äskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns






lite vin och en världens bästa och finaste kompis gör ju livet awsooome!
:)
nu ska vi bege oss ned till marinfestivalen... (hahahaha förra året var klockrent, tre blonda små brudar trodde de ägde hela stan... hahahaha. ), och sedan uuuuuuut och skaka rumpa.. hahaha. nej skoja, vi får se vart vi hamnar, BRA kommer det bli iallfalllllllllll! :)

Lördag!

Sophia ringde mig för en liten stund sen och jag vaknad i ren panik för trodde jag hade försovit mig, men till vadå? NEJ jag har ju redan jobbat idag.. haha.
Fem timmar, inget folk tiden gick snabbt så bra lördag! Fick dock inte ihop så många timmar som jag trodde denna veckan, men det räcker väl antar jag.
Sedan har min hyresvärd varit här och visat lägenheten för någon  annan, hon kommer alltid när det är som stökigast hehe.
Nu gör jag inet mycket, ska vila lite till sedan dusha ochsedan kommer Sophia. Vi hade bestämt oss för festen i Kvibille, MEN nu har vi insett efter lite om och men att vi inte kommer därifrån inatt, och vi kan sova där om vi vill, men nää ska jobba imon och sånt, blir bara krånligt, så det blir utgång här i Halmstad istället. Blir nog alldles kalas i hope! :D


guuuud vad fint håret blir efter en dags uppsatt hår..


Det är tomma ord som fastnar för jag låter de vara kvar

Sitter hemma med Sophia och Mick, eller Sophia halvsover tror jag, Mick somnar nog snart med, de var trötta båda två :)
Idag har jag jobbar mellan tolv och åtta, sliiitpass, men vi har haft skojskojskoj idag!
Efter det tog jag bussen till stan och skulle hämta min cykel i detta äckliga pissssssssVÄDER. Fan va illa.. helt dygnsur och iskall traskar jag in på Hemköp för att handla lite, kylskået har varit tomt alldles för länge.. går runt där med en korg dragandes efter mig.. i typ en timma, jag visste inte vad jag skulle ha, SÅ JÄVLA TRIIIST. Och sedan gåår jag ut därifrån med en proppfull kasse, så ska jag cykla i regn och blåst, hade jag inte haft en 30 kilos påse på styret så vettefan om jag inte hade blåst iväg.
Lagade sedan mat till oss tre, mig Sophia och MIck och efter gick vi in en liten vända i stan, men traskade nästan lika snabbt hem igen.

Imon är det jobb mellan elva och fyra tror jag.. kvällen är det kanske fest en liten bit utanför Kvibille, om shussen löser sig, jobbar nämligen vid elva på söndag, men vi får se!
Men nej nu ska jag väl med lägga mig då =)


dessa två små partypinglorna kom hem idag från magaluff.. pratade lite snabbt med lena innan och hon har tydlign blivit sjuk.. ska bli kul och träffa dem iallafall, tar väl inte lång tid innan de pallrar sig in hit och det blir uteservering hela veckan lång =)


Med ena foten utanför

God morgon! Klockan är tio i elva och jag har varit uppe i tio minuter... inte dåligt! Vaknade vi tio och trodde jag sklulle upp, men kom på att jag kunde sova en timme till haha.
Det är pissväder ute :( Hur tar man sig till jobbet då? Cyklen står i stan... så egetnligen kan jag lika bra ta bussen, även om det är ondöigt. Men jo det får det bli.. det blåser och regnar.. blläääää.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN PÅ 19 ÅRSDAGEN!


världens finaste fyller år idag :) 30 juli, wiiiiho! :) <3


.. och internetet är igång igeeeen, wiho.
Och vad har hänt dessa två dagarna? Jobbjobbjobbjobb, och igårkväll var jag ute (såklart..?) med Dino, Linus och Morris. Ikväll har jag och Sophia kollat på Melissa Horn på marinfestivalen, helt sjukt.. helt sjukt vad bra hon är. Musik som gör själen glad.
Sedan stötte vi på Patrik och Samuel och vi följde med dm på bio, Day and Night.. vi båda trodde att det skulle vara ett skitfilm med bara massa pang pang, men den var faktsikt rikigt braa! Sedan åkte vi och käkade och nu är vi hemma hos mig igen, en mycket trevlig kvälll! :)

Nu ska vi sova!
Pusssshaaj


heeeeeeeeeeeeeeeetttttt henne hade man velat byta med


....

