Snart så

Sitter i bilen på väg till pappas jobb för att skriva ut och kopira cvt.. Vet ej rikigt hur bra det blir, men har inte så mycket tid till att hålla på att krångla med det längre.

Sista dagen på jobbet idag.. faktiskt rätt så trist för att vara helt ärligt.. mina jobbakompisar är så söta, choklad, blommor och godis! :) Tack Christian och Björn! :)
Fick även en spann vatten över mig.. hehe. TACK FÖR DEN DINO OCH KRILLEBOY :)

Sedan tömnde vi min lägenhet i stan och sedan hem till Sopiha och tömde hennes rum och sedan hem till skogen och tömde det sista där..
Släpet blev fullt vill jag lova.. hehe.

Nu ska vi som sagt fixa detta och sedan in till stan, förfesta och sedan utgång för sista gången i Halmstad på lääääänge. :)

Nu är vi framme så ska stänga ner datorn.

:(

Har precis llämnat bort det absolut bästa och finaste jag vet, :( Min fina älskade katt. Dino ska passa henne när Lena är i London, han hade gjort det superfint för min lilla katt och jag vet att hon komme trivas och ha det superbra där, meeen det är tomt här nu och jag saknar henne :(
Jag vet att jag låter töntig löjlig och patetisk.. men det är typ som att lämna en liten bit att mitt hjärta.. :( Men.. hon får det kanon och det känns bra, :)

Iallafall nu ska har jag lagt mig, har packat i princip allt förutom lite kläder jag ska ha på mig imon.. och kaffebryggaren men vet ju inte vart jag ska lägga den? Får fixa det imorgon. Har även lyckats att lämna min mobil i bilen.. och jag är lite för lat för att gå ut och hämta den, så jag hoppas vi vaknar utav Lenas alarm imonbitti. Börjar ju som sagt klockan nio :) Min sista dag... och jag skulle bakat chokladmuffins... men hann ju inte det där hemma.. Får lösa det imon.. på något vis.

Blää massa värdelös text...
Ska fortsätta kolla Scrubs nu och somna.
Pussssssssss


Sherwoodskogen

Aaaaarrrrgggghhhhh jag blir galen. Varför ska det vara såååå JÄVLA svårt med cv? Är typ klar, men lär ju aldrig få ett jobb med det..

Iallfall. Sitter inne i den djupaste skogen och skriver nu, är hemma hos mamma och pappa. Har ätit jättegod mat :)
Muuuums.

Idag har varit fullt upp.. när Sophia kom hem till mig efter jobbet begav vi oss till Busfabriken där jag frågde Annelie om hon kunde vara referens, och det sa hon ja till, supersnällt! :)
Sedan bort till Willlys där jag och Sophia storhandlade... och då menar jjag STORHANDLAR. hehe.
Sedan kolla lite på skor, fattar hur bra det låter med blommiga gummistölvar  som är fodrade.. MEN nej mina medmänniskor tyckte inte det var ett bra köp.. hehe.

Vi mötte upp Mick, åkte in till stan och har traskat runt där, införskaffat mig en jacka! Wipidopido.
Sedan hem till mig, dusha, lämna Mick på Andersberg och sedan hem till mamma och pappa.

Nu tjatar mamma på mig att jag ska packa lite.. hon e lite stressad åt mig typ.. hehe så får väl börja göra det :P
Laaater


en värdelös liten kattstolle.. he he.


Nattelinatt

Det blev social network, RIKIGT BRA FILM,.
Rekomenderar den till dom som gillar att kolla på snyggga killar, mhhhm.
:)
Nej men filmen var jättebra.. och wooow... vilken grej facebook är.. man fattar inte det försen man har sett filmen.. typ :P









hittade inga vidare bilder .. så dessa får duga, men se filmen! :D

Sophia sover nog snart, hon går upp klockan fyra imon... blää stackas skata :(
Imorgon är en fullskpäckad dag så att säga.. mucho to do.
Kan ju berätta mer om det imon, wiha.

Pussgodnattt


Näst sista dagen på jobbet idag..

.. ledig imon så nu är det bara lördag kvar. Konsigt sooom faen... :S

Iallafall, nu är jag hemma och inväntar Sophia, vi ska på bio som sagt.
Så ska snabba mig attt byta om!

Trodde Sophia hade reseverat biljetter.. men det hade hon icke, för hennes internet har tydligen inte fungerat.. så skulle gå in nu och kolla hur många plaster som var kvar till Pappa på burk.. men nähä, den börade klockan halv sju.. vad ska vi då kolla på? Hm...

Men nej, byta om var det!

..

Sådär, dags att blogga lite kanske? :)
Sophia kom hit innan idag och vi gick till försäkringskassan här i Halmstad då vi båda har ringt dit och pratat med dom, och båda sa olika till oss och bla bla bla bla bla. Så vi gick dit och efter lite några om och men så fick vi ett rätt svar så nu kör vi på det.

Sedan åkte jag och Lena och käkade på bk, nya kamanjen är här så vi var ju tvunga att pröva! En burgare med salsasås, tacochips och jalapenos. It's hot, men helt okej!

