..

Sista natten på Erlingsskakkesvei 4 för mig inatt då... tror jag iallfall. Ja, det är det nog.
För jag jobbar natt imorgon på Tacokjöknet, och då blir det enklare att bara gå till den andra lägenheten. Så imorgon ska jag frakta min madrass på bussen.. :S
Stressstressstress.

Men fick iallfall bytat vakt imorgon, så jag får jobba 9-16 istället för 16-20, bra bra bra. För imorgon ska vi packa ner allt, eftersom både jag och Sophia jobbar på lördag så är det bara Kristoffer och Albin som ska flytta alla saker, så det ska vara färdigt att frakta allt på lördag morgon..

Nu ligger jag på min spikmatta, rätt skönt faktiskt.
Nu ska jag kolla färdigt på BB och sedan somna!
Pussgodnatt

ffml

.. mycket klagade här, men livet är inte en dans på rosor..
iallfall, är i den nya lägenheten och har tagit hit lite grejer, har ändå inget annat att göra så kan lika bra hålla på lite här..
här är lite kallt och eftersom det spöregnar ute så är jag pissblöt och det gör ju inte saken bättre om vi säger så. life's a bitch.
Nähä, nu ska jag hänga upp lite kläder i gardroben..
Är liiiite glad iallfall för att jag har fått på internet, vi har beställt hit, för det ingick inte, men det kan dröja upp till fyra veckor, men har kommit in på ett trådlöst.. haha. dock så är det segt, men det funkar iallfall!
suuuuupersnygg lampa bakom mig va..

ATM..

.. är livet ett stort stressmoment och inget, absout ingenting är problemfritt..
Vet inte rikigt hur jag ska förklara, men det vi är "på språng" 24/7 och kan liksom aldrig rikigt slappna av. Just nu är jag stressad över att jag inte redan sover och över helgen.. hela denna helgen är bara stress stress stress, och nooo sleeeep.
Men det kan jag ju återkomma till..
Idag fick jag stanna över på jobbet till klockan åtta, sedan skulle jag möta Sophia vid Meny, men då ringde Roy och sa att han behövde komma in i lägenheten för att hänga upp en element,  och Alexander ville att jag stände på Tacokjöknet.
Så jag hoppade av vid vår busshållplats, pantade flaskor med Sophia, vi fick 59,5 tror jag. Panta är skoj haha.
Iallfall, vi hoppade på nästa buss, 20.42, Sophia gick bort till lägenheten, jag traska bort till jobbet. Där var jag typ fem minuter innan det stängde och ingenting, absolut ingenting var förstängt.. greeeeeat..
Så tog ca 40 minuter.. sedan gick vi snabbt till REMA 1000 för att köpa disktrasor. Bara en sån liten struntsak kan bli ett problem.. Sedan nästa buss hem. Åt och kolla BB och nu ligger jag här och försöker slappna av, men det går inte rikigt för jag tänker för mycket som komma ska!
Fick vaktlistan på BK utskickad idag, och visseligen ska jag bara jobba där två gånger v 15 tror jag det var, och redan nu är jag stressad över det.
Och jag måste fixa ett nytt skattekort dit..
Så nu ska jag sätta lyssna på den låten, ligga på spikmattan i hopp om att finna inre ro eller något.. hahaha.
Näääääähä, den fick man inte lägga upp här.. var en med Enya. HAHA. Japp, så illa är det :)
GODNATT


(här hade jag tänkt att lägga upp en bild på mig och sophia från cypern, och skrivit att "jag önskar att jag vore här istället för var jag är nu, MEN JAG HAR JU INGA BILDER DÄRIFRÅN.... jäääääävla tjuvar!!!!, men iallfall, denna bilden får duga, och jag önskar att jag var där istället för här)

Man är som en hare som räven snart är ifatt

Filmen om mitt cch Sophia Norgeliv skulle hetat "På språng"..
Återkommer snart igen, ska bara göra mig redo för natta!
den är och nafsar i svansen nu! och när den är ifatt VETTEFAN VAD SOM HÄNDER.
Bra metafor va?

And the world spins madly on..

