(d)

Nu blir det in till stan med Sophia till Nicolle och sedan får vi se vart vi tar oss.. :)
PARTEY :)

-

Mest för att jag är mästerkock.. hehe :)




Såg framt emot att Lena skulle komma hem med lite godis, men så har hon en av världens sämsta godissmak..  Kolla påsen.. 

 


DUKTIGA ANNA

.. har precis skickat in PA rapporten.. :)



Mooorning

Otroligt skönt att kunna vakna av sig själv och veta att jag inte har försovit mig till något hehe.
Ont i ryggen har jag dock :/ Alltid så när jag vaknar, helt stel och kan knappt röra den, speciellt på ena sidan.. haha.

Nu ska jag skriva min projektrapprort och skicka in den till Jenny.. så är en sak färdig.
Tror bara den behövde vara på tyå två sidor eller något, och det ska jag nog kunna fixa ihop.

Pussss


Not a day passed me by, not a day passed me by, When I don't think about you...

Äntligen hemma!
Dagen idag har bestått av skola (missade föreläsningen.... vad gjorde jag? Joo.. somnade om såklart), men gjorde redovisningen, och det gick väl okej i hope. Sedan gled jag Nicolle och Natha hem till Nicolle.. kaffe kaffe kaffe.. :) De pluggade och jag sov.
Sedan jobb mellan fem och halv elva med Emma och Christian.

Imon är det kulturdag.. och jag frågade min lärare igår om man var tuvgen att gå på den skiten.. "Anna det där låsas jag som om jag inte hörde"... hehe. Men nej jag stannar nog hemma, orkar inte bry mig helt ärligt, har varit på den två gånger, ettan och tvåan, och det är inte direkt något som jag care about.
Det enda bra är ju att viss mat e god haha, men jag klarar mig definitift utan det.

SÅ det blir att vara hemma imon tror jag (om jag inte vaknar med superdåligt samvete, men vad är risken för det?)

Men nu ska jag faktiskt lägga mig :O Brukar inte lägga mig så tidigt, utan brukar sitta uppe.. men just orkar jag inte buhuu.. Comdy Central visas dessutom bra serier nu så ska kolla lite på det :D 

 


Grattis Mick och Jaqlice till en supersupersuper söt liten kille!! :)
Helt galet, Mick är pappa :D


No one


Har inte jättemycket intressanta saker att skriva mer ikväll.. händer inte jättemycket..
Fattar inte ett skit av scientiologin? Jag förstår typ inte ens vad det är de tror på? MEN har skrivt ned lite som får duga.. Ser INTE fram emot föreläsningen imon, jag HATAR att sitta och lyssna på tråkia saker och somnar då alltför lätt, vilket lätt kan ge upphov till en pinsam situation. Menmen.
God natt



Kan ju bjuda på en fin låt såhär mitt i natten


..

... och jag är helt slut. Kommit hem från superstäng med Emma och Martina.
Nydushad och känner mig helt färdig.. borde gå ner och fixa mat för är jättehunrig, men jag orkar inte.. Imon är det först föreläsning på morgonen, och sedan redovisning. Börjar jobba klockan fem, önskar jag hade någonstans att åka och sova där i mellan.. haha.

Men nej, ska skriva färdigt redovisningen nu! :)



schemat för nästa vecka..
så kör vi lite skola på det också :)


So do you

Hemkommen från skolan klockan typ två.. då blev det taccos med Lena och Julia! Vi (jag) gjorde även chokladmouse.. haha.  Lisa messade och ville bli av med hennes stäng ikväll så jag tog den, börjar klockan fem och jobbar till halv elva.

Hahaa vi var på hemköp innan och handlade så bjöds det på korv, så frågade hon mig om jag ville ha, så sa jag nej, jag kan inte äta korv tyvärr. "Varför då?". Nej men då kräks jag...
Smått elakt kom jag på lite där efteråt.. haha. Men ja det var mitt roliga idag.

Jag ringde till Vägverkets kundtjänst idag förresten, hon sa att det lät jättekonsigt och att jag skulle kolla vart det kontonumret gick, så att det inte var någon som lura mig.. men ofta.. haha. Orka, att ingenting någonsin bara kan gå lätt? Men jag ska köra till dit imon och prata med henne.







Taccosen, efterrätten och kiisemisen, (som för övrig är det okeligaste katten ever, kunde inte Elin köpt en kelig katt istället för en som typ sticker som ett skott så fort man tar upp henne? Och Lena och Julia är tråkiga och vill inte vara med på bild.. hehe :)<3)


Even heros have the right to bleed

Jag fattar inte? Jag var inne på Vägverket förra veckan ju och skulle fixa ett nytt körkort. Så sa tanten i luckan att jag skulle ta en bild (vilket jag gjorde) och i denna  veckan skulle jag få ett inbetalningskort hem, och när jag hade betaltat in det skulle jag få hämta ut det nya körkortet på posten.
MEN..
Idag har jag fått två papper från Vägverket:
"Du vill avlägsa ett körtest för en trafiklärare. För att göra testet ska du göra följande:
Belala in avgiften (120 kr)
Boka tid hos Trafiksverkets kundtjänst för föraprov på *telenummer*. OBS! Vänta fem arbetsdagar innan du bokar- vi måste få in betalningen först. Om du går på trafikskola kan du istället vända dig trafikskolan för att få hjälp med tidsbokningen. Tag då med denna handligen."

och:

"Det är dags att betala för den fotograferigen som skedde när du gjorde en elektronisk ansökan om att förnya ditt körkort."
Avgift 80 kr.

Okej, till att börja med: Jag har inte bett om att förnya mitt körkort, jag har bett om att få ett nytt, för jag har tappat bort mitt första. Jag har inte bett om att avlägsna ett körtest för en trafiklärare. Tanten i luckan sa att det skulle kosta 120 kr, INTE 120 plus 80 (det är inte mycket pengar, JAG VET! Men hon ska INTE lura mig.) Och för det sista.... VAD FAN!!? Jag lär INTE klara ett körtest? Ännu mindre teoriprov.. alltså allvarligt, det måste ha uppstått ett fel på Vägverket här. Ska kolla upp detta imorgon.. blääää ännu mer att lägga till "to do" listan. Den förra är inte färdig ännu!!

Ett nytt körtest kommer göra att tafikläraren kommer inse att de var galna som gav mig det från första början, och att jag itne ska ha något körkort, och att jag aldrig under min livstid kommer att få ta om det.