Sedan jobbat stäng med Dino och Lena, myyyycket att göra faktiskt, så vi blev inte klara försen tjugo i elva. Men iallafall, har gort min sista stägning på bk för denna gången! :) Imorgon jobbar jag elva- sju och lördag nio till fyra! 

Sedan åkte jag och Lena och köpte baccon och har precis käkat pasta, sallad, sås och bacon.. billigt och braaaa.
Hon har somnat på soffan och jag tittat tv.. snart börjar Coldcase, jippiedippedo.

Så... har inte överdrivet mycket mer att bertätta för tillfället, torsdag imon och det innebär att det är 3 dagar kvar till Norge!

Imorgon ska jag för övrigt på bio med Sophia om inget att sägs! Vi har båda bioceheckar att andvända, tvivlar på att dom inte funkar där uppe, så får andvända upp dom!


Sovgott
Godnatt


undarar hur det får för denna paddan uppe i olso??? :D Snart ses vi igen mick, höhöh :)

Need you now

Dags att sova lite nu, har precis kollat klart på ColdCase.. skitbra program!
Dagen har varit bra, i stan hittade jag ett par byxor. Sedan körde Lena mig till jobbet och det har varit en lugn kväll. Nu sover hon i soffan som vanligt :)

Har faktiskt skrivit lite på ett cv nu ikväll.. personligt brev. Hm.. jag vet inte ens vad som ska stå med där.. men om det nu finns vissa mallar på hur ett cv ska se ut,.. så lär ju mitt sticka ut lite eftersom jag inte har en aning om hur det ska se ut,.. hehe,

Har inte så mycket mer att säga mer än att min fina lilla katt ligger jämte mig och spinner och myser. Soft att få vara en liten kattsing som bara stryker runt och kurrar ihop sig där det ser skönt ut. Åhh.. i nästa liv: katt tack.

Ska sluta svamla.
Kan bara avslutningsvis säga att jag har svårt att förstå hur folk prioterar. Jag vet att jag har varit dålig på att priotera och sätta en del saker framför andra, men jag har lärt mig av mina misstag.  Och det hoppas jag att ni också gör en dag. Jag blir ledsen, men är nog inte ens hälften så ledsen som ni kommer bli när ni inser vart era val har tagit er. PUNKT.


:)


Mucho to do

Då är det en ny dag igen då.. Wopidopido. Det är fem dagar kvar till flytten, och det känns som att jag har galet mycket att göra, men ändå är allt som en stor röra?
Måste packa, eller det kanske jag inte behöver göra, men måste veta vad jag ska ha med mig? Måste tvätta, måste skriva ett cv, måste köpa en jacka, nya skor, vi måste handla mat. Måste storstäda denna lägenheten, måste jaaa.. finns säkert en miljard saker kvar  att göra, småsaker som jag kommer på hela tiden.. Måste köpa massa kattmat och kattsand till min lilla sötnos.
Okej, det låter inte så jobbigt, men vet inte när jag ska ha tid till allt.. haha.
Dessutom hade jag velat att åka och hälsa på Elin i Lindköping innan jag åker, men har varken tiden eller framför allt pengarna
 till det..
Lär ju inte komma hem till jul, så vet ju inte nästa gång igen alla är samlade, mamma pappa Lena och Elin. Kanske min 20 års dag? (15 januari).. hehe,. Om vi ens tar oss hem då.
HUr gammal måste man vara för att köpa på systemet där?
Jag hoppas ju på att det är 20!!!!!!! Annars blir jag lite besviken...

Menmen, nu ska jag hoppa in i dushen.. :)
Sedan in mot stan och sedan är det jobb!

Pusss


Du hade tid

Snygg bild va! Hehe Lasse kung.
Sitter och funderar på en ny tatuering. Det ska vara något med kunden på bilden. Antligen en text, bild eller något annat som är han likosm..
Men men.

Kan ju bara säga att jag vet faktiskt helt ärligt inte om jag har varit mer meningslös någon dag. Inte gjort ETT SKIT. Soffpotatias heeeela dagen, förutom att jag gick till sjukan :P

Men såååå skönt. Tänk att vara arbetslös typ en vecka nästa vecka (sedan får vi ju hålla tummarna för ett jobb), så jävla skönt :D (nej Sophia bli inte rädd, jag ska inte ligga och slappa i soffan en hel vecka.. he he)
Men som med allt annat så lär man ju tröttna på det också!

Imorgon jobbar jag fyra till typ kvart över tio.
Skönt med sovmorgon!

Bläbläblä.. har inte så hemskt mycket att skriva mera, mer än att gav ju som sagt upp skriva cv grejen.. behöver ´mycket hjälp med det så att säga. Så TIPS TACK? ´:)

Aja, ska flytta mig från soffan till sängen nu!
Godnatttttt önskar jag och Svea





he. he. he. he. he. he.


Maria Montazami

BÄST BÄST BÄST



Hennes Blogg!


