And the world spins madly on

Ojojoj, vilken statistik!
He he .. nää skoja bara..

Home from work! Har varit en lång dag.. men nu ska jag plocka undan lite (som gentjänst till mamma för att hon lagade lite mat till mig), och sedan nana! Imorgon är det jobb igen (inne på tionde, elvfte? dagen i streck), men nej inte klaga. Pengar behöver jag, då det troligtvis blir en Londonresa i oktober! FATTA HUR PEPP JAG ÄR. Har aldrig varit där, men jag tror bara att det är så jääävla bra!!!!

Var och kollad på en lägenhet idag med, men nej den var inte så intressant faktiskt.. nej.
Synd :)

GOD NATT


BUUUHU SAKNAR DENNA LÄGENHETEN :( IT WAS PERFECCCCCCT


S to the H to the I to he T ( he he )

Jojo, då vart natten här. Jobbet gick kalas, men börjad inte försen klockan fem så jag satt och kolla på när Micksipojken åt. Sedan så kom han tillbaka vid typ sju halv åtta och satt där tills vi stängde och sedan åkte vi till Max och drack lyxshake, MUMS. Så därför är jag hemma lite sent.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite komediserier :D, lär väl somna, men lika bra det, börjar klockan elva imon och jobbar till klockan sju.
Sååå jaaa... guten natt? (om man kan kalla det tyska?)
Nu ska jag drömma lite om höstens och vintens plan? .. hahaa, wiiiho så PEPP jag är. Men ingen ide att hoppas för mycket, för lär väl inte bli av ändå.. haha :P



:)


Måndag!

God morgon!
Har varit vaken ett tag faktiskt.. har dock inte gjort någon nytta ännu. Sitter bara på nätet och söker runt, jag vet inte rikigt vad jag letar efter därimot. Men det vet jag när jag hittar det antar jag :P
Har kollat lite på sista minuten och visst blir man sugen på att boka en resa den 2/9 till Grekland för mindre än 3000? FY FAN vad lockade!!!!!!!
Men nej, jag behärskar mig he he.

Börjar inte jobba försen klockan fyra ju, så jag har lite tid på mig. Fast jag ska inom MIck och hämta en väska som e min där. Så får väl köra halv tre anatar jag. Så tid har jag ju på mig, ska bara dusha och äta och så.
Och kolla runt lite mer, och se om jag får lite insperation till hösten och vintern? Haha. Blääääää, jag vill också plugga... SÅ ENKELT DET HADE VARIT?
Men det kan jag inte göra he he.

Nej nu ska jag fortsäta mina sökningar!!


London hade jag velat åka till!!


HEHE.

Och det blev ett lååångpass.. eller ja 12-23. Men superstäng som vanligt, jag Lena Dino, skojskoj.
Nu sitter jag och kikar runt lite på nätet.. hehe har sett bilden på Kenzas blogg, på mig Sopgia och henne... synd att bilden e så räli.. hahaha.
Men jaa skoj iallfall :D

Nu ska jag sova lite, hehe jag och Lena har kollat lite Kvateret Skatan, så lägger mig glad iallfall!
Tur att jag har en sådan bra syster :)


var ju bara tvungen att göra om den till svartvit, jag är en rikigt blekfis jätte dom två.. haha.
vettefan om det finns någon snyggare tjej än Kenza? :D haha helt ärligt.


Jag är hos dig igen

Ensam hemma som sagt, blää segt en lördagskväll..
Sitter och lyssnar på älskade Winnerbäck. Ryser så bra det är. BIG LOVE.
Vid kvart över två ska jag in till staden och hämta Lena, om Sophia svarar när jag ringer henne åker hon också med som lite sällskap :)



Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört


Lycka :)


:)

Har slängt i mig lite joggi med frysta bär, jordgubbar, hallon och blåbär, och FY vad sugen jag blev på riktiga jordgubbar nu! Men ja, gott, men kallt!

