GENI

Min översta byrålåda e alldes blöt, pga av att jag är äckligt lat. Jag har databordet jämte byrån, och databordet e några cenimeter högre. Igår drack jag enegidricka, men drack inte upp hela och slängde aldrig den. Och nu när jag har sutttit vid datan så har den stått snett mellan datorbordet och byrålådan. Och jag ser det och bara för att jag e alldeles för lat för att lyfta armen typ 20 cm så låter jag den stå så fastän jag vet om att den antagligen kommer ramla. Och jaaaa, KLART DEN RAMLAR. Ner i lådan med de som en gång var torra underkläder :P

Japp, det var min godnatt berättelse.
Sleeep Well, :D
Imon är det tatuering som gäller för mig och Nicolle :D YAY.


Gadddnig imon :d


Denna i nacken



Den innebär för mig att man aldrig ska gå tillbaka till något, att man ska gå vidare. Lämna det dåliga bakom sig och gå vidare..
 =)

I miss the lips that made me fly

Har vatt en hektisk dag typ :P Dagen började verkligen INTE så värst bra. Bråk bråk bråk på hög nivå.. Men det blev bättre =) Började med rehabilittering tio över åtta idag. Mick har vatt med mig hela dagen i skolan :P Aja iaf så skulle vi gå runt på skolan och kolla handikappsmöjligheter och det som var mindre bra för handikappade. Jag fick åka rullstol :)
Sedan efter den stack Jag, Nicolle, Mick, Elin och Lisa till flygstaden så jag lämna tillbaka mina tre par skor :( Alla var vrålhungriga så vi stack till McDonalds på Eurostop och käka där, sedan skulle Mick in och köpa lite godis och jag skulle visa Elin klännikngar inne på B-young och där inne blev det kärlek vid första ögonkastet, hittade en såån underbart fin rosa tröja! Ett måste, så köpte den. Sedan körde vi tillbaka till skolan och hade idrott. Fotboll!
Älskar den sporten! Hehe första gången på länge de flesta i klassen blev rikigt svettiga på idrotten :D Haha.
Sedan slutade vi och jag Mick och Niq körde till Eurostop och satte oss på Espresso house och drack Chailatte :) MUMS. Köpte även en likadan svart tröja/tunkika som jag köpte rosa =) Hehe.
Mick skulle in på Hm och kolla efter skjorta och jagh går runt och kollar lite och får hittar mig ett par rosa joggingbyxor typ, eller ja, korta joggingbyxor.. Vad heter det då? Ajja, iaf, fina var dom :D Får skylla på att jag behöver ha med dom till Turkiet (a) Har egentligen inte penfar att lägga ut på kläder och sånt, för ska betala en resa imon på 4400, och en tatuering på ca 1000 kr :S

Sedan lämna bilen till mamma och jag åkte bussen hem, första gången i 4 bussen sen jag tog körkortet. Men ibland får man ge sig :)
Imon blir det tatto vid 12, :D men är nervööös som fan, jag HATAR SMÄRTA.

Nehene, nu ska jag kolla på scbrubs som går på tv :d PUSSHAJ
(ska visa bilder på mina jättesöta kläder som jag köpt idag sen)

And the hardest part is letting go

Ännu en sen kväll.. Halv ett är klockan och jag borde lagt mig för länge sen. Eller gjkort något nyttigt och behövade. Vatt ute och sprungit? Städat mitt rum? Åkt och tränat? Pluggat?  Jaa.. finns mycket jag borde göra. Men jag har ingen ork till det. Jag tänker bara tillbaka på det som har varit. Och jag har vatt trög, rikigt trög. Att jag inte tog chansen :( Nu är den borta. Man inser inte rikigt vad man har tills det försvinner... och du är långt borta, alldeles för långt ifrån mig..



when you feel så tired but you can't sleep


never back down

Sitter hemma hos Mick vid hans lilla data nu. Han och Alex håller påatt byta om här bakom mig hehe. Vi ska ner till Oksarström och käka pizza =) Mums. Så gick det med nyttighetsveckan. Hehe.
Mick har hjälpt mig med två tatueringar, det svåra e bara vilken!!



denna??


eller denna.. ??
kommentera =)



Nehe ne, nu ska vi åka =)
Mick ringer Sophia nu... Hoppas hon ska med :D
PUSS!!!