Äckligt uttråkad

Cv grején har inte gått så himla bra så att säga.. Jag fattar inte hur man ska skriva.. eller alltså, det gör jag väl men  det går inte.. har aldrig varit bra på att skriva.. Och jag är så fett äckligt uttråkad dessutom. Samtidigt orkar jag inte göra något heller :P Kanske borde gå och och gå lite?

Eller diska? Eller städa ännu mer?
Eller typ.. äta?
Och fortsätta titta på tv?
Och struna i allt som heter cv, städ, disk, gå?

JAAAATACK.



Blalalalalalalaa

.. och visst gick jag dit :D
Satt utanför i typ en halvtimme och roade mig med att titta på allt folk som gick in och ut. Hade musik i öronen och låsades som att jag kollade på en musikvideo och människorna runt om mig var med i den.. hehe. Spännande!

Sedan kom Sophia och vi pratade genom lite, ååååååhhhh vad jag sker fram emot söndag morse, det är helt galet!! :D Det kommer bli så bra :D

Skulle solat med Josse men får nog spara de små tiorna.. ska andvända en enda onödig peng innan vi flyttar.. för lär behöva det där!

Nu har Lena nästan precis kört till jobbet och jag sitter här själv. Segt, men ändå helt okej. Ska nog börja försöka skriav ett cv.. hehe. Kan ju åkerkomma om hur det kommer gå..


And the world spins madly on..

.. och jag är heeeelt slut. Varför fattar jag inte? Somnade ändå rätt tidigt igår.. Menmne.
Idag är jag ledig så det blir städa. Så jävlaaaaa trist. Men det ser ut som ett bombnedskag här inne så har inte så mycket till val.

Men först ska jag gå till sjukhuset och möta Sophia när hon har jobbat..
Hehe japp, GÅ.
Har sjukklig träningsvärk, men den botas väl om jag går dit? Jag vet inte. Hon slutar halv två.. så får väl gå kvart i ett eller något :P

Goooodday


:)

Har faktiskt inte så mycket att skriva förtillfället.
Var en rikigt skoj kväll på jobbet, sånna kvällar behövs!
Lena sover i soffan och jag halvsover i den andra förtillfället.
Sweet dreams :)



You know there will be days when you're so tired that you can't take another step,
The night will have no stars and you'll think you've gone as far as you will ever get
But you and me walk on
Cause we can't go back now

:)







Hejhej träningsvärk

Sedär ja. Har inte haft mycket till tid att sitta vid datorn. I går gick jag till jobbet... det blåste och regnade. men gick gjorde jag. Skojskoj. Tänkte göra det idag med, men det är nog ingen möjlighet..

Igår jobbade jag ju stäng, och sedan körde jag och hämtade Nicolle och Mick och vi var här, sedan kom David. Lite förfest ohc sedan sttttttttaaaaaaaaaaaan.
Blev nog lite helsnurrig för hade lite svårt att hitta hem. Men deeeet löste jag till sluit. ha ha
Nog pratat om det.

Nu ligger jag och Lena i varsin soffa och invänntar mamma och pappa. De skulle komma hit idag, varför vet jag inte?
Sedan börjar vi båda jobba klockan fyra.

Nej.. nu måste jag städa aningen bara, dom ska ju inte behöva tro att dom har en slusk till dotter.. he he.

PuSsOcHkRaM


Om man skulle ta sig ett glas jucie?

Ahh...
hade varit gott.

Mamma och pappa kom ju som sagt och hämtade mig innan, vi åkte till Maxi och handlade, fick med mig bland annat jucie och clementiner. Och fetaost. Och mjölk. Tänkte ha det till en sås, men potatisen som jag fick la jag i deras påse tydligen, så blir ingen potatis för min del ikväll.. buhu jag som ville ha klyftpotatis med kantarellsås....

Men jaja,
sedan när de lämnade mig invigde jag easy tonen. Gick till statiol och bokade släp till flytten nästa vecka hehe.
Sedan mot brandstationen och rakt fram emot typ hbk arenan, men svängde av mot stan i korsningen innan in mot stan, förbi östras (där det luktade gott och nybakat!) och sedan hem.

Nu är jag i soffläge och har för en liten stund röstat på den sötaste killen i Idol, någonsin, Daniel! (Anderas Weise ligger i tät tvåaplats).

Väntar spännande på att se resultatet!

hehe detta är daniel från idol.. konsigt lena visade mig denna för jäääääätelängesen, och SÅ ÄR DET HAN :D söt söt söt.




Tog lite tid att lägga in videon så nu vet jag att han sitter säkert, AWSOOOME, Anderas med, hoppas bruden åker!

:)

Sitter och pratar med Sophia i tele :)


Min fina lilla skatt :)






FREDAG

Fredag idag då och precis hemkommen från jobbet :)

Mamma och pappa kommer senare.. blir så irriterad utav att bara prata på telefon när vi ska försöka bestämma något så nu får de komma hit istället.. men jaa de sa ju klockan typ sex- sju, så de dyker väl upp vid åtta :P

Nu ska jag äta lite taccos från igår och sedan ska jag ut och gå i mina easytone.. känner för lite träningsvärk.. hehe.