Igår var det skoj, föst hemma hos MIck med Sophia David, Tim, Tim, Sebastian, Kalle och någon mer jag inte minns namet på. Sedan stan, Moon, (träffade Kenzaa.. woho haha), tre hjärtan, och sedan moon och sedan the corner. Kul kväll! :D

Men nu måste jag kila igen, ska åka och jobba! Kommer hem runt elva, kommer va ensam hemma i kväll.. mamma pappa ska iväg, lena ska iväg och Elin har ju flyttat :P

Bilder från igår kommer när jag kommer hem igen för nu MÅSTE jag verkligen köra.

ANDERSBERGEN

Sitter hemma hos Micksipojken. Idioten svarade inte på mobilen så fick åka hit istället.. :)
Skulle bara medella honom att det är förfest här ikväll :) Hehe.
Men nu ska jag bege mig hem och dusha av mig allt fett från jobbet.. haha. En del att göra där idag, skoj.. hehe.
Imon bytade jag bort 11-19 till 16 stäng, slipper jobba jättebakis vilket är bra.
Men nej nu måste jag pysa så jag hinner fixa mig innan vi ska åka igen.

Ikväll är trion tillbaka, JAG SOPHIA OCH MICK. !
Wiiihoooo


Pussss


Joobbeliiijobbbbb

Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker... synd. För om jag bara hade gjort precis så som jag hade velat, som jag tänker.. så kanske hade gått bättre ibland?


Aja.. hemma nu, 11-16 blev till 11-19, som blev till 11-23. Visseligen var vi därifrån vid halv ungefär. Men det är bra, pengar pengar. Har ju som som jag skrev igår kväll fruktansvärd panik över ju det ämnet.. PENGAR.. Menmen..

Fick inte lägenheten :( Suger suger suger. Hade varit perfekt. Men.. jaa.. hittar väl någon annan någonstans, men det tar ner humöret, jag HATAR att inte få det jag vill.. och jag HATAR när jag inte får SOM jag vill. Bläää.. lämna allt som går att lämna? Jo.. men ändå inte. Ger inte upp.
Egetnligen är det inte så illa att bo hemma, det är det verkligen igen. Bara det att jag trivs i stan.. och jobbar ju där.. annars är det rätt skönt här.. men ändå jaa.. dessutom tycker jag att man borde göra något när man har gått ut skolan, och jag menar inte att flytta 3 mil hemifrån är en stor sak, men det är en bit på vägen iallfall..
Men nej nog sagt om det, jag letar vidare.

Ska in på mitt eget rum nu (har inte orkar starta min egna fina lilla dator så sitter på Lenas rum och hon har skola imon så hon stör sig lite hehe) och kolla tv! Wihooo. Som jag sa igår, alla roliga tvprogram går ju nu :D

Imon är det jobb mellan 11-19, men har en svag känsla att det kanske blir stäng? Jag vet inte..
Men jaa..
Godnatt!


eller kanske ut och resa lite? se sig om i världen lite? FAAEN vad förvirrande och störande att jag inte har en ANING, inte den blekaste om vad FAN jag vill göra...
 här uppe i eifeltornet... (tänke skriva eifeltornet som ligger i frankrike.. men det finns väl inte så många andra.. hehe)


.

Hejhopp hemma igen.. har inte mkt att skriva, inte hänt så värst mycket.. hehe.
Jobbet gick kalas, fick en till tid, min andra lediga dag, (jobbade ju tisdags med) 11-19 på fredag. Men med tanke på pisslönen så skadar det inte, (panik har inte jobbat så mkt denna månaden så måste jobba så jag inte får ännu mer craplön) hellre jobba på fredag än åka in till stan och göra av med pengar!
Så så får det bli. Hade ju som sagt bara gjort av med massa pengar isf..

Tjejen med lägenheten skulle ringa imon om vem som ska få hyra den, håll tummarna för mig! Var en annan tjej som ringde idag om en lägenhet, på Östergård. Sååååååå nej absolut inte, men ska kolla på den imon ändå, vill inte vara otrevlig när de är snälla och erbjuder sig! Inte så för att jag ska vara kräsen eller så.. men Östergård, nejnejnej.

Såå det var väl allt?
Imon är det det jobb mellan elva och fyra. Lönt? Hm.. njae men skönt! Sedan kolla lägenhet och sedan hem på direktne, FÅR inte slösa pengar.
(vilket jag antaligen kommer göra ändå om jag känner mig själv helt rätt).