Där har vi kvällens problem nummer ett.
Nummer två är att jag har lovat att Elin ska få låna mitt kontokort hela dagen imorgon. BRA DÄR ANNA :)

Men nej, nu skiter jag i detta och ska sova.. haha, nu blev jag lite smått sur. Sov gott :)
FUCK YOU VÄGVÄRK!!!




Five for fighting- Superman


.. Rubrik?

Tröttheten tar snart över! :O
Jag och Sofie åkte in till stan och var där klockan kvart över tio, var på Hanna Moris och la upp min balklännig, käkade sedan på JB (varför får dom så god mat när vi får typ skit på våra tallrikar??).

Mötte Nicolle och Natha, stack till gymet och hade pass.. mage rumpa lår idag.. haha. It hurts rihght now!
Och sedan traska runt lite och käkade i stan med Nicolle och sedan jobbab jobba jobba..

Gahhh.. nu är jag hemma och ska plugga lite? Japp så får det bli. NU börjar jag känna lite panik, så nu ska jag fixa lite mer med det äckliga dumma projektarbetet!

ORKA.. men jaaa!

Imon är det skola, två redovisningar tror jag? En iallafall, våran sexlektion.. haha. Sedan kanske en i sjukvården? Får väl se imon.. Det är inget jobb iallafall .. är ledig imon och på fredag :) Skönt! (fast ändå inte, pengaberoende?)

Men nej nu ska jag ner till köket (ätit som en häst idag men är lika vrålhunrig just nu ändå.. :S)




Don't take what you don't need from me..

Och vi har faktiskt kommit en bit på vägen med PA.. Men har småpanik för tror det ska vara inne på fredag.. Och hur kommer man med undanflykter när man har haft ett helt år på sig att göra klart det? Ett år? Saken är den att det är liiiiiite för lång tid liksom för att man ska bli färdig? Känner ingen press försen typ sista månaden? Värdelöst om något!
Jenny har ifs sagt att jag bara kommer få ett g ändå.. eftersom jag är väldens sämsta planerare och inte har lämnat in någon loggbok mer än typ fem sex gånger? Menmen.. Sofie är underbar som hjälper mig, utan henne hade det sett ut som skit typ? :)

Jag kan inte ens beskriiiiiiiva hur galet galet galet mycket jag längtar tills studenten.. det känns så sjukt långt bort, men ändå är det galet nära.. jag har så himla mycket kvar att jag inte vet vart jag ska börja? :/..


supercoola inne på vägverket.. hehe


sååååhär kul


och bara för att jag e värdelös så fick jag ta ny bild till körkortet och den blev såhär skitful :)


 på JB.. gratis kaffe :D på sannarp kostar det.. och man får inte påfyllning :( DÅLIGT

Men näähää.. nu ska jag fortsätta :)

Kan ju bjuda på lite smått emomusik så här nästan mitt i natten.. haha nej men den e fin :D


-

Och det har varit fullt upp hela dagen, missade första lektionen, försov mig, men tur nog så ringde Dino mig klockan halv elva och frågade mig om jag kunde jobba mellan elva och sju.. så snabbt som en galning fixade jag mig och sedan körde jag in till jobbet. Jobbad mellan halv tolv och kvart i två, sedan itll skolan fö ratt ha lektion, och sedan tillbaka till jobbet och jobbae mellan kvart i fyra och sju :)

Sedan åkte jag och handlade en massa till mitt PA, så nu ska jag och Sofie fixa klart det sista ikväll i hope :)

PUSS

Scientologi?

Gahhh... jag fattar inte skiten alls? Bara fyra små punkter ska jag prata om, FYRA stycken, enkla frågor. Det är information, styre av sekten, anhängare och konflikter mellan en medlem och icke-medlem. Och jag förstår inte texterna alls..? Inte alls.. jag fattah inte..

Bläääääää.. det är iallafall en hjärntvättsekt i think. Ska få människor att betala flera hundra tusen för att få genomgå lite kurser och bli andlig? Joo visst..

Men nej nu ska jag sova, får köra in till skolan tidigare och skriva ut det lilla jag har skrivit..
Sov gott :)

Pusssss


..

Okeeey. galet fula taggningar på facebook.  LÄGG NER ATT TAGGA FULA BILDER hehe. (Nicolle, ta ÅT DIG! Bilder underifrån är INTE okej!!!)

Hemma nu, blev pizza med Sophia och Nicolle, :D
Nu ska jag skriva lite om en sekt, som jag inte vet hur man stavar, men vi försöker: scientoligi? Utlalas: sientologi.

Vi delade upp frågorna, och jag fick alla svåra.. hehe. Nää.. men är redovisning imon, muntligt så lite får jag nog ta och skriva ned hehe.

Frågan är bara var i h*lvete mina mycket behövliga papper ligger? Eller.. parkeringsboten? Den låg här, pappa ville ha den så han kunde betala, och den LÅG här precis framför mig.. va fan..


skatbo? nej.. det är bara mitt hår

och vi har inte mycket till liv i skolan ... :)


precis.. hehe


personalfest på gååång och jag e sååå seriös


aahh

















Dessa taggningar var inte snygga, men okej. De andra borde anmälas.. hehe.

Pusssss


-

Lite snabb uppdatering (datan har varit sönder sen i fredags, men nu funkar det!)
Fredagen jobbade jag stäng, och sedan hem till Nicolle och förfest och sedan ugång.
Igår jobbade jag mellan elva och sju, och sedan hem till Josse och fixa mig och sedan hem till Sillen och förfesta innan vi stack till BK. Efter det utgång..

Kom hem för ett litet tag sen, spenderade natten i stan hehe så mamma hämtade mig och körde mig till Sofie, och sedan cyklade jag hem på en cykel utan luft i bakdäcket.. hehe.

Nu sitter jag och hjälper Lena med lite körkortsfrågor.. hehe. Master eller vadå?

Ska fortsätta hjälpa Lena nu, sedan dusha och sedan träffa Sophia ikväll och jag tror det är bud på resurangbesök.. (pizza hehe).
PUSS

(hittar inte laddaren till mobilfanskapet den har varit död sen igårkväll,. JAG BLIR GALEN)

Vuxenpoääääng

Idag har jag varit sååå duktigt och tagit tag i lite ärenden hehe.
Beställt nytt bankkort, fixat nytt körkort, skrivit på kontakrtet på lägenheten (wiiie) och gjort redovisnigen i sjukvården som jag absolut INTE ville.

