FFML

Det gick bra idag tror jag. Eller jag hoppas det.
Dock så tog det mig hela dagen, mer jobb än jag trodde med alla prislappar och kamanjevaror!
Sedan så har jag fått min lön idag. Fruktansvärd besviken. Samma summa hade jag kunna få i Sverige.. lätt. Så känner lite ffml för tillfället. Sedan så har vi lite dålig stämmning här.. vi har lite olika åsikter..
Men nu hålls det på med maten och jag hoppas det smakar lika gott som det luktar.
Sedan så har jag ringt på tre lägenheter sen vi kom hem. Den första var för liten för fyra personer så blir inget med det. Den andra svarade det ingen på, men tror det är en firma som hyr ut eller vad man ska säga så folk har väl gott hem för dagen. Den tredje jag ringde på får vi komma och kolla på imorgon! Ligger ingen bild ute, så kan ju vara hur illa som helst. Men vi får se, den ligger mitt emot den vi var och kolla på sist så läget hade ju nääästan inte kunnat vara bättre!
Men nu ska jag ta och göra något vettgigt.. äta upp chipssmulorna i pringlesröret!

I want all of you, forever, you and me, every day


.. och helgen är över.

Home from work.
Har diskat lite och nu ligger jag i sängen med världens bästa rör. PRINGLES.
Det gröna, givetvis.
Det gick bra på TK.. MEN när jag skulle fixa kassan och räka den var det -18.50 kr plus. Och så ska man skriva in det på datorn för att korrigera så det står att det är 2000 kr i växelkassan.. det har alltid gått bra alla andra gånger, men det slutar med att jag får till det så att det står -75000 i växelkassa. Lite jobbigt läge. Ringde chefen... han skrattade rätt förvirrat.. men han skulle fixa det imorgon.
Imorgon börjar jag klockan åtta. Jag ska dit tidigare imorgon för att chef1 har bett mig ta bort prislappar från kamanjerna de senaste två veckorna och skriva ut nya och fixa kamanjerna för de två kommande veckorna. Chef2 som skulle gjort det kommer inte imorgon. Lite nervös för att jag inte kommer göra det bra eller ja.. typ värdelöst.
Blev först väldigt glad när de frågade mig, och det hade hållt i sig ifall inte några andra på jobbet blivit sura och ja.. typ slutat prata med mig för att det är jag som får göra det och inte dem. Att det går bra för någon annan är inte okej på det stället och det är till största del bara drama där.
Menmen.
Sedan ska jag kanske göra en annan sak imorgon och går det vägen kan jag skriva det.. för skriver jag det och sedan jag inte får som jag vill så känns det lite misslyckat.. haha.
Nu ska jag dusha och sedan kolla ett avsnitt på 90210 och efter det lägga mig!
Både jag och mina skor HATAR det här vädret.
Men love halsduken jag har fått av Lena!!
Jag hade inte velat vara ägaren till denna bilen och fått ett akutsamtal som innebär att jag måste ge mig av på en gång... hehe
Behöver sååå färga mitt hår... SÅ mycket.
(nu är pringlsen lite under halva.. pinsamt.)

CHAOS - ORDER

Förflyttat mig till sängen från soffan.
Nu ska jag klä på mig för att sen åka och jobba på tacokjöknet! Konstigt att det heter "kjöknet" och inte "köket"?.
Aja, ha en fin söndag, det som återstår av den iallfall.

Lördagskvällen i tre bilder

Mat
Film
Chesecake
Amaaazing film!

Finally!

Ser fram emot att sova i fyra timmar nu! YAY?
Sedan är det nio till klockan sex på EP!
Men jag ska inte klaga!
NU ska jag krypa ned heeelt under det varma täcket och somna in.
(mycket irriterad på att "kommateckesknappen" är svår att trycka ned för att det ligger en liten liten liten chockladsmula under...)
GODNATT :)


Niqi och jag! :) <3

Mobilbilder!

Har fortfarade inte fixat kameran, så blir några få bilder från mobilen.
En burrito på Tacokjöket!
När jag fyllde år satte Sebastian upp denna skylten på jobbet haha =)
Utanför personalingågen på ep..
Här klättrade vi upp när vi skulle upp på berget.. kollar man på denna bilden ser det livsfarligt ut.. haha
Inte så roliga bilder kanske, men de är de enda jag har från Kristiansand på mobilen.. haha.
Pizzan var awsome, nu måste jag fixa mig snabbbbbbt! Och hitta tröjan? FAN TA MIG om den ligger i tvätten -.-
Ha en trevlig kväll/natt! 


HELG?

Hejhopp.
Hemma från jobbet. Att vara där fyra timmar känns inte lönt, inte alls. Men man tar ju det man får!
Nu ska vi äta pizza som mina två sambos har lagat och halv elva ska jag ta bussen in mot byn för börjar klockan elva på tacokjöknet.

NÄR SKA JAG LÄRA MIG???

Det är ju verkligen helfestligt att innan ens pengarna har skickats iväg till att betala mobilräkningen så kommer det en ny. Fast denna gången på "bara" 1138 kronor.
JAG MÅSTE LÄRA MIG!!!
Nu ska jag upp och äta lite frukost!
Puss

BENJAMIN

Två till videos med Benjamin... FULL FART!!!!
Måste ju ladda kameran för att kunna lägga in bilderna och har inte gjort det så blir inga bilder, men med dessa två vidosarna måste ju alla vara nöjda och belåtna ändå!
Nu ska jag kolla lite 90210!!
Somnar jag så godnatt :)
Somnar jag inte så återkommer jag senare!