Jaha, men då var det dags för bädden igen! Hur skönt är inte det, ännu en dag avklarad i Kristiansand och ett steg närmare sommar sol och värme!
Jobbade till klockan fyra då Sophia kom och mötte mig, och vi gick lite på centret, köpte en klänning, en fin sommarklänning på HM! God investering!
Sedan åkte vi hem och packade på oss lite småsaker (bland annat två bord.. haha) och gick ned till bussen igen för att åka in till byn och lägenheten. Roy (våran nya hyresvärd) visade oss våran bod.. haha i den mitt emot låg det en Freia (Marabou) - chockladkaka. Undra varför den ligger där? Haha.
Iallafall, vi fixade lite där och sedan åkte vi hem hit, gjorde mat, vi har kollat på BB och inte gjort så mycket mer.
En mås som sitter och lapar lite sol i det fina (men dock blåsiga) vädret när vi väntade på bussen.
Här är han lite inzoomad.. hehe.
och detta.... HALÅÅÅ. BEHÖVER JAG ENS FÖRKLARA??? MAN FÅR INTE HA PÅ SIG TUNNA LEGGINGS UTAN NÅGOT ÖVER!! PINSAMT NORGE, PIIINSAMT!
Från den nya lägenheten.. gardiner är en miljard cm för långa, men det får vara så..
Här tänkte jag mig sängen!
Dessa ljusen tar mig heeem till Halmstad.. lycka..
Ett av mina bättre fynd! Hittades på Ikeas "Billigkroken" för 60 riksdaler! HUR FIN ÄR DEN INTE?? Den gör hela rummet!
Och så en saknad favorit:
NU måååste jag sova, imorgon är det ep 10-16..
:)
PUSS GOD NATT!

FRUKOST

HA EN BRA DAG

G-O-D-N-AT-T

I found it! Den låg dock inte där den låg sist jag andvände den (tror jag).
Men då är allt färdig för imorgon då! Sophia och Kristoffer ska träffa Roy klockan nio för att sätta in depositionen! 17000 norska riksdaler. 4250 kr per person.

Sophia är ledig imorgon och jag slutar klockan fyra så då ska bli flytta lite grejer :D Inte mycket, men bara för skojs skull, den "rikiga flytten" blir på lördag, då Kristoffers kompis Albin kommer hit med bil!
Men nej, NU, efter lite krig, slagsmål och vattenkastning ska jag sooova!
Imorgon startar jag klockan nio!

Ha det fint, sov gott!

.. och glöm inte:


:)



"Om jag var en dosa, vart skulle jag ligga?"



TULL

.. men det förstod nog alla.. he he.
.. våran ducshkabin ser ut såhär..
och våran nya "uteplats" ser ur såhär..
hehehehe.
Jag har hållt på att fixa och ändra om i hygienavdelingen idag på jobbet. Det är faktiskt sjukt roligt att få fixa det snyggt och sånt, jätteroligt! Jag har nog blivit ansvarig för den avdelningen tror jag haha. Eller det lät så på henne :P Aja, iallfall, det har gått jättefort idag! Ville inte ens gå hem för jag ville fortsätta med det jag höll på med.. Men får göra det imorgooooooon.
(på tal om ep, så hade vi tillbud på dessa förra veckan och veckan innan det, 9,90 kostade de. det var jättemånga som köpte huuuuur många som helst utav dem, och jag kan skratta lite åt dem nu för dessa schampoorna SUUUGER. Iallfall de jag och Sophia köpte, det rosa. Det tar slut skitsnabbt, ger ingen som helst verkan på håret, det är svårt att borsta håret efterråt (ja vi hade även balsam), och det luktar i princip ingentiiiiing. Och nu sitter det massa snåla människor hemma som har köpt hem tonnvis av dessa pissiga schamporna. MOHAHA.)
Nu har jag och Kristoffer precis kommit hem och jag tänkte kolla på någon ny serie.. (eftersom jag har kollat klart på 90210 och nästa avsnitt kommer ju inte ut försen 18 april,, SADFACE), men jag ska åka in och jobba på Tacokjöknet, ska vara där vid sju.. hehe.. Så två och en halv timme, men det är bra! Då kommer jag upp i lite över 30 timmr där tror jag, och det är ju BARA BRA!!
Så nu ska jag fortsätta lapa i mig min fil.. hehe.
LATER ALIGATER