Nu orkar jag inte sitta här vid datorn utan ska in och lägga mig i min säng och kolla tv, nu alla bra komediserier går ju!  :D
Mitt fingret är fortfarade CP och gör ont..


för jag blir så duuum av dig..


Nu: Jobb

Nu ska jag och min nytvättade rishög till hår (vi har inget balsam hemma.. gaaaaaaaah), åka och jobba!
Bjuder på en bild från helgens trevligheter.. :)


hur ska det gå? hur ska det gå? hur ska det gå? hur ska det gå?


Black beauty



fiiiining! :)


God morgon

Vaken.. jag drömde om att jag skulle operera mig.. i en bil? Lena och Julia skulle göra det, och sedan kom min chef och tog över? Sophia satt och höll min hand? HAHA. Jooo.. realistiskt. Vaknade precis innan det skulle skäras upp i halsen på mig utav de ringde.. reagerade dock inte så snabbt så hann inte svara ändå ^ 

NU ska jag ner och laga mat så jag har mat att ta med mig till jobbet ikväll.. (jobbar ju då 16 - stäng..) Hoppas det finns något ätbart här!
PISSVÄDER  :( 


 

FAN VILKEN BRA DAG!

Jooo.. men vad har vi och säga om den dagen då?
Nej .. hm, lönen jag får imon är piss (om man tänker på hur mkt jag har jobbat.. fy fan). En getingjävlel som jag hoppas dööör och far åt helvete har stuckit mig i huvudet OCH fingret. Fyyyyy fan, fingret svullnadet upp, halvft domnade av. Och nu gör det fortfarade ont och är fortfarade svullet, i huvudet ser man inte så mkt med tanke på allt hår, men där känns det med. Hevletes jävla skitkryp :@

Ringde pappa och storbölade för gjorde så jääävla ont, körde ut till Sophia som fick kolla i huvudet (vågade inte röra det ifall helvtetet satt kvar)..
Men jo jobbet gick fint.. en del folk där ikväll faktiskt, sånna som tänker att de ändå får lön imon så kan lika bra lägga sista pengarna på fettomat.

Åhhhh vad ledsen jag blir om jag inte får den lägenhten, vilket jag antaligen inte kommer få, för 2010 har ju varit ett pissår så lär väl fortsätta som det.
Inställd på nej iallfall..

Men nej, nu ska jag sluta klaga.. eller jo ett klagomål till.. i bilen på vägen hem var det BARA SKITMUSIK, inte en enda bra låt, och den enda skivan i bilen var hits for kids.. mmm precis.

god natt
(och jag ska bli bättre på att lägga in bilder, SUGER på det.)

Pomeliposssssa

Hemmma hemma.. kollade på två lägenheter! Den ena vill jag ha, ligger vid Norre Port, mysig liten etta på andra våningen, men slåss mot två andra tjejer haha, hon skulle bestämma sig på onsdag.. hoppas får vi ju!
Den andra var äcklig, låg vid polisen..  det luktade äcklig, var äckligt.. och bara jaa.. äckligt, hon själv såg ut som Pomelepossa.. ? Kattmat, men ingen katt, säkert dödat katten och ätit. Nej  men nej den var äcklig, och den skulle jag få om jag vill, men njaaaaaaae, inte med vetskap om att hon har bott där :D
Så får se.
Sedan jobbelijobb, fruktansvärt lugn kväll, så det gick fint. Imon skulle jag vatt ledig, men ska jobba fyra till stäng, men det är bara bra, behöver pengar, dessutom stäger jag med BRA folk så nemas problemas!

Nu ska jag lägga mig, eller ska äta lite pastasallad först -.- Men det är majs i.. så ska väl äta det om en halvtimme när jag har suttit och pillat bort alll majjjsbajjs först.
Sååå goood night :)

Lägenhet!