Somnade på direkten innan och vaknade nu av att någon ringer.. typ sju missade samtal från en och samma person, men från olika mobiler, ja men efterhängsen ska vi ju inte vara..?

Är ashungrig.. buhu, och jucien är slut, har bara lite lite kvar av Loka jordgubb i drickväg.
Eller så bara somnar jag igen, börjar fyra imon! Trodde jag började typ elva eller tolv, men skönt att få sova ut lite...


Need you now

Åhhh.... vi dygnar!!! Shiet, aldrig varit såhär typ halvdöd.. Sov aldrig något inatt, åkte iväg och träffade en kompis och sedan var klockan åtta på morgonen och jag skulle lämna tillbaka bilen, hämtade Lisa och skulle köra henne till jobbet, börjar cykla hem och hon ringer, för då är hon helt ensam där, och har sex sjukanmälningar.. så jag vänder och blri att jag jobba till halv sex. Vi har varit fem stycken där, fem stycken.. FULLT med folk hela dagen.. men vi körde på och det gick aaawsoooome!
Nu är jag hemma igen och ska typ sova ett tag. Frågan om fest? I tylösand, jag vet inte.. orkar man? Njae.
Lockar det? JA! Men nej jag håller mig nog hemma.

(det var bra.. så bra.)

Blääääääääääääääääää

.. och internet funkar igen.. woho. Något man kan vara glad för denna pisstråkiga ¨måndag. Har INGET att göra, absolut ingenting. Har ingen bil, är hunrig som ett AS. Det enda som finns och är ätbart är nötter, vilket jag gör, men hur mätt blir man på det? Nej inte alls..

Har jobbar mellan sex och elva idag, snabbt och enkelt.
Nu har jag kollar på sex and the city och drömt mig bort lite.. haha.

Igår var det sjojskojskoj, även om cykelturen hem var vinglig.. MYCKET vinglig .
Blääääääääääää vad jag har tråkigt!

Det är bara söndag en dag i veckan..!

.. och det betyder uuuuuut =) Ska möta upp Dino om typ 45 min i stan, så nu gäller det att snabba sig lite, kom precis hem från jobbet. Seg dag idag vill jag lova.
Natten igår gick finfint, inte mkt folk så kom därifån runt kvart över fyra tror jag, sedan hade jag lite nattsällskap här, skönt att inte sova ensam, har gjort det i typ tre nätter snart, blääää..
Men nej nu hinner jag inte sitta här, ska in i dushen!

Nattjobb!

Sådär ja.. nu har jag städat lite också! Tillcohmed rensat kylskåpet.. ush med gammal mat. Ingen ide att handla mycket, det blir bara gammalt ändå.. Gått ut och släng soppor också, trist, men nödvänigt. Har haft typ en mijlard tomma shampo och balsam flaskor i dushen, de och också borta nu.
Jag börjar om en timme så tänkte att jag snart skulle cykla, sitta där och chilla lite innan jag börjar,, känns inte lika stressigt då.
Jobbar ´till fem inatt, eller så fort vi har stäng, kan bli innan, kan bli efter.
Ha en trevlig lördagskväll!
(och tack för kommentarerna om förskottsbetalningen, gick in på min mail, och där hade det kommit ett banknummer jag skulle betala till och sedan skulle jag få det hemskickat :)

Pusss


SÄNG

Finns det något, helt allvarligt, skönare än att sova en hel dag? .. Mjo klart, men nej egentligen inte. För fan vad ´jag har sovit nu! Åh så skönt... Och jag börjar inte jobba försen om tre och en halv timme.. guttt.


Smått avis på denna brud och Julia.. för de är i Magaluff nu.. såååå jävla skönt.. SOm sagt, smått avis...


