fulac torsek

sitter på fina laxen eler fua trsen som vissa kallar dt :P
förfes och desan blir det ut =)
kul va?



bästa brudarna!!

Nyyyårsbild




Haha hitta en suddig bild från nyår :)
Sophia, Sofie, Jag, Nicolle, Emma, Lina!

(jag undrar vem som tar bilden? det var ju bara vi där?)


Hjärnskakning?

Orakde inte skriva igår när jag kom hem (även om klockan var elva haha) så ska berskriva dagen nu! =)
Började med uppvisningen med klassen, som gick KANONBRA! Och vi kom tvåa! Tänk då att vi bara tränade på en timme innan på morgonen, så de var kanon.
Sedan skulle jag till praktiken, men mådde dåligt så ringde min handledare och förklarade hur det var så jag behövde inte komma.
Körde då till laxen och tänkte att jag skulle sova tills jag skulle börja jobba på BK, men kom på att jag måste kolla på balklänningen som mamma la undan igår.
Så pratade med Alex som hängde med in :) Och det blev den klänningen =) Så mamma ska in och köpa den på måndag eller tisdag!

Känns otrolitg skönt att ha det färligt, även om den måste sys in och så, för den är för stor, så "har" jag den ändå. Sedan åkte jag till jobbet, men mådde fortfarade dåligt så fick sluta..
Träffade Sophia en stund och sedan hem och sov.

HAHA vilket osammanhängande text?
Nu ska jag ner och äta frukost iallafall!'

(kollade förresten på svanprinsessan innan idag den gick på tv, viiiiiiiiilken fin film :D)


Då var denna kassa dag slut

Nu är det snart dags att sova känns det som. Imon kommer bli en lååång dag, först "uppvisning" med klassen, sedan praktik på sjukshuset i några timmar och sedan mellan fem och stägning på Burger King. Gud, just nu känns det som att jag inte orkar något av det, för mitt huvud värker satan, och nacken känns inte helt okej den heller. Men vi får se hur det är imon, har tagit tabeltterna som snälle herr doktor skrev ut.
Jag måste bara säga att det är en sån tur att Sofie var med mig, annars vettefan vad jag hade gjort.. antaligen legat över ratten och låtsas vara avsvimmad så att jag skulle slippa prata med folk runt om kring :S Nej.. kanske inte, men ni fattar..
Måste säga att Sofie pappa Ronny är en ÄNGEL! Hade inte han kommit på direkten så hade vi stått där som två yra höns... de i bilen framför körde på direkten när hon hade fått mitt nummer typ, visseligen hände inte jättemycket med deras bil, men ändå..
Och tack mamma och pappa :)


Staaaaaaaaaackars lilla OPEL :(

Meeeeeen som sagt nu är det sängen!
God natt!


:(

Jag har klarat mig i ett år typ men idag kom smällen :(
Bilen e paj där framme och mitt och Sofies huvud håller på att dö...
så nu ska jag ta tabletterna och sedan sova bort det :(


Dumma morgon

JAG BLIR GALEN :( Varför svara inte hon i telefonen? Jag och mamma hade ju bestämt att vi skulle kolla på balklänningen på hennes lunch men hon svarar ju inte så jag har ingen aning när jag ska köra in :@ SÅNT HÄR gör mig frustrerad om något!
Och jag har ingen helosan hemma heller, det är också förjävligt (till tatueringen), Lena har tagit med sig den. Och jag hittar inte min gamla.
Jag har fortfarande inte hittat fjärrkontrollen och för er som precis har kollat på tv vet ni att "Våra bästa år" SUGER. Patetiska program.
Nu kommer det säekrt något ännu sämre.

SÅDÄR!
Nu har jag fått klaga lite!
Nu ska jag ner och göra frukost.


Tatttoo

Vilken tid det tog att komma in här då, hela systemet fuckar nog lite med mig? GAAH galen blir jag, dessutom hittar jag inte min fjärrkontroll, 3 är igång och det går något skitprogram, det är ju nu de roligaste progmraen går på comedy  central, 8 simple rules vill jag ju inte missa! :(

I allafall, nu blir det lite bilder!








Nu ska jag sova, imon blir det upp "tidigt" för ska kolla på balklänningen igen och mamma och Sofie ska följa med =)


Miss it
:/


Tatuering och balklänning!

Oj.. haha somnade igår efter jag hade lagt mig i sängen, dvs klockan sju. Sedan sov jag till klockan tio idag morse, vaknade en gång men hann knappt öppna ögonen utan somnade om på direkten, så har sovit i 14,5 timmar. Där ser man vilken sömnbrist jag har haft de senaste dagarna haha. Men FAN va skönt. Helt underbart! Och med lilla katten jämte mig också :)

Idag har jag och Lena iaf tatuerat oss :D Ont gör det, men det är SÅÅ värt det! Jag ska läggga upp bilder sen, men håller på att ladda kameran så att jag ens kan lägga över bilderna till datorn. Blev supernöjd iallafall, och Lenas blev skitsnygg!

Sedan var jag och provade balklänning, och den första jag såg är den jag absolut vill ha! Det är inte den färgen jag har velat ha, men den var så fin :) Dock vart den lite stor, men ska dit imon och prova den en gång till i think. 3000 kr.. men den är det nog värt!

Det har iallfall varit en trevlig dag med Lena och kusinvitamin Julia i staden! Nu ska jag laga lite mat kanske och sedan typ sova :P Är fortfarnde trött haha.

Bilderna kommer lite senare.

Skriver nästan med ögonen stängda

Oh.. jobbig dag på praktiken idag, var skittrött, så allt det typ jobbigt. Gick inte heller med min vanliga handledare utan med en annan tjej, och det blev fel det med typ. Eller inte fel, men inte bra det heller.

Sofie kom upp till sjukan och sedan körde vi till laxen för att hämta lite saker, och vi somnade... Haha sedan var det svårt  att gå upp.
Nu är jag iallafall hemma hemma. Skönt skönt skönt. Jag vet inte med er, men jag tror inte det är bra varken för kroppen eller ögonen att inte kolla på tv på några dagar... :S Kanske får ta igen det nu?
Eller nej, ska sova för ögonen orkar inte hålla sig uppe längre...