Morgonen startar inte hel fel, nu ska jag in till stan och kolla på en lägenhet som ligger på Badusgatan, dvs vid Norrekattspark. Exakt vart vet jag inte rikigt, men ska vi nog lösa! :)
Brabrabrabrab, hoppas bara den e fin.. :)


Hejhejhej hemsk mycket hej

Hejhopp,
har varit hemma i några timmar nu.. men har inget alls att skriva om :P dumma tankar såhär mitt i natten är aldrig bra :P
Eller jo, letar lägenhet, så vet ni någon som har en söt liten lägenhet så är jag mycket intresserad.. haha..
Men nu ska jag sova.. mamma har köpt hosttabletter så jag hoppas inte att jag ska kvävas/kräkas utav äckelhosten inatt..
Imorgon börjar jag klockan fyra, wiho sovmorgon!
konsigt konsigt att inte gå till skolan... :O


undra just vart de befinner sig nu på begret? haha lite smått orolig :O


Jobbjobbjobbb

Sov lite till innan, och sedan när jag kommer ner står maten på bordet, lax och potatis =D
Nu ska jag dusha (eller ska jag? orkaorkaorka) och sedan köra till jobbet.. fyra till stäng, dvs någon gång efter tio :)


Denn bruden, Lena och Julia och några till från deras klass är och bestiger Kebenekaise nu... haha. Vilken klassresa!
Och Elin flyttade till Linköping igår, så det är bara jag är hemma nu...
KUL


.

Gaaaaaaaah hostan dödar mig
Igår var en kul kväll, först födelsedagsförfest hos Alex, och sedan utgång.

Nu måste jag börja packa upp lite utav alla mina saker, eller nej det ska jag inte, soooova om det går..
:(


Lördag

Då blir det staden med Sophia för att hitta någon present åt Alex som har fyllt år och vi ska på födelsedagsförfest hos henne ikväll :) Ser ut som ett skabb men orkar inte bry mig, alla mina saker ligger hos Mick, så har inte ens smink att sätta på mig.. Igår åkte jag hem till Mick efter jobb där det var förfest, vi gick till Eskobar och jag skuylle bara gå på toa, och då har allihopa i sällskapet gått (y) han har fortfarade inte ringt mick lille.
Men måste åka dit och hämta det för ska lämna tillbaka lägenhetsnycklarna till Helena idag också. (och de ligger där)

Nej nu måste jag skynda mig!


oh the world won't understand

.


Sherwoodskogen

Sitter "hemma" i skogen nu.. bläää.. vart uppe redan halv åtta och började packa in alla saker i bilen, allt jag itne har fått med mig är soffan och lite mat.. men ska snart köra in till stan igen så ska Sophia hjälpa mig :) Städat har jag också gjort, men vi får se om Sophia godkänner :P
Åkte även till sjukan och hälsade på henne och åt lunsh med henne (joggi :D)

Natten har varit för JÄVLIGT. Hostade sönder.. höll på att kräkas flera gånger pga av äckelhosta.. så när jagf väl somnar drömmer jag en äcklig mardröm och vågar inte somna om.... HAHA. Sick..

Men nej nu ska jag klä på mig, har precis dushat och susa in till stan igen, sooooft att köra bil igen iallafall, ingen hastiget här ute på vägarna så bara att gasa på, UNDERBART!!!!!


Trying to sleep with a broken heart

Sådär ja.. nu är det mesta färdigt.. väntar bara på att mamma ska komma med bilen(imon då) så jag kan börja packa in och sedan är det bara typ storstädning, typ damma och torka golvet och sånt ^ Inget skoj och jag är skit dålig på det också.. Bläää
Så nu säger jag god natt och ska sova gott sista natten på detta undebara ställe!
<3




Just gonna stand there and watch be burn
well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie




Förvirrad

Hösten blir nog inte rikigt som vi vill tror jag.. Halmstad stanar vi i känns det som.. tills året är slut, detta året har varit ett rikigt pissår så vi får börja det nya året någon annan stans och göra det bättre än detta var.