Tatuering =)

Idag var jag med när Mick tatuera sig! Fick mig ett ryck så jag beställe tid och fick på ondag, så då blir det tatuering nr 2 då :D Klockan 12, tänk på mig då hehe. Kommer dö av smärta :S Vet bara inte rikigt va jag vill ha. Jag ska hem till Mick ikväll så ska vi fixa ihop ngt, men tror det blir en stjärna och "never back down" Men har inte bestämig mig.
Mick blev iaf skitsnyggg!! Han gjorde inten en min xD Hehe.
Han ska följa med mig på onsdag vågar inte själv :D

Efter det åkte jag till skolan, och då hade vi håla och började inte försen 2 timmar typ hhee. Sedan hade vi människa socialt och kulutrellt och skulle göra ett rolspel, jag Nic, Elvira, Jennifer och Amanda. Hahaha blev skitbra ju xD Amanda barn som hade ont i magen, Nic ung mamma, Jenn kaxig receptionist, Elvira var DrEvert Persvers och jag var stöddig och vädligt otrevligt underesköterska. Hehe. Så bra så.
Sedan slut på lekti0nen och jag körde in till stan hämta Mick och Markus och sedan till Sannarp för att hämta Lena och sedan Busfabriken och sedan banken i Oskarström. Skulle ta ut pengar från mitt sparkonto så jag kan betala tatueringen, men nej nej .. har Swedbanken i Hylte så får åka dit :S Imon blir det väl då.. Måset göra det innan onsdag iaf!
Nu komer jag hem för typ en kvart sen men ska snart köra och hämta mamma vid bussen hehe. Sedan hem till Mick, där hopppas jag att han bjuder på en bit mat asså, jag dör ju av hunger hehe :D

Kul att komma till skolan idag och höra massa saker från i lördags som jag ibnte alls kmr ihåg. hHE (y)
Nehe, nu ska jag hämta MAMMA hehe sist fick jhon gå typ en kilometer för att jag glömde henne.
PUSSSHEJ =)


=)



SNYGGGT :D

,

I miss the lips that made me fly..


BILDER


Therese som vi var på förfest hos och Jakob =)


Niqan på bussen =)


Lina Sophia och Nicolle =)



Daaaans =) Eve och Madde


Maggan på g =)


Maggan Madde Jag och Elvira :D<3


Lite snurrig vid detta tillfälle .. hehe. Caroline Simon och jag.

De var alla bilder för denna gången, en kul kväll =)<3

mätt

& belåten. Sophia sa innan att hon var godissugen så jag tog bilen och hämta hjenne så kärde vi ner till Oskarström. Men vi bestämde oss för att vara lite nyttigare så vi köpte varsin glass och vindruvor haha :D Sophia jag hoppas att det stillade ditt begär ;) haha. Ute i prästgården fick man höra saker som jag inte minns från igår...

För övrigt kan jag säga att Lenas glass var supergod! Men fick inte ta så mycket :( Synd bara att det kostar typ 50 kr för EN burk som är mini... Hehe. Men, det kan det nog vara värt iaf tror jag.
Kan också för övrig säga att min fot gör ont! Jag upptäckte ett typ sår, eller ja skinnet var borta och det är blått omkring. Undra vem som stampa på den igår? Kommer alltid hem med blåmärken.. Jaja.

Nu ropar mamma att Elin snart ska åka.. Hon pyser iväg till Thailand ikväll! Så får väl gå ner och säga hejdå till henne. (vara extra snäll så hon köper med sig något hem till mig).

Bilderna är inlagna på datan och kommer i nästa inlägg.
Peace OUT. (lät inte som mig det där) :*


HAVE IT NICE- köp mig ngt fint :)

HAHA

Oj vilket långt inlägg det blev. Sätter pengar på att ingen orka läsa.

Så vart helgen slut.