And i wonder if I ever cross your mind, for me i happends all the time..

Hemma igen.. ush och fyyy i helvete vad jag avskyr mörker.. det är det mest obegagliste jag vet.. finns inget som är värre..

FAAAAN vad jag är trött på allt.. varför ska man alltid vilja ha det man absolut inte kan få? Någon som har svar på det? Det är bara såå jävla tjatigt och jobbigt att gå och tänka på något som jag ändå inte vet kommer att ske? Jag vill bara lämna allt som går att lämna för att citera min bästa vän.. Lämna denna lilla skitstan och börja på helt nytt.. inte känna än människa och bara glömma allt annat? Hur gör man det?  Jag vet inte, men något är säkert och det måste ske.
Make a wish, take a chance, make a change and breakaway? HUr svårt kan det vara?
Jag behöver det.. mer än någonsin...
:(


And i wonder if i ever cross your mind.. for me i happends all the time..

And don't now how i can do without, i just need you now


helveteeeeeee

Mätt och nöjd

Och det där var inte lite gott.. haha.
Nu ska jag bege mig hemåt Nicolle en stund :)

Pusshaj, och har ni inget att göra så går V för Vendetta på tv nu, kanal 5 tror jag, bra film!
:)


Fest festmåltid!

Innan när jag satt och åt mina fattiga skabbnudlar så kände jag lite att ikväll borde jag festa till det med lite rikigt mat, och sagt och gjort, cyklade till älskade hemköp och köpte goood mat, och här är resultatet, muuums.. HAHA


tomat, fetaost, någon cremefreeeche och något kött.. (typ pålägg) ... haha.
Jag festar till det!

Köpte även lite mer jucie och massa vitamin well.. bara föra att de är så himla goda!


Bilder från förra helgen!

Lite försenade bilder som togs förra helgen! :)
Hemma från jobbet nu.. vad sker i kväll? JAG VET INTE :)
Nu ska jag iafallafall vara fattig och äta min sista nudelpåse.. buhu... 












Världens, absolut världens bästa brudar!
<3

Idioti

Idoit anna!!!
Skulle beställa hem en sak till SOphia i födelsedagspresent.. så ska jag välja betalningssätt och för att bara kolla vad "förskottsbetalning" betyder så klickar jag där och då kommer det fram en sida som typ bekraäftar att jag har köpt saken? Jga fattar inte????? Och nummret till den går inte att ringa? "Det har upphört".. det är säkert en lursida där man inte ens kan beställa saker från? Jag vet inte, men VAD BETYDER FÖRSKOTTSBETALNING?
Åhhhh...

<3

För vad skulle jag göra utan dig?
Glad att det gick som det gjorde :( <3


=)

Hemkommen från stan.... såg ut som en zomibe... haha, Sophia har varit här precis och hämtat sina saker och vi har fått prata genon gårdagsens kvälls och natt händelser. Och en sak är saaann, och vi ska ändra på oss.. skärpa till oss lite..Hehe.

Men nneeeeej nu ska jag sova en timme och sedan är det Robet's med Nicolle! =)


zooobmiiie


TRÖÖÖÖTT

Kvällen igår blev mycket treeevlig!Trottobar och sedan Kräm och sedan smått efterfest häär haha.  Men har inte sovit något inatt så känner mig helt döööööööööööööd.
Lena kom för en liten stund sen och vi ska in till stan.. JAG ORKAR INTE haha.


Lördag? Onsdag?

.. jag vet inte förvirrad var jag när Sophia ringde.. haha. De är iallafall på väg in nu, så dags att dra upp sig ur koman och hoppa in i dushen.. KALLT, så att jag vaknar till....


Tröttt och hungrig :/

Vilken dag.. sjukt mycket folk där.. gaaaah, skönt att vara hemma iallafall!
NU ska jag vila en stund och sedan senare kommer Sophia och Frida in till mig, och det blir lite utgååång, woho =)
Ledig imon så då får man ju passsssa på, rihgt?


Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här..




