKAR INTE HOSTA MER. Så jag hoppas de kan skriva ut någon hostmedician som funkar iallafall!

Sedan ska jag kolla på två lägenheter idag också.. en vid sture och en vid högskolan. Hoppas någon passar?
Och gör dom inte det så skiter jag i vilket och hoppar på nästa plan till någon annat land. På EN GÅNG. (eller väntar till nästa lön kanske.. ).
'
Men nu måste jag dusha och göra mig klar.. ska vara i stan vid klockan ett...
Bläää spelar egetnligen inte roll om jag dushar, känner mig som ett jävla vrak ändå.. (ser ut som ett också för den delen..........)


här mådde jag fiiiiniiiiittooo :)
(förutom bakfylla.. men det kan är självförvållat då kan man egetnligen inte klaga.. hehe)


Sjuuuuuuk

OKej.. detta kan bli liiiiiiiiite pinsamt. Ringde på en lägenhet preics.. och hyresvärdens pappa svarade.. och när det framgick vem hyresvärden är "jo men min son, du vet säker vem det är.. jobbar där och så..".. så kommer det nog bli lite pinsamt... :O Neeeej, TABBE ANNA.

Mår rikigt jävla förjävligt, hostan ger sig inte, har hostat hela natten, tagit tabletter druckit vatten men inte fan hjälper det, helt bombförkyld och nyser som en galning... fy fan..
Blanda det med det jag skrev överst så skulle jag nästan vilja dö lite haha.. och så jobba ikväll på det, som arbetsledare.. jippi vad bra detta kommer då..

Nu ska vi ut och leta efter en kattsing :)


Close your eyes, sometimes it helps...

Helt underbart att vara sjuk igen....

God natt

Jag lever..

men har haft typ fullt upp att göra hela helgen så har inte rikigt hunnit sitta vid datorn.
I lördags jobbade jag mellan 11-19, sedan körde jag och Lena hem snabbt som faaaen, dushade fixade oss för att sedan lika snabbt bege oss in mot staden med Sophia. Hämtade upp Nicolle, lämnade Lena på snöstorp och sedan hem till tvillingarna Göransson för lite förfest! :D Efter det ut på stan med Nicolle och Jennie.
Superkul att träffa mina underbaraste gamla klasskompisar! :)

Jag  och Lena sov hos Mick, vaknade och mådde rikigt rikigt rikigt dåligt. Delvis för jag hade druckit (drack förresten endast sprit blandat med kolsyrat vatten.. och lite lime), för att det skulle vara vääääldigt kalorisnålt hehe), men tror det var pga av maten.. fy fan har aldrig mått sååååå dåligt. Så yes, jag sabba, jag åt. Men hade jag inte gjort det hade jag stupat :P haha, men jag börjar om på det idag! :D

Jobbade även igårkväll.. då vår resturangchef ska till Alanya imon så skulle jag bevisa lite att jag kunde hålla skift och sånt.. så gjorde det igår när han var där och kollade, och det gick bra faktiskt! Hoppas bara att resten av veckan kommer gå lika bra, stänger mån-fredag.. Så ikväll blir första "rikiga" skiftet.. hehe. Wish me luck!

Nu har jag inte så mycket mer att säga än att nu ska jag bege mig mot stan för att göra en ögonfransförlägning, har tid klockan kvart över elva så måste åka nu!
Puss !


har blivit sjuk igen btw..... SÅÅÅÅÅÅ ÄCKLIGT JÄVLA TRÅKIGT

biomys

Det blev en lugn kväll, bio med Lena Julia och Sophia. Skönt! faktiskt, vi kollade på "I rymden finns inga känslor".. och fan vilken rolig film :D Helt underbar haha. Mycket söt film som borde ses :)

Nu har katterna börjat vänja sig lite mer mot varandra, nu springer de runt efter varandra hehe. Bra det! Lille Touluse är mini jämfört med Prinsessa.. men det är sött.. :)

Träffade på Sofie och Johan med deras kompisar utanför bio, fy vad kul att träffa henne igen, även om det inte var länge.. men vi har inte setts på hela sommaren :(

Sophia fick sin present idag.. bara mer än en månad försent hehe, en döskallesjaal :D
Fin sjal till fin tjej :D

(har kört på det där med shakes idag, 110 kalorier i en påse, har tagit tre, tog den sista precis. Hm.. kan nog bli svårare än jag trott det här, men gå ska det :D Menmen,
Nu ska jag stänga av för att sova, imon är det jobb 11-19. Kvällen har jag inte bestämt mig för, kanske blir utgång, men just nu är jag tveksam. Att dricka alkohol imon kommer förstöra hela grejen.. Om det inte är ren sprit, men det är inte heller bra. Hm... tåls att fundera på. Dessutom vill Lena ut, och är inte jag nykter kommer hon inte hem, och vill inte att hon ska behöva sova i stan för att jag vill ut eller så.. Hon jobbar söndag nämligen.. SÅ jaa VI FÅR SE. ORKAR INTE TÄNKA PÅ DET NU.