Och här sitter jag, trött och sliten med huvudvärk :) Igår var det kul, men kunde slutat på ett vääldigt mycke bättre sätt hehe. Men nejnej, sur var jag iaf!
Dagen började med jobb, mellan kvart över tolv och fem typ. Men kom inte hem försen sju xD hehe. Jag Therese och Lena vandra runt ett tag på Maxi hehe. Just det, igår inna jobbet skulle Lena inom stan för att köpa en väst på Stadium, och för att slippa parkera någonstans så tänkte jag mig att jag skulle köra runt där förbli Stora Torg, bakom pastavagnen, för att sedan komma fram till Stadium igen typ. Och då står poliser där och gör nykterhetskontroller :P Jag sa i fredags kväll till Elin Sophia och Caroline att jag ville göra en sån bara för skojs skull, och så händer det dagen efter :D Hehe fick iaf blåsa och han kolla ngt skattemärke ^^ Mycket trevlig polis må jag säga :) Guuud så kul jobb det måste vara :D
Iaf sedan blev det jobb och sedan hem. Hämta upp Sophia och Julia på vägen. Sedan kom Alexander också. Vi gjorde taccos och det blev mycket gott" Sedan dusha jag och jag och Sophia gjorde oss i orgning för kvällen, Eva kom och hämta oss och vi åkte in till Vallås för att träffa Nicolle. Var där en stund och fixade oss klara :) Meningen vart att vi skulle ta bussen till Alet halv tio för att Fitim hade fest då han fyllt 19. (GRATTIS! :D)
Men Jakob skicka ett sms och fråga om vi ville komma på förfest hos hans kompis. Så yess vi stack dit istället och var där till halv elva. Var inte där så länge, men det var trevligt hehe :) Sedan tog vi bussen till Alet där vi mötte Madde och Eve :) Sedan upp i lägenheten, där var det rätt mycket folk tycker jag, fin lägehet med! Kommer inte rikigt ihåg hur länge vi var där, men det var kul iaf, många brudar från Opf07 så det var mycker trevligt. Synd bara att det blev slagsmål :S Palla sånt på fest... Alla killar rök ihop i en klunga tror jag ^^ Jag och Sophia pös ut ifrån rummet snabbt, orka sånt. Innan det blev allt för mycket för min del så var jag med och hjälpte till två som det hade blivit liiiite för mycket för :) Hoppas det löste sig för dom sen :) Ush så hemskt det är att må så dåligt :S Men när man har spytt brukar det alltid gå över :P 
När det hade blivit bråk och sån skit så gick vi ut och Niqan hoppa in i en svart liten bil och åkte hem. Men vi andra skulle in till stan, så jag åkte med bakom Madde och Sophia bakom Jessica in till stan. På vägen träffa vi Robin :P Och hans två okmpisar som jag inte minns vilka de var :P Men eftersom alla inte var 18 som vi var med så struna vi i att gå in på krogen.

Jag och Sophia mötte upp Simon och hans två kompisar, sedan träffa vi Caroline som kanske inte mådde jättebra hehe :D Men vi satt iaf utanför Valentine ett tag... hehe, vad gjorde vi där? No idea? Vi satt iaf.. Hehe sedan så efter ett samtal så fick vi komma på efterfest i Andersberg, men NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, min syster var ALLLDESLES för sur att köra oss dit!!!! FYYYY så arg jag var i bilen hem. Dom hade sagt att vi skulle ringa när vi ville hem, men hon var inne i stan vid två och tvinga med oss hem då...

Skulle entgeligen jobbat idag vid ett, men cheften ringde och sa att det inte var något folk där så det var inte lönt att jag kom in. Synd, för behöver pengar, men bra för myckte skönare att vara hemma en sån här dag. Klockan e kvart i fem och jag har inte gjort en enda vettig sak, bara ätit Srobet Kaktus Lime, världens godaste glass :D hehe. Just nu väntar jag på att Lena ska komma hem så kanske ma kan få smaka på henne Ben&Jerry's glass (stavning?) Mamma körde precis och hämta henne för hon har spelat match så inom en halvtimme hopas jag på att hon e hemma! Vågar inte rikigt öppna den själv, hon kommer bli rasande, det hde jag blivit iaf! Jaha ja.. nu ska jag gå ner hämta något gott att äta och lägga mig i sängen :D Ikväll får ja nog städa lite.. har hört klagomål LÄNGE på mamma att jag måste göra något åt saken. Haha. 

HEEEEEEEJ<3


BILDER KOMMER SENARE, SKA LÄGGA IN DOM PÅ DATAN NU =)

Fredagskväll!