Blllllllllllllllääääääääääää

Sååååååå trötttttt och helt slut, hungrig som ett as också. Men orkar jag laga? Nej.
Mycket att göra på jobbet idag.. wiho.
Nu ska jag packa upp lite kläder, leta ny lägenhet?

Sååååååååååå Heeeeeeeeeeeettttttt

Hemma tidigt på morgonen,, utan att ha jobbat, utan att ha druckit. Och har ine sovit.. whhhhhhhhat. Har detta hänt? Hehe.. kvällen har iallafall varit trevlig, slutade jobba  elva, följde med Linus Morris och Sillen ett tag och sedan kröde jag dem till Tylösand, tänkte käka på BK.. har ju redan förklarat det där med disken och så.. hehe, och sedan hämtade jag Elin och Linn plus Linus och Morris i Tylösand igen, körde hem Elin hit. Vi andra tre stack in till stan, men INGET var öppet så vi tänkte att vi sätter oss på BK och kollar in allt folk.. och där hände det grejer haha.
En kille satt och rökte där innan.. och liv vill jag lova att det blev.. men Sillen fick bort dom, MYCKET MYCKET nära slagsmåål. men de stack efter många om och men..  trögatrögatröga männiokor :S

Nu ska jag sova lite, sedan är det jobb vid elva imon, wiho, bara elva till fyra soft pass.. hört att Marinfesteivaln börjar snart också, och MELISSA HORN SKA SPELA. wiiiiiiiiiiiiiie jag måste måste måste måste måste få vara ledig så jag får gå och kolla på de säger jag bara.

Nej sängen var det!


Jooooooooooooobb

Sådär ja! NU har jag piggnat till något, sovit i två timmar och nu nydushad och snart redo för jobb. Tror jag börjar sex, joo det gör jag.. Bara till elva, så rätt skön tid faktiskt. Kvällen tror jag blir hem efter jobbet och sova, börjar elva imon.. men har det stoppat oss innan? Nej ifs.. hehe vi får se!

Elin kommer snart hit, hon och hennes kompisar ska till måndagsklubben så de ska vara här innan.. Hehe de inte är inte so mmig som har VIP kort dit.. hehe  skoja!

Men nej nu ska jag klä på mig lite kläder dricka lite jucie och bege mig.!
Ska lägga upp bilderna från i lördags och fredags ikvälll också.. :)


maaaha undrar vart denna hatt har tagit vägen?


ÄLSKA LÅTEN


Måndag!

Sååååå sliten och trött.. haha.
Traskade ner till stan efter jag och Nicolle vaknade och skulle kollla parkeringsböter.. haha. Ställde ju bilen på Lilla Torg, men neeeeeeeej, det var lungt, så jag fixade det, så ska hämta den sen innan jag börjar jobba tänkte jag, ska bara sova någon timme först hehe.
Stötte även på JosseFIN så vi käkade.. skönt då slipper jag äta mer idag.. =slippa handla mat=slippa laga mat=slippa diska! Woho. Billigt och bra om jag får säga det själv..

Nu ska jag dricka lite av min älskligsjucie och sedan nana en stund!



söndag

... för vad gör man annars inte på en söndag om man inte dricker? Nej,. preciis!
Nu är jag nästan ensam här igen, Nicolle har somnanat och de två efterfestarna har precis gått.. Hahaahaha.. jovisst.. eller hur, Jag är inte sån, har aldrig varit och kommrer aldrig att blil.. men men.

JKvälllen har varit minst sagt trevlig, började tillsammans med Dino och hans sällskpa jä,mte en uteservering vid Bulls.. :)

Nu ska det sovas! Imon är det ny vecka! Denna veckan har det blviti lite mer än 50 timmars jobb.. woho... eller något iden stilden..
Puss godnaattt


<3 imon ska dettas lööööööööööööööööööööööööööösas nicille! jag litar på dig.. maha!

Read my mind

Hejsan! Är vakne nu igen.. skönt att sova!
Ska ner och äta lite nu, mamma har lagat mat och sedan ska jag köra in till stan.. får låna bilen lite! Skönt att slippa cykla haha. Nej cykla är soft, men just idag orkar jag inte.
Ska ta med lite kläder och dongeln med internet så funkar inte bolmenes skitinternet så får jag ta till med det rosa!