Taccos och zoombies

Godkväll.
Nu har vi precs avnjutit en väääldigt god tacos!
Kristoffer har satt igång en zombiefilm på monstertven så det känns som att de är lite för nära... ush och fy!!!!
Sitter med ryggen emot för sånt trams vill jag inte kolla på!!
På jobbet idag har det varit hm.. ja .. vad ska jag säga? Kaos? Eller kanske inte rätta ordet, men ändå.
Orkar inte förklara, för det är komplicerat. Men jag känner inte för att gå dit när det är såhär. Inte alls :(
Nu funderar jag på att lägga min i sängen och kolla 90210 för att lyssna till det hära zombieljudet klarar jag inte!!!!
Sen blir det lite bilder från digitalkameran!!
Puss


Huuuur snygg?

WORK

Nu är det jobb!! :)
Have a nice daaay!

FULL FART

Godkväll!
Nu är det snart dags att sova! Somnade till lite innan.. vaknade och Kristoffer lagade mat lagom tills Sophia kom hem. Wook blev det! Stark som faaaaen, men gott vare!!
Sedan kolla vi Big Brother!
Nu ligger jag och läser på en blogg, le love heter den. Therese som skickade den, en blogg där människor från hela världen skickar in sina kärlekeshistorier och berättelser.
Det finns så många tänkvärda tankar som skrivs, så många berättelser som fastnar. Tesse sa att det skulle vara pefekt nattläsning och det vill jag lova, det är det.
Kan ÅTER igen berätta om dessa jävla bussfanskapen i denna stad. Jag bestämde mig ju som sagt att ta bussen 8.11. Jag var där nere 08.03. Kommer det en buss elva över? NEJ. Kommer det en buss 08.26? NEJ. Kommer det en buss 08.42? NEJ. Kommer det en buss 08.56. NEJ. När kommer den? 09.00.
Kan tilllägga att det snöade big time, blåste och var allmänt pissigt att stå och vänta. Kunde inte heller stå "i" busskuren, för att då hade jag inte sett om bussen kom. Jag har fortfarade INTE fått upp värmen..
09.17 stämplade jag in. Funderar på om jag skulle åka in till bussstationen imorgon och visa min instämplingslapp och fråga om jag ska få ersättning kontant eller om de vill ha mitt kontonummer?
Nej kanske inte, men allvarligt talat. Det är SKITIRRITERADE så att när jag står där nere KOKAR jag. Det förstör ju hela dagen.

Inte bara det att det är skitkallt att stå där, men jag förlorar ju pengar på det!! Okej, 17 minuter är inte mycket.. MEN ÄNDÅ DET ÄR BARA GREJEN. Bussarna idag var ju inte försenade, de kom ju inte alls.
Antingen kommer de inte eller så är det jätteförsenade. Och de kan inte skylla på snön, för de har snöat i TRE månader, om inte mer? De borde ju ha kunnat lösa det problemet by now...
Iallfall. Fick mitt abonemang av min chef idag, men har inte satt i kortet, får fixa det imorgon.
Sedan hem och kommer in till vårat vardagsrum och ser en stor 50 tum's plattteve! Wiho, Kristoffer har köpt en feeeeeeeet tv! Synd att han inte fick med sig strömsladden, så den får han hämta imorgon.. men den är superfin! :)
Överförningen har löst sig, men den historian orkar jag inte skriva om nu. För den är också rätt lång, men jag kan ju lägga till "Swedbanks's kundtjänst" på min hatlista nu också, de ligger rätt under Ksands busschafförer!

Nej som sagt, sova nu, imorgon är det jobba mellan tolv och åtta!

Denna videon måste vara en av de absolut roligaste med Benjamin!!!!


Sweet dreams!

PINK

You're so mean
When you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head
Make them like you instead

Varför Norge?

Vi bestämde oss för att flytta för att vi båda var trötta på Halmstad, vi var trötta på vårat jobb och ville pröva något annat. Varför vi valde Norge är ju såklart för pengarnas skull. Jag hade velat bo i London, men här täjnar man som sagt mer.. Men samtidigt handlar det mer om bara pengar, vi lär oss att verkligen "ta hand om oss själva". Låter konsigt, för vem kan inte det när man är 19-20 likosm? Jag bodde ensam i Halmstad också, men här är det en hel annan sak. "Hemma" var mamma och pappa bara ett telefonsamtal bort och med 30 minuter mellan oss fanns de alltid till hands när jag behövde hjälp med vad som helst. Här stöter vi på problem efter problem efter problem, men nu är det inte så enkelt att ringa pappa och be han komma hit och hjälpa, utan vi löser det själva. Vi lär oss lösa problem som uppstår själva. Skattekort- konto- mobil- hyra- dep- mat-, jaa.. allt. Så syftet när vi flyttade var ju pengar, men nu har det blivit något mer. Vi lär oss.
Turen att flytta med sin bästa kompis har nog inte alla :)
Vi vill ut och resa för pengarna! Antaligen blir det "jorden-runt-resan" alla gör. Nej men desination är inte rikigt bestämt. Men vi vill ut i världen! Pröva på nya saker, bo på andra ställen. Det finns så många plaster man vill till.. haha. Synd bara att det kostar så jävligt.