Och här sitter jag, hemma! Sophia har precis åkt hem. Har vatt rätt fullt hus här ikväll, mamma pappa Jag Elin Lena Sophia Julia och Caroline. Längesen vi var så många här hemma :P
Började skolan tjugo i tio idag, skrev Samhällsprovet och slutade sedan. Gick inte värst bra.. Skrev inte på alla G frågor, men på alla Vg- mvg, så jag hoppas att jag slippter göra om det! Efter det slutade vi och de flesta drog hem. Jag skulle egetligen pluggat fram till tolv då jag och Niq skulle möta Sophia i stan, men blev inget plugg för min del, men vi satt kvar i skolan och var sociala med våra söta klasskompisar :)
När Sophia ringde och sa att de var i stan så åkte vi in dit. Mötte henne och Simon och gick runt i stan ett tag, sedan ut till skopunkten för att köpa det tre par skorna. Nu vet jag inte om jag vill ha alla tre, får tänka lite på den saken :P Är säker på ett par iaf! :D Får alltid sådan bestlutsångerst! :S
Iaf, sedan tog Nicolle bussen hem och jag och Sophia hämta mamma sedan kom Elin med bussen från Oslo och vi körde och handla. Fick med mig världens godaste glass: Citron Kaktus sorbet! MUMS`!! '
Sedan åkte vi hem hit och åt, lax ris lr pasta, sallad och sås. GOTT!! Mamma e skicklig på det där :)
Efter maten slingade jag Sophias hår med blonda slingor, resultatet blev mycket fint, men för att få det helt blont får man nog göra det några gånger till.
Annars har vi bara suttit här.
Imon blir det jobb sedan fest :D Ska bli jättekul faktiskt! Med fest då, inte jobb :P
Nu ska jag sätta på en Vänner dvd då Elin var snäll och tog med sig boxen hem :D
God nattt <3


Sophias långa hår efter sligningen :D


Imorgon är det mitt hårs tur att bli slingat

Waste of time!

:(

Nu ska jag börja plugga på Samhällsprovet tills imon (y) Blir alltid såhär! Plockar upp böckerna kvällen innan, precis innan jag ska lägga mig. Inte direkt någon bra strategi.. Men det funkar. Får alltid G på proven, visseligen så kan jag bara svaren för stunden, det sitter likosm inte kvar i huvudet. Men egentligen, vad behöver jag Social välfärd till? Om de var de vi har prov i? Kommer inte ihåg överskriften!
Aja, har iaf en lektion imon och det är provet. Medcin är inställd och Svenskan är frivillig om man vill gå på eller inte. Börjar därför 20 i 10 och antar att man får sluta när man har sktivit klart, vilket blir kvart över 10? Eller något i den stilen. Då blir det gymmet! Löpband och simmning =) Sedan kommer Sophia och Simon in till stan och ska möta dem. Eller ja Sophia iaf, Simon e kanske bara chafför? Kolla runt lite i staden och sedan hem tror jag :) Vad som händer på kvällen vet jag inte ännu! Kanske fest, men kan inte dricka något :/ Sophia och jag pratade om att köra ner till Skåneland och träffa Chrispopher och Patrtik, men ondöigt att bara vara där en kväll, vi får ta det när vi kan sova där, eftersom jag jobbar på lördag :/ Så vi får se! Elin kommer ju hem imon med!
Nehe, nu har jag fördrivit tiden ännu mer, dags att börjar plugga :)
GODNATT :*


VÄRDENS SNYGGASTE MÄNNISKA
EFTER HERR BECKAHM :)

´Prästgården!

Japp här sitter jag med Sophia. Slutade tidigt, eller ja, instäällda och friviggliga lektioner på eftermiddagen så jag åkte hem. Skulle egentligen åkt buss hem då mamma behövde bilen men jag ringde henne så fick jag ta bilen och hon tar bussen hem iaf. Tack för det :d Så jag körde till flygstaden till skopunkten och hittade tre par skor som jag la undan tills imon! Ska bara se til så jag har pengar till det också. Sedan in på+ Maxi och köpte fika och körfde till Sophia. Här bjöds det epå våfflor :D Goooooootttt :D Och nu har vi bara suttit här och häckat :)

Sophia ligger i sängen bakom mig och jag sitter vid datan men nu ska vi hitta på ngåot :D

PUSSHAJ :D



Sophia jag och frida! En bild från i somaras :D <3 Underbart!

Kass på att uppdatera!

Var ett tag sen jag skrev. Men har inte så mycket att skriva om hehe :)
Eller jo kan berätta att jag trodde att jag skulle dö igår. Sophia har kommit hem från praktiken så hon är hemma i Slättåkra nu :D Och så körde jag hem till henne igår och så skulle vi ut och rida. Och allt gick superbra (om man bortser från att hästar är verkligen inte det skönaste man kan sitta på) tills det att vi var på hemvägen och skulle trava på en åker.. Då fick Cadilack sprutt i benen och galopperade iväg (skenade!) med mig på ryggen. Hehe det är faktiskt underbart när det går så snabbt men hann inte känna den känslan för allt jag såg i huvudet var att han hoppar åt sidan eller tvärnitar och jag flyger av och typ dör. Men jag klara mig, han stannade vid vägen några hundra meter senare. Hehe. Men det var kul och jag hoppas på att jag får rida på han igen :D UNDERBART ATT SOPHIA ÄR HEMMA IGEN FÖRRESTEN =)<3