Kysshaj

:( du skulle aldrig förstå

Är tillbaka igen.. skumt att sova i min gamla säng..
Festen var väl kul, men var inte rikigt på festhumör.. jag vet inte..
Lena har snott min dator till sitt rum så jag sitter på hennes rum nu, men ska in på mitt och kolla lite Twlight!


spelar det ens någon roll längre? helt allvarligt..
:(


På hemmaplan!

.. för jag är hemma i skogen nu! Mycket skönt faktiskt! Mitt internet funkar inte där hemma hos mig så passar på lite nu.. även om vi är något stressade! Ska på 20årsfest och temat är film så jag och Sophia måste hitta något att ha på oss.. vi vet vad vi ska vara, men VAD SKA MAN HA PÅ SIG ÄNDÅ?
Svååååååååååårt.. hehe men det ska nog bli bra!

Sedan ska jag sova här hemma och vara hemma lite imon.. :) Suuuuft
De två senaste dagarna har spendertas på jobbet såklart. och torsdags och fredags var jag ute! Myyyyyyyycket trevlig kvälllar!

Men nej nu måste vi snabba oss lite kusinvitamin Julia kommer snart!
Kyssshaaaaj



wooooooooooohooo :)


WINNERBÄCK

Om man kunde få må såhär bra varje dag. varje kväll.-...





















kärlek


Jag orkar inte...

... känner mig svagast i världen... kommer bryta ihop, men vet inte varför, har ingen anledning..  Har ont i min rygg.. konstant, från nacken och ut i axlarna  ömmar det bara jag säger fiungret där.. aaahaaaaaaaj säger jag bara.. blääää men ska inte klaga.. ajja...

Nyss hemkommen från jobbet, slutade elva, men jag gick hem så tog lite tid och sedan gick jag inom stan för att hämta på väskor av Lena och Julia så pack¨åsna till tusen.. och nu när jag kom hem så funkade inte Internetet så tog en liuten studn att fixa det.. och jag är heeelt slut ont ont ont snärta smärta smärta... igår däckade jag totalt, hade fixat kips, dipp och jucie och gott och så vaknar jag åtta i morse. men allt framför mig typ. bra där anna.. men så välbehävlogt, imon börjar jag på eftermiddagen eller kvälllen något av det.. får kolla upp det imon.- Men nej nu ska jag kolla Jims värld och sedan ska jag ladda upp alla fina bilder från söndags!!!!


Joooooobbbb

Otroooooligt skönt att vara hemma igen.. istället för nio till tre blev det nio till halv fem, och då var det inte lönt att cykla hem,, men nu ´är dagen över och det är jag glad för! Just nu sitter jag och kränger i mig lite chips med dipp óch jucie såååååklart.
Kommer a btaligen däcka vilken sekund som hellst..

Trötter

Hemma! Det blev hyffsat mycket att göra ändå =)
Sedan begav jag och Dino oss till Statiol för att köpa lite jucie.. muuuuuuuuuums =)
Nu ska jag sova i två timmar.. wish me luck (y), för att sedan gå upp vid åtta!


Jobbjobbjobbjobbjobbb

Och det fick bli en krånlig¨skitsmsbiljett..
Men i tid kom jag iallfall.. Har varit mycket att göra idag.. och vart som i en bastu.. Nu är jag iallfall precis hemkommen.. ska dusha och känna mig lite fräsh igen, och sedan ska jag vara där vid klockan ett igen.. och jobba lite natt, lär vara mycket mtcket folk där inatt.
Vet dock inte om jag ska stanna och stänga, eller bara vara där när allt folk är där. Imon är det nämligen dubbelpass.. först nio till tre, och sedan sex till ett.
Men heyyyyy.. PENGAR! :)

Och nu innan dushen.. maaaaaaaat, = NUDLAR.
Billigt, praktiskt, enkelt, snabbt och ändå HELT OKEJ i smaken... :)
Bilderna på kungen kommer upp om en liten stund!