<3


Godnatt

Nu är det dags att sova, skulle färgat Lenas hår men hon har somnat så får väl fixa det någon annan dag :)
Imorgon är det jobb mellan 9-16.

Godnatt
(helvete vilket väder.. buhu gillar inte det alls, det är kallt och äckligt..)




bilder från ikväll :)
hur ska jag klara mig utan denna tös? :(

Night

Lägenhetsbilder!










Torsdag och 9 daar kvar!

Lena och jag kom typ precis inna för dörren!
Vi har varit och handlat mat till så vi kan göra taccos nu! Eller jag ska göra taccos.. hon ska städa he he.

Träffade även mamma lite snabbt så ska lägga in lägenhetsbilderna och lite bilder sen i lördas också.
Men det blir senare, för nu måste ja sätta igång med maten, annars blir det alderi av :P

Kan äventilllägga att jag har blivit medlem i Easytone klubben hehe. Nu jävlar ska det ut och gås, och eftersom säkra källor säger att de funerar så hoppas ja på det ;)

NU: TACCOS


wopodopido.
köpte svarta :)
men dessa var niccce


Godnatt

Då var det dags att sova nu då :)
Ensam för första gången på länge känns det som, även fast det bara är några dagar sedan? Haha skumt det dära.
Imorgon är det jobba mellan 9-16.
Sedan möta min blivade sambo wiho och fixa det dära med skorna.. ska bara leta upp kvittot, (ska göra det nu). Wish me luck, för tillfället ser mitt lilla cribb ut som ett bomdnedslag... buhu.

Ska även färga Lenas hår en gång till.. så det blir lite mörkare och lite brunare.. he he.
Godnatt, sov gott, och vakna för guds skull toooorrrrrt :)



Hittade detta klippet... två rikigt sköna låtar och dessutom acustiskt. (jag vet att jag är dåligt på att stava, men det hade faktiskt varit enklare att om allt bara kunde stavas som det låter..) och vem älskar inte acustiskt? :) Night


Dead by april- Promise me och Losing you



I need your grace to remind me to find my own..


Black and white










Har fler bilder från lördagskvällen men de ligger på digitalkameran som antaligen ligger kvar i bilen som befinner sig i skogen, ska be Lena ta med den och då ska jag visa bilder på den kanonfina lägenheten också! :)


Make love not war

Kungarna är bäääääst. Dock sitter jag ensam och kollar på det, inte lika skoj :P Men det fuuuunkar :)
Jobbet gick bra, pratae med thas boss och det gick bra att jag slutade den 30 så  vi kan flytta den 1 november.
Har ju kontrakt till den 13 egentligen men känns inte lönt att betala en hel hyra där och bo där halva :P

Iallafall tog bussen till Nicolle där det blev kaffe och muffins och massa snack :)
Bussen hem hit där Svea väntade :P




Mitt fiiiiiina guardian angel halsband från pearls för girls. Love it.
Make love not war :)

Lite senare tänkte jag lägga upp bilderna från i lördagens utgång.. he he

Men nu börjar Kungarna igen!


Tyyyp onsdag?

Då var det onsdag.
Igår innan jag skulle lägga mig betlade jag förra månadens mobilräkning -.- haha. SÅ jääääävla tråkigt, har skjutit upp lite.. hehe.
Men nu är det gjort.
Dock så fattar jag inte rikigt för pengarna har inte dragits?
Meeen dom kanske såg mitt fattiga konto och tyckte synd om mig så dom kanske jag får behålla :D

Har iallfall dushat och är snart färdig att gå till bussen, ska jobba 11-19 :) '
Måste bara föna håret lite, hehe. Gärna borsta det också men hittar ingen borste?
Jaja,
Men haaave a nice day


Ojojojojoj varför ser jag SÅÅÅ glad ut


When all is said and done

Sådär nu kan jag berätta lite om helgen.
Lördagen blev ju såklart utgång och den slutade med en massa folk här... som sedan fick ge sig iväg klockan halv sju på morgonen när pappa kom och hämtade oss.
In i bilen och vi körde sedan 30 mil, tog färjan över till Norge och sedan 20 mil till Kristiansand.
Där leta vi upp hotell och hamnade på en svit, wiiiho.
Dushade och sedan åkte vi och kolla på en lägenhet som vi fasta direkt för.
Åkte hem till hotellet igen och sov, helt galet skööööööönt :D

Upp tidigt, käka hotellfurukost, sedan åkte vi och kolla på tre lägenheter till. Alla var verkligen suoerfina.. tänk om vi hade kunnat blanda alla lägenheter i en så hade den blivit awwwsooooooome.
Men vi bestämade oss för den första, och den är verkligen kanon fin och har världens bästa utsikt.

Vi begav oss till skattekontoret för att fixa d kort eller vad det heter, men tydligen ska man ha ett jobb först ¨så det sket sig :P

Sedan massa bilkörning, fixa lite i Sandefjjord och sedan hem med färjan och sedan köra 35 mil, 35 jävla mil :P Haha. Skönt att komma hem :)

Idag har vi jui som sagt varit på gekås och köpt alla skittråkiga saker man måste ha :P Men roligt har vi hadt det :D

Ska bli så gaaaaalet skoj så det finns inte, men lika skrämmande :O

Nu ligger jag i soffan och kollar tv.. Lena ligger och sover i den andra soffan.
Svea ligger vid mig och sover, hon har fått ett fint litet halsband som hon är jättefin i.