Idag har jag inte gjort så mycket. Skolan mellan 9.40 - 13.45. Sedan körde jag till Oskarström och tog ut pengar till resan, 4390 kr. Så ska ge dem till Emma nästa gång jag ser henne så slipper jag tänka på det! 49 dagar kvar nu! Och jag har fortfarade inte börjat träna :O Eller inte på allvar i alla fall. Men har sådanträningsvärk i hela kroppen! I måndags hade vi step-up pass med klassen på gymet. Var faktiskt rätt kul även fast jag har noll kordinationsförmåga, men ont i kroppen fick jag. Igår så simmnade jag 1000 m på gymmet på morgonen sedan var det tennis i Söndrumshallen med klassen (TENNIS E SVINKUL!) och sedan ridningen. Så idag har jag ont ont ont. Armar, rygg, ben! Skulle egetnligen ut och springa eller gå idag när jag kom hem men somnade ju.. Igår sov jag också hela dagen från det att jag kom hem till att jag skulle sova. Sedan vaknar jag, borstar tänderna och sedan somnar jag på direkten och sover hela natten, men ändå är jag lika trött på morgonen när jag ska gå upp :S Förstår mig inte rikigt på det.. Skulle behöva något uppiggade :D

Elin (storasyster) åker till Thailand på söndag......... "Inte alls" lite avis på det. Hur underbart som helst.. Tror det ska vara borta i två veckor, om inte tre? Nej jag vet inte, men skönt lär dom har det iaf! :) Fast så mycket som hon och Matin jobbar så e dom nog värda det :P


Idag är det våffeldagen och mamma har gjort våfflor! GOTT =)

Nu ska jag kolla det sista på Vänner och sedan plugga på provet vi har på fredag, Samhälle, välfärdsekonomi? Eller social välfärd.. Hm.. ja något av det.


PUSSHEEEJ <3



Bild från i fredags när jag Mick Niklas Sebbe Padde och Martin var på förfest hos Dala =)
Han skulle visa oss sin bil, vilket e den som e bakom mig hehe :)

skolan....

Sitter i skolan på praktiskt markandsföring. FAN SÅ FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT. Ush, helt ondögt lektion!

man blir beroende :S

http://skicklighet.spelo.se/bloons.html

SOPHIA LARSSON

Du är en räddaren i nöööööden! tack BÄSTA <3:D

Tandläakren på morgonen idag då.. Stod nog rätt bra till med tänderna, verkade inte som om det vore något fel iaf. Tycker om att gå till tandläkaren haha. Konsigt nog =) Känns bra att veta att det är bra i munnen typ :P Det enda hon sa var att jag skulle andvända tandtråd och det kan jag nog ställa upp på =)
Efter det skulle jag kört in till stan men glömde skorna jag skulle ha hemma så fick köra hem och hämta. Passade även på att käka frukost, vanlijyoghurt med frusta jordgubbar! MUMS. Jag har inte käkat frukost på vardagar på lääääänge, men nu när det var så gott ser jag nästan fram emot frukosten imon. Om jag hinner dvs.
Efter in till skolan hade tre lektioner, bla annat en redovisning. Gick väl sådär. Inte ett sånt kul ämne, döden och begravningar... men helt okej ändå. Nicolle gjorde ett mycket starkt jobb :) <3
Sedan skulle jag med Sandra till rådhuset för hon skulle fråga ngn gubbe där om befolkningen. Hehe satt där en och en halv timme? Eller var de ten kanske? Kändes som en evighet, tror inte heller hon fick svar på sina frågor då han mest babblade på om annat.. Sedan åkte vi hem. Och nu sitter jag här. Ska kolla igenom pappertna till redovisninbgen imon och skriva det på datan, enklast så. Sedan blir det väl film eller något :) Har inte så mycket för mig, hade velat ut och gå springa eller cykla, men vågar inte i mörket (A) :S hehe.
Imon blir det lite sovmorgon.. Eller iaf till åtta. Men någon timme r det iaf. Skönt, sedan skola sedan kanske gymet om jag inte kör hem har inte besrämt mig ännu =)

Ser fram emot helgen, bara två dagar kvar :D YAYA. Ska visseligen jobba på lördag, men något mer kul måste hända! =) Har man tur så.. hehe :)
PUSSSHAAAAJ:d