Nu är jag hos Nicolle på Vallåsen och dricker kaffe, snart blir det stan och leta upp något som jag kan ha på mig ikväll. (för såklart fösover jag mig och hinner inte leta upp kläder till ikväll blääää) Menmen.. have a nice day :)


Var på JB idag med Sofie och konsumerade säkert en halv kaffekanna hehehe :)
PUSS


Wiiiie

Lönen är välkommen, bästa på länge hehe! :D Förväntade mig 3000 kr mindre så jag e lycklig nu! :)
Har överfört det mesta på sparkontot precis, så Sophia du kan vara lugn, vi kommer iväg och jag ska inte slösa upp allt.. hehe :D

Hemma nu så nu ska jag sova gott för att sedan gå upp om ca 4,5 timmar :)
Pusss


Bra låt btw:




Kanske dags för sommaren att komma på allvar nu?


bästa

<3

------

Är hemma hos Sofie, hennes lillsyrra har en macdata, och vi tar billder, MASSA BILDER HEHEH

Jaha?

Och jag vaknar nu... jättebra? Ska jobba om en och en halv timme, ska hinna fixa mycket innan dess ju, va fan.. Mobilen har legat i väskan på ljudlös  så har inte hört när någon har ringt :O

Menmen, jaha, kul dag.
Min huvudvärk är ju verkligen superkul. Nu ska jag ta en burk panidil :)


SAKNAR DIG MIIIN VÄÄÄN !


-




:O

Okej, helt allvarligt nu? Vad är det för bombhot? Ska skolan sprängas imon? Hmm.. ingen får reda på någon info så alla går och skrämmer upp varandra! Blää.. jag har inga lektioner imon ändå, men jag ska stoppa Lena och Julia från att åka till skolan.. inte för jag tror att det kommer hända något, men ändå :O

Jobbet ikväll gick kaaanonbra, kul stäng med Lisa och Dino!
Nu sitter jag hos min "granne" Sofie och snicksnackar lite hehee.

:)


Bota min huvudvärk?

Och skooooolan suger fetemycket, dom har tagit bort skrivaren i den enda datorsalen som är öppen för alla.. och ingen lärare hittar jag som kan öppna en sal med skrivare.. "den har jag ingen tillgång till".. mm eller hur, bara för de ska slippa röra på sig och öppna salen, för jaa kan ju vara ansträngade att hjälpa en stackars elev.
Hur dumt är inte det likosm?

Har jätteont i huvudet och vill hem och sova, men först måste klockan bli fem, så att den kan bli halv elva för då slutar jag jobba. DÅ får jag åka hem och sova. Vadå skönt?

Och eftersom jag inte kommer få något utskrivet är det ingen ide att jag sitter kvar här.. så ska åka hem till Nicolle där det blir lite kaffe i hooope! :)

Förresten, varför är balavgiften 20 kr högre på Sannarp än på en del andra skolor?
- För att vi har råd :) H3H3



(förresten jag fick G- på sårprovet, blä)
Komplettera, för sånt kan "ju vara bra att kunna".. jo eller hur.
Jag hade svarat på en fråga så hade Katrinski
kommententerat "ABSOLUT INTE!!".. så nej,
sjukhuset lär ju inte ansälla mig.. så varför skulle jag?


Nicolle ringde nu och sa att kaffet var färdigt, såå tack och heeej :)



Stackaaaaars getbarn :(

Jag vill bara påpeka att det är smått obehaligt att vara i skolan efter getincidenten. Någon (för er som inte har hört det), har lagt en död get med dens inävlor utan förskolans dörrar igårmorse.
Alla säger att det är ett hot mot skolan... eller mot någon.
Idag sa en klasskompis att killen de misstänker har mordhotat en lärare och hotat med att spänga skolan.

Det är iallafall rätt obehagligt... menmen.. sprägs vi så gör vi? Haha.-

Eller så är det bara någon som vill skrämma upp någon här.. något fel är det ju iallfall på persnen som har gjort det!

Nu är det maaat som gälller!


ONSDAG

Bläää för skola..
Hälsopedagogik nu, sedan möte om balen och sjukvård klockan tjugo över tolv för att kolla på våra bakterier. (eeuuuuuu)
Sedan jobba klockan fem till stäng.


Dåååålig dag som jag inte orkar förklara bättre än såhär

 











Natti


Paniiikmorgon!

Hehe Sofie skulle komma till mig i dag vid tio i tio typ, så skulle jag köra henne in till stan, för hon har halkan idag vid halv elva. Så kommer hon vid åtta, jag sover och är halft medvetslös och säger att hon kan gå och vila en stund, det är ändå två timmar kvar tills vi ska köra.. MEN vill hennes mobilalarm funka? Nej. Och jag har ställt min på tio.. och det är då båda kastar sig upp ur sängen haha. Hon fixar sig, sedan en vansinnesfärd in till staden och till Ahlbecks.. hehe. Men lite roligaste att köra när man har lite press.. hehe

Så nu är jag hemma igen, jag börjar inte försen klockan kvart över ett ju. Frågan är bara vad jag ska göra på sådan här dötid? Sova kanske.. nej för då vaknar jag ännu tröttare hehe.
Jag är jättesugen på kaffe, men jag vet inte alls hur man gör eller hur mycket man ska ha :(

Kan ju packa ner allt jag ska ha med mig? Blandannat en balklänning... Klockan halv fyra ska jag vara på Hanna Morris och ta mått för att sy in klääningen nämligen.. Sedan jobba at five! (måste fixa mat till det också)

Så nu har jag att fixa!

HAVE A NICE DAY


kuuuusinviiiitamiiiiin


Be mine..

Nu har jag precis kommit hem och jag fortsätter min pluggkväll här, har fått ett flyt nu! Så får passa på medans det håller i. Imon börjar jag inte försen klockan kvart över ett (abs, träningspass.. gaah) så får sova ut imon bitti med, lika bra att passa på då! Och annars jobbar jag alla dagar stäng utan på söndag denna veckan (och lördag jobbar jag mellan fem och sju, sedan är det personalfeest, fatta kuuul! Förfest på bk och sedan ut i dimman hehe).

Har ju som man ser i inlägget under gjort färdigt fyra uppgifter, FEELS GOOD.

Nu ska jag skriva lite på det där ÄCKLIGA FITNESSARBETET. Bläää, men har ju Ola imon, så hade ju känts bäst om jag skrev klart det och skickade in till det tills imon hehe. Men vi får se hur långt jag kommer. Har inte skrivare på mitt rum, och tycker det är jobbigt att skriva av från datorn på papper (skrivkramp big time).



hehehehehe helt okej, helt okej! (affärsjuridik provet i fredags)


okej jag har sämst mobilkamera och detta ser inte så gott ut på bilden kanske hehe, men kladdkaka, grädde, hallon och banan är faktiskt helt okej!