AAAAAAAAAAARHHHHHHHHH

Skiiiitkul, punka på cyklen.. JAG HATAR ¨ÅKA BUSS .. jag vet inte hur jag fixar smsbiljett har aldrig gjrot det, jag kommer inte hinna gå, plus att då dör jag i denna värme... ÅHHHJ´HHHHHHHHHHHHHHHHH


Helt underbart...

.. och helt obeskrivligt.. Winnerbäck är kung. Kvällen kunde inte varit bättre, sjukt. ÄLSKA.


<3

nu är det sängen som väntar!
pussssss


Nu åker vi :D



Kalldush..

.. och såååååå jävla skönt :D Hehe. Nu fryser jag nästan..
Ska fixa mig lite och sedan kommer Sopha och vi ska bege oss till Kikki och Pontus, och sedan köra ner till Falkenberg! Woooohooo länga. Ikväll kommer livet vara på topp, så BRA DET BARA KAN BLI.
LOVE LOVE LOVE.






Iggååååår :)


Måååår sämst

Igår var en mycket trevlig kväll med Sophia och Dino!:)
Börajde på Morfars uteservering, packad med folk överrallt och sedan vandra vi runt lite haha.

Nu är jag Sophia och Mick här, vi dör av värmeslag idag igen.
Sophia diskar.. för dethar jag inte gjort på flera dagar.... :(


Woho

Sophia ska bara dusha till sig lite, sedan kommer hon hit, så nu är det väl dags för mig att skutta in i dushen.. :)
Frågan är bara vad jag ska ha på mig? Kjol och linne? Ahh.. frågan är bara vilken kjol och vilket linne? Hehe.

Det blir ett senare problem, nu duuuush!


hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad.


Gårrdagens bilder

















Sååå jäätteroligt bider, bara på oss, Men trevligt hade vi =)


150403 grader ute

... och jag har typ dött av värmeslag haha. Cykla hem mitt på dagen är ingen hit. Fan vad varmt. Fast man ska inte klaga.
Nu ska jag vila lite haha.. ikväll blir ut med bääääästa Sophia! Wiiiihooo! :)


Lördag?

Gårdagen var mycket trevlig! Jag Julia och Erik satt på bulls. Sedan pös Julia iväg, jag Erik satt kvar och sedan var det dags för mig att gå hem eftersom jag börja jobba nu vid nio, så ska alldleles strax cykla iväg. Dock har jag inte sovit så värst mycket.. fick möta någon lite fyllekajja i ruint tre och sedan kunde jag itne somna om.. men slutar tre idag, så gissa vem som ska sova bort dagen? :D

Men nej nu måste jag bege mig!


Woooho

Då beger vi oss!


HELT SLUT

Och jag är sååååå döööööööd. Shiet. Vandrade hem runt åtta? Jag vet inte, men baksmällan är bedrövligt. Sophia och Josse var här innan, så jag och Sophia begav oss in till stan och köpte mat och sedan köpte vi våra älskade Lars Winnerbäck biljetter! Wiiiiiho, denna söndag i Falkenberg. Man måste älska det.

De åkte iallafall för några timmar sedan och jag har sovit sen dess, vakndae av att Julia ringde och sa att nu kommer hon, så nu minsann måste jag snabba mig, för det blir Bulls ikväll :)

Inte lönt att ta en bild nu, för ser ut som en sliten gammal katttsing.
Ha en trevlig kvälll!

SÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄÄÄVLVRA BRA!!

Okej hemma från ännu en galoen kväll... hehe,
Jag ser skitdåligt, någon har änjdrat inställning så alltt är 20 gångr mindre++++
sOV GOTT
OVER AND OUT HAHA


Tyyypp död

Sååå trööttt.. har precis kommit ut ur dushen, ska cykla om tio min... Jobb mellan 17-01.
Jag hade ju velat sova ett dygn till.. hehe.