Vi har bestämt oss för skriva lappar med olika drömmar på och lägga i en burk och sedan när vi är "färdiga" här så ska vi dra en lapp och vad det står på den lappen blir det!
Det var en kompis som skrev och frågade om "vi levde livet här nu".. och svaret på det var att det gör vi inte. Men vi är här för att vi ska kunna leva livet sen.
Tack så hemskt mycket,!!!!! :D

Ursäkta denna långa tråkiga text, men förstå min panik

Wow.. helt slut.
Jag somnade innan ikväll och har sovit. Rätt skönt faktiskt.
Varenda gång man vaknar och går till jobbet så är man alltid lika övertygad om att "när jag kommer hem ska jag sova hela kvällen" eller att "jag ska lägga mig tidigt". Men det sker aldrig liksom.
Jaja
Efter jobbet idag mötte jag Sophia och Sillen vid Vollevannet (våran bussplats) och vi åkte till Rema 1000 på Lund och "veckohandlade". 326 kronor var och kylen är numera rätt full (frysen också). Sophia har frostat av den idag så nu hoppas vi att den ska fungera utan att förstöra våran mat.
De två har även gjort upp ett matschema för veckan. Enklare när man ska handla.
Däremot så fungerade inte mitt kort.
För att göra en lång historia kort.
Jag har fört över pengar från mitt norska sparkonto till det "vanliga" för att kunna föra över till det svenska. (som för övrig fungerade första gången jag prövade med 100 kronor). Men nu är det några tusen mer det handlar om. OCH när jag gjorde det nu första gången igår så drogs aldrig pengarna från kontot, så jag gjorde det en gång till. Och det drogs inga pengar.
MEN idag när jag skulle berala min del av maten fungerade inte kortet eller ja, "IKKE GODKÄNT", vilket betyder alltså att det har dragits pengar.
MEN. Det fanns inte pengar på kontot till två överföringar, utan till en, och plus några hundra som skulle vara kvar. Så därför är ju frågan hur mycket som har dragits? Över åtta tusen så att jag ligger back på det kontot? Eller allt till den första överföringen och sedan det som fanns kvar till den andra?
Varför kan jag inte se detta?
JO FÖR ATT PENGARNA FINNS INTE PÅ DET SVENSKA.
De är borsta från det norska, men sitter inte på det svenska.
S & S sa att det tar några dagar, att de finns där i luften någonstans. Men förstå min panik?


Får kika in imorgon och kolla.. för hade pengarna varit borta hade det varit katasrofalt, KATASTROFALT.
Jobbar mellan nio och fyra imorgon btw, så blir bussen klockan 08.11, för tror att jag är ensam i kassan första timmen och då måste man vara i tid och eftersom SKITbussarna i denna stad är värdelösa så är det lika bra att ta bussen en timme innan man börjar för att vara på den säkra sidan.


Kolla på det nya avsnittet av GG innan... SÅ bra, och helt ofattbart att jag behöver vänta en vecka på nästa.

Godnatt

Hemlängtan :(

.. vill hem. Jättemycket.
:(
På fredag töms lägenheten i Halmstad.. min fina lägenhet. Önskar att jag inte hade behöft säga upp den, mitt favoritställe i hela världen :( Den var min, min inredning, mina saker. Bara mig själv att bry mig om... Jag hade velat ha den kvar för att kunna flytta in i den när vi är färdiga här.. :( Den var perfekt för mig.. Åhhh.. tror ingen någon fattar hur ledsen jag är för det, eller bryr sig för andra delen..
Nej... just nu suger det mesta och jag önskar att jag inte var här. Jag ska inte klaga, men här är det enda stället jag likosm kan "säga det på" utan att behöva förklara någonting.
Det kanske bara är just nu.. kanske kommer stormtrivas om en vecka.. men just nu känns det inte som det..
Pricken över i:et är ju att den enda jag skulle klassificera som vän här har jag krånglat till det för big time.. Jag skulle gått på fest med han på fredag, golden chance att lära känna lite folk.. men nu blir det inte av. Eller festen blir ju av, men jag ska inte dit :(
Japp..
Det var väl allt.
Eller inte egetligen, men det inlägget får ligga kvar i utkast än så länge.
Godnatt
Saknar Micksipojken!
Godnatt



BIG BROTHER

Nu ska vi kolla på BB!

.

Home from work.
Natten gick bra igår, kom hem, sov till tjugo över tre, tog bussen klockan fyra och började halv fem.
Nu är jag trött och hunrig så ska koka lite nudeles!
Och fortsätta kolla på 90210!
när släpps nästa avsnitt av gossip girl????

STREE

Stress kom hem för en halvtimme sen nu ska jag springa ned till bussen igen, börjar halv nio på TK, kommer hem runt halv fem???
Ha en trevlig kväll!! PUSS

HAHA

Skulle ändra profilen på Spotify till Norge eftersom den typ inte går att lyssna på för att den är inställd på Sverige eller vad man ska säga.. och glömde ändra postkoden, men det påminde kära Spotify mig om:

BG

Åhhh internet är segt ikväll!
Kom hem från jobbet för några timmar sedan.
Skulle varit ledig imorgon ju, men det blir jobba mellan nio och sex. YES!
Sedan är det TK mellan tolv och fyra ju!
Håller på att försöka lägga ut lite videos på Sveriges rooooligaste och sötaste kille, BJÖRN GUSTAFSSON men internet vill inte hjälpa mig.
SUCK.
Blir en bild på han sålänge så ska jag försöka trolla lite med datorn.
FULL FART!!