Awwwie Elin har märkt sötnosen i örat.. Ser ut som en stjärngossestrut!


Döda mig långsaaaaamt...

Och vi har en sådan kallad pluggkväll här i skogen. Jag Sophia och Sofie, vi har varit med varandra sedan klockan fem typ, men vi har inte kommit igång försen nu, det som har förhindrat oss (förutom latheten..) är ju kladdkadebak, matlagning, och så åkte vi till Oskarström och köpte godis.. så nu borde det gå?

Jag har 10 stycken uppgifter som ska göras (som jag har med mig saker till).

Elsafallet
Sektarbete/redovisningn
Debattera för fildelning
Sexlektion (info om det jag ska säga)
Fitnessarbete 1
Fitnessarbete 2
Katetersättning (eeeu)
Fakta om insulin coma, hjärtinfarkt, asmaanfall, epelesi, hjärtsvikt
Oscar och den rosa damen (bokrecssension)
Intervju med tre olika personer om livskvalite

Så nu är det bara att sätta igång, och kaffet är på väg!

Yessss

Wohhooo! Första uppgiften färdig! Fan vad skönt, inskickad och allt.. hehe. Jag är great idag!


I skolan!

Och har typ håla.. om man räknar en timme som håla? Funderade staaarkt på att dra hem, men nej nu höjer vi närvaro statistiken Anna! Dessutom är den sista lektionen (affärsjuridik) en rätt lätt lektion som man bara sitter och lyssnar på, dessutom vill jag ha reda på vad jag fick på provet.. om man har sådan tur så att tanten har rättat dem.

Ska skriva en skoluppgift som handlar om att vara en förebild för en 13-åring, om hur jag tänker om mat, skola, träning, fritid, sömn, vila, avslappning, livvstil, levandsvanor (alkohol, tobak) och andra områden som jag tycker skulle vara intressanta att berätta om.. hm.. Alla kommer ju typ skriva samma i denna uppgiften, kommer låta som moralkärrningar allihopa och skriva om hur perfekt man ska vara.. men men. Skickar jag in den idag så är det första uppgiften som jag lämnar in i tid på gaaaalet länge. Hur bra kommer inte det att kännas!!!

Sedan ska jag ta fram lite fakta om mensvärk, ppiller, avhållsamhet och gonoree till vår sexlektion haha.
Intressanta saker eller vadå..

Men nej nu är det lika bra att börja så jag kan avsluta.. hehe.
PUSSS


-

Lena har lämnat rummet och gått och lagt sig, känns frestade, mycket frestade! Jag har hunnit med att göra en skoluppgift i etikten, gick på fem minuter, att jag inte gjorde den när den skuille göras? Dvs i november.. Ajja gjord är den iallafall och inskickad. NU ska jag lägga mig, imon efter skolan ska jag träffa Sophia! :)


Och jag har världens bästa, absolut vääärldens bästa lillasyster! :)<3

Lite härlig musik nu på natten! :)



(okej smått emomusik märker jag, men det är fint att lyssna på!)
Natti


Lifesaver..

Jag räddade livet på en tvättbjörn när jag körde hem.. eller jag dödade inte det iallafall, vilka reflexer jag har, vilken väjning :O HEHE. Farligt att inte titta på vägen och skicka sms när man kör! Speciellt när det är touch och man inte behärskar det.. hehe. Men ja kul för tvättbjörnen att den fick överleva (fast den kanske var självmordsbenägen..?)

Nyss hemkommen från jobbet, gick kvickt som vanligt. Nu tänkte jag sätta mig och skriva lite på lite efterliggade arbeten och uppgifter, men Lena sitter här och skriver skolarbete.. NEJ vad synd.. fan också. Not..

Imon börjar jag tio i tio, kanske det blir bussen in då? Ja det får det nog bli. Jobbar inte imon så får passa på att spara lite pengar haha. (ja vad kul det lät). Hoppas verkligen inte det är vägarbete imon bara så att jag missar den.. hoppas verkligen INTE det.. hehe.

Men nej nu ska jag låta Lena göra sitt skolarbete så får jag väl skriva för hand (hahahaha right).


En söööt kattt


ÄNRADE PLANER OCH LIFE IS GREAT!

Igår blev det lite stressigt för vi kom hem halv nio till Sophia, och kom på att vi skulle gå på bio, så körde som en galning hem, dusha, byta om, och sedan till Sophia igen för att gaaaasa in till stan. Vi kollade på Remeber Me. Han är ju så gaaaaaalet snyggg (jo Sophia, det är han!), så bara det gör ju filmen.

Men till det roligaste av de roliga!! Jag ska ha en studentlägenhet vid Bolmes. (stavning). Iallafall det området med massa studentlägenheter vid posten och mitt emot tågstatinen och Rockstugen. Blev lite smått förälskad i den, och tjejen som ägde den var helt underbar person och vi var lite lika.. haha. Så det blir det, vilken sommar det kommer bli Sophia ;)
Visseligen är det dyrare, 4500 i månanden. Men det är så värt det över en sommar i think. Den andra lägenheten är mera än sådan som jag skulle kunna bo i till hösten, men över sommaren vill man ju ha lite partyyyy! :)
Haha. Så det blir nog bra!

Nu har jag precis vaknat, det blev sent inatt :)<3
Ska dusha och såna tråkigheter, sedan käka och sedan köra till jobbet, börjar fem och slutar halv elva- elva.


:)

Nu ska jag och min andra hälf Sophia in mot staden för att kolla på den lägenheten. Ska ju inte ha den i guess, men kul att kolla ändå :)


Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
allt för länge sedan ....


Kommer inte på någon rubrik...

Igår gick det inte att skriva något, var problem med tre täckning.. vilket jag antar att alla redan visste om/märkte. Visseligen var jag inte hemma försen två på natten kanske .. men ändå.

Provet gick faktsikt rätt hyffsat, stark vg eller mvg skulle jag tippa på! Sedan träffade jag Mick och vi gled runt lite, hämtade Sofie och Frida och lite så.
Hade en lektion till klockan tjugo i ett, sjukvård, så vi skulle odla bakterier, äckligt or what.