AwSOOOOME

Och kvällen slutade bättre än den började kan jag ju lungt säga.. :)
Nu är jag och Julia har, vi har precis badat hos  någon med pool som bor i närheten så vi är dygsuuura... men såååå värt det :D

Nu väntar vi lite mer sällskap tror jag :)
Och om inte så är det sova sova sova sova sova sova sova :)

Kvällen kanske slutar bättre än den började?

Pappa och Lena kom och hämtade mig och nu har jag varit och handlat lite.. ska dusha och dyyikt och sedan möta upp Julia i stan, även Kikki och hennes kompisaer :)
Blir ingen direkt utgång, men sitta på Bulls är aldrig fel.
Lena kom med massa nya handduktar och lakan och tog med sig de andvända, dessutom tog hon med sig mat hemmifrån, lax och potatis, Elib fyller år idag så de är har ätit finmat hemma.. men ville inte följa med hem, så Lena tog med sig det in. Nice.

Men nej, nu ska jag plocka in maten och sedan dusha!
'



:(

Nu har vi varit och hämtat sakerna från onoff..
Humöret är i botten så ikväll blir det ingen utekväll.. så ska sova nu ett tag,

sÅ ILLA

aatt jag börjar jobbaa om två och en halv rimme.... hahaha
dagen har varit sååååå JÖVLA BRA, löddeköping och fget med shopping med Sophia, Julia och Lena, sedan lkvällen, örst Bulls.. och sedan blev det ÄNNU bättre!! :) WOOOOHHO. ''

Nu ligger Lena och Julia och sover,så NU måste jag sova.. som sagt två timmar, sedan ska jag bara på jobbet klpckan nio!! woooohhoooo

Imon hoppas jag oå en myyyyycket trevlig kvällll! puss


helvetsnatt

Hemma efter en helvetesnatt... fyy fan säger jag bara. TUFFTTUFFTTUFFT..
Jag och Lena cyklade inom östras nu har vi köpt frallor, kakor, pålägg.. två små paket med smör... och så har vi jucciiiie... men innan vi får äta, med tankte på att ingen av oss är trötta så ska vi stäääda satan.. hehe.


det var ju fint väder nu när vi cykla hem ialllafallllll :)


Master

Maten blev kalas, kyckligfile. nypotatis och sås.. Mums, trist bara att äta det själv.. haha.
Nu väntar dushen och sedan ska jag cykla! :)


Aweesooome

OKej jag är heeeelt slut, men nu har jag vaknat till någålunfa iallafall.. Ska dusha och fixa mat.. sedan är det jobb mellan elva och´fem. Skoj.. :)
Sophia var här innan, och wiihooo imon är det Lödderköäping för hela slanten.. haha. CenterSyyyyd och NewYorker, aweeeesome!

Nu ska jag som sagt LAGA mat. jag ska jag ska jag ska jag ska jag ska.


ni borde priotera lite annorlunda, för det kommer slå tillnbaka på er.




SÅ bra

OKej , GALET bra kväll.. hahaha









okej vi säger inte mer änsåhär.
vi ska köpa volleyboll!

cafeeeet och ciiiviiiilpooooliiiiiissserrrrrr


Woho

.. jag har överleft dagen! :)
Gårdagens spontana utgång blev skoj, men samtidigt VÄLDIGT krånglig.. hehe.. behöver inet gå in på detaljer.. men är alltid ska man lyckas sätta sig i knepiga situationer.. :)

Nu ska jag vila lite,s edan kommer Julia kulia in och Lena kommer från jobbet och då luktar det lite utgång? Eller jaa.. stan blir det iallfall.. :) PÅ EN SÖNDAG.


woooohoooo taggggggga

Nu beger vi oss in till sttaaaaaaaan







svartinga har kommit hem från alllllaaaannnyyyyya
jkag och sophia är INTE aviiiiis


God morgon!

Ja men då var jag hemma igen! Och det är ljust, jag är pisstrött. Men vill egetnligen inte somna, FÖR då kommer jag sova bort hela dagen, vilket jag inte vill. Men somna lär jag väl göra.. hehe.
Har inte varit överdrivet mycket att göra inatt heller.. skönt, men ändå inte.