Kasst att jag har glömt min mobil i bilen och mamma och Lena är och handlar :p


Nu ska vi nana, god natt världen ses om fyra timmar

I just want to tell you nothing
you don't want to hear.
All I want is for you to say,
Why don't you just take me
where Iv'e never been before


Måndag

Nyss hemkommen från staden, har varit och fikat med världens underbarste klasskompisar och Sofie! :) Mys och mycket bestämmande som rör en KUL sak vi ska göra! Kommer nog bli kanon :D
Nog om det, det är kanske någon liten etta eller tvåa som läser som inte får reda på vad ;) HEHE.
Haha skoja. men kul är det :)

Nu är jag och Sofie inne på mitt lilla rum och sitter vid varsin dator, haha. Som det brukar se ut, heh. Nej men underbart att ha lilla flickan här då vi inte har setts på VÄLDIGT länge. :) <3

Idag har det gått bra på praktiken, mamma ringde mig två gånger, inte en utan TVÅ gånger idag morse för att se till så att jag skulle gå upp.. Tur det, för jag hörde ingen annan klocka ringa, och då hade jag ändå ställt både mobilen och väckrklockan, men iaf.
Jag sitter i personalrummet och fördriver tiden genom att titta ut genom dörren och då plötsligt ser jag två välkända ansikten, och det är sötnosarna Sofie och Frida som har letat upp mig och tagit med sig mat som de har gjort i skolan. TACK! :) Det gjorde min dag vill jag lungt säga :)

Sedan slutade jag, och glömde faktiskt totalt bort lektionen jag skulle gått på, så plockade upp Sofie i staden och körde hem och hämtade lite käk haha, vi tog köttfärs och kyckliggrya hos Sofie och pasta och tomatsås hos mig och sedan lagade vi till det här i det äckliga lilla köket. Äckelmannen skulle såklart laga sina Eldorado nudlar med räksmak samtisigt..
Han frågade mig om jag vaken igår,.. och nej jag "sov" såklart. Sedan frågade han om jag och mina kompsiar ville dricka med honom på fredag eller lördag.. :S
Men maten blev god iaf :D, SJUKT GOTT MED RIKIGT MAT EFTER FLERA DAGAR UTAN.. hhaha

Men nog om det, nu ska jag äta ett till apelsin (inne på den tredje) och sedan får vi se!

Och det blev bussen till stan!




På Robert's, kom på att jag tog med mig kameran när vi skulle gå..


:)



Och där ryckte det i dörren igen.

Nu vill inte datorn sammabeta länge... :@
Skriver sen .. H3h3h3h3

Why don't you just take me where Iv'e never been before

(bild från i fredags på mig och min älskade underbara bästa vän Sophia<3)

 

Okey inga bilder ikväll, tar för lång tid att ladda upp och min lilla data påklätt i rosa vill absolut inte samabeta med mig. Så nu eftersom jag ska upp vid klockan sex så ska jag för en gång skull försöka sova tror jag.. Planen för imon är praktik mellan kvart i sju och fyra, ska föröska gå på en lektion i skolan med, affärsjuridik vet dock inte när den börjar, men vet att jag har den. Men det löser sig. Sedan hem till mitt lilla cribb haha, och sedan är det Rober's klockan åtta med flickorna i klassen för att diskutera studenttävlingen som jag antar är på gång. Jag vet inte vad den innebär mer än att vi ska typ framträda och ha teater för ettorna och tvåorna? HAHA. Neverever.

Så god natt! :)

 

(Imon kommer mitt hår stå åt alla jävla håll och kanter, har dushat, har inget balsam, har håretinvirat i en handduk, och har INGEN hårborste.)


.

...  och där ryckte han i dörren.
:S


DUMMA DATA

Hej och välkommen tillbaka äckelinternet.
Är det något som gör mig galen är det när tekniska saker inte ska funka. Hade det inte varit för att jag måste ha datorn till att titta på dvd snart så hade den legat under snön två våningar ner.

Nu är jag ensam här igen, Alex kom ju innan och det var mycket trevligt! :D Vi hämtade Nicolle och det blev en tripp till McDonalds faktiskt, vi samlade (bokstavligen) ihop våra mynt och det blev precis! Haha jag trodde jag skulle dö av hunger för fan, och irriterade nog så sitter lönen på kortet, det har den gjort hela helgen, men kan inte andvända den försen om en och halv timme. Funderar på att löra till Statiol då och köpa mat tils imon, för kommer aldrig orka göra det imonbitti.

OCH DÄR KNACKDE DET IGEN :S

Nu håller jag på att lägga in bilder så lägger upp dom alldeles strax! :)

Jag hoppar till lika högt varje gång

Nu knackar det IGEN, och IGEN.
Pratade med Alex innan ju, och jag sa till henne att hon ska andänvda sig av ljudet "na-na-na-na-na----- NA-NA, när hon knackar på så att jag fattar att det är hon.. HAHA.
TÖNT jag e.

Klockjäveln

.. ringde aldrig i morse. Men nu ringde den, 12 timmar för sent.

(och jaa jag har varit på sjukhuset, men kom lite sent bara)
Det har iallfall var en bra dag, jag kan vara glad att jag har en toppehandledare!
När jag kom in dit i morse efter ha stressat sönder här så skrattade alla åt mig när jag jag svarade på frågan "Hur är det?" med "mig är trött". God start på dagen och fan vad jag skämdes. (kan tilllägga att alla hela personalen på avdelningen satt i personalrummet och åt frukost)

Men dagen där gick bra iallfall, men humöret sjönk som fan precis innan vi slutade. Samtidigt som det är jättekul och väldigt intressant att ha praktiken så ser man mycket man önskar man inte gjorde. Det är jobbigt.

Nu är jag iallafall på finfina rummet och funderar på om jag ska bege mig hem eller inte. Har inte ätit varm mat på ett par dagar, utan har left på knäckebröd, massa apelsiner, flädersaft och godis. Mamma hade gjort lax och potatis där hemma, och i mina öron låter det alldeles underbart. Men får se lite seanre, Alex kommer hit vid halv åtta och ska hämta sina grejer och efter det ska jag bestämma mig.
Jag ska verkligen inte klaga eller så, för det är rätt soft att bo här, MEN det är en creepy man som bor i rummet mittemot som knackar på min dörr lite då och då. Jag antar att det är han, för det knackar och sedan hör jag att han öppnar sin egen dörr. Hehe då stängar jag av musiken och låsas som att jag inte är här..

Nu ska jag nog sova tills Alex kommer, för är skittrött... Puss
(bilderna kommer sedan för att måste ladda kameran lite innan jag kan lägga över bilderna, och jag ska ladda den nu!)

Kommer dö i förkylning

En frisk fucking jävla promenad till Vallås själv slutade kvällen med, underbart. Tråkgit att en kul kväll ska sluta såhär.

Kommer dö i förkylning vill jag tillägga, eller kanske en lugninflammation.
Så hejdå mina vänner.
Och sjukhuset om tre jävla timmar, fan vad jag längar.