JÄVLA DATABORD

Råkade taa i LIIIITE för hårt och nu fastnmade det igeeeen!!!!!!! :@@@ JÄVLA Skiiit. bLIR galen när det sitter fast! Fiiiiiixa :/


tisdag

Seg dag idag. Hade en lektion på morgonnen, slutade den halv tio sedan var det håla fram till tio över tolv (y) Segt med sådan, bara sitta på skolan och inte göra ett skit är inte roligare än vad det låter.. Hade iad idrott sedan med en massa lekar som Jennifer och Nadine höll i, vart kul! :D Sedan Samhälle, USH gillar INTE det ämnet. Inte läaren heller, så då blir det bara värrre.. hon öser på med info (y)
Sedan Vallås för att köra Niqan och hämta Micks tröjka som jag glömt där ^^ Han villle ha den idag och så skulle jag starta tvättmaskiken och sedan sommna jag och samma tid som han skulle hämta den så ser jag att jag har glömt att sätta i kontakten med. HAHA. Tur nog skulle han inte hämta den ikväll iaf.. :)

Skulle också vatt ute och sprungit idag med Lena, men för det måste jag låna hennes skor.. och dom ville hon ha själv,.. så blev aldig någn träning idag :( Men ska ju spring amed Sandra på galgberget och i trapporna imon :S Hahaha, fyy fan, jag kommer dö = ) Kan bara tänka mig den kvinnans tempo :D haha. Men det blir nog bra.. Får bara tänka på Turkiet så går de :D Och på tal om det, det ska tydligen betalas om två veckor :O Jag trodde att det var i slutet det skulle betalas, men nähä.. jag har INTE pengar just nu, inget alls. Får en lön på kanske 2000-3000 kr, och tror att det är 4000-5000 som ska betalas. Hur ska man lösa detta då? :S ETT PROBLEM!

Imon tandläkaren på morgonen, ^^ Kul, skulle haft lite sovmnorgonen där, men nej nej :P Men tycker faktiskt om att gå till tandläkaren :D Bra att veta om det är bra eller dåligt i munnen hehe =) Sedan skola och redovsning :S Har gjort en powerpoint till det, men vi får väl se hur bra det blir iaf ^^. Hehe.
Oj! Måste göra det till medicinsk grundkurs också! Skulle väl redovisas imon också har jag för mig... Och alla de frågorna som alla andra redan har gjort som jag borde göra nu ska jag nog också fixa ikväll om jag orkar :P Men de borde jag, för har sovit en stund.. Sov typ en timme men hann ändå drömma något äckligt! Uuuuuuueee bara jag tänker på det blir jag rädd för att vara ensam :S

Neehe. Nu ska jag sluta skriva och börja plugga lite =) Fast bara i 21 min, för sedan börjar Desperate Hosewiwfes, och det måste jag se =)
PUSSSS<3

my life would suck without you!



min fina vän<3 saknar dig! så fort du e ledig och det passar så kommer jag
ner till dig och hälsar på! <3 ab&sp!

bild från lars winnerbäck i sommras = ) LOVE.

JÄVLA TV :(

Antennen vill inte funka!!! Råkade dra ut någon sladd idag morse när jag skulle sätta på den men nu när jag har kopplat in allt (tror jag) så funkar skiten inte ändåååÅ!!!! AAAAAAAHHH. Hatar det tekniska i mitt rum för tillfllet!
 


some trust..

fortfarande en av de bästa!
tack så mycket!
<3



sova nu, upp tidigt till doktrn imon, sedan skola, sedan TRÄNA, sedan skola, sen hem =)
godnatt!


You don't know how lovely you are..



Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

söndag

Började jobba idag vid halv tolv. Skulle gå som tredjeperson, vilket innebär att jag skulle slutat vid sex ungefär.. Men vid två ska de skicka hem någon och ingen vill gå hem.. så jag kör hem då istället för att vara kvar. Dumt egentligen, för behöver verkligen pengarna.. men hade ändå jätteont i ryggen så lika bra. På hemvägen lös solen och det kändes verkligen som vår! Fick sån ryck så ringde hem till Lena och sa att jag ville hänga med henne ut och rida :P Haha. Så när jag kom hem så hämtade vi in hästana, ( vilket tog tid eftersom jag e livrädd för en häst i hagen för att hon anfaller xD ). Läskligt att rida iaf! Uuuuu sitter så hööögt upp :S Men det fick bra, fastän hästen var galen och ville bara spriga hela tiden :S Jag klarade mig hehe. Var faktiskt på något sätt jättehärligt!!! Skulle vilja köpa mig en hästapolle! En jättesnäll! Ska nog fundera på det till sommaren :) :D
Nu ska jag dusha för luktar häst :S haha. Och sedan sova lite. Ikväll blir det att fixa den dära powerpointen tills imon.. Eller ja, så mycket jag kan göra eftersom jag har ju bara det jag själv har skrivit.. men det löser sig väl imon hoppas jag.