Wiiiho

Hejhopppppp :)
Ska skriva mer om Kristiansand senare ikväll, men konraktet på en superfin lägenhet är påskriven! :)
Tror alla var lika trötta igår när vi kom hem.. hehe men vi har haft det bra, Sophia Linus Morris pappa och jag :) Vi har käkat cheseburgare och bott i hotellsvit.

Nu ska jag dusha och sedan kör Lena mig till Sophia för vi ska till gekås och införhandla lite saker... :D

Klockan är 10-.47 och Lena vill att vi kör vid elva, så NU måste jag snabba mig.

Haajhaaaj

Suuuuuft att inte vakna bakis :D

God morgon!
Nu är jag och Lena färdiga för att åka! Jag sitter med en clementin i handen och Lena godis ;P Inga bra frukostätare här.
Vi ska in till Bianco och köpa stövlarna!  Hon la undan dem tills på måndag, men är ju inte hemma på måndag så får bli nu. Och vill jag inte ha dom så är det ju baaaaara att lämna tillbaka!

Have a nice daaay


SVEA

Godkväll.
Hann kolla en del saker idag istan, dock inga positiva saker... blä på banken, blä på försäkringsbolaget, blä på Telenor och blä på dyra prisr på Bianco. Men puss på Sophia :D


Hittade ett par kalasfina stövlar på Bianco som sagt,, lårhöga stövlar. Muums så fina :) Men 1200? Sedan så åkte vi till Team Sportia så hittade jag en fin jacka jag vill ha. En typsik vinterjacka. Men erkänn man behöver unna sig lite saker ibland? Och dessutom så är det ju en bra inevestering med ett par vinterskor? Och en varm jacka behöver ju alla? Jag har ju min svarta nu, men denna är inte så tjock vinterjacka. Och jag har stövlar nu, men dessa jag vill ha är fodrade.. och jättefina. Hm... la undan dom tills imon så får sova på saken!

Sedan jobbelijobb, lugn kväll där, var färddiga redan vid tio över tio :)
Nu ligger Lena och halvsover i soffan och jag ligger här med Svea! Myspys... även om det är fredagskväll :S hehe.

Imorgon är det jobb 11-19 :)

Godnatt

Hon har krypit upp på axlen... älskade fina lilla sötnos, <3


___________-

Misss you

Friday im in love

Sådär då var vi uppe igen, förstår mig inte på det hära med att gåå upp tidigt :P
Vi har ringt på en lägenhet till, och vi ska kolla på ytteliggare en på måndag. Wiiiho. Alla är så himla trevliga!!

Så detta känns bra!

Nu ska vi tralla in till stan för att gå lite ärenden.. sånna som viktiga människor göööör

Camen är cp så blir ingen billlld

Bilder

Och det är sleeepover här ikväll igen :D Min bästa vän Sophia är här!


Bildbomd 2... hehe :D























Såå det var en del bilder från mobilen :P
Nu ska jag också sova, Sophia sussar sött i soffan :)
Godnatt <3

BILDBOMD

Såååå trött, men sommmar jag om nu så sover jag nog för länge sen så lika bra att hålla sig lite vaken :P
Igår kom Niolle Linus och Morris. Nicolle gick hem vid runt tolv och de två andra stannad kvar till fyra typ :)
Vi kollade på film och käkade pizza (andersberg har alltid öppet till klockan två.... hehe).
Sedan gick jag och Lena och la oss.
Hon är i skolan nu..

La inn alla mobilbilderna igår, så nu blir det lite biiiiilder från jaa.. typ sommaren och lite därefter :D






































Okej.. det är sjukt mycket fler bilder :)
Faaan vilka minnen allt är..
Fixar det senare, nu måste jag fixa käk!


ATM







Väntar på att papap ska komma hit, solningen gick finemang, men vaaarmt var det :)

Pusshaj


DET GÅR FRAMÅT

HEjsan hoppsan
Trots att vi la oss klockan sju i morse (trevligt nattbesök :D) så gick vi upp vis elva och traska in till staden. Först arbetsförmedligen där vi hämtade lite fakta om att jobba i Norge, Sedan käkade vi på Blue Thaai, muuums, men herreguuuuutt vad mätta vi blev.

Sedan hämtade Lena oss och vi satt här lite, och ringde på olika lägenheter i Kristiansand, wiiiho, på måndag ska vi kolla på tre eller fyra stycken, DET GÅR BRA NU. Hoppas bara att pappa kan följa med!!!
:)

Nu väntar jag på Josse, hon ska hämta mig vi ska sola, och sedan ikväll så blir det bara ta det lungt. Pappa ska komma och hälsa på också, :)

Men nu ska jag byta om, orka på ha på sig tajta jeans om vi till solariumet :D

Pussshaaaaaj

Sleep over

Sophia hämtade mig på jobbet, direkt mot Mc och köpte oss fett, sedan Statiol och godis.
Men eftersom vi ska till Norge och det är dyrt där så måste man ju äta upp sig lite HE HE. Sedan när vi kommer hem så är det två skelett ni kommer att se. 