(I let you down)


TJATJA

TJATJA.
Gårkvällens utgång blev lite smått misslyckad om man säger så, trist trist... men man lär sig av sina misstag :) Tråkigt att det hände ren som aldrig gör misstag bara :(
Sedan blev det lite smått efterfest här... HAHA. fullt rum.

Smått seg på sjukan idag, men det gick bra.
Nu är Nicolle och Alex här och dom får med mig ut ikväll igen :P Haha, börjar kvart i sju imon bitti, wish me luck.. Bilderf från igår kommer imon!! =)))
Nu måste jag byta imon
LATER ALIGATOR!

Ledig idag från sjukan :)

.. och det betyder jobb på Burger King. Börjar vid fem och ska stänga, så vid runt halv elva- elva skulle jag tippa på att jag är tillbaka på Vallås.
Det var faktiskt skönt att sova hemma inatt! Lilla kisen sov hos mig med och det gör mig mycket glad! :)
Nu har jag precis ätit pasta och tomatsås (lyxiiigt va?!) och nu ska jag dusha för att sedan åka in till laxen. Min mobil är helt urladdad och jag vill ladda den innan jag börjar jobba. Jag hatar att inte ha batteri på mobilen, HATAR. Hehe.

Ikväll blir det antaligen utgång, frågan är ju bara vart förfesten är? Hos mig kan vi inte vara allt för många känns det som, så får se om det blir något över huvudtaget, men Sophia ska sova hos mig iallafall tror jag (hoppas jag :P)

Men nej nu måste jag dushja sedan packa ner lite, vad ska jag ha på mig ikväll likosm?..
Later.. :)


Miserable at best

Jag undrar om det någonsin kommer bli enkelt?
Det gäller liksom inte att hitta någon man kan leva med, för det finns många, utan det gäller att hitta någon du inte kan leva utan.
It makes sense.

Nu har jag pratat i telefon med Sophia, och ska vi lita på Sophias mobil och vad hon skrev på facebook så slutade det med två timmar och tre minuter. Och ändå så känns det som tio min typ.. vi pratar inte så mycket längre, men när vi väl pratar eller ses så finns det miljoner saker och händelser att säga varandra.
Jag tror inte ens hon anar själv hur himla bra hon faktiskt är<3

Nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra faktiskt, har fyra dagarns av tvtittande att ta igen, så blir kanske det.
Försöka sova ligger ju som prio ett iallafall :)


<3


You don't know

Somnade ju som sagt innan och vaknade nu igen. Skönt att sova lite, men är fortfarande lika trött. Blir nog att jag stannar hemma ikväll ändå, även fast det alltid ska vara ett jävla liv här när Elin ska upp tidigt och hon inte vill stänga sin dörr och jag vill ha på tven. Jag har stor lust att åka in, men måste ta med mig saker för helgen och sånt och det orkar jag inte packa nu :(


You don't know

Idag har gått rikigt bra på praktiken tycker jag faktiskt. Har inte gått med min handledare, utan med en annan undersköterska. Det som är absolut roligast är när man märker hur de patienter man hjälper, hur det uppskattar det. Det är ju det som gör det värt att komma dit :)

Nu är jag hemma och har precis ätit, lagad mat för en gång skull.. på Vallås har jag knäckebröd och ost. Jag har även gjort pastasallad med kycklig som jag ska ha med mig. Om jag äter den imon eller ikväll eller tar med den på lördag på jobbet vet jag inte, men jag har gjort den iaf =)

Nu hade jag tänkt att sova lite, är skittrött!



Jag ser inte poängen till att bara sncka en jävka massa SKITSNACK.. :( Och det gör mig inte arg, det gör mig inget annat än LEDSEN. Jag fattar inte ens att jag går på det igen..
Det är bara meningsöst :(


And I know how I feel about you now...

Somnade kvart över sju... kan ju säga att det var lagom jobbigt att gå upp vid elva.. Men de va det värt.
Det gick iallfall bra idag.. känner mig lite mera självständig eller va man ska säga..

Men FUCK VAD LIVET ÄR ORÄTTVISST :( jag kan fan inte ens förstå hur det kan vara så?! :( Insane.. det kommer för nära inpå.

Nu är Lena och Julia här iaf och det känns skönt :) Visseligen sover de typ, men jag är iallfall inte ensam.
Imon börjar jag klockan kvart i sju, så blir nog att gå upp vid sex? Eller något i den stilen, gosh.. Men jaa.. så får nog försöka somna, vilket inte kommer bli svårt..
Så ja.. god natt..

I know that this hurts you
It hurts me, too


Jag hoppas jag somnar snart

Jag sover fortfarande inte :(
Ligger och kollar på olika avsnitt av Svenska hemmafruar på tv3 play haha.
Men snart ska jag sätta igång scrbus och försöka sova. Men nicolle skrämde mig om att datorn kan börja brinna om den blir för varm.. Tänk om hela hotellet sätts i fyr... haha nej fan va illa.

Nu: Borsta tändenrna!!
Snart: Kolla Scrubs
Senare: SOVA!

Ensamt :(

Då vart jag hemma igen. Gick till MacIn (matställe) sedan följde jag och Nicolle Alex hem, sedan gick vi och hämtade Nicolles kusins hund och gick och mötte Remy, sedan var vi nästan utanför Nanna så då pratade vi en liten stund med henne med. Och nu är jag här igen. Skönt att gå en bit faktikt. Eller det var mer än en bit :P Vallås är stort haha. Nu frågade Remy och jag ville hänga med till Statiol, men jag orkar inte haha :P Så stannar nog kvar här under filten och det varma täcket.
Lite tråkigt att vara här själv bara. Jag är inte rädd (ännu haha) men tycker det är lamt. Har typ inte hört några andra här ännu, men hörde några prata och så sänkte jag volymen och då är det några eller någon, (som isf pratar med sig själv haha) i rummet jämte som jag hörde jättetydligt.
Tänkte lite stillsamt för mig själv att det är kanse likbra att sänka volymen lite på musiken..

Förrsten så dampar mitt jävla msn så kommer inte in. SKITSAK. Enda sättet att snacka med folk så jag inte känner mig så ensam typ haha. Men jaa.. för försöka lösa det, annars blir det ebuddy.

Men aja, imon ser upläget ut såhär:
- Hämta mamma på jobbet, köra henne till en begraning.
- Handla lite? (om jag får pengar)
- Åka till sjukan.
- SOVA.

Hahaa kul dag va? Vet inte ens varför jag skriver det, men jaa.. har inte så mycket annat för mig.
SANKAR EN TV. FAN VA ILLA.