Kollade aldrig på alla tre lägenheter igår, utan vill ha den första jag kollade på! Den på maratonvägen, jag vet, inte suuuuperområde kanske, men lägenheter väger verkligen upp det jättemycket! Balkong, badkar, walk-in-closet, jättesoffa, stor, bra kök :) M.m, så jag tror att det kommer a tt bli jättebra!
Lena och Julia var med mig och de gillade också den. Ringde henne sedan och sa att jag ville ha den, och så fick jag den =) Så kontrakt nästa vecka. (galet skönt att det är fixat!!)

Den andra lägenhetern vid studentlägenheterna åkte jag aldrig till, för det var en kille som hade erbjudit henne 5000 för den, och den kostar ju bara 3600, så antog att den lär jag ju aldrig få ändå, men hon har hört av sig inatt och frågade om jag ville komma och kolla på den idag, så får se hur jag gör med det. Kan ju bara kul att kolla bara?

Men iallafall, jobbade sedan stägning från klcokan fem.. jobbigt! Var mycket folk hela tiden, så vi kom inte rikigt igång med förstägningen och sånt, så tio i elva var vi nog därifrån, och då hade vi slitit från klockan nio typ. Men idag är jag ledig! :D (synd bara att vädret suger idag?)

Efter det åkte jag hem till Sillen där Nicolle och Natha var.. omg, beter jag mig också så när jag e full? hahaha. Gah. Var där ett tag sedan lörde jag dom in till stan.. där var jag stödperson åt en söt liten vän hehe. Poliserna var inte glada, så jag fick köra henne hem efter många om och men.. :)


Nu har jag precis vaknat typ och ska ner och äta frukost, sedan får vi se vad dagen har att erbjuda? HAHA.
Pussssss

(och du ska föreställa en av mina bästa vänner, tack..)
(bra ord från en fin människa, tack det behövdes)

Life is good!

En mycket kul stägning med babsen Lisa och Kikki!
Och jag är på mycket gott humör (även om mamma hade käkat upp pastan som jag hade gjort till mig när jag kom hem, och att katten biter mig i fötterna och försöker dricka ur mitt glas), för imon ska jag kolla på tre lägenheter! :) Yaaay. (eller som jag har bestämt med idag kan ju alltid ändra sig)
men ska inte ta ut något i förskott, men kul är det! :D
Imorgoen ser morgondagen utsåhär typ: Skola (prov), sedan håla i till klockan tjugo i ett.. gaaah. (passa på att plugga lite kanske?), en lektion till, sjukvård. slutar nog vid tjugo i två, eller tio över kanske. Plugga där med, och sedan kolla på lägenheterna. Efter det jobb mellan fem och stäng.. :)
Jag hoppas så mycket!

Något dock som sänker humöret så jag vill dö är min nacke och rygg, har så fruktansvärt äckligt ont.. bläää.
Men skall inte klaga!

Nu ska jag plugga sedan sova! :)
Nattti




Min 18årsdag.. haha :)


Shiiiiney

Oj så fin den blev... hehehe.



Det blev ingen ledighet idag inte... Ska komma mellan fem och sex och jobba stäng..
Så nu måste jag fixa käk för jag tror snart jag dör av hunger.

3 svar till på mail. Annonsen är det bästa jag har gjort .. HAHA.

Puss ha en nice kväll!


Livet leker?

Missade bussfan.. det var vägarbete mellan slättåkra och kvibille så det gick VÄÄÄÄLDIGT långssamt så missade bussen.. Men brände en bra skiva igår så fick ju slippa lyssna på radion på vägen in och lysade på kalasbra musik så det var ju skönt!!
Skolan var kalas, först kollade vi visseligen på Allt för min syster.. och den var jättesorligt alla satt och grät typ :/ Men den är sevärd, sjukt bra..
Sedan började vi med sexlektionerna .. hehe eller vi började planera, det kommer bli sååå bra!

Körde sedan hem, och nu håller jag på att tvätta bilen haha.
Satte in en annons på blocket igår om lägenhet, så ringde en tjej mig idag om uthyrning, och det lät SÅ bra. Studentlägenheterna vid Rockstugan var det. Jag skulle komma och kolla på den när jag hade slutat skolan, men då svarade det inte :( Men hon kanske ringer upp i hope, för det hade varit perfekt!

Och nu kollade jag min mail, och har fått tre svar på tre andra lägenheter, en på Vallås (inte aktuellt..), en på Rotorp (en tvåa, way to expensive), och en tredje som lät lite bättre, har svarat på det mailet.

LIVET LEKER. för en jävla gångs skull! :D



Finfina brudar som steker i solen bakom skolan idag :)


Något jag AVSKYR så är det vägarbete...


Nu ska jag fortsätta med bilen, som nästan glänser nu .. hehe


Helt okej faktiskt, helt okej..

Kan för första gången på många kvällar lägga mig med ett helt okej samvete faktiskt.
Slutade skolan typ ett- halv så, så körde till jobbet och satte mig där och började plugga på alla instuderingsfrågor, och blev typ halvklar (började ju jobba klockan fyra). Sedan hade jag ju rast i en halvtimma, och tog den tiden till att sitta och plugga så nu är de frågorna klara! Yay, slipper jag både skriva och plugga på dom imon! (provet är på fredag).
Sårprovet idag var lite krånligt, man skulle kryssa i en massa påstående, och det var fyra altenativ att välja mellan så jag menar, 25% chans att jag satte rätt på varje! Jag hoppas på turen på den uppgiften!

Provade skriva lite på VG-MVG frågorna, och skrev på allt, men om det var rätt vettefan, men skrivit har jag iallafall. Bara lite pinsamt om allt e helt åt skogen, för då kommer läraren inse att jag verkligen inte kan någoting om sjukvård... hehe.

Kan ju tillägga att det bästa dagen innehöll var en besök på BlueThai med finfina brudar, Elin och Evelina. Maten där är ju galet god, men det bästa av allt var att det kom in två poliser, plus två civil? Gaaaaaah, finns det något hetare än en man i polisuniform? Vettefan va de gjorde där iallafall, de typ undersökte stället? Jag vet inte, kanske en knarkmaffia? Perosonlaen såg iallafall lite skraja ut hehe.

En annan rolig sak i skolan idag var att vi tittade på film (vilket jag i vanligt fall HATAR, de väljer alltid de sämtsta filmerna ever..) men vi såg en norsk ungdomsfilm om sex.. och tror att alla i klassen skämdes och tyckte det var pinsamt åt tjejen i huvudrollen, för ja vi ska ju som sagt ha sex och samlevad. Haha sååå bra. Sedan ska vi vara i grupper och lära ut om sex till de andra i klasesn och låsas som om dom är högstadeungdomar. Hur lätt är det? .. Ska bli kul haha.