Lägenhet jag vill ha

Lägenheten hade varit perfekt!
Åhh..
Hon skulle höra av sig i början på nästa vecka.
Dock så var den inte så stor som jag trodde att den skulle vara. Men det gör inget, för den hade varit perfekt :)
Aja, är hemma nu. Axel kommer och hämtar mig vid tre så ska vi åka till jobbet =)
Nu ska jag koka lite nudlar!
Puss ha det fint :)

Klockan är alldeles för mycket...

Då är det kanske dags att sova?
Dock så är klockan så mycket att jag har övergått från att vara världens tröttaste till till inte så trött.
Håller man sig typ till klockan över två så blir man typ inte trött försen efter några timmar. Bra där!
Men imorgon är det ju lägenhetsvisning!
Sophia kan dock inte följa med för hon ska jobba :(
Så det blir jag och Kristoffer som går. Men vi ska nog lyckas charma henne totalt.. hehe, nää men hoppas på det bästa. Synd bara att lämna denna lyan, även om det inte blir för den vi ska kolla på imorgon så kommer det ju att bli för någon annan..
Aja.. kollade slut på Gossip Girl och nu är jag ledsen för det buggade så jag inte kunde se den sista minuten. Och även om jag tror att jag vet vad som hände så vet jag ju inte egentligen och det stör mig, DET STÖR MIG.
Jag började däremot kolla på 90210. Och jag är lite smått fast efter första halva avsnittet.. åhh det kan inte sluta bra. Jag har 59, 5 avsnitt kvar innebär det.
Nej nu måste jag sova, klockan ställer jag på 10.00!
vad hände med träningen egentligen?
gymkortet går ut första mars tror jag.. får lite ångerst...

GG

Klockan är  mycket! Men nu ska jag kolla på Gossip Girl, avsnitt 13. Vad jag har förstått så är det bara avsnitt 14 också... när jag har kollat på det, VAD SKA JAG GÖRA... VAD SKA JAG GÖRA???
Vänta en hel vecka tills nästa kommer känns ju orimligt.
Therese och Krisoffter tycker att jag ska börja kolla på 9201 eller vad det heter... får ge det en chans....
Vilka problem man kan ha...

Jobbet gick fint, en rolig kväll!
Imorgon börjar jag också klockan fyra, till åtta.
Får nog en rätt kass lön denna månaden tror jag. Suger lite... men på något sätt orkar jag inte bry mig.. men på ett annat sätt skriker det panik inom mig. Konsigt.

Men har fått tider på tacokjöknet i helgen, lördagnatt och söndagkväll, och nästa vecka igen söndag kväll. Men kan erbjuda mig lördagsnatten också. Och just nu har jag bestämt mig för att gå hem lördag natt om ingen som kör jobbar.
Oh, får ta mig sköna skor.. haha.


Nej, nu är det dags att köra igång GOSSIPGIRL!!!












:)

godnatt

TORSDAG

Då var det dags för jobb!
Bussen går 15.26.
Börjar klockan fyra och slutar åtta. Haha lönt..
Har städat lite här hemma för det har sett helt för jävvligt ut här.. så nu är det någolunda iallfall.
Sedan har jag suttit och trixat med överfring mellan norsk konto till mitt svenska. Lättare än det låter. Prövade med 100 kronor för att se så det funkade, men det har inte kommit fram ännu. Fast kanske tar ett tag? Några dagar? Jag vet inte.
Aja, nu ska jag äta en apeilsin, sedan traska ner till bussen!
Vi har inte en enda tofs, INTE EN ENDA. ÅHHHHHH.

Jar of hearts- Christina Perri

Who do you think you are
running 'round leaving scars,
collecting your jar of hearts,
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold
from the ice inside your soul

..

Vi har precis kollat på Uppdrag Granskning tror jag det var om svenskar i Norge.. haha. Vet ju inte om jag ska skratta eller gråta?
Jämför man med så som de hade de i Oslo så har vi ju det grymt bra här, med lägenhet och jobb och så.
Men samtidigt, ingen tvingar dem att bo kvar, ingen tvingar dem att gå till bemmaningsföretag, varför inte bara skriva ett cv och gå och dela ut?
Allvarligt... ?
Man kan inte sitta och vänta på att chanserna ska komma till sig, utan man får göra lite själv också.
Man behöver inte tvunget söka sig till Oslo.. Norge är stort.
Menmen, alla på jobbet har frågat om jag har sett denna dokumentär om de stackars svenskarna som sitter och skalar bananer.
Svenskar gör ett bra jobb, för här är det mer pengar än i Sverige, även om det vi får i timmen inte är mycket för en norsk, så är det ofta mycket för en svensk och därför gör en svensk ett bra jobb (oftast). Det är ju därför svenskarna tar "vilket jobb som helst", för att just det jobbet ger mer betalt än om man hade haft ett "finare" jobb i Sverige.
Sverige ligger ju typ "under" Norge eller vad man ska säga, man tjänar mer pengar här.
Polen ligger ju samtidigt då "under" Sverige och därför kommer de till oss för att de tjänar mer hos oss och därför gör det ett bra jobb (oftast). Eller så hm ni fattar hur jag menar.
Det är väl därför vi blir jämförd med polacker, såsom polackerna jobbar i Sverige? Eller? Hm, nej ska inte utala mig så. För kan inget om det egetnigen. Menmen, men det skrivit så ska jag visa bilder på en lägenhet vi ska kolla på fredag!
HELT AMAZING SÅ SJUKT FIN.
Håll tummarna så att vi lyckas charma henne så att vi får den även om det är inflyttning den 1 mars och vi flyttar ut här 1 april... SÅ BRA DET HADE VARIT. Den ligger inne i byn, med takterass!