 

saknar en viss liten kisemis som brukar sova i min säng :(


Dag 1

"Hemma" från första dagen på sjukhuset. Jag vet inte rikigt vad jag kan eller får skriva eller vad man ska säga. Men det har gått bra iallafall. Persnolaen verkar vara jättebra och helt okej avdelning också faktiskt. Har inte fått göra mycker mer än att se på lite idag, eller jo jag fick ta tempen på en :P Haha. Sedan så delat ut lite mat och så.

Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska ut och möta Nicolle och Alex i centrum.. HAHA. Känns lite konsigt att skriva. Skulle behöva handla lite egetnligen, för allt jag har är cheseballs och jucie typ. Men palar inte köra någonstans. Får fixa det imon eller något..

Men nej nu måste jag gå.
Skriver lite mer sen,
pusssss

sjulaxarienlaxask

Nu är det snart läggsdags här på laxen. Nicolle sover här med, för här är tv¨å sängar :D<3

Niq i "sin" säng :D

Alex vid mittl lilla skrivbord. (vilka pluggkvällar jag kan ha här.. HAHAHAHAH)

Detta var ju vad som följde med mig i min påse från Citygross.... (+ godis och cheesedoddeles haha)

SJÄLVUTLÖSARE..

<3

 

och jag som pajjar bilden... HEHEHEHE.

 

Nu ska vi nana.. PUSS GOD NATT IMON BLIR DET JOBB MELLAN två och kvart i tio. SAVE ME someone!


FINA LAXEN

Nu är jag incheckad hehe. Nicolle och Alex är här med och vi har varit och handlat till det lilla kylskåååpet :) Var lite rädd att det skulle vara jättteskabbigt, men här är det helt okej :D Ett stort rum med två sängar typ bara.. och en toalett. Det enda som saknas är en tv. Men jag har ju datorn så jag överlver. Nu vill Alex att jag ska bädda min säng så hon kan sitta i den.

KOmmer lite bilder senare om någon är intresserad haha :)
PUSS

YOU HAD ME AT HELLO


Avbryt uppdrag.

Vi har inga ägg.


FOOD

Jag kom ner och insåg att det var mer middagsdags än frukosttime, så fixa till mig lite mat istället- mycket gott. Det syns.. hahaa :)



Nu är jag faktiskt lite rastlös, så ska nog börja med mitt projektarbete faktiskt. Tro det eller ej. FIBERPANNKAKOR. Receptet fick jag av Madde.

Kanske ska förklara vad jag ska göra också. Jag ska göra en kokbok och recepten ska vara vanliga repcet, men jag ska ändra om dom så dom blir nyttigare. Byta ut vissa ingrejenser mot andra som är snäppet nyttigare. Och då börjar jag idag med pancakes.
Blir dom goda kan jag ju lägga ut Maddes hemliga "Frasiga fiberpannkakor" recept ;)

Wish me luck!



GOD MORGON



Hahah sweet bild, jag vet, men hon gäspade när jag skulle ta kortet precis så fick bli såhär. Haha.
Sovit gott? Det har jag, pefekt!
Och skönt att vara ledig också, lovley. Ringde precis till FinaLaxen och dit beger jag mig ikväll.. haha :) Vet inte om jag har skrivit det innan men skolan fixade ju så att jag fick bo där under min praktik eftersom det är en rätt bra bit att köra. Ska bli lite kul, men rätt läskligt, men vi får se.
:)

Nu ska jag ner och äta en fetingfrukost!


ni är bäst

Sophia kom och var här ett tag innan, och sedan skulle vi "hämta hennes mamma" i Slättåkra hos Emil. Och när jag kommer in där så är Sofie Sandra Frida Alex och Emil där. Världens undebraraste! De sjöng och hade fixat kanonfina tårtor! :)

Sedan blev det singstar :D Tack så hemskt mycket! Ni är som min rubrik säger, BÄST! :)

 


Nu ska jag lägga mig och sätta igång scrubs! LOVE IT


överraskning :)

OCH JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA OCH UNDERBARASTE VÄNNER :)
TACK NI ÄR BÄST! :d <3

SÖNDAG

Ohhh nystädat och fräsht på mitt rum. TILLOCHMED moppat golvet. Jag har haft en brun kladdig fläck på mitt golv i ett halvår nu så mamma tyckte det var dags att ta bort den ^^ HAHA. Så nu är den borta.
Det är tur att jag har mina småslavar Lena och Julia för det är dom som har städat.. Jag har hjälpt till lite, ex moppat golvet.

Nu ska jag ner och äta lite och sedan så kommer Sophia :) TREVLIGT :D
Later aligator


nya kameran är bäst..^^
haha . jag och bästa kusinvitamiiiin :)<3


Good Morgning and Velcome home :)

Nu är jag hemma igen :) Kvällen har varit toppen om jag får säga det  själv, mycket mycket skratt och det behövs! Innnan jag körde var jag skittrött och trodde jag skulle somna och köra av vägen, men nu blev jag lite piggare så tror jag och Prinsessa får köra lite Scrubs nu, säsong 6 :P

Nattttiiii eller för er morgonpigga människor, god morgon! :)


AT VALLÅS

Sitter hemma hos Nicolle med Alex. Och vi gör ingenting alls. Hehhehe ätit pizza och godis. Tror vi skulle titta film med men det har inte blivit aaaaaaav än så länge.......

MEN KUL HAR JAG MED VÄRLDENS BÄSTA BABES :D<3
´Pizzan var iallafall INTE god. Kebebpizza utan kebab med isbergssallad och kyckligbitar. Och så fick jag vitlökssås som jag INTE skulle ha... salladen var brun och kycklingbitarna gråa :( MEN flädersaften var ju absolut godast!!!


Jag har fått smaka på Alex fotsulor, och dom var nästan bättre än pizzan :)

Nähhhä nu saknar dom mig... får pysa in till det andra rummet. Dom har inte kul utan mig :) HEHE skoja dom ligger i samma säng som mig just nu. Men JA..
HA DET BRA :) pusss


(lite smått sugen på KROGEN??? JAAA!)


gamla bilder eller vaaaad?


hahaha tvåan ^^



STRANDEN MED KLASSEN

BLONDIIIIE


¨¨






HEHEHEH- orkar inte laddda upp fdler det tar tid :P MEN min lilla vän Nicolle har GALET många bilder jag aldrig har lagt ögonoen på.. och en dag ska ALLa dessa bilder kommer upp!!!!!!