omfg vilket obehagligt djur

DAGS ATT SOVA

Dushen var skön, underbart med så många olika funktioner!
Nu SKA JAG STÄNGA datorn och sova!
Min webcam är vääärdelös...
Förresten, en skön låt jag har spelat om och om och om igen på jobbet.. haha. Fördelen med att det inte har varit några gäster.. hehe.
'
GODNATT


Helgen är över...

.. och det är faktiskt rätt skönt!
Inte för att jag gillar måndagar heller, eller de andra veckodagarna speciellt mycket, men helgen innebär bara mycket mera jobb oftast. Ifs klagar jag inte på det heller, men jaa.. äsh skit samma, skönt att den är över iallfall.
Idag var det två stycken som kom och åt, klockan fem i tolv kom de in, och från halv ett när de gick och fram till klockan fem så var det totaldött.
Eller nej, det kom in en man och kolla på priserna, och gick igen haha.
Så har jag spelat suduko stort sätt hela dagen.
Sköjjjj.

Haha en grej jag läste i en tidning på jobbet.. konstigt.. jag som tycker det är helt omvänt? Eller ja.. det enda skulle väl vara det om att man får sämre syn.. haha.
Nu ska jag in i dushen!!
Har jag visat bild på våran duschkabin förresten? Inte? Nej, såhär ser den ut:
Och en närbild:
Den är faktiskt helt okej.. =)
Synd att vi ska lämna den :(
Fast i dem nya lägenheten har vi ifs denna skönheten!!

Dags att skruva upp...

Sitter färdigfixad i sängen för att åka till jobbet, bussen går klockan 10.53, och alla dagar utom måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar brukar den vara i tid så lika bra att gå snart. (Nu menar jag verkligen inte att den alltid håller tiderna på helgerna, men det händer det!)

HA EN TREVLIG SÖNDAG



Love it

.. hemkommen från jobb, ojojoj med folk, men bra gick det. Men skönt att vara tillbaka i mitt iskalla sovrum.. Ännu skönare är det att jag börjar klockan kvart över elva imorgon, och ännu skönare än det, vad kan det vara? Jo men såklart att man har ställt fram klockan inatt så det blir en timme mindre sömn, verkligen, SUPERSKÖNT. Klockan skulle varit kvart över fyra, nu är den kvart över fem, YAY.
Men jag välkommnar alla pengar jag kan komma över och håva in med tanke på att våran hyresvärd är en jävla IDIOT.
Nu ska jag soooova, night.

Jobbjobbjobb

Nackdelen med att sova lite på kvällen är ju att man blir så fruktansvärt trött när man vaknar. Så just nu är jag tröttare än när jag somade. Jag ska snart åka in till byn till Tackkjöknet, eller bussen går klockan halv elva..
Dagen har för övrigt gått fort på EP, har haft myket att göra så önskar nästan att jag hade kunnat få stanna kvar där några timmar och göra färdigt, för det var roligt, men nej det får bli på måndag.
Nu ska jag ta och byta om!
Ha en bra lördagskväll eller vad det nu är!

.


SOLEN SKINER =D

Godmorning!
Jag är redan uppe och färdigfixad. Efter det lilla missödet igår så ska jag ta bussen tio över åtta idag så att jag verkigen verkligen är där i tid hehe.

Japp, det var väl allt!
Ha en bra dag! :)

Lars Winnerbäck- Stockholmskyss

Katastrofmorgon

Haha.. jag skojjade givetvis innan! Eller inte om att vi drack cider, för det gjorde vi, men om att Sophia blev påverkad.. haha.