Jobbet idag gick kanon, skön och soft stägnig med Lisa och Martina :)
Imon är jag ledig från jobbet, så det blir fixa lite saker. Börjar skolan tjugo över tio, och slutar halv ett. Så ska ta bilen till en  buss (äckelpäckelbussen).

Pengar till den som orkade läsa hela alltet nu.. haha. Onödig fakta eller vadå..
Eller jo kom på en trist sak förresten, jag fick inte lägenheten jag ville ha :( Bläää den hade varit helt PERFEKT. Men en annan kille skulle ha den :/ Bläääääääää.
Ge mig en???

Men näää, nu var det nog inget mer, nu ska jag sova, MED ETT GOTT SAMVETE. (eller ett BÄTTRE)
PUSS!



-

Då var alla tre häfterna genomlästa.. och jag är inte klokare på något vis.
Svårfattad text, svåra ord som jag aldrig någonsin har hört innan och ännu mindre vet vad de betyder?
Hur ska det här gå? ...

Måååste sova nu, imon blir det lika lång dag som idag, fast ännu längre, först skola mellan tjugo över åtta till typ två, och sedan jobba fyra- stäng.
Jag behöver sova..

Nattii


Öronen mår bra :)

Skojar inte.. vilken röööst! :O


Declan Galbraith


Galet mycket att göra..

Och denna dagen blev lika lång den.. puh jag börjar känna av det nu...
Skolan, fick en till inlämmningsuppgift, ska lägga upp träningsprogram för tre olika personer.. Vecka 17 ska den vara inne, så får lägga den lite på hyllan denna veckan (som allt annat..).
Och vi har tydligen prov imon, rotar jag lååååångt bak i hjärnan kan jag minnas att Katrinski sa det innan lovet, men har nog förträngt det.. Men ja, tre häften med massa information om sår ska jag plugga på ikväll. Om sår.. gah det är skitäckligt.
Pratade med min lärare om ledighetsansökan och hon hade nog kryssat i ja "Det är väl lika bra att ge dig ledigt, för du åker väl ändå.." Så puh, där slapp jag ogitlig frånvaro den veckan.

Jobbade mellan fyra och stängt som sagt, och det gick braaaa.
Nu sitter jag och äter kall spagetti, skinka (äterjag inte vanligtvis men blev sugen på det nu :O), och en sås på turkisk yoghurt, röd pesto, sambal olek och vitlök och så ihopblandat. Faaaatttaaaa gottttt.
Orakde inte göra något mer exklusift.. hehe.

Men nähä om jag skulle sätta igång med sårhäfterna (eller får nog käka upp först.. hallå det handlar om sår eeeu)




En härlig bild på Elin idag i vååårsolen :D


Just don't ask me how I am.. just don't ask me how I am..

Hemma efter en sjukt lång dag.. som inte som blev som planerad.
Lena väckte mig idag vid nio typ kanske, och jag fattade inte varför.. jag var inställd på helg och frågade henne varför jag var tvugen att gå upp och vart vi skulle? Wierd.

Började tio i tio, kom i tid för första gången till första lektionen på länge.
Vi hade etik och livsfrågor, och sedan hälsopedagogik... och där ska vi ha sex och samlevad nu... ? Haha..

Håla, jag Nicolle och Natha åkte hem till Niq och planen var att dricka kaffe och fika, men jag la på mig soffan och somnade medans de andra stekte i solen.. haha.
Sov i 40 min, sedan körde jag tillbaka till skolan för att ha affärsjuridik. Där fick vi instuderingsfrågor till provet på fredag, två kapitel och jag lovar... en miljard instuderingsfrågor. Hade vi på förra provet med, MEN då tar tanten bara med typ 15 frågor av säkert 50. Jäääätenödvänidigt att plugga på all skit som ändå inte kommer med?
Kom iallafall en bit in på frågorna.
Det ringde från jobbet och jag blev frågad om jag ville jobba fyra till sju, och det skulle jag göra.
Sedan ringer det en gång till och jag blev tillfrågad och fyra till stäning, så kvällen blev jobb, istället för plugg.

Det är därför jag är hemma så sent
Men det gick kvickt som vanligt, jobbar man med bra personer så gör man :)
Skolan får lida lite bara.. men det löser sig.. (right?)

Nu sitter jag och äter min egenkompanerade taccos.. haha, köttfärs, massa grönsaker, taccosås, röd pesto, fetaost, sambal olek ihopblandat, så sjuuuukt gottt.. jag är master när det gäller mat mina vänner.

Imon börjar jag halv ett med fitneess (och det arbetet skulle vara inlämnad för två veckor sen, jag ska börja nu?). Slutar klockan tre, och sedan börjar jag jobba vid fyra- ca halv elva.
I love my life.

Och skolan börjar ju jäääättebra...


Ser ut som att natten kommer bestå av plugg.. för nu ska jag fixa det här.


-

Hemma igen! Det blev mat på Fridolfs (stavning?). Supergott var det iallafall! Och alla höll sams.. hehe.
Sedan hämtade jag min laddare hos Mick, och sedan vidare till Nicolle och Natha :) Blev glass på donken haha.

Nu ska jag kolla mitt schema för imorgon och sedan soooooooooooova!
(INTE TAGGAD FÖR SKOLA IMON SÄGER JAG BARA.. INTE NÅGONSTANS.)


Jag och Lena ikväll
:)<3


-













PAPPA :)



Grattis världens bästa pappa som fyller 54 idag! <3


I remember every word you said

Jag har aldrig kännt mig så ensam i ett rum fullt av folk som ikväll..

¨
There is six billon people in the world. Six billion souls. But sometimes- all you need is one.


Paaaaaaaaartey

Deppdeppdepp
men sitter just nu hos Kicki och Pontus och förfestar, snatr blir det utgång!!
Jag har de abslukt bästa jobbakompisarna i världen :)

Like I'm falling apart inside

Nu har vi varit på lite bakisfika på ehouse och sedan glidit runt lite med två Mick och Rasmus :D<3 ... haha.
Det börjar bättra på sig lite på bakfyllan, vi har käkat pigeliin! :D

Nu ska jag snart in till stan och träffa Josse för en välbehövligt soling. Sedan hoppas jag på a tt träffa Sofie en stund också.
Jag är på sådant fett depphumör........LIVET SUGER!
Tur att jag är hos världens bästa MICK!