Nu är det 2 and 1/2 men och vi ligger och gottar oss i sofforna! :D
Svea sitter i fönsret och kikar ut.

Imorogon är det som sagt arbetsförmedligen klockan tio (jävla tidigt), och sedan får vi se vad som sker Vi ska ringa Norge också hehe :)

Tänkte lägga in lite underbara sommarbilder från mobilen. Har bara tagit några få enstaka bilder om kvällarna och tillsammans så blir det en rätt så härlig blanding :D Men får se om jag gör det senare, måste leta upp grejen som jag lägger in bilderna med.









Haha.. inte ens hälften av bilderna jag väljer här får jag inte visa för Sophia så får räcka med dessa....
ahaha


Trött och tråkig

Blablablalbala har inte viktigt att skriva.
Har diskat.. och städat lite.
Behövs alltid, fattar inte?

Sedan har jag fått svar på två lägenheter :)
Kanske det blir att jag och Sophia åker på måndag och kollar.. hehe.
Spännande, ett steg och det är ett steg i absolut rätt riktning! :)

Har inga nytagna bildr så får bli några gamla..









från en galen utekväll i somras :D

Nu ska jag dusha och sedan är det jobb mellan 17-22!

PUSSS


Måååndag

Hejsanhoppsan. Då var jag hemma igen, och har mailat på tre lägenheter i Kristianstad, vi tror att det kan vara en bra stad och dessutom så bor ju underbara Therese Jansson där (jag hoppas du läser detta nu Tesse :D).

Lite sent att ringa nu känns det som, så mailar ikväll och ringer imon? Sounds great.

Ikväll har det varit jag Lena och Dino som har stängt och det har varit en rolig stäng, så har gått finfint!

Nu ligger jag och Lena i varsin soffa och kollar på ColdCase och hoppas på att något bättre ska komma snart!
Imorgon är det jobb mellan fem och stäng så jaa.. gissar på på att jag lär sova tills precis innan jag ska till jobbet om jag känner mig rätt. Sedan kommer Sophia hit och sover här och på onsdag blir det arbetsförmedligen för att kolla upp lite saker hit och dit :P

Men nu ska jag fixa mig inför natten och sedan lägga mig bekvämare och jaa som sagt leta upp något bättre på tv!

Godnatt


I don't quite know I to say how I feel...


Monday Morning

Godmorgnon.
Har inte så mkt attt skriva, precis vaknat, ska se om jag kan fixa något att käka och sedan  blir det jobba, fyra till stäng :))))))

 


Monday Morning !


!!!!!!!

Jag har sagt upp mig.. skrämmande! (ifs sa min chef att han inte brydde sig.. så kanske inte spelar så stor roll ändå?) 
Och det får vi Norge en månad och några dagar, det måste det bli.
BRA DETTA KOMMER BLI BRA!




Bra helg

Här har det inte hänt myciet de senaste två dagarna typ, men nu finns det lite tid över :D
I fredags var vi på Tre hjärtan och The Corner. En rikigt rolig kväll som slutade här hos mig med bra folk!

Igår jobbade jag 4 till kvart över tio, superstäng så att säga.
Igårkväll skulle vi till tre hjärtan först, men blev the CORNER hela kvällen. Där inne var det jätteroligt- Sedan när vi skulle hem så blev det lite krångel hit och ditl, och KALLT som ett helvete var det.

Nu ligger jag och Sophia hos mig.. Häärligt.!
Suger dock att jag börjar jobba fyra....

Sä  nu ska jag fixa till mig lite, orkar däremot inte dusha.... he he-

Heeeeeej då


dååå ska vi snart planera och se vart vi i helvete vi ska ta ossssssss :))


..

Sådär, nu är jag färdig, har dushat, städat, diskat.
Inväntar Sophia Mick och Micks kompis Ted.
Sedan får vi se vart vi tar vägen!


Fredag

Hejhopp!

Ligger i min säng och kikar på Ullaered. Vilken galen kööö säger jag bara. Konsigt, jag har aldrig stått i kö där vad jag kan komma på?
Iallfall, ikväll blir det utgång.
Så nu ska jag skutta in i dushen, diska och städa till här lite tänkte jag.

Pusssshaj :)


Finally!

Nu har jag kollat scrubs och nu är det How I met your mother.. :D




GODNATT


Torsdagskväll!

Soffläge nu.. Lena hade med sig kyckligtaccos, muuums och jag har inte blivit sjuk ännu och den var jättegod! Göööötttt.

Sedan ringde Nicolle och frågade om jag ville hänga med henne och Erik till BK och käka, så satt där en liten stund :)

Nu har jag och Lena kollat på debatt, faktiskt rikigt bra program, och sötaste killen någonsin som var med idag, en djurrättsaktivist, svinsöt. haha.