Så imon ska jag titta på en annan lägenhet, hade jag bara inte varit så dåligt så jag hade somnat hade jag kunnat kolla på den ikväll, men läste det nu och känns lite för sent nu tror jag..
Den ligger iallfal på Gamletull och isf skulle det vara från 1 sep til 31 dec. Men vi ska ju inte vara för säkra heller om det.. Skulle vara någon och kolla på den ikväll också, men isf hade den varit perfekt, nästan ännu bättre läge, men vi får se.. Vet inte ens om det är värt det? Kanske lika bra ska bo hemma? Men det vill jag ju inte heller? Eller om jag och Sophia flyttar ihop, hade varit det ultimata?
Åhhh.. jag vet inte, helt slpittrad.. Men skiver man på ett kontrakt nu, så kan jag ju verkigen inte sticka någon annan stans heller på fyra måndader.. lite det också, och hur ska jag då kunna sprara något om jag har hyra att betla? Fast det blr ju likadant som hemma då, om jag ändå ska börja betala där, plus bensin på det? Åhh.. helt sick..
Blää tåls verligen att fundera på.. även om jag inte lär komma fram till något ändå?
Nej nu ska jag ner i tvättstugan igen,, somnade ju till innan och tiden är ju slut vid nio, men stoppade in i torktummlaren ändå, men det står ingen tid på den så vet inte när de är klar..
Träffade även en kille som precis har flyttat in, idag. han har aldrig varit i Halmstad innan och ska plugga här i tre år, och har lägenhet här, så jävla skönt! Tänk att han får bo här i tre år, vadå bäst? Haha smått avis (kanske inte på pluggadet då.. men ja).

Nej nu blev det massa text här.. hehe.
Helt depp, förvirrad och jaa.. borta?
Pussss


vi måste bara hålla ihop.. och hålla ut, för vi nöjer oss INTE. <3 love you


Lalalalalala

Jag gick och la mig igen, men somnade inte, så låg och kollade på tv fram till klockan åtta när mamma kom.. fick låna bilen till jobbet, och skulle ta cyklen på hemvägen eftersom jag slutade fyra och så.. men när jag väl ska lämn över bilen så har jag glömt cykelnyckeln.. he he. Är vi förvånade? Nej.. Eller glömt och glömt, tänkte inte alls på den, så vet inte om jag har glömt den då om jag inte hade en tanke på den över huvud taget?

Jobbet har varit nice idag, inte mkt att göra, men bra folk har det varit, wiho det gillar vi!
Imon börjar jag jobba vid fyra till stägning, så efter tio någon gång.. Men innan det har jag mycet att göra, mamma lämnar bilen här lite innan åtta så ska jag ta hem alla mina saker, så jävla sugit så det finns inte :(

Ikväll vet jag inte rikigt what to do? Borde ju göra något med tanke på att det är sista kvällen här.. ? Eller jo, tvätta ska jag ifs göra... hehe skoj? Nääää..

Ajja nu ska jag äta lite och sova, min huvudvärk är INTE nådig!
Pusss

Geni!

Bra jobbat.. Klockan är tjugo i sex och jag är uppe och färdig.. har dushat ätit lite och så.. varför? Jag vet inte, trodde klockan var kvart över sju när jag gick upp och mamma skulle hämta mig klocan åtta så jag ringde henne men det svara inte så ringde jag pappa och då ligger han och sover.. "men ni skulle ju hämta mig vid åtta :O".. "ja men klockan är halv sex anna.." "aha..."

Så frågan e om jag ska lägga mig en liten stund eller om jag ska sitta upe `?
Bläää
och depp blir jag när jag ser vädret.. höst typ :( Och näst sista morgonen jag kommer vakna upp här... :(


haha skitgammal bild från nautius.. i ettan, tre år sen,


.

Sitter för tillfället och äter lite, nudlar och kyckliggryta med röd currypasta, gott gott.. Har gjort den skitsark så att jag ska känna något alls då näsan e helt igentäppt.. Fortfarade sjuk, men ska jobba imon, har typ inte råd att vara sjuk? Jag börjar vid nio och slutar fyra, så helt okej pass. Annars har det inte hänt mycket idag, Sophia åkte hem någon gång runt sex var hon kanske.. Tvätten är färdig, det är bara lakan och handduktar som jag tänkte att jag skulle fixa imon.. två dagar kvar.. buhu :( Pussshaaaj

And the world spins madly on..