Save me from the ones that haunt me in the night

Dags att sova nu.
Har inte gjort något annat än bara kollat GossipGirl sen jag kom hem.
Imorgon är det jobb mellan tio och fyra och sedan blir det väl GG hela kvällen eller någon annan bra serie!
Sovgott, godnatt



.

Sometimes you have to let things go so there
is room for better things to come into your life



.

Hejhejhej.
Hemma från jobbet och fy fan vilket jävla väder det var i morse.
Mår fortfarade inte bra.. och att det snöar och blåser rakt in  ansiktet vilket håll man än går hjälper inte...
Jobbet har iallfall gått bra, min chef sa att jag skulle få ett abonemang av han.. för vi hade paus samtidigt och då måste man ju småprata lite så pratade vi om mitt abbonemang på den svenska och så frågade han varför jag inte sa upp det. Så sa jag att det inte gick, eller jo det går, men att det kostar asmycket (sidådär 10000 för att vara exakt?), eftersom det är en sån dyr skit.
Och då tog han det svenska nummret och skrev ner lite info precis som att han skulle ringa och försöka få det uppsagt utan att jag ska behöva betala.. och sen när jag kom tillbaka sa att han han hade ett abonemang jag kunde få till den norska så jag slipper andväda den svenska. Han betalar abonemanget och jag det jag ringer för. Snällt!
Aja.
Nu ska jag göra absolut ingenting!
Ha det fint :)


En bild på min lillasyster som jag saknar!



.

Peta inte i ögonen när ni har skärt chili. Trodde jag skulle bli blind innan..
Nu ska jag sova, godnatt :)

.

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable, but this is killing me

:(


vet ej om det syns på bilden men mina ögon slutar inte så det ser ut som att jag gråter hela tiden...
helt igentäppt (haha äckligt jag vet) i näsan.
huvudet gör pissont ont de sista medtagna panodilerna är tagna :(
min hals gör ont och svider.
mina öron har nog aldrig mått sämre.
JAJA
ska sluta lipa om det och fortsätta kolla på kvateret skatan!


Lördag

God morgon..
Otippat att jag är vaken såhär tidigt.
Gick upp klockan sju för att dusha faktiskt..
Mår piiiiiiss. Så tänkte att en dush och lite frukost kan förhindra att det blir ännu värre.
Huvudet, halsen och öronen gör ju som sagt att jag vill självdö lite.
Men får köpa någon förkylningstablett på jobbet.
Nu sitter jag och äter fil med havregryn och kanel på, samt två knäckebröd med diverse grönsaker från igår på.
Bussen jag ska med går klockan 08.26.
Sedan ska jag sitta i kassan mellan nio och sex. Vilket är helt okej om det inte känns som att man ska nysa varenda kund i ansiktet.
http://publishme.se/304933/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Googlade bilder på frukost. Bland annat dessa kom fram. Alla ser SJUKT goda ut! Tänk och vakna nydushad och påklädd och sedan gå ut i köket (eller serverad på sängen?) och finna det här på matbordet?
Hehe.
Nej nu ska jag käka upp sedan gå till bussen!
Ha det fint!

The night will have no stars and you'll think you've gone as far as you will ever get

Förresten, två fina och söta låtar!
I can't really say why everybody wishes they were somewhere else
but in the end, the only steps that matter are the ones you take all by yourself

FAN VAD JAG E FÖRKYLD

Nu har vi precis ätit och det var gott, men hade kunnat varit ännu godare om jag känt all smak, alla olika sorters aromer som blandades i min mun!
Nu ska jag ta och lägga mig! Imorgon börjar jag klockan nio och jobbar till kvart över sex. Sedan ska vi nog ut! Gossip Room imon ju.. ehe.
Nej men vi får se, men jag tror det!
Sitter inne på ffml, fan för mitt liv. SÅ BRA. Man kan gå in där om man mår lite dåligt, för då mår man genast lite bättre!
Om du vill läsa flera, gå in på: http://www.fanformittliv.com/
Godnatt

Förkyld och jävlig

Mina smaklökar är ur funktion. Vi som ska äta taccos ikväll... FAN vad det är synd om mig.
Egen gucemole har vi gjort också...
FAAAAAAAAAAAAAN
En rolig film för att göra livet lite roligare!:
Sophia tror att hon tar kort... vilket hon inte gör :P
Nu ska jag snart börja steka köttfärs och Sophia ska in till byn för att möta Kristoffer som kommer fram klockan elva :)
FAN VAD JAG E FÖRKYLD.