Vi letar efter ett bra program, men gååååår inget bra denna tiden ju..







Nu kollar vo på fyran.. någon mordgåta.. SKITSKOJ.
Noooot.
Halv två kommer Jims värld, men då måste jag sova.. imon är det elva-fyra. Wiiho suuft passs :)


Levande död

Heeeelt otroligt. Legat i sängen heeeela dagaen. Sovit lite, kollat lite tv. sovit lite mer...
Nu kom precis Lena innanför dörren och hon har lagat mat där hemma som hon ska bjuda mig på... hehe om jag vågar, ´hon har ju inte mina skills när det kommer till matlagning :P

Återkommer om jag överlevde. :)


Jobbjobbjobbjobbjobbb

Sådär.. hem och vända nästan. Ska tillbaka till jobbet. Hann percis sätta in varorna i kylen (åkte och handlade efter jobbet), innan mobilen ringde. Lena var här, och hon fick samtalet innan mig, hon börjar fem och fick köra för att börja fyra, så jag får ta fem tiden..

Jaa.. fem till stäng.
Slutade typ tio i två.. men satt kvar där ett tag och gjorde lite brainstorming!
Sedan som sagt handlade lite, bla toapapper, Lambi med rosa hjärtan. på.. haha.

Köpte även potatis, tänkte göra klyftpotatis och sås ikväll.. men blir ju inget med det :)
Får ta det imon då.

Men nähä, ska sätta på mig mjukiskläder och sedan bege mig!

Hejhopp

 






Katastrooof

Hämta dom.. åka till polisen och hämta ut en mobil..
Elin och Lenas klasskompis är jättefull och spyr på min toa för tillfället.. -.-
En superbra första studentfääääääääzzzzt.
HA HÁ HA HA



Godnattt




Skolans bästa dagar

Åhhhh jag vill också på studentfeeest!!! Elin Lena och Julia var här innan och fixade sig innan de skulle på sin första studenfest.. åhhh.. haha alla minnen, wiho.



emil i lönneberga, ZORRO, älva
:)

fick köra för en liten stund sedan in till stan för någon liten emil hade glömt sin biljett här.. hehe.
och nu har lena precis rint och bett mig komma och hämta henne för två av hennes kompisar mår jättedåligt och vill hem, och de har typ stängt så folk kommer inte längre in typ..
så får köra in och hämta henne..





Tänker extra på dig idag min vän
Jag kommer aldrig kunna förstå...
big love, du vet att jag finns <3


At work

Heeeeeeeeeeejhopp. Sitter på jobbet och har rast. Vill egentlige inte ha någon rast för vi har tävligt och den vill jag vinna! Meeeen den måste jag ju ha. Buhu he he.

HVar ju aldrig hemma i morse så har ju med mig datorn kan lika bra sitta vid den har inget bättre för mig. 
Sitter och knaprar på lite morötter och dricker Loka, Jorsdgubbsloooka. Har adlrig gillat kolsyrat vatten innan, men med rätt smak är det okej, och denna smakar lite sommar på flaska faktiskt :P

Slutar klockan fyra, tre timmar kvar!
Men Linus leder tävligen just nu, 24 poäng.. jag har tio, och han står ändå i driven.... haha.


Ojjjj vad glad jag seeer ut


Gaaaaaaaaaaaah

Omg.. är det en mäskligt att vara vaken såhär tidigt -.-
Smart nog låg jag vaken till klockan fyra.. kikade på tv, lekte med Touluse och kollade på datorn. haha.
DÅÅÅÅÅLIGT.

Nu ska jag och Lena köra in till stan, hon ska till mig och jag ska till jobbet -.-
Have a nice day,

Klart och tydligt!

Det blev skogen ikväll iaf! Och tur var väl det för åkte hem till Sofie för en behövlig och underbar kvällsträff :) Åker alltid därifrån med ett leende på läpparna!

Nu ligger jag i tvsoffan och kollar på "Alla älskar Raymond", niiiiice.
Men jag hoppas på att jag somnar snart ändå så jag orkar imorgon!


<3


Hejhopp

Somnda gjorde jag direkt igår.. har säkert sovit 15 timmar, men när jag vaknade kunnat jag knappt röra mig.. haha. Heeeelt slut i kroppen och min rygg och framförallt nacke och axlar mår inte bra, INTE ALLS. Ohhh... ajajaj.