Igårkväll var jag bara hemma med Lena och Julia.. Skönt, men hade ändå velat gå ut :D Falkenbergarna var ju i Halmstad och ville att jag skulle komma in, men utan dricka och någon som ville hänga med så blir det inte lika kul.... Var sjuuukt trött med. Men det kommer fler gånger!

PUSSHAAAAAAAAAAAAJ :D


jag på jullan som inte alls ville stå still när lena skulle fota... hehe


FOTBOLLSMATCH

Var och kolla när Lena spelade match på Sannarp igår. Resultatet var inte jättebra.. och det var galet kallt att bara sitta stilla och kolla. Men jag hade med mig en påse med cheeeseballs :D Så jag var nöjd... hehe. De spelade mot Mimmis lag som jag inte har en aning om vilket det är, vet knappt vad Kviblle heter nu? Men men. FOTBOLL E KUL :)




LENA OCH MIMMI

Fredag den 13

är det idag. Men tror inte att jag brukar ha mer otur än vanligt :P
Idag har vatt en lugn dag, men vaknade med att det var halt och snö! Igår morse lös solen ju och jag trodde det var på väg mot vår! Men nejnej.
Körde Sofie till skolan, lämna Lena på Sannarp, hämta Nicollen och sedan tillbaka till Sannarp. Vi skulle egetnligen gått på FN rollspelet, men fanns inte plats till alla, så vi strunta i det. Sedan var det redovisningen i Samhälle. IIIIIIISHSSHHS. Hatar att redovisa, men gick väl hyffsat för mig och Nicolle. Jag hade inte så mycket att säga bara.. hehe. Tur man har en snäll klass iaf :)
Sedan Svenska efter det, skittråkig film kollade vi på. Men den är slut nu, så lär ju slippa se den igen (y)

Vänta på Lena och sedan körde vi hem :D Hehe vi stanna till i Kvbille för att köpa ostbollar, så provade först mitt kort, men jag hade inte tilltäckligt med pengar, så vi tog Lenas, men nähä, inte pengar på det heller. Och det handlar alltå om 25 kr! Vi är superpanka både Lena och jag :/ Lite pisanmt, vi fick gå ut ur butiken utan våra ostbollar :( Hehe.

Vart har mina pengar tagit vägen kan man ju fråga sig.. Hade jag haft pengar så hade jag åkt upp till Elin i Norge under helgen, men inte ens pengar till buss, och antar att mitt skolbusskort inte tar mig så långt ;) hehe.

Skönt med fredag iaf, och ikväll blir det nog trevligt :)
Längtar för övrig till HULTSFRED :d!! Kommer bli SÅÅÅÅ KUL!
Puuuuussshaaaaaj


Världens bästa Lasse ska spela 4 ggr på Hultsfred :D:D:D:D<3<3


kvbille/ slättåkra




SAKNAR FOTBOLLEN :(

broken strings


Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
but you broke me Now I can't feel anything



When I love you it's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's
the voice of someone else

Oh It tears me up I
try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore
when I love you a little less than before
Oh What are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us
Running back through the fire
when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late
Oh It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore
when I love you a little less than before
But we're running through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when we both know its to late
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real
Well truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before
I love you a little less than before
Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again



<3

blond

Blekt håret lite ja.. :)


Igår höll jag på att få sammanbrott! Jag var i skolan och så skulle jag och Sandra gå ut till bilen för att hämta ngt i den, och så gå vi in igen. Så sitter vi i skolan ngn timme, för skulle vänta på att Lena skulle sluta. Och så känner jag i fickan och nycklarna ligger inte där. Visste att dagen när jag slarvar bort nycklarna skulle komma. Men iaf Sandra går till sin träning och jag går ut till bilen för att kolla om jag lagt dom där. När jag kommer till bilen är den öppen! Jag har glömt att låsa tom :S  Gps:en låg i sätet med (y) Men nej inga nyckar i bilen och inte i jackan, inte i väskan. Går in i skolan igen för att leta, inga nyckar där. Så ringer jag mamma som suckar högt, hon e van vid att jag e lite förvirrad :P Men hon sa att jag skulle gå till vaktmästaren och se om dom hade hittat några nyckar, att jag inte kom på det innan? Så går jag dit och frågar efter mina nycklar. Och så säger hon jag frågade att en tjej hade lämnat in ett par nyckar som satt i en bil. Klart att det var mina nyckar!
Asså tack GODE GUD att det finns så underbart snälla männsikor. Någon annan hade säekrt snott bilen!
Puuuuhhh.