God natt


OKej ser lite smått retard ut på denna bilden med är galet söööt :)



riktigt rolig :D


Kittycat

Ojojojoj vad jag har tagit mig upp tidigt!
Hämtade Lena i stan, sedan hem. Nu har jag precis dushat och ska sätta på mig lite kläder för att köra in mot staden där jobb väntar.

Hahaha.. dom två katterna är ju för söta, Miss Touluse heter tydligen kattungen. Prinsessa sitter och stirrar sönder henne/honom (tjej eller kille?), och sedan väser hon likt en orm mot henne.. haha stackarn, men FAN vad söt lille Miss Touluse är, ska ta en bild och visa  sen, helt galet!

 Nej nu måste jag snabba mig lite!
PUSS




I know I'm playing with fire but I don't mind

NU är jag hemma igen.. hemma hemma alltså, skogen.
Det blev en trevlig trip till Väla istället.. vi vandra runt i stan med gillade inte utbudet så jag och MIck begav oss dit istället.. missade första avfarten hehe så tog lite längre tid än det skulle, men vi hitta till slut :P Sedan när vi skulle hem visste vi inte hur vi skulle köra så körde massa småvägar ett bra tag tills vi hitta ut till motorvägen!

Sedan körde vi och hämta Jaqline och världens sötaste lilla Lowe :)
Efter det körde jag till Nicolle och vi drack kaffe på donken och sedan satt vi och tjöta i bilen hur länge som helst, hur bra som helst att ses, vi har inte setts på evigheter :D <3

Imorgon ska jag först hämta Lena i staden klockan kvart i nio.. körlektion, hon måste hem och hålla lite koll på katterna, hon har nämligen fått en ny kattunge och Prinsessa (aka BIATCH) hatar den lilla otroliga sötnosen. Så hon får vara hemma och kollar så inte den lilla kisemisen blir dödad..

Men nej nu ska jag sluta tjata.. hehe måste sova!
Natti!!

(just ja btww,,, staratar med shakes imon då jag och mick införskaffades oss sånt idag, :D vi har ätit fett hela dagen HE HE, )








tjockis 1


tjockis 2.. HE HE.

PUSSS

Hejhopp

Och då var jag på Andersberg.. he he.
Josse gick som sagt upp skittidigt, och då åkte jag hit, kom hit la mig och sov, och klockna tio väcker idioten mig.. så nu har jag dushat.. blött ner hela golvet, (dushen va dum), men det behövdes väl ändå tvättas.. hehe.

Nu ska jag bara borsta ut trassel på huvudet, (inget schampoo, inget balsam, utan bara tvål i... inget att rekmendera!), sedan ska vi åka in till stadan.  Vid halv två kommer Sophia in,

Jag ska köpa mig en mössa! :) haha.
Ledig idag SÅÅ SKÖNT :D

Have a nice dayy :D










JosseFIN

Nu sitter jag hemma hos bästa JosseFIN som jag inte har träffat på evigheter! MYS!
Jobbade till sju, sedan åkte jag med Mick och lämnade hans lillebror och hans tjej långt åt helvete ute i skogen.. Unnaryd he he. Var tillbaka i stan klockan tio.. bara det säger ju hur långt det var haha.
Josse ska upp tidigt imon.. (min första lediga dag på typ 11 dagar och jag måste pallra mig upp så tidigt också haha), men åker till Mick och sover lite och sedan blir det staden. Ska köpa naturdietshakes, för nu jävlar ska dom få se vad dumma kommentarer kan ställa till med :)
Wish me luck, tre påsar om dagen, (vad ska vi säga? en månad?) enda drickan tillåten, vatten.. och alokohol såklart, om det nu skulle bli utgång i helgen.  (eller ja, ren sprit? enda alkoholen som inte innehåller kalorier.. haha?)
Kan ju uppdatera om hur det går.. he he
Men nej nu ska vi lägga oss i tvrummet och kolla tv och gå genom vad som har skett i våra små liv sedan vi senast sågs, typ 1800 talet :D
väääärldens bästa josse
AWSOME

God morning sunshines

Såååå jäääävla trött!
Höll på att somna i bilen innan när jag körde hem från Slöinge där pappa jobbar...
Somnade typ bara jag kom in i mitt rum sen, nu är jag färdig att köra till jobbet, ska bara steka ett ägg och äta :D haha..
IKväll blir det mys hos Jossssse! :)


Svartvit är bättre, mina kläder matchar inte varandra... HEHE


Fortfarande vaken !





så jag startade min egen fina rosa lilla dator så Lena slipper mig på hennes rum :P Kikar runt på internet och har igång tven.. nu är det Jims värld, men slut typ nu :(
Kollar även på  denna roliga sida hahah :D Love it allt är så galet pinsamt att jag skäms när jag läser det typ haha :D

Men neeeeej nu måste jag sova, ska upp vid sju och köra pappa till jobbet.. hehe mammas bil är på lagning, Elins bil var något fel på däcken så de har bogserat den någonstans som ska fixa det imon. Så vi har bara röda faran imon, jobbigt läge.. så ja det jag skulle komma fram till var ju att jag ska ju upp tidigt så måste sova nu :D

För andra gången ikväll.. natti! :)


RSS 2.0