Nu ska jag fortsätta deppa... :(

Buuuhhuuuuuu

Det fanns ingen piggelin..... :'(
Hur ska jag överleva.....

SKJUT MIG

Nyvaken och mår INTE okej... Men igår vart det kul!! (det vi minns höhö) skojjar! Fullt minne även om jag skulle villja att jag inte mindes. HAHA.

Nu vaknaade jag med fransk musach och massa målning i ansiktet och tejp i handen???

Nu kommer Mick och Rasmus med piggelin till mig och Sophia :D
Tagga jobb 17-stäng!!!

downdowndown

Jobb mellan elva- två, och sedan fem- stäng idag blev det!
Nu är jag på Andersoberg hos Micksipojken och vi taggar för utgåååååååååååååång, YAAAAAAAAY!!
PUSSSSSSSSS

BLÄÄÄÄÄÄÄ

Kul... jag har fått hemskickad lapp om att jag har för hög frånvaro i skolan :( HEMSKICKAD. Töntskola. Tar dom studiebidraget nu? :( Ifs, det ryker ju ju i juni ändå.. men jävligt surt...
Får nog ta och skärpa mig :( Fast det största problemet är ju om jag inte får ledigt vecka 19? Ifs åker jag ändå, men bäst om jag får det beviljat.

Jobbet gick snabbt som vanligt. Imon ska jag bara jobba mellan elva och två.. skönt faktiskt.
Nu ska jag faktiskt för en gångs skull lägga mig tidigt och jag hoppas på att jag somnar riktigt snabbt för jag är jävligt sur och min rygg vill nog döda mig?

(En bra sak på denna jävliga dag ger mig riktigt mycket mycket hopp. Och jag hoppas hoppas hoppas!!!!!!! Men som all annan skit så kommer det säkert inte bli något av, men hoppas får man ju.. även om det just nu känns jävligt värdelöst...)


I don't quite know, how to say how I feel
...


Just know that you're not in this thing alone, There's always a place in me you can call home.

Efter en dush, streching?, och lite mat i magen känns det något bättre.
Nu är jag färdig för att köra, börjar inte försen om en timme typ, men orkar inte sitta och vänta på att klockan ska bli kvart över, så kan lika bra köra nu?


Have a nice day,




Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt


Ajjj!

MIIIN RYGG :(
Vad har hänt? Kan knappt röra den, helt låst :(
Gaaaaaaaaah det gör ont.

Hejjja jobbb- 17- stäng!

In the end, everyone ends up alone..



...


If I used to think 'bout you baby,It ain't nothing like I'm, like I'm thinking now

Helllohelllo!
Och jag känner mig ASDUKTIGT för att jag har pluggat ikväll! :O Hemskt att känna sig stolt för en sådan liten sak. Men ändå :D
Denna dagen har varit verkligen KANON BRA!
Börhade med såklart att jag försov mig och inte körde till Sophia klockan sju.. hehe förvånade? Men tur att hon ringde mig klockan tio så att jag hann upp och dusha och sedan 150+ ut till henne och jag var där 10.17.. men vad gjorde det för nytta när vi ändå hamnade i en jävla bilkö på vägen in till stan så hon kom försent anyway. Haha, men det löste sig. Vi traskade runt på stan och shoppade (bra Anna köp upp hela lönen typ två veckor innan nästa kommer, BRA BRA). Men det var viktiga saker!
Ett par jenas, tjocktjöja asmysig!, bh (den var fiiin!), bikini (vecka 19 halååå??), svart klännig (krooogen, hallåå?), så jag menar, allt var mycket nödvändigt!!

Sedan körde vi och hämtade världens sötaste hund hemma hos Sophia och sedan till Stenevad för att fixa deras djur för de är på skidsemester. Och jag tog in två hästar (stolt stare... hehe)

Hem till mig för att hämta mat (Sophia är också ensam hemma med Simon hela veckan och de hade inte en grönsak i kylen.. haha), och sedan lagade vi asgod kycklig och sallad till det.

Sedan pluggpluggplugg.. och DET GICK BRA.

Nu är jag hemma.. tänkte föra över bilder och ladda upp, men såklart hittar jag inte överföringssaken i allt jävla stök. Så det får bli imon.

Imon ska jag köra Lena till en buss, sedan ut och gå. Sedan sova igen, SEN jobba :)
Nu ska jag sova jävligt gottt!

PUSS ! <3


har ju inte allt för många bilder på oss två.. (speceillt inte när du tittar in i kameran hehe) MEN DU ÄR BÄST MIN VÄN, BIG BIG LOVE.
NU KÖR VI FÖÖÖÖR FAN!!!
<3


And the world spins madly on...

Efter jobbet åkte jag hem till Sofie där hon och Linn satt och höll på med chatroulette (i think..?) HAHA, SJUKT JU.
Helt sick... hehe. Mycket snuskisar som sitter inne där :O

Och nu tänkte jag snabbt kolla min bilddagbok (i brist på annat.. haha), men jag skrev tydligen fel lösenord och får försöka om 30 min igen? Och ändå kollade jag på tarenjenterna VARJE gång? Någon som har hackat? Haha have fun.

Imon blir en HELdag med Sophia! Vi ska vara i stan vid kvart i elva.. Och jag tyckte synd om mig själv som skulle behöva gå upp klockan typ halv tio då.. Men hon ska upp vid halv sju tror jag det var för hon hade så mycket att göra med alla kreatur.. (hästAR, hund), så jag tänkte överraska henne med att vara där ute klockan sju och hjällpa henne med allt. Hehe det är PLANEN och tanken. Men vi får se om jag kan ta mig upp så tidigt..
Men iallafall, i stan skulle Sophia på ett möte typ? Och sedan ska vi shoppa lite höhö, och soooola :D Hem efter det och plugga plugga plugga. (har jag sagt innan...) JAG BEHÖVER LITE INSPERATION OCH PEPPNING OCH TAGGNING!
Var hittar man den? Tell me!
Den har iallafall inte hittat mig på två år? Synd synd synd.

Nu ska jag fortstätta kolla lägenhet (måste måste måste vara från här till sommaren..) och kolla lite resor, bara en månad kvar, EN MÅNAD! Helt AMAZING!




hahaha en kul video som Sofie visade!




And the world spins madly on..


Rast!!!


"God Morgon"

Har legat och frysit jättelänge nu.. och så när jag tittar upp så ser jag att någon dum människa har öppnat mitt fönster jättemycket... Blir man glad? Nej!!

Nu ska jag dusha, och sedan åka till Sophia och vid fyra ska jag jobba till stäng.