Nu har det hänt lite mer här, lejonkungen är igång :)
  PUSSSSS


HEJHOPP


Nu har jag vaken igen! Igår blev det förfest hemma hos Alex och sedan utgång :) En hyffsad kväll, synd med bråk och tjafs bara.. Men jaa. Blir det en repris ikväll? You never know.

Upptäckte precis att inlägget jag skrev igår inte har blivit uppladdat :( Gårdagen bestod iallafall av att Emma slingade mitt hår på JB, så nu är utväxten nästan borta :P Lite skillad är det, men mycket bättre än innan!

Nu ska jag snart jobba, eller klockan fyra, men i det stora hela är det ju snart.

Igår fick jag en digitalkamara och den är skitbra :D Jag fick även 1 0 0 0 kr :) Och två säsonger av Scrubs av Elin och Lena. TACK SÅ JÄTTTEMYCKET :d <3 Nu har jag alla säsgoner! Det blir kanske ett Scrubsmaraton snart? HAHA med mig själv.. men ändå.

Men jaa nu ska jag ner och äta lite så jag slipper äta någon fet burgare :P haha. Nej men ska nog göra lite sallad i think.. så bye for now :D



Lite misekisen fick ställa upp som modell, och hon gör det BRA! :)<3


GRATTIS TILL MIG :D

19 ÅR OCH ETT ÅR TILL 20 :D HEHEHEHE

15 min kvar som 18

Hehhe nu är det inte långt kvar... haha. Men 19 är ju inte direkt något som spelar större roll.. Eller jo det är bara ett år kvar till 20, och DET GILLAR VI :D
Nu sitter jag hos Sofie och vi snicksnackar lite. Hon är ju världens sötaste jag kommer hit så tar hon fram kaffe och en superfin kladdkaka som hon har bakat till mig :D Så himla söt :D <3
Kommer bilder på den sen när hon har lagt in dom och skickat till mig :P
Imon ska jag först ha en lektion mellan tio över åtta och tio över nio. Affärsjuridik, kanske ska skola om mig och bli en rikigt affärskvinna? :D Haha det ni.. Nej det hade nog mig inte passat. Men läser den för hoppade av en hundrapoängskurs, matte B, och fick därför lägga till två 50 poängarre och då blev det filosofi (HATAHATAHATA) och affärsjuridik. Men det kan KANSKE bli intressant? Men kommer ju inte befinns mig där så mycket då jag har praktik på fem veckor som börjar på tisdag.
Efter den ska jag in till JB och Emma ska fixa mitt hår. Jag ska vara med i deras projektarbete och de ska göra en almenacka så det ska bli kul!!
Sedan vet jag inte vad som sker under dagen, men på kvällen blir det i alla fall utgång och partaj med tre babes, Sophia Nicolle och Alex :D JÄVLAR det ser vi fram emot :)
Men nu är det bara tio min kvar .. HEHE




( och nu typ två bilddauppladdningen tog extra tid hehehe. )

Träningsvääärk

... och det gör ONT. Fortfarande hehe. Men HELLRE träningsvärk än att ha ont för man har stela leder eller något.  Men jaa..

Idag har jag varit i skolan och sedan med Mico och Dencho. Hämtade Lena och Julia och Sofie och sedan åkte vi till Oskaström för att jag skulle ta en spruta, och medans vi är där frågar tanten Sofie om hon också vill ha en spruta och det får hon.. haha. Now we will die togeher :)

Nu är jag hemma och har precis ätit lite och snart kommer pappa hem och då ska vi in till stan igen och kolla på digitalkameror :) Jag fyller 19 imon så en liten födelsedagspresent :P
Jag vill ha en som jag hade innan typ för den är, eller VAR skitbra, så något i den stilen blir det antaligen.

Men nu kom pappa..
Bäst att kila ner så vi åker på direkten.
Pusss



Inget intressant

Fulls ös idag, skolan, sjukan, jobba, träna.
Nu är jag hemma och har precis ätit lite och nu ska faktiskt lägga mig (tidigt jag vet) men är skittrött och har ont i kroppen (j*vla träningsvärk!!!). Har inte så mycket kul attt skriva heller. Imon blir det en lång dag med antar jag. Först vårdcentralen, sedan agera lite taxi antar jag, sedan skolan för att ha en eller två lektioner tror jag och efter det träffa pappa och kolla på digitalkameror. En liten promenix kan jag nog klämma in där i mellan occkså.

But for now, good night


<3


VALÅSBABES

Då vart jag hemma igen!
Mitt hår syns typ ingen skillad på, så får nog ta och göra om det :P Alexs blev det skillad på :P Hehe.
Det blev iallafall en trevlig eftermiddag med två toppenpärlor!

Och min kropp är fortfarade lite halvskakade efter träningspasset med Elvira idag, vi hade power hehe. Kul, men JOBBIGT. Men så det ska vara :)

Nu har jag precis käkat och ska typ lägga mig faktiskt tror jag. Jag börjar inte försen klockan tio i tolv men har inte så mycket för mig faktiskt ändå så kan lika bra gå till sängs haha.

Imon är det ju som sagt skola mellan tio i tolv och fyra. ( samma j*ävla lektion i fyra timmar och tio min btw )
Sedan jobba mellan fyra och sju. Och sedan gymmet med Nicolle, kondition. HAHA. Vad har vi gett oss in på? Ska bli spännande och se hur mycket vi orkar :P Men vill man, KAN MAN. RIGHT?


babes


POLSKA HOROR JUST NU

Är hos Salong Nicolle Bården och sitter med en fet slingmössa på mig och hårfärgen är isatt. Alex sitter på heta stolen och ska färga bort utväxten (vilket jag gör med :P).

Nu ska det sita i i typ 20 min till så får  vi hur gult det bliiir höhöh :D

Thinking of you ...

Jag struntade i alla mina stora (rätt små) problem och gjorde om bloggen lite istället hehe :P
Den ser rätt tråkig ut nu faktiskt, det får jag säga. Men lite kul att sitta och trixa med det faktiskt.
Men vi får se hur länge jag behåller den såhär..

Nu gör jag ingenting alls. Funderar på att lägga mig och kolla film eller något i den stilen faktiskt. Orkar inte sitta kvar här länge till det gör ont i min nacke och rygg (gammal och grå typ :P)
Kanske kommer en mobiluppdatering senare om jag får det till att funka!

Vi får se va..

Och förresten det jag skrev om tågbiljetter och Bonesbiljetter, det innebär förstås att jag Sophia Lena och Julia ska åka till Stockholm den 22 april och vara där till den 24, torsdag fredag och lördag. Och på fredagskvällen ska vi kolla på en Bonesföreställning. Om allting blir somvi har tänkt oss tar vi tåget upp och bor i Sophias morfars lägenhet.
Ser mycket mycket fram emot detta. TÄNK ALL SHOPPING!
Jag lägga upp en "pengarsparaplan" från och med nu!!!!