Längesen jag skrev något vettigt här.. men det har hänt mycket och ingentings alls.. Vet inte rikigt vad jag ska skriva? Igårkväll var skoj, club corner haha.. slutade med ett besök på akuten och sedan i alet.. Nu håller jag på att tvätta, och Sophia ligger och sover. Vuxen jag känner mig.. Är fortfarade sjuk.. bombfökyld, hes, ont i halsen, tänderna, kinderna, huvudet.. överrallt.. It sucks.. Men nej nu ska jag ner i tvättrummet och se hur lång tid det är kvar! Pusss haaaj

The lips that made me fly

All I do is miss you,
and the way it used to be..





Brustna hjärtans höst..

.


Torsdag bara en gång i veckan

Jobbet gick ju finfint! Efter elva var det bara jag och Dino kvar och eliten stänge och åkte därifrån vid tio över tolv :)
Sedan taxi till stan och b´&b, corner och se´dan b&b igen.... en bra kväll!!
Nu ska jag sova för jag börjar vid elva imon och jobbar till klocka sjul....
Sedan är det uttgång såklart, fredag.
Puss god natt


Bra dagar!

Hejhej internet igen.. det funkr ju som sagt lite när det vill här.
Det som har skett de två senaste dagara är jobb och fest. I tisdags jobbade jag till sju, sedan åkte jag hem och sov lite för att sedan möta upp Dino i stan, först bm och sedan Corner, mycket trevlig kväll.. även fast det var lite drama hehe.
Dock så slutade den ju inte rikigt efter vad jag hade planerat, MEN bra ändå.

Igår mådde jag piss hela hela dagen.. orkad inte ens ta mig ur sängen försen klockan typ halv sju när Mick kom och hämtadé mig opch vi åkte och fixa lite saker. Sedan kom Sophia, David och Emil och vi förfestade här och sedan in till stan och mot Kräm! Blev en rikigt rikigt skoj kväll faktiskt! Lagom med folk, och kul folk!
Vi kom hem runt kvart i fyra eller något sånt, alla utom Mick för Mick fick åka polisbil hem till Apberg, men han kom cyklade hit sen... haha.
MIck och David har precis stuckit och Sophia har nästan precis kommit och ligger och sover... Här ser ut som ett helvete hehe, men det får jag ta tag i imon, nu ska jag dusha och fixa mig och sedan b lir det jobb mellan fem och ett typ :)

Jag har bara en vecka kvar i lägenheten, den 20 ska ja flytta ut :( buuuhu jag vill inte...

Pengar pengar

Hemma igen, nuu blir det sova till halv tio och sedan jobbajobbajobba igen, 11-19
Soft natt har de varit iallfall!


Peengar peengar

Då åker vi och jobbar lite! :)


spela roll jag sover inte ändå.. lär inte sova heller

Svårare än man tror

Och nu har vi typ riingt en milard, (okej överdrift men många iallfall) norgebor.. "skicka in en skriftlig ansökan" är de svar vi får hela tiden. Jag trodde det skulle vara superlätt, men så enkelt är det inte :P Vi ger inet upp iallfal. Sophia har precis lämnat min lilla bo.. och innan det var vi och handlade, och fatta god superbaugett jag ska göra nu eller!

Jag var faktiskt duktigt och torkade ut hela kylskåpet innan jag satte in det nya, bra där Anna. Nu aka jag bara diska innan jag ska laga maten.. eller ja kyckligen blir det väl bara som ska tilllagas.. :)

Ska även kolla lite lägenheter i Norge nu också... kanske är enklare än jobb? Jag vet inte, men nu kör vi .. :) Hah.
Leg 91 ikväll på Måndagsklubben ikväll!

Because I like the way it hurts...

Och mitt internet fungerar ju som sagt lite när det själv vill.. Väldigt lugn kväll på jobbet.. stämplade ut sju minuter över tolv, eliten ikväll :)
Blir dock lite depp över skitvädret.. känns som höst nu? Regn och rusk, så himla tråkigt :( Sånna kvällar som man bara vill ligga inne med någon och mysa framför en film..
Imonrgon är jag ledig och jag och Sophia ska på allvar ta tag i Norgregrejen.. Vi vet vart vi vill typ, och behöver bara kontakta stället och kolla om det finns något...
Chefen har pratat med oss ikväll.. om vilka som stannar i höst och vilka som inte. Som jag skrev igår är jag livrädd för att lämna allt.. men samtidigt finns här inget att hämta. Ibland behöver man bara chansa. Ta en risk?
Jag var ärlig och sa som det var, hittar vi jobb och sånt, så åker vi. Annars vad har man till val?
Men jaa.. det får typ morgoendagen berrätta. För nu vet jag inte.
En sak är säker iallfall, och det är att när jag får lön (eller det är tio dagars leveranstid, så ska beställa den 15 haha) så ska denna finfina dräkten hemm till mig...  sååååå MYS.