(kul lov, jag jobbar, sedan sover jag tills jag börjar nästa dag igen....)


Och så hugger det här lilla offret i fötterna på mig.......


And I remember every word you said

Har inte så mycket att skriva,
är fundersam!

Har ont i nacken och ryggen, ge mig massage? :D





It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine


Måndag

Ska fixa lite bra musik nu innan jag kör till jobbet, (17-22.30)

Igår..



Blev rätt fint haha


@home



ORMAR ÄR ÄCKLIGA

... och Mick har precis köpt en. Eller precis och precis.. för tre timmar sen kom han och Rasmus tillbaka till lägenheteten, men de har fortfarande inte lyckas få ihop buren till den äckliga ormen :O ... USH. den ligger i en påse på ett bord och där hoppas jag att den stannar... helst att den kvävs.. HEHE.

Jag Sophia och Jaqline har hunnit laga taccos, och äta den.. :)

Det blev jobb mellan elva och kvart över sju idag, skulle tydligen inte jobba stäng, och lika skönt var det kanske, då hade jag inte varit här nu :D

Men nu får kanske jag rycka in, även om det luktar illa, för de suger på att bygga... hehe.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

HEEEELT FEL

Hemma igen. Körde och hämtade Lena och Julia i Johansfors och sedan in till stan igen för att hämta Elin och Micke som skulle köras till Frösakull. Men nu är vi hemma hehe.

INTRESSANT.. MEN SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ INTE OKEJ!!!

Nu måste jag sova :O Imon är det jobb mellan 11- 22.30!
Pusssss


GAMMAL festbild på världens bästa Mick och jag :)


GLAD PÅSK

Sitter just nu hemma hos Mick och Jaqline, vi har varit på Donken och köpt fett.. hehe :D
Blev jobb mellan två och halv elva, och inte ett, för behövde inte komma in så tidigt.

Eller jag kom in, men satt där tills två, och Sophia kom och sällskapade mig och vi åt där :D (inte okej att käka snabbmat två gånger om dagen...)

Nu tittar vi på film och luktar på rökelse!
Hoppas alla har en mycket kul kväll.. (nej det hoppas jag inte!)

(fylletaxi ikväll åt både Elin och Lena... jättekul...)


TO DO

Åhh.. jag har SÅ mycket att göra innan klockan slår tolv! Och ändå sätter jag mig här? ´
Dusha, städa städa städa (ett måste mamma och pappa ska ha gäster och jag har lovat, dumt av mig), fixa mat och ha med mig till jobbet. Leta upp Lenas påskägg.. vi har hittat mitt mahahaa. Men jag var snäll och sa att vi kunde dela på mitt och sedan innan vi ska åka ut och leta efter hennes. (haha hur gamla är vi?)


Skulle egentligen jobbat fem till halv elva, men någon har sjukskrivit sig som skulle jobbat tolv till åtta, så jag ska vara där vid ett istället. En mindre, en lördag. Kommer säkert bli mycket folk..
Lång dag!

Så måste fixa lite mat, kan det bli en kyckligsallad? Jaaa det tror jag :D
HA EN BRA LÖRDAG/PÅSKAFTON (är det vaaa??)

PUSS



Jag vill också flytta!

Jobbet gick bra! Kom dit vid tjugo i sju ungefär och efter fyra timmar körde vi därifrån.
Jag och Emma åkte hem till min käre vän Mick då han helt plötsigt blivit vuxen och flyttat ihop med sin söta flickvän och ska ha barn om en månad. Jag trodde inte Mick skulle vara först.. haha :D Det var jättefint där i alla fall! Ohhh jag vill också flytta :( Haha hur långt har vi kommit Emma...?

Det blev en mycket trevlig vistelse där iallfall!
Nu ska jag sova och drömma söta drömmar i hope!
(Undrar vart Lena är, hon är inte i sin säng?)

Hoppas alla har en kul kväll! (Jag får nöja mig med att kolla webkameran över stora torg.. det är väl det närmsta centrum jag kommer ikväll hahaha skojja)


Micksipojken, kiisemis (sttiCK!) jag och Alex!



BK

Och då blir det jobb ikväll istället. Inringd.
Vi ska bara käka snabbt och sedan gaaaasar jag in till the home of wopper's!
:)

PUSS

FLÄDERSAFT!

Sitter hos skogshuggarn Sofie just nu. Hon har precis letat genom hela frysen efter den efterlängtade flädersaften! MUMS.
Så nu ska den tina lite, sedan blir njutning! haha.
Kanske blir lite matlagning?

Sitter och lyssnar lite på hennes Spotifylista och hittade en bra låt..

 

(FLÄDERSAFTEN ÄR KLAR, JAG FÅR DEN SERVERAD FRAMFÖR MIG MED ISBITAR I OCH EN CITRONSKIVA. UNDERBART!)


GÅRKVÄLLEN/NATTEN










Vad hände?

Nej just det.. gårdagen var kul faktiskt! Hade kunnat bli roligare om man faktiskt får komma in på ställena? :)

Nu mår jag dååååligt.
Men jag tror det är min förkylning haha.
Jag vill ha piggeliiin glass! SJUKT MYCKET.
Eller Citron Lime... ohhh.
Så nej.. det är kanske inte förkylningen... hehe.

Men nää ska ner och se vad som finns i frysen haha.
puss

(bilderna kommer upp den när jag har hittat den lilla bildöverföringssaken!)


GE MIG VECKA 19

Hemma igen, var en trevlig liten stund med Sofie och Sandra (även om den spenderades vid datorn för vissa höhö).
Sitter och kikar lite på sista minuten resor faktiskt, längtar som en galning till vecka 19 då det bär av med Sophia.. gaaaah kan inte om veckor vara nu, NU NU NU???
Jag hade då inte klagat.

Imon är det jobb mellan elva och två, och sedan sola lite med Josse, behövs i detta superjävlatrista vädret. (även om mitt anskikte blir superfräkningt!). På kvällen blir det kanske bio. (har inte bestämig mig hehe), och eller utgång om jag får med mig SOPHIA :D
Ett nytt ställe ska ju öppna och jag måste medge, att även om jag är lite småsick så är jag sugen.. hehe. Måste ju fira att lovet börjar. Eller? JA!! Men ja vi får se imon, mår jag som jag mår nu så antaligen inte, men jag hoppas på att jag mår bättre imon, solningen kommer säkert ta bort allt det onda!! (önsketänkande!).

Men nu säger jag god natt och tack för mig haha.
Pusssss


RSS 2.0