Men neeej nu ska jag ner och hämta lite snacks (jordnötter haha) och sedan sätta igång någon bra film och lägga mig jämte Prinsessa! :)



(förra gången jag och Sophia var i Stocholm. Vi hade GALET kul!)


Scehmat för denna veckan




HELT OKEJ,
Näringsläsa/fitness, hälsopedagigik, sjukvård, affärsjuridik, etik och livsfrågor är de kurser vi har kvar :)
Under praktiekn är det endast affärsjuridiken jag behöver gå på, det är den enda jag har som är eget val typ. Det ska jag även ha på måndagseftermiddagar. Scehmat visas veckovis så det är därför är måndagen vit eftersom det är studiedag idag :)


(Jag har förresten inte kommit någon stans med tågbiljetterna...)

Prooblem you know

Some problems:

1. Jag fattar inte alls hur man ska kolla priser, tidtabell och dylikt om man ska åka tåg till Stocholm. Sj sidan är askrånglig!!


2. Jag fattar inte vilken sektion som är bäst att sitta på när vi ska kolla på Bones i Stocholm, det finns typ 15 olika att välja mellan. Bara vilken läktare var svårt nog.



3. Jag kollar på digitalkameror på Internet, men har INGEN ANING om vilken som är bra eller inte bra. Och går man till en försäljare ljuger dom bara för att man ska köpa och jag litar inte alls på dem. Och jag ska antaligen får en i födelsedagspresent, MEN hur ska det gå till om jag inte kan välja en?


4. Jag vill beställa ett par skor från HM. Och i katalogen finns skorna i min storlek, men på deras hemsida finns de bara i små storlekar :( Visst det finns i lila, men det är ju rosa jag vill ha dem i!




Någon som har en lösning?



och nu upptäckte jag att dessa lila skorna som är skitcoola och som jag skulle beställt istället för de rosa är slut i 38 och 39.
KANON.


Sista dagen i ledighet

.. som sagt så börjar skolan imon igen :/ Lovet har varit bra, men tycker ju att det kunde fortsatt januari ut kanske? Men jag ska nog inte klaga för att det är bara EN termin kvar, en enda sedan är det freedom som gäller, så jag får bara stå ut.
Visseligen så har ju min klass bara typ till fredag i skolan för sedan ger vi oss ut på pratik i fem veckor. Det har jag nog skrivit innan, och för min del är det sjukhuset.
Jag sa ju till min lärare att jag skulle ta svinsprutan över lovet, men det har jag faktiskt inte gjort, för jag har ju som sagt ändrat mig angående det, så jag får väl ta och byta avdelning.. undra hur glad hon kommer bli på mig imon när jag säger det hehe.
Men jaa.. dagen börjar klockan tolv typ med gymmet och slutar sedan efter det. Vi ska ha pass, vad för någpt har jag ingen aning om, men jobbigt lär det bli. Sedan ska jag nog färga min utväxt.... hehehe. Behöver jag ens säga något mer om det? Tror damerna som var med igår förstår vad jag menar. Elakethet på hög nivå :D Haha nej men jag och Alex gör det samtidigt om jag inte minns fel :P

Nu har jag precis gått upp och satt på mig lite kläder. Och nu ska jag ner och äta något, är vrålhunrig hehe. Vi har förresten tagit in, eller Lena och Julia har, en till katt, Maja som vi har haft i sju år.. och den lille Prinsessa fräser och håller på mot henne så fort hon är i närheten, men Maja kunde inte bry sig mindre, antligen ignorerar hon henne eller så tittar hon på Prinsessa precis som "are you talkining to me..".. ja typ så :P Hehe vi får väl se hur detta ska gå.

Skriver senare!
pussss

SHA SHA BLOGGEN !

Här kommer hälsningar från vallås !
Nicolle heter jag och gästbloggar här inatt. Jag,Anna och Alexandra sitter här i ett sött litet rum och disskterar helgen bravader. Som anna sa vissa har mer hela kläder än andra. fniss typ då. kvällens samtalsämne då ja.. det har varit sex och... ah sex. allt och inget. vem o vilka och hur o när och var o hela den saken. som vi har kommit fram till så finns det nu mera en lista vem som leder. Nu fattar ingen vad jag snackar om men skit samma nu. ska inte babbla på. kan berätta att vi ska ut på fredag eftersom anna fyller år. pratar om vart vi ska ngnstans !
nu ska vi ut på slira runda.



KUSS HAJ PÅ DAJ ;)

Hos Alex

Just nu befinner jag mig på Vallås hos Alex med Nicolle :D
Jobet gick bra, tiden gick snabbt..

Har inte så mycker mer att säga faktiskt.. ska komma på något kul tills senare.. haha

Halland runt på en kväll?

Hehe var lite så igår. Började ju på mamma 50 års fest där jag Elin Oscar Lena och Julia fixade med all mat och sånt. Sedan kom även Sophia och hälsade på. Efter lite om och men bestämde vi oss för att åka till Falkbergberg där det var partaj. Helt okej, men vi åkte rätt så snabbt för jaa.. har inte så mkt att säga :P
Då bestämde vi oss för att åka hem till Nicolle där det var lite folk. Och där var det trevliare :D Men pappa ringde och sa att vi skulle komma tillbaka så back we go.
Där var nog kvällens höjdpunkt så himla kul! Haha.

Men trötta som satan så efter en och en halv timme kanske åkte vi hem.
Idag har jag sovit länge och innan ringde Sara mig och frågade om jag kunde jobba fem till stäng idag, och jag typ halvsov så jag sa ja haha. Nu är bara mitt enda problem att det inte är någon bil hemma? Får hoppas att de kommer hem vid fyra som de sa att de skulle göra :)

Men nu ska jag byta om!!
(ska ta lägga upp lite bilder från i fredags när Nicolle har lagt upp dom :Phaha)


ÄNDRADE PLANER

.. igårkväll för jag ändrade mig i sista stund och åkte in till staden och Vallås där det förfestasdes hos Niqu!
Sedan åkte jag och Alex och två till in till staden de andra stannade hos Nicolle.
Jag hinner inte skriva så mycket mer än att det blev en skitkul kväll :D

Nu har jag precis kommit ut ur dushen och ska kasta på mig lite kläder och sedan ska jag köra ut till lokalen där mamma ska ha sin 50 årsfest och hjälpa till :)


SKA BLI KUL.
pussssss

*

Det blir ingen utgång.. :/
Så blir antaligen filmkväll istället.. så nu ska jag dusha och se om det hjälper mot min sjukliga trötthet. Nässprayet eller näsdroppar som Josse säger ska jag leta upp med för just nu håller jag på att kvävas igen hehe.
En liten stund på spikmattan efter dushen? Ahh tack!