Men nej, nu ska jag checka tvgudein och kolla liet tv.. just nu går det ett program på femman där poliser sätter dit snuskgubbar på internet.. de lockar dom typ på internet, bestämmer träff, lockbete ochs edan när killen/mannen kommer hoppar alla poliser på honom.. han som förväntade sig sex med en trettonåring åker in i finkan istället.. BRA!
Ajja.. förhoppningsvis går det något bättre!




Lördag

Hemma från jobbet.. rikigt kul kvälll där ikväll faktiskt. Sånna kvällar får mig till att inte vilja lämna stället, men ändå.. Norge i höst kommer nog bli great, riktigt bra. Vi måste dit, vi måste. För här kan jag inte stanna, jag är typ livrädd för att tänka framåt, men samtidigt är jag lika livrädd för att fastna här. Det är trygghet här... på något sätt.. Aja nog pratat om det.
Fick shuss till stan och gick hem därifrån (då något äckel har sparkat sönder bakdäcket på cyklen).. och med folk det var i stan, haha. Men nej Anna skulle gå hem.. sitter och äter waste muffins. MUMS. haha nej.. men i princip det ända ätbara i denna lägenhet..

Igår.. :)







Idag.. bakismaaat.. + en fet pizza på hemkörning som vi låg i sängen och krängde.. haha



Ikväll.... hahahah jag dör så BRA



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv, kanske krånga lite med ps så att jag kan få igång Segemyr.,
Sleeeeeep well


Partaj

Tänk vad skönt att vakna i lägenheten dagen efter festade och det är bara jag och Sophia här. Innan besrtällde vi pizza som vi har kränkt, mums.
Nu ska jag till jbobet, jobbar till typ klockan tolv-ett.
Igårkväll var en grym kväll! Förfest hos Dino, och sedan ut, tre hjärtan och Corner.

Ikväll vet jag dock inte vad som sker, antaligen ingenting?


Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här..

Det blev en liten fika i stan på Vattenporten sedan lite shopping, ett jättesött linne. (jag måste sluta med sånna impulsköp, och jag undrar varför jag inte har några pengar kvar i slutet av månaden?).
Sedan gick jag hem, städade undan och gjorde mat. Fläskfilegryta med röd currypasta, mumma!

Sophia kom och vi åkte och handlade lite och sedan kom Julia. Sophia sover, hon ska upp tidigt imon och lägga sig, Julia somnar nog snart och nu ska även jag lägga mig, börjar nio imon..
Lena kommer någon gång runt halv fem-fem inatt då hon jobbar natt. Nu är alltinig som vanlgit igen :)
<3

Godnatt

<3


.

Mot stan för att möta upp Lena och Julia för en fika :)
Ser helt död ut... men orka inte fixa mig..

Puss


Torsdag

Mick och David klampad in här runt fyra tror jag.. de två låg och sov i sängen och jag la mig på soffan.. vilket liv de förde.. haha och sedan stack de innan jag vakanade :P
Nu hade jag tänkt och städa lite.. Det gjordes ju inte för så länge sen, men jag har redan lyckats stöka ner, så lika bra att sätta ignåge när jag ändå är ledig. Och har ork till det :)

Have a nice daaaaay :)


perfekt

Sova nu!