Idag låg jag länge i sängen, sedan kom Sophia och vi åkte runt lite.. men hamnade här utanför igen :) Sedan åkte hon hem och jag begav mig till Eurostop för att vandra rtunt, stötte på Lisa och Matilda och drack lite kaffe med dem :)

Gick runt och småshoppade lite, kan visa sen,. inget intressant dock, men vad gör man när man inte mår på topp... ? Shoppar lite och mår bättre :)

Nu ska jag köra till Nicolle och dricka lite mer kaffe :)
Laaaaater

Imorgon blir det ingen ledig dag.. 9-16. Jag är trött trött trött på att inte bli uppskattad och liiiiite respekterad.. Jag behöver lite ledigt, tror inte dom förstår det. (anna du gör inget annat ändå, du kan lika bra jobba sa han). Nej.. det gör jag inte, men varför? Har ingen tid. JAg behöver inte göra något annat, för mig räcker det ibland att baral ligga i sängen och bara vara. Tog med mig alla mina scrubssägsonger och tänkte ha lite scrubsmarataon imon.. men nej.. blir inget utav det. Jag vet att jag låter patetisk och löjlig när jag säger att jag inte orkar, men det gör jag inte. Och nej.. det är inte bara att säga nej. Hade ni varit i samma situation hade ni fattat det. Och tro inte att jag tycker synd om mig själv.. det gör jag inte, men jag blir LEDSEN, och hade jag försökt säga nej hade jag börjat gråta.
Jag läser igenom det jag har skrivit nu.. och jag låter trög och som sagt patetiskt.. men tror inte någon förstår ändå så.. 

Men neeej, nu mot Vallås!


...

Här har det inte hänt mkt i helgen.. men har inte funnit tiden till det, men en kort sammanfattning..
Fredag- åkte med Lena hem till mamma och pappa.
Lördag- jobba hela dagen/kvällen bk ullared, stan med Sophia MIck och Linus.
Idag- vaknade efter två timmars sömn och skkulle till jobbet.. blev 8-15 blev ju såklart 8-18..

Kom precis hem till mig, var hemma hos mamma och pappa och åt efter jobb.. levande död, har nog aldrig kört så sakta in till stan innan..

Jag somnar....


FREDAG?


Då är jag här igen.. Funderar på om jag ska åka hem till mamma och pappa  eller sova här i stan och få bilen av Lena imon. Fast hade kanske varit skönt att slippa gå upp ubertidigt (halvnio) och slippa köra så långt imon. (halmstad-ullared). FÅr se när hon ringer i allfall. Vet dock inte rikigt vad hon är ute på för festligheter?

Jobbet gick askalas, Kikki jobbde stäng och henne har jag itne träffat sen augusti, så det vart skooooj :D
Sedan åkte jag och Chrisitan och köpte lyxahhhhhakes.. he he.

Nu ligger min lilla sötnos i knät på mig och sover :) Hon blir så glad när jag kommer hem och hon har varit ensam ett tag, :)

Känns inte som fredag? Aja man får ju hoppas på att alla har kul ute i dimman.. själv ska jag hoppas på att Idol går i repris och sedan jaa... sova? här eller skogen har ju dock som sagt inte bestämt mig för.

Pusshaj


(en skoj saak.. haha kollad på gumtree.com som är en sida typ som blocket fast i England, och sökte på två lägenheter (för typ en vecka) och sånt, och har fått svar... hahaha, spännande minst sagt, men gjorde det mest för skojs skull.. London hade jag ju verkligen velat flytta till och sånt, men sedan beror det lite på vad min bästa vän Sophia vill till, tillsammans ska vi någonstans iallafall. men har nog aldeig varit osäkrare än vad jag är just nu på vad i heeeeeelvete framtiden komma ska..


ta mig tillbaka till denna dagen.. :) GLÄÄDJE


Nattprat

Sådär.. Idol är slut.. jag med för den delen. Orkar inte rikigt skriva om dagen.. jobbet gick som sagt bra.. blir inget Norge som var planerat på måndag utav något anledning.. :/
Sa till the boss att jag kunde jobba då istället.. men han ansåg att jag behövde vara ledig.. iallfall i två dagar. Visst jag är trött , väldigt trött.. men vad ska jag göra i två dagar, sitta här hemma och glo?
Åka till ett spa hade ju varit AWSOME.. eller bara åka iväg på en liten upptäcksfärd..? Något får jag väl hitta på iallafall.

Har suttit och kollat på Polissidan.. enda yrket jag faktiskt skulle vilja bli. Ingen jag känner, förutom EN har sagt att jag skulle passa som det, skojskoj (y). Men efter lite diskution.. varför ska jag bry mig om vad andra tycker när ingen bryr sig om vad jag tycker?
Ska ta reda på hur jag ska plugga upp historian, eller plugga upp.? Har inte gått den kursen över huvudtaget. Sedan är det bara att söka söka söka tills jag .. jaa, antilgen kommer in, eller ger upp. Det sista lär det väl bli.. Men inte fel på drömmar.

Nu sover Lena.. eller hon har sovit hela tiden ifs, hehe, men ska snart säga åt henne att lägga sig på maddrassen, för annars lär hon få fett nackspärr så som hon sover i soffan nu.

Imorgon blir det kanske hem till Ncolle innan jobbet om jag orkar ta mig upp,, Sedan jobba fyra till stäng. Känns inte alls som fredag imorgon? Eller helg över huvudtaget. Funderar på att vara hemma i skogen hela helgen. Problemet är bara Svea då.. hon behöver ju lite kärlek... så vi får väl se.

Hoppas alla sover gott..
Godnatt


i brist på andra bilder :)


Tring to recall

Jobbet gick bra, nu inväntas idol!
SKriver sen, kollar på Kenza&Tyra Show... :p


RSS 2.0