TUDEELUUU

Nu har jag varit hemma ett tag. Kom nog hem runt halv ett kanske? Har bara tagit det lungt och typ legat i sängen sen dess. Ikväll vet jag inte rikigt hur det blir. Antligen blir det krogen eller så blir det filmkväll. Jag väntar på att Sophia ska ringa mig, hon slutade klockan fem så får se efter det vad hon säger. Så har inte så mycker mer att säga om kvällen försen om en timme kanske?

Imon är det iaf mammas 50 års fest som står på scehmat. Och sedan kanske fest i Falkenberg.. jag vill hemskt gärna men tydligen är jag bortlovad som chafför.? Jag vet inte hur det ska gå, ska prata med pappa sen. Men nu ska jag lägga mig i sängen igen haha..


fest bilder jag inte har sett :D

GALET KUL VI HAR HAFT ÄNDÅ. ÄLSKA BKGÄNGET!
:D
Nu ska vi (jag och josse sophia åkte precis) kolla klart på How i met your mother, och sedan lägga oss typ :)
tackar sophia och josse för en toppenkväll :D <3
NATTTI

heeeeeeeeeey

Nu sitter jag och Sophia hemma hos Josse och hae precis ätit. mumsfilibaba på det. Först solade vi och vi blev röda/bruna. Sedan köpte jag och Sophia thaimat av otrevliga thatländre.. ^^ köpte godis och sedan åkte vi hit.

Nu ska vi kolla film och mysa vidare haha.
puss



SS

= SÖNDERSTRESSAD.
Hehe eller ahh lite. Nej inte jättemycket. Men kom precis hem nu. Har jobbat mellan elva och två och sedan kollat på onoff på digitalkameror, hittade en rätt fin som jag la undan som jag antaligen ska få i födelsedagspresent. Kanske iaf hehe. Mina två senaste har ju gått sönder, den första attt vattenskada (tappade den i en sjö samtidigt som min mobil), den andra av ölskada (någon hällde öl av misstag i min väska på en fest så både kameran och min dåtida mobil gick sönder). Så nu är det dags för en tredje haha.

Sedan åkte jag hem till Nicolle för lite kaffemys.
Josse ringde mig innan och ville att jag skulle sova där stackaren är livrädd föratt vara ensam hemma, hon har sett den där spökfilmen, pananoric city eller vad det är den heter :P Haha. Jag har bara sett trailern och bara av den kan jag bli rädd när jag är ensam hemma haha.

Måste bara tilllägga att den lillla kissemissen här hemma är världens sötaste, nu har hon varit ensam hemma ett tag här så nu är hon supergosig och lämnar inte mig haha. Hon hoppar upp och ner i mitt knä och stryker sig mot mig. Sällskapssjuk haha sweeeet :)

Vill inte åka ifrån henne haha.


Meeeen det ska jag. Nu ska jag packa ner lite småsaker och gasa in till Josefin, kanske att Sofie följer med, jag hoppas hoppas hoppas det :) Vi ska sola och sedan fixa lite käk och sånt gott.

MEN NU MÅSTE JAG FIXA LITE.
BYE :)

TUDELU

Nu är jag hemma igen. Det blev lite bilfärder med NiquNiq, myyspyss :D
Nu ska jag jag droga mig med mitt nässpray, trodde min näsa skulle kväva mig den sista timmen där..

Lena och Julia har varit på mitt rum ett tag med stäng dörr och när jag öppnade dörren så kvävs man nästan utav värmen... och syret är slut. MYSIGT.

Åhhh skönt nu börjar täppan släppa... hahahaha GROSE jag vet.


HEJ DÅ

Nu har gästerna åkt och jag ska pysa in till staden och träffa Nicolle :)<3



Underbar sommarbild från förfest hemma hos Robin i Oskaström :)


EFTERREETTT

Det var tydligen inga chocladmuffins utan en chokladkaka, men LIKA GOTT ÄR DET :)





Liiillle kaaatttten :)<3


FÖRRESTEN

Kolla denna... LOVE IT


6 januari

Idag fyller min mamma 50 år, så grattis för det :) <3
Det innebär att just nu har vi lite gäster här hemma och vi har precis ätit. Tänkte lägga upp en bild på maten mest för att det var så gott hehe.




Nu ska jag gå ner igen, kanske är det fika snart och då är det chokladmuffins med kolafyllning. Dom är nästan snäppet godare hehe.´


Kul förresten att jag kunde mobilblogga igår haha. Har jag försökt med innan men har inte gått, men det tog lite tid :P Men kul att det funkade iaf... PUSS 


kom p㥠att 8 simple rules gã¥r nu p㥠comedy central och det ã¤r bã¤st. men somnar nog snart tror jag. lilla misen har lekt klart nu och ligger jã¤mte mig och sover. jag har kommit p㥠en sak.


Tudelu

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Så lungt som det har varit idag har det det nog aldrig varit när jag har jobbat :P Skönt, men samtidigt lite småsegt. Fast det är rätt bra, för då kan man förstänga och sånt och vi var klara klockan kvart över tio. Jag mår mycket bättre än igår, snorar (äckligt jag vet) fortfarade och rösten låter inte rikigt som den ska, men det är på bättringsvägen.

Det tog lång tid att köra hem idag, pga av all jävla snö. Jag som trodde att det inte skulle snöa mer faktiskt, men det har ju kommit rikigt mycket. Och det är GLASHALT på vägarna överrallt. MEN det är samtidigt lite kul att köra lite utmaning, men SÅ segt. Men jag ska inte klaga, för 95 procent av året är det bra väglag.. typ.

Nu har jag precis ätit lite kvällsmat, avkokado och knäckebröd. RIKTIGT gott.. Avkoado är jättegott haha. Så nu ska jag nog lägga mig, tog med mig en VÄNNNER skiva upp så ska sätta igång den.
Sov gott :)
God natt


Mooorning sunhine

Nu är jag vaken och igång. Idag SKA jag bli bättre. Har hostan satan hela morgonen och inatt (Somnade inte försen halv fem, men ändå). Har tagit alvedon, hosttablett, nässpray, sitter och äter pastasallad och sedan ska jag dusha och åka in till jobbet. För nu VILL jag jobba.

Inatt blev det jävla bråk, fan att det inte går att hålla sams. Lite synd där..