:(

Mår sååååå kasst.
:(
Öronen, halsen, huvudet, allt..?
Var uppe klockan sju och tog panodil.. men den vill nog inte hjälpa.
Ush och fy!
Har fått sms om jag kan komma till jobbet klockan tre istället. Så får gå upp snart och dusha och sååååånt. 4
Och jaaa jag vet att alla alltid andvänder samma bild, så här kommer den!:
känner mig sååååååhär

Rubrik

Tillbaka på mitt absoluta favoritställe i hela Ksand.
SÄNGEN.
Jobbet gick bra, har varit en rolig dag där. Sånt piggar alltid upp mig lite.
Sedan när jag kom hem hade Sophia städat så fint! Hon kan sin sak hon!
Imorgon är det inte vilken dag som helst, utan dagen med stort D! Vi blir tre! Kristoffer kommer flytta in hit!
(För er som inte vet så är det Sophias pojkvän!) Han är färdig i Gol och kommer därför hit.
Så därför blir det kanske en flytt till en annan lägenhet.
Så ska ringa på några i morgon.. Finns fina på finn.no.
Problemet är ju bara att det är två månader uppsäging här.
Men det löser sig väl..
Aja.
Imorgon börjar jag inte försen klockan fyra. Skönt kan vissa tycka, panik enligt mig. Tycker det är för lite timmar..
Filmade lite när hon moppade men hon ville gokänna filmen innan jag visa den, och hon har somnat.
Men här är en liten video på när vi klättrade i berg!
Eller ja... här klättrar jag väl inte, utan glider mest..
Godnatt

When you feel so tired but you can't sleep...

...

Natti

Det blev baugett tills kvällsmat!
Nu har Sophia nästan somnat och jag ska snart sova också.
Imorgon börjar jag klockan 12 och slutar vid 20. Så blir en heldag!

SUGER PÅ RUBRIKER1

Och då var snart denna dagen över.
Frågan är ju vad det blir till kvällsmat?
Altrenativen är ju typ, knäckebröd, nudlar eller rätt i koppen?
Hm...
Eller vänta tills Sophia kommer hem! Vilket borde vara och cirkus 45 minuter skulle jag gissa på!
Ser ut som en fjolla... haha.
Från när vi var och spelade tennis med klassen i typ tvåan? Eller ettan? Eller var det trean? Jag vet inte, skoj var det iallfall!

..

Frukosten blev två knäckebröd med tomat på!
MUMS
Nu är jag färdig till att gå till jobbet!
Puss ha det bra
Lägg märke till den fina planchen vi har satt upp! Det gör heeela rummet.
Snart ligger vi där!

Onsdag

Ohhh.. så skönt att sova ut! '
Både jag och Sophia vaknade för en liten stund sedan. Nu står hon i dushen för hon börjar klockan tre, jag ska ligga här en liten stund till, sedan in i duschen, för jag börjar klockan fyra!
Mår inte rikigt bra heller, vill bara inte sjuk på rikigt, för det första så avskyr jag att må dåligt och sedan så vill jag inte vara hemma från jobbet heller :S
Men vi får se och förkylningen som börjat visa sig lite slår ut på rikigt..
Några få bilder från när jag och Sophia var i Stockholm med Eva för jag vte inte, tre år sen?
Ha det fint!

.


Rubrik

Hemma från jobb och storhandling.
Igår när vi gick hem med all packning tänkte jag att jag ALDRIG mera tänker gå med så tunga saker upp för backen igen. Det tog ett dygn...
Har inget intressant att berätta om. Är sjukt hunring och fruktansvärt trött.
Imorgon börjar jag klockan fyra.. så får väl sova ut lite imorgon!
Förde över massa bilder som jag inte sett på länge när jag var hemma i söndags.
Vissa känns superskoj att titta på, andra mindre skoj.
Kan lägga upp en del sen!

!!!

Höjden av lycka såhär en måndagskväll är när jag inser att jag inte har varit inne på felsms på några dagar och det finns hur många nya som heeeeeelst!
hahahaha

Borta bra, hemma bäst

(blir förvirrad utav rubriken, vart är hemma liksom?)
Tillbaka igen.
Är så sjukt trött..
Vi kom fram klockan tjugo i tolv i byn och sedan var det hem snabbt som faaen med all JÄvVLA packning och sedan springa ned till bussen för att vara på jobbet klockan ett. Hann bussen, men klart att fyra bilar ska göra en fet bilkrash så kom försent ändå för det stoppade trafiken..
Sedan så har jag slarvat bort lappen med koden eller vad man ska säga till det trådlösa internetet så kommer inte in på internet på min laptop.. åhh.. suck. Var uppe hos Robert och skrev ned två koder, men det var fel tydligen och nu orkar jag inte gå upp igen..
Har även köpt lite mat på Rema så ska börja laga kvart över tio typ så är det färdigt lagom tills Sophia kommer hem!
Helgen har för övrigt varit mycket bra, har träffat världens bästa familj och släkt, träffat underbara vänner (dock inte alla för några tar sig inte tiden när det finns viktigare saker att göra), festat och haft det superskoj med Lillasyster! :) <3
Skönt att vara där, men okej att vara tillbaka för att återgå till vårat ekkorehjul..
Nästa gång vi kommer hem tror jag blir i juni.. till studenten. Helst till balen med.. Men det blir nog för svårt att lösa :(
Nu ska jag packa upp lite..
Ha det fint!