Senare idag ska jag nog hem till familjen Ingvarsoon då Lovisa konfirmerar sig idag! :) Och innan det planerar jag att handla lite.. kylskåket är toooomt på jucie.. godaste, aboslut godaste som finns. Ska nog införskaffa mig MASSA frukt också! ¨Åhh.. gott!

Men som sagrt, det är vad jag planerar, nästa gång jag vaknar blir jag inte förvånad om klockan är typ fem på eftermiddagen.. Det återstår att se!


såååå goooootttttttt


Superkuuul

Nu ska jag bege mig mot jobbet.. ha en trevlig naattt!
Jag är inte alls avundsjuk på alla som ska ut och festa.. NEJ inte alls..



jag är inte bitter.. nej


...

Hemma igen.. det blev inga högtalare, jag blev liiiite för snåål.. hehe.
Men tre fina linnen och ett bar sköna mjukisbrallor fick följa med hem.. haha.
Det finns det alltid pengar till..

Nu ska jag vila liet och sedan cykla till jobbet.. Kanske äta lite också, men vad finns i kylen? Typ gräddfil och vin.. haha.


Sooooft

Nu har vi varit i grötvik och käkade frukst.. haha.
Nu ska vi till Siba och köpa högtalare till dator,.. :D
PUSS

Fredag

Wooohhoo jag somnade sedan! Sophia kom för en timme sedan ungefär och nu har vi precis stekt kycklig och ska ut på lite picnik.. haha. :)
Diskat har jag också gjort!

Pussshaaaaaj



Vill bara säga grattis Sofie till körkorteteeeet! :)

OKej det är fel på mig

.. för jag har fortfarande inte somnat.. Sophia var har precis och sa hej innan hon började jobba.. skickade ett desperat sms till henne om att hon skulle komma hit innan hon började för att jag inte kunde somna, och vips så ringer det på dörren.. yay.
Kanske är det för att det var mörkt ute innan.. ? För att dygnet är vänt? Jag ve tinte. MEN DET SUGER. FÖr det verkar ´bli fint väder idag, och då kan jag minsann inte ligga inne och sova?
Åhhhhh... bläääääääääää

saaadfaccccce, NU JÄVLAR SKA JAG SOMNA

 


When you feel so tired but you can't sleep

Har försökt sova nu i två timmar.. omöjligt.. vet inte ens varför jag är så galet trött så kan typ inte hålla ögonnen öppna, men ändå går det inte att somna till.. Gaaaaahhhh sååå seeeeeegt nu är alla bra programmen slut också haha. ÄNNU värrre.



Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone
Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone


At home

Då var vi hemma igen, jag och Lena.. På vägen hem cyklade vi inom stan så Lena kunde få äta lite McDonalds.. nu har hon ätit för ett helt år.. Stannade där med trevlig sällskap,! :)

Nu ska hon få diska.. hehe tveksamt att hon gör, men hyra betalar hon ingen, så hon får utföra tjänser istället :P
Sleep well, imon är det nattjobb så det blir elva till fem på morgonen.. så hela dagen är heeeelt fri, nice.
Sophia kommer när hon har slutat (om det är fint väder haha)

Som sagt, sleep welll, PUSS




heeelt sluut...

Det blev ingen kamera igår.. eller mobil. Någon valde att krångla så vi skulle ta det en annan dag.. Vi var där.. men nej.
Efter det jobbade jag mellan fem och fem.. heeeeelt dött på natten. Kan räkna gästerna med en hand typ.. så vi var därifrån snabbt.
Nu har jag precis vaknat och dushat occh käkat nudlar.. väntar på att mamma ska hämta mig och köra mig till jobbet, börjar klockan sex och jobbar till elva.
Lena tog cyklen i morse till jobbet, och jag är så galet helt jävla slut så jag orkar inte ens gå ut till bussen.. så ringde mamma och hon ska ändå snart köra hem så hon skulle komma inom här..

Hadde jag fått välja hade jag sovit i typ ett dygn till.. men var finns den tiden?
Finns inte..

Nu ska jag traska ner och möta henne..


RSS 2.0