Efter lite några om och men så gick det bra att bara betala till den 13, (eller han vill ha halva dep så bliir ju tekniskt sett den 15) men vi ska vara glada att vi slapp hela iallfall! Depositioen ska vi ta ut på fredag och förhoppingsvis sätta in till Roy som är vår nya hyresvärd =) Jippi, det innebär att vi får nycklarna på fredag!
Jaa, och så ska jag berätta om min värdelösa morgon. Jag var helt bombsäker på att jag började fyra idag... och igårkväll somnade jag med datorn i sängen och kläderna på så jag ställde inget alarm och den norska mobilen var på ljudlös.
Jag vaknar av ett litet vibrerande jämte mig och kollar på telefonen, fem missade samtal och ett sms.. Såklart. Jag började klockan nio.
Jag vaknade tio över tio..
Var där klockan kvart i elva.
SÅ VÄRLDELÖST och pinsamt.
Jag måste lära mig hålla bättre koll!

Det var det. Nu nu ligger jag ensam i sovrummet, Sophia och Kristoffer har flyttat ut sin säng till det andra rummet. Jag förstår dem, för det är ju skitäcklig att ligga med huvudet i en mögelhörna.
Imorgon blir det heldag på EP, 9-20, så nu ska jag soooooova!
Godnatt :)



Problemet med alkohol

Det gaaaaaaalet här.. vi delade på en cider till maten för att vi inte har något annat i drickväg här och Sophia är helt galen där ute.. Det märks att hon inte har druckit på huuuur läge som helst. Hon har redan spytt en gång, nu varar hon mellan att hoppa i soffan och dansa och sjunga på bordet.. Stackarn som ska börja sju imorgon, NÅGON kommer vara bakfull...
Bjud inte Sophia på en sådan här..

Wish us luck!

För nu ska jag och Sophia upp och prata med Robert!
Sen kan jag ju berätta om hur fruktansvärt klantig jag har varit idag.... GUD.

BIG BIG PROBLEMO

Hejhopp.
Sven Erik, (min chef) har hjälpt mig en massa idag med alla dessa problem vi har.. haha. Allvarligt, försvinner ett problem väntar de andra bakom knuten.
Kändes som jag blev liiiiite lättare när jag gick ut från kontoret, men samtidigt så har vi fortfarade ett stort stort problem, och det är ju lägenheten. Enligt kontraket går det ut två månader efter vi har sagt upp den (som vi gjorde 13 feb och därför har vi den till 13 april. MEN, vi har inte gjort ett skiftlig uppsägning, vilket är ett jävla problem, för tekniskt sätt så är den ju inte uppsagd ännu. Och han vill att vi betalar april ut. Men om han bara kunde få tummen ur röven så hade han kunnat hitta någon som flyttar in i april. Men han får ju uppenbarligen inte ut den.
Det är sjukt mycket pengar att lägga ut när vi inte ska bo här längre än till 1 april, (förhoppningsvis kan vi flytta ut snabbare). Men till 13 april kan vi såklart betala, självklart. Men inte längre. Men om vi säger det till honom, så kanske han säger att vi inte har sagt upp en och då måste vi betala i två extra månader. FAN ta han om han gör så.
Sven Erik skrev ut en lapp, och vi ska försöka få honom till att skriva på den, för gör han det så står det på den att vi sa upp den 13 feb. Men om han fattar vad det är vi håller på med så kanske han krånglar och då kommer vi kanske få betala som sagt två månader till. Det hade INTE varit bra, INTE BRA.
Men med tanke på vad Kristoffer upptäckte här idag så borde vi behöva betala alls för april.. kolla här
FY FAN vad vidrigt... Sophia kommer spy när hon kommer hem.. det är vid deras säng, där de har sina huvuden när de sover :O
Vi borde väl inte behöva betala när vi bor i ett mögelbo???
Allvarligt.. förstå problemet!

Nu ska jag kolla lite på 90210 och äta en morot!



Avokado

Jag fick börja klockan elva idag istället för ett. Jobbade till åtta och sedan ikväll har vi kollat BB, FAN att Nicki åkte ut :(

En liten video från idag när vi hade paus samtidigt :P
Haha sööt
Nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba mellan tio och fyra. Första gången på längre, RIIIIKIGT länge som jag och Sophia börjar samtidigt och vi ska ta bussen tillsammans! :D Wiiiho
Godnatt



Tillbakablick

Borde skriva något som är roligt att läsa, men är faktiskt tom på roligheter för tillfället och återkommer imorgon!