Igår prata jag med Nikke för första gången på 2 månder :P Trevligt samtal, och trevligt att prata med han :)
Körde även han idag från Sannarp till Aspero :P

Slutade kvart i tre idag så jag och Lena körde hem på direkten, somnade vid halv fyra kanske? Vaknade vid kvart över åtta (y) Nu är klockan 00.00, men är ändå fortfarande trött. Men får inte somna för det är Big Brother på tv. Hahaha från 2003 tror jag, fuuuula dom är, men kul att kolla på :D Snart ska jag sätta på Srcubs och somna till det :)

Imon blir det skola mellan halv tio och tjugo över tre, sedan gymmet tror jag faktiskt :)
Ha de fint :) pusshaj<3
 




 


i skolan

Japp, sitter i skolan. Klockan är 20 ö 3, och jag slutade 20 i 2, men tydligen slutar Lena klockan halv fem och då ska hon åka med mig hem. Så får sitta här. Men har trevligt sällskap med Svanis och Alexandra iaf :D
Orkade intet ta mig upp till lektionen idag morse, så jag började tio över 12 istället :D Med idrott. Basket, jag sög, men var kul iaf :) Och nu hade vi tydligen frivillig lektion och det orkar man inte, dessuiom stack Nicolle hem så kan inte skriva på redovisningen vi ska ha imon som vi inte ens har börjar med (Y) bra gjort.

Helgen har iaf vatt toppen typ :) Ifredag var det fest i Åled, började med förfest i Oskarström hos en Fidde. Mycket trevligt glatt folk. Var där i några timmar och sedan tog vi bussen till Åled där det skulle vatt typ 125 pers, men var nog inte mer än 80? Knappt det, men de blir ju vad man gör det så det blev trevligt :D Eller ja.. någon galen brud kom och drog mig i håret? Normalt (Y) och vad had ejag gjort? Ingen aning. Och sedan blev mina pengar snodda också, bara 200 kr, men lite surt ändå att det finns sånddana äckliga fattiglappar som måste ta från andra bara för att det är så fattiga sjävla! Ush.
Kvällen blev mycket trevligt iaf, tror jag och Mick kom hem runt 3. 

sKRIVER OM LÖRDAG OCH SÖNDAG SEN
DATASALEN SKA LARMAS :p HEHE.
puss<3

partaj ikväll :D

Happ nu sitter jag i skolan och har håla till tolv (Y). Kalaskul va.
Har haft medicink grundkurs och kompleterat till ett prov som jag fick ig på för några veckot sedan :P
Borde sätta mig ner och göra frågorna man skulle gjort till idag med, men orkar inte för tillfället.
Ikväll blir det FEST :) Förfest i Oskarström och sedan till lokalen i Åled där Robin har fest!
Ska nog bli mycket trevligt! :)

Är ashungrig för han inn käka frukost innan jag körde idag morse, käkat (som vanligt) en apelsin precis men de mätter inte jättemycket. Men ska till Blue Thai sen med Svanus Bananus och äta mycket och GOOOOOD mat. YAY :D

Efter det möta Nicolle i staden för att köpa gardiner till Dala som duktiga Nicille ska sätta upp ^^ Sedan hem tror jag och sova en stund och sedan åka in till Vallås till Nicolle där vi ska fixa oss :) Frågan är bara vad man ska ha på sig, har tre olika altenativ! Svårt att välja bara!

Idag ska jag nog även boka tatuering till mig Lena och Julia (Y) Hade ju tid den 6 maj, men åker till Turkiet den 13 och inte vidare smart att åka med nygjord tatuering dit.. Så bokar om den! Synd bara att det tar typ ett halvår innan man får tid. Man borde kanske göar det i en annan stad? Där man snabbare får tid, för något MÅSTE jag göra :P

Nehe, Nu har jag inte så mycker mer att säga.
PUSS<3




tänker på dig 24/7 :(


lär aldrig bli bra

För exakt så här har det alltid varit och lär alltid att vara. Att ni inte bara inser. Idioter.

RSS 2.0