Hemma igen nu, ensam. Mick stannade kvar istan, men han lär dyka upp snart så ingen ide att lägga sig nu ändå :P Men en trevlig kväll blev det, träffade på lite gamla vänner i stan :)

Nu ska jag kolla lite tv och vänta på att han ringer´på, det ringde ett nummer som jag inte har, och jag antar att det var någon av dem, så de är väl på väg hemmåt :)

God natt

:)

Maten innan blev rikigt rikigt gott, men GALET starkt, han tog i fem gånger så mycket röd currypasta som man skulle.. men vi åt det.. haha. Sedan kom Lena hit, sedan pappa och vi åkte och handlade lite med dom.. Nu ska vi gå tills stan coh kolla läget lite bara.. :)





Lite fattigare, mycket lyckligare

Hemma från stan nu.. köpte en jättesöt liten byxdress haha.. den enda i hela Halmstad sa hon.. haha men kanske lite dyr, men värt det.
Jag och Mick har handlat liet mat oickså, fläskfile står på menyn. Vi var inne i en Thaibutik som inte ligger så långt härifrån, kollade runt lite och vad hittar vi, kyckligfötter.. haha såååå nasty.


Onsdag!

Morning, nu ska jag pysa in till stan för att möta upp Mick! :)


kanske klippa mig?


:

Jobbet fick fint, liiiite gäster så mycket lugn kväll.. skönt.
Nu är jag hemma, fick snålskjuts av en jobbakompis, min cykel har fortfarade inte dykt upp..
tittar tv nu, Jims värld är precis slut.. hoppas på att det kommer en till avsnitt, haha så jävla bra =)


Nähä.. Alla älskar Raymond, det är ifs också bra.. haha
Imon är jag ledig, på torsdag också, insaaaaaaane, ledig två dagar i sträck :O
Nej, sängen väntar.. kan förhoppningsvis sova.. dålig på de om nätterna, speciellt när ja är ensam :( Vilket jag är nu..

Aja,
niiiiight


Happyface

Wiho, jag lever igen,  jag gick bort till Hemköp och mötte mamma, jucie vindruvor och sorbet fläder fick jag.. yay!
Nu håller jag på att laga lite mat faktiskt, ovanlighetens skull, men har ändå inget annat att göra :P

bilder från torsdag typ :) och lördag också.. ?

!



Because I love the way you lie

Tillbaka.. haha. Jag somnade i söndags, helt sluuuut typ vid tio eller ännu tidigare kanske och vaknade vid åtta på morgonen, tog bussen till jobbet (min cykel har fortfarande inte lämnats tillbaka..?) och sedan var jag där till fyra. Kul dag faktiskt, lite hektiskt på morgonen bara. Sedan traska jag och Dino i stan och vad köpte han? Inlines, haha jag vill också ha, fatta skoj och glida runt på sånna! :D
Gick hem och sov lite, sedan kom Nicolle Erik och Markus hit och sedan satte vi oss på Bulls, men åkte hem rätt snabbt, men trevlig kväll iallafall.
Hade skitsvårt att somna och vet inte vad jag höll på med för jag vaknade med huvudet nere vid fötterna och fötterna typ inåt väggen.. utan täcke. Hehe.

Nu har jag precis vaknat och väntar på att mamma eller pappa ska komma hit med jucie.. blää jag håller på att dö, måste måste ha.. men jag orka inte gå till hemköp, köpa det och sen gå tillbaka, kommer ju bli skittungt att gå med.. men men, De får komma snabbt, de skulle tydligen lämna in bilen på reperation för att mamma hade kört på ett vildsvin igår,.. bra..

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta, sedan börjar jag jobba vid fem till tolv ett typ..
Sååå bye for now :)



Det är tomma ord som fastnar för jag låter de vara kvar

Gårkvällen med Sophia blev bra till en början, sjukt bra, mens såklart så kommer det trassel och krångel, och ibland är det bara för mycket, men som sammanfattning hade vi kalas.
Idag på jobbet har det varit skitlungt, har varit bitter HELA dagen så har nog inte varit så rolig att ha där..
Kom hem halv åtta, har lånat ut min cykel (den har inte kommit tillbaka ännu.. buhu), och har typ sovit sen dess..

Nu ska jag antaligen ut (vilket jag hade så BEHÖVT så jag vet inte, men samtidigt vill jag bara krypa ner under täcket och sova tills imon..) jag ska sätta på mig lite mr kläder nu iallfall för hållerpå att FRYSA ihjäl.. :/


RSS 2.0