Vad jag gjorde för exakt ett år sedan
Haha.. kommer ihåg den dagen på jobbet, och jag menar allvar, jag svimmande faktiskt nästan.. Kvällen kommer jag däremot inte ihåg.. haha skojar. Jodå, det fallet i Cornettrappen... aj aj aj.
På återseende!
Godnatt

Save me from the ones that haunt me in the night

Fruktansvärt (fruktansvärd?) trött.. eller sliten kanske är ordet.
Så nu ska jag sova. Imorgon ska jag jobba mellan halv tolv och halv fem.
Vardagarna är mer behagliga än helgerna här hehe.
Godnatt



Pantad..

.. för jag har gått upp en timme för tidigt. Och somnar jag nu igen kommer jag aldrig att vakna sen så bara att gilla läget. Kanske ett tecken på att jag ska äta frukost.
Kanske liiiiika bra så slipper jag äta något annat idag. Vilken god ide.
Ha en bra lördag!


9-13


13.20-20.30


Jobba nu!

Nu håller jag på att äta upp det sista utav min apelsin, och sedan ska jag ned till bussen. Måste bara kolla hur mycket pengar jag har på kortet också så jag kan betala taxi hem...
TREVLIG KVÄLL!
Tog en tröja i typ fyra storlekar mindre sist jag var där, hoppas inte att det var någon annans haha. Men den andra såg ut som ett tält...
Nuu måste jag äta klart!
Heeeejdå

!!


Såhär ser min helg ut.

(plus 9-13 på EP imorgon innan TK)



Lovley

Måste bara få skryta lite med våran utsikt!
Såhär ser det ut just nu utanför oss...
Jag är ingen naturmänniska, men detta är UNDERBART!
Dock så gör inte kameran utsikten rätta..
Vi har precis spelat in dagens fågeldans med.. haha. Kommer upp snart.

My hopeless dream

Jag vaknade nyss av att jag har somnat.. Den meningen lätt lite konstig haha.
Men har nog sovit två eller tre timmar, och det ska jag fortsätta med.
Under kvällen har jag bara legat och kollat 90210-avsnitt efter avsnitt.
Och jag har ett problem. Eller de kan komma att bli ett problem.
Sophia har fått hem papper på att hon har folkbokfört sig här.
Hon gjorde det någon gång förra veckan. Men jag har inte gjort det ännu, och mitt pass har gått ut. (11 mars, irriterade). Den sista april har vi bott här i sex månader och då ska vi ha folkbokfört oss.
Man behöver ett giltigt pass.. tror jag? Eller de borde man ju behöva?
(vilket jag bara kan göra i Svergige, men dit ska jag ju inte försen i juni..) Hur illa är det att inte folkbokföra mig om de på något vis kommer på det eller vad man ska säga? Eller ja.. vilka är de?
Men problemet förstås va?
What to do?
Nu ska jag fortsätta sova! Imorgon är det jobba mellan nio och fyra och sedan är det natten på TK :)

Dagens fågeldans :D



FRUKOST

Godaste jucien i hela Norge och Rema sålde den för 12 kronor igår, kostar vanligtvis 29 eller mer, så gissa vem som köpte fyra? Haha.
Ha en bra dag!

I don't quite know, how to say, how I feel

Ojojoj, att jag inte lär mig att jag borde sovit för ca tre timmar sedan?
Kommer jag som alla andra dagar få sota för imorgonbitti då klockan är ställd på 06.30 för att imorgon SKA jag äta frukost. JAG SKA. Har ju köpt allt jag behöver! Frallor, fil, musli, hallon och banan!
Som alla andra kvällar fastnar jag framför datorn.. 90210 är awsome.. hehe.
MEN nu har jag stängt av och ska somna in to some goodie music!
Godnatt!
SOV GOTT! 

FU

En elräkning på 3000 kronor...
FAN VA GÖTT, precis vad mitt konto behövde!


Stress

FY helvete vilken morgon. Eller ja.. ställde ju klockan på sju, halv åtta höll jag på att gå upp så jag stängde av alla mina tre kommande alarmtillfällen, MEN efter jag har gjort det somnar jag om. OCH vaknar klockan 08.33. PANIK. Behöver jag ens beskriva vilket ninjahopp jag gjorde ur sängen?
Var nere vid bussen klockan 08.40.. (har ALDRIG springit så fort ned)  bussen som skulle gå om en minut hade jag missat så jag fick ta den som gick 08.56.
Jappjapp, försenad blev jag, men kunde jag höra av mig? Nej.. den ena mobilen är riiiiktigt oladdad och den andra sprang jag ifrån.
Men på jobbet vart det roligt iallafall, och det är ju tur. Gjorde värsta fynden också, men det står kvar på jobbet så kan fota imorgon och visa. Riktigt bra jobbat Anna, jag ger mig själv en klapp på axeln!
Sedan kom Sophia och Kristoffer och vi gick till centret! Fast vi var inte där så länge.. och sedan Ikea, men där   var vi inte heller så länge, men lite roliga saker kom med hem iallfall!
Åkte hem och åt, och la mig i sängen och ligger fortfarade här.
Haha... ett litet mästervärk jag har gjort idag.. ojoojojojojoj
Nu har jag precis kollat på Bigbrother och allvarligt, Patrik och Annie? Otippat!!! Riktigt otippat..!
Fortfarade hejja Martin!



Hahahha!

Die monday, die

Jaha, vad har vi att säga om denna JÄVLA MÅNDAG?
Kunderna har aldrig, ALDRIG varit så jävliga som idag på EP.. Jag höll på att börja gråta när en JÄVLA gubbe blev arg och började säga att jag inte fattade någonting för att jag är svensk och att han inte förstår vad jag gör här när jag inte kan varken prata eller förstå någon typ av norska och massa annan skit.. ÅHHHHHH.
Sedan kommer det andra packet efter det andra.. allvarligt talat, norska människor är INTE måndagsmänniskor. FAN TA DEM.
Efter EP var jag ju på BK, det gick bra, det är stort där.. väääldigt mycket större än lilla Halmstad, men det gick väl bra, först visade chefen mig runt, sedan fick jag stå lite i kassan, och efter det vara inne i köket och stå lite på bordet. Sköööjjj. Dock så har jag inte fått några fler tider eftersom ingen passar ihop med EP.. faaaen faaaen faaaaen. Att jag inte tog det arbetsledarjobbet när jag kunde?? .. Aja, hon sa iallfall att hon hoppas att jag kommer att kunna jobba där lite längre fram. Så där är vi genast tillbaka på ruta ett :(
Var klar där halv tio typ tror jag, sedan gick jag till Sophias älskade REMA 1000 och inhandlade faktiskt lite som man kan äta till frukost..
Sedan tog vi bussen halv elva tillsammans hem hit! Åt och sedan kolla på BB. Heja Martin!!!

Japp detta var väl i stort sätt min måndag.
Nu är det dags att sova, suuuck börjar klockan nio imorgon.
SEDAN ÄR DET IKEA!

GODNATT



Helgen är slut

Oj.. att klockan blivit så mycket, har legat och kollat på 90210 på youtube.. haha. Sorligt, men sant. Ett avsnitt är uppdelat i fem eller sex småklipp.. hehe.
Men nu har jag iallfall precis dushat och är redo för att sova..
Imorgon är det först EP mellan tio och fyra och sedan BK mellan fem och nio!
Är väldigt nervös för BK, men det borde ju gå bra.. eller? Åhh.. NERVÖS!
Innan åt vi iallafall jordgubbar doppade i choklad! Mums!
Bilderna blev inte så bra nej.
Godnatt

Sophia gör någon typ utav fågeldans?