.

Här luktar illa.
Här är pissvarmt.
Någon bakom mig snarkar.
Sitter jämte en man i långkjol..
OCH det är fyra och en halv timme kvar.

Bussen "hem" igen..

Då sitter vi på den knökfulla bussen till Oslo nu då..
Åhhhh jag vill inte.
Helgen har nästan varit så bra som den bara kan bli.
I fredags blev det först stan och fixa lite på banken, sedan Gekås där vi fick med oss en hel del.. sedan hem till mamma och pappa där det blev lite 20 årsfirande med släkt. Sedan in, hämta Nicolle och hem till mig för att sedan dra ut. En rikigt superduper kväll!!
Lördagen var lite halvt levande, halvt död. Lena och jag gick lite i stan och sedan kom mötte vi Sophia och vi gick och solade och Lena åkte till jobbet. Sedan lite fix hos mig och sedan kom Therese, Mick och Matte och när Lena slutade jobba kom hon!
Förfest och sedan utgång. Sjukt bra kväll med fina vänner!!
Sedan hem och där blev lite ... jaaa.. skumt?
Lena, Therese och Sophia kom inrullandes på gatan i en limo... hahaha.
Sedan blev det en liten "jag kan inte andas"- attack och vi fick åka till akuten med Therese. Först kom ambulansmännen upp.. men eftersom vi andra skulle åka taxi upp så fick även Therese göra det.. ? Dåligt bemötande.
På akuten tycker jag inte heller att de gjorde något bra jobb..
Men huvudsaken är ju att Tesse mådde bra tillslut! :)
Hem och sova, vaknade och åkte hem till mamma och pappa och åt med farmor, :)
Sedan in till stan igen och jag och Lena åkte till BK lite och sedan kom Sophia och vi åkte till Maxi och lensade hela deras godisstånd..
Hämta Dino och kolla på hans nya lägenhet.. wow säger jag bara. Mycket fiiiint och ett bättre läge på lägenhet är nog omöjligt att få.
Hem till oss för att packa och duscha, vi gjorde mat som vi skulle ta med men den påsen glömde vi..
Och vi har för övrigt en packning som tillsammans säkert väger över 100 kilo...
Det var väl allt. Nu orkar jag inte skriva mer för sitter som i en sillburk, och det är inte jämte Sophia.. åhhhhh varmt som i en bastu är här också.

Piggelin

I like it here :)
Mår visseligen rätt så sjukt dåligt, för var ute igår. Men hade jätteroligt med Nicolle så det är det värt! Fy vad jag gillar denna stad :)

Nu sitter jag ensam i lägenheten och har precis varit nere och köpt piggelin.. haha.. Så sjukt gott dagen efter man har varit ute, det är typ det enda som hjälper.

Nu kommer snart Lena och sen ska hon till jobbet. Jag vet inte rikigt vad jag ska göra. Måste röja lite här hehe och sedan ska jag och Sophia sola, och sedan är det några vänner som kommer hit så ska vi förfesta och sedan ut =)

Min nya dator som jag sitter vid nu verkar vara heelt awsome btw! :D

Nu ska jag nog ned och köpa två till piggelin...


Vi åkte från sol och blå himmel och kommer till typ storm?

I lägenheten nu .. :) Lena Julia Mia Sophia och jag kollar på VÄNNER.
De ska snart till skolan, och vi ska in till stan! =)
Men klockan måste slå tio först.. haha.
Eller ja, Sophia ska på massage.. helkropps! LYX.
Sedan är det banken och sedan kolla balklänning till Lena!
Efter det är det kanske Gekås :)



Irriterande!

Okej detta börjar bli så sjuuuuktligt tråkigt. Det finns inget, jag upprepar INGET skönt sätt att sova på en buss. INGET ALLS! :(
Just nu är vi i Sandefjord och då är det "bara" en och en halv timme kvar....
Dessutom är internet så kasst att det INTE går att kolla på tv,.... ÅHHHHHH

Finally! :D

Och då sitter vi på bussen! =)
Nu väntar ju "bara" fem och en halv timme, men bussen är helt okej, internet är lite segt bara!

Suger på att komma på rubriker!

Fundersam...
Jag och Sophia fick ju lön från MP i december. Och så fick vi olika mycket, hon fick ca 600 kronor mer än mig. Vi jobbade lika mycket, lika många timmar. Och nu idag kom lönespec därifrån. Jag hade i grundlön 2030, och skatt 730. Och så öppnade jag Sophias (jag vet man får inte öppna andras post, men i detta fall är det okej :P) och där står det att hon fick över 3000 i grundlön och sedan var det lite mer än 1000 kronor i skatt...
Betyder alltså detta att jag borde åka ta mig dit och fråga varför jag inte fick mer? Suck.. vi mailade ju in timmarna tillsammans och skrev lika många.. 600 kronor är inte mycket.. MEN om det är så att jag skulle haft det egentligen betyder det ju att jag har jobbat gratis för dem. OCH med tanke på hur skittråkig det var så är det INTE OKEJ.
Jaja.. så inte värt de pengarna iallfall :P
Får fixa det när vi kommer tillbaka.
Nu är det bara två sopor kvar :D Det tråkiga är att när jag har lagt i dom så är tunnan full.. :S HEHE. Men när nästa person kommer och ska slänga så är både jag och Sophia flera mil härifrån.. mohaha..
Nej men.. vi får nog lära oss att gå ut på en gång känns det som!
Nu sitter jag och har aptråkigt. Allt är nedpackad förutom datorn.. Något måste jag har och fördriva tiden med..
Och nu i skrivande stund tappade jag mitt örhänges plopp.. suck.
OCH jag har bestämt mig för ATT ta bussen som går fem på halv istället.. orkar INTE SITTA HÄR.



tråk tråk tråk tråk

WOHO OM TVÅ TIMMAR SITTER VI PÅ BUSSEN

Då är jag tillbaka igen!