Men jaa nu ska jag äta upp och sedan röra mig mot dushen!
Have a nice day


Tattoo

Jag kom på för ett litet tag sen att jag ska tatuera mig den 27 januari.. en tid som jag bokade om den 6 maj då jag egentlgen skulle gjort det, men åkte ju till Alanya den 13 så gav bort den tiden.
Frågan är bara vad jag ska göra..
Har lite planer, det är texter och handledarna. (en handled, flera handleder?hm..)

Tatuering 1





Tatuering 2





Tatuering 3 & 4?



(inte samma text försås)
?

Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och kolla på Comdey Central..
God natt!


Still sick

... igår åkte jag hem till Sofie och Johan och spred min sjukdom.. haha nej.Men det blev en mycket bra kväll med skratt och mat. Hehe (as usual) Sedan skulle jag hämta Lena och Julia Elin och Sofie i Hylte, så det blev en liten roadtripp. Så var väl hemma runt fyra kanske? Eller något i den stilen, jag minns inte.

Idag vaknar jag upp och mår fortfarade förjävligt, plus att mitt ena öga rinner. Så det blir inget jobb idag heller. Konstigt för att när jag jobbar mycket så vill jag vara ledig, men nu när jag inte "kan" jobba så saknar jag det haha. Eller nu vill jag jobba ikväll, men rätt nasty och stå och sälja burgare när man är förkyld. Haha min försäljningsstatistik hade legat på noll. Nej men känns inte fräsh att jobba när det känns som att jag har en bubbla med virus och bakterier runt mig.. haha fan va äckligt den sista meningen lät. SÅ nu övergår jag till något annat ämne..

Om två dagar fyller mamma 50 och om 11 dagar fyller jag 19 :D
Det var det enda roliga jag kunde komma på.. hehe. Om ni känner för att sicka mig en present så uppskattas Singstar skivor.. hehe.

Men nej nu ska jag ta mig ner och äta något (även fast jag inte känner någon smak alls..) för jag tror jag dör av hunger snart.

Later aligator

2009 del 2 typ


























Nu räcker det nog med bilder hehe :P


Nu har mamma gjort mat så nu ska jag äta, mår fortfarande skit, nyser hit och dit och hostar. Huvudvärk, halsont och snorar runt. Myyyspyyys.
Eller inte, HATAR att vara förkyld.


2009

Jag har blviit sjuk :( Mår piss.

2009 i bilder.. tror inte rikigt att alla ligger i ordning :P













































En del bilder från 2009.. nu går det för jävligt segt att ladda upp så fortsätter lite senare ^. ENJOY


LÖRDAG

Dålig uppdatering i know. Idag har jag jobbat mellan fyra och sju, sov rätt så länge, så satte aldrig igång datorn innan jag åkte till jobbet. Efter lite snicksnack om hur kvällen skulle se ut så bestämde Jag Sophia Mick och Alex att vi åker och handlar och sedan gör vi en tårta :D Sagt och gjort, vi körde till Maxi och köpte allt vi skulle ha och på hemvägen hämtades Frida upp.

Hemma här var det ingen annan än mig som var hemma så perfekt för lite bak och singstar (som är litet beroende framkalladde.. hehe). Tårtan blev MYCKET god btw :)

Pappa och mamma har varit på julfest en liten bit härifrån så för att de skulle slippa gå hem så har jag precis varit och hämtat dem och Sophia körde hem de andra.

Men tack så mycket underbaringar för en mycket trevlig kväll! :)
Nu ska jag lägga mig för mår SKIT. Huvudvärk som satan, ont i halsen och en igentäppt näsa .. (y) KANONKUL.

God natt :)


The hardest part of living

Jag hittade massa bilder från det gågna året på den andra datorn, men det tog sådan tid att lägga över bilderna så jag orkar inte bry mig om det just nu. Min nacke gör lite ont, den är jävligt stel typ, och känns osm att muskeln har dragit ihop sig eller något :P Så ska lägga mig på min älskade spikmatta och sätta igång en film som tar mig till en annan värld en för en liten stund, känenr att jag behöver det just nu.
Jag längtar så galket mycket bort, jag vet inte vart.. jag vill bara bort :( Få ur massa saker ur huvudet som jag inte orkar med längre.
Men nu ska jag inte vara emokid, så lika bra att sluta skriva här och bara skriva god natt..
Sweet dreams


I hope everything is gonna be alright
...


Nytt år, nya möjligheter!

Right?
Eller jaa någit i den stilen i alla fall. Man VILL tänka så, men ofast så kommer man gå in i samma gamla vanor ändå. Men vi får se, jag sitter och småtänker på stora förändringar, som jag känner nu att jag kommer klara av, men jag vet nästan själv att jag kommer misslyckas. Haha, bra inställning i know.
2010 kommer bli bra!


Igår var det heheheeheh lite repis av förra nyår ;) Vi behöver inte gå in på speceillt detaljer, men ja.
Börajde hemma hos Nicolle med att laga supergod mat tillsammans. Fläskfilegryta (jag glömde kantrarellerna hemma så blev bara kött och sås haha), klyftpotatis och supergod sallad och bröd.
Rikigt gott, vi är mästare.

Sedan drog vi vidare över gatan till Lina och börade förfesta, och där bjöds det på shots och efter ett tag slog det nog till för oss allihopa för alla blev nog lite runda(re) om fötterna.. haha.
Efter ett tag. jag vet inte rikigt vad klockan var, men innan tolv i alla fall begav vi oss mot Robin, som bor en liten stunds promenad från Lina, och även om det inte var lång att gå så lyckas jag såklart ramla, och inte bara en gång hehe, GLASHALT OCH LIVSFARLIGT. Broddar någon?

Där behöver jag inte skriva vad som hände för de som var med vet :P Men jaa, vi åkte hem rätt tidigt och Sophia somnade och jag och Sofie lagade lite mat sedan somnade vi helt utmattade haha.
Tråkigt bara att någon kastade en smällare på Sophia så att hennes jacka blev förstörd och väskan bränd :(
Det är sånt som händer såklart, men lika tråkigt ändå..

Idag har jag jobbat melllan fyra och sju och nu är jag hemma.
Det känns inte som fredag? Inte alls faktiskt, jag undrar hur många som är ute på krogen ikväll?
Imon blir det jobba mellan fyra och sju och sedan kanske utgång om jag får med mig Sophia! ;) Jag vet att du läser, så TAGGA!
:)


Nu ska jag ner till den andra datorn och se om det finns några bilder från 2009 som jag kan underhålla er med :D


Sofie och Sophia hemma hos Lina igår
:)

(sofies bild hehehe)


RSS 2.0