Ska alldeles strax visa lite bilder från våran minst sagt mumsiga kvällsfika.!!!!
Men först.. denna videon..
hahah haha
haha
haha

SNYGG

Dags att sova nu. Sjukt skönt att vara ledig imorgon. MEN dock så är det storstädning som gäller eftersom det kommer två stycken som ska kolla på lägenheten på måndag.
Godnatt



Easy A

Lördagsfilmen blev Easy A. Mycket bra film! Bästa av allt var ju att hunken Dan från GossipGirl var med!
Trailern

Lördagskväll

Kvällsmat blev kyckling och klyftpotatis.
Nu blir det film!

.

s.w

FREDAGSMYS

Sophia och Kristoffer mötte mig nere vid Meny så pantade vi alla burkar vi har samlat på oss under våran tid här.. så köpte vi god mat, ikväll blir det alltså hemmalagade hamburgare med pommes!
"wäääääiii jag vill också lägga i"

FREDAG

Good morning!
Haha jag somnade på soffan och vaknade för en liten stund sedan när Sophia ringde, jag flög upp i panik och trodde att klokckan var efter fyra och att jag hade missat jobbet.. men nejdå klockan är bara halv ett!
Robert har ställt in ett nytt kylskåp här igår, ett större som jag hoppas fungerar bättre än vår lilla skothög.
Han hade ringt till Sophia och sagt att vi får sätta in det själva och rengöra det och så... det står i hallen och jag har öppnat dörrararna och det luktar APA. Får stå där ett tag för att lukta av sig lite.. ush ush ush sååå äckligt det luktar.
Nu ska jag dusha och sedan åka ut till Sörlandet och gå lite på centret tror jag. Har inte varit där på evigheter (inne på centret)!. Sedan ska jag jobba mellan fyra och åtta.
Have a nice friday



.

Dagen har varit värdelös. Jag T-Å-L inte människor med dålig attityd...
T-R-Ö-T-T-P-Å-D-E-T-T-A



BK

Sååå, hemma vid datorn igen! Ojojoojjj vad stressad jag var i morse.. vaknade klockan åtta, bussen går ju som sagt 08.26. Var tvungen att dusha (och är det något jag har väääldigt svårt för är det snabba mig i dushen), visste inte heller vilka kläder jag skulle ta med mig (varför jag behövde andra kläder en jobbkläder kommer jag till) och allt bara ligger i en stor hög på golvet typ..
Men jag hann dusha, klä på mig och sminka mig (dock så glömde jag min matlåda, men det överlevde jag), och var nere vid bussen 08.25.
Bussen kom 08.35, men jag hann innan 08.26 iallfall!!
På jobbet har det varit hyffsat lugn dag iallafall, suttit i kassan nästan hela dagen.
Och nu till det roliga!

Förra veckan var jag inne på bk igen, på onsdagen tror jag det var. Pratade med en arbetsledare där, och skrev ned namn och telenummer så att chefen kunde ringa mig. I torsdags eller fredags fick jag ett sms utav henne där hon bad mig ringa henne på måndagen. Så jag ringde henne i måndags och vi bestämde möte idag och jag ska nog börja jobba där någon i veckan de dagar de passar med EP och deras tider... yay!

I neeeed it.
Ska jobba där på måndag mellan 17-21 för att pröva lite. Ska bli roligt! Dock så är jag lite rädd att hon har aniiiiiingen för höga förväningar på mig.. det verkade lite så. Men det är skoj iallfall! Finally ett jobb jag faktiskt kan bra.. eller ja, gäller ju bara att komma in i det. Jag hoppas att jag får jobba där tre eller fyra gånger i veckan typ, jag hoppas verkligen det!!!
Tacokjöknet vet jag inte rikigt hur jag ska göra med.. kan lika bra vara kvar där för jag jobbar ju inte direkt mycket där nu ändå.. och alla pengar är välkomna in på kontot liksom.
Sedan efter mötet med Elise så åkte jag och Kristoffer ut till Ikea, japp idag igen, och jag köpte gardiner, tre små hyllor typ och två andra grejer jag inte rikigt vet vad det heter..
Och sedan, den obligatoriska Ikeakanelbullen!

Nu är vi hemma och inväntar bara Sophia innan trion är hel höhö!



I look for you in everyone

Denna dagen har inte heller varit så spännande, jobbade mellan 10-20 och sedan åkte jag ut