.. och har gått ut med en monsterstor soppåse, nu är det bara tre kvar... tar dom en och en så att ingen ska se att vi har så sjuuuuuuuuuuukt mycket sopor... haha.
Vi rensade ju kylskåpet igår, det var fullt typ, nu är det fem saker kvar, fyra utav dom innehåller alkohol.. haha.
Så storhandling när vi kommer hit igen på måndag är ju prio ett! =)
Nu har jag typ packat färdigt också, så nu tycker jag att klockan kan bli 15.30 för då ska jag gå ner till bussen och åka ut till Sophia och sedan ska vi ta oss en liten liten bit med buss för att sedan klockan typ 17.10 hoppa på Oslo bussen!
Den är framme klockan 21.56 för att vara exakt, och sedan går Halmstadbussen (eller Köpenhamn som det står på den tror jag hehe) klockan 23.00. Och vi är framme vid Eurostop 04.35! Där kommer Lena och hämtar oss.
Så ser mina kommande timmar ut denna torsdag... :)
Men nu ska jag nog ta och gå ut med en till soppåse.. (åhhh den första fyllde typ halva soptunnan... varför ska dom vara så smååå för?.. eller ja varför ska vi ha så mycket sopor? ....

GOD MORNING

Jag är uppe förvånansvärt tidigt idag!
Gick upp klockan sju... så är färdig till att gå till jobbet egentligen, men ska sitta i kassan så behöver inte ta bussen försen klockan 08.26!
Men bara bra, har lite saker att fixa här!
Ha det fint!


Jag ser lite trött ut..
GUD vilken tur att vi ska åka buss i 10 timmar sen så jag kan sova :P

..

Nu är det dags att sova, har inte kommit mycket längre än sist så lika bra att lägga ned det.. haha.
Sophia sover nog snart låter det som.. =)
Sovgott!
MIN fiiiiina katt jag ska få träffa snart!! <3

.....

Nu har jag börjat skriva om inlägget hur många gånger som helst.. men vet inte riktigt vad jag ska skriva?
Ikväll har vi städat och det ser betydligt bättre ut här nu, skönt att komma tillbaka hit om det inte ser ut som ett helvete.
Nu är packningen nästan färdig.. har dock lite klädproblem. Alla som har en gardrob full av kläder men ändå inget att ha på sig kan ju räcka upp sin hand...
Det är tre dagar... TRE dagar och jag har assvårt att packa till det. Åhhhhhhh... avskyr att packa!
Men imorgon jobbar jag bara till tolv och sedan ska jag hem hit så har ju lite mer till på mig.. Bussen går klockan fem imorgon från byn, så vi hoppar väl på klockan tio- kvart över fem vid Sorlandet.
Det var väl allt för tillfället!
Ha det fint!

What if we were made for eachother?

I can tell how much you hate this
And deep down inside, you know it's killing me
I can call, wish you well and try to change this
But nothing I can say would change anyting.

Dagen före dagen vi are going home!

Jajjemen! Snart sitter vi på bussen till Halmstad!!
Om exakt två dygn är vi någonstans mellan Kristiansand och Olso! Woho.
Mamma har beställt Swebus biljetterna idag också, så har dom i mobilen nu :D
Idag gick jobbet först segt, sedan snabbt och sedan kom Sophia och vi gick till centret och shoppade lite.. och sedan tog vi bussen ut till IKEA.
Ska visa bilder på inköpen senare! Nu MÅSTE vi städa undan lite.. Robert var precis här och lämnade blommor till Sophia, Kristoffer har skickat den finaste buketten man kan tänka sig till henne.. helt oroligt så fina!
Och han kommer alltid hit när vi har det som skitigast.
Så även om vi har bestämt att städa imorgon så MÅSTE vi göra det, skäms för oss.. haha.
helt dött.. och klockan var halv nio i morse
Europris! :) Under taket till väster är personalingången.. haha.
Dagens lunsh! Vi har fått in massa thaimat och sånna saker så prövade en sådan här. Helt ok för 20 kronor, men skulle nog inte betalt mer för den :P Men har fem smaker till att pröva! Men det var äckelmajs i alla... synd. Det känns väl inte så asiatist? Eller är det?
Här står vi och väntar på bussen till Ikea och Sophia kramar påse..
Ett måste på när vi är där!
Världens godaste kanelbulle!
Ändrade planer.. det blir mat först!
Vad kan vi koka ihop ikväll då?
Ja men visst blir det en liten wokgryta! :D

tårarna rinner.... hahahaha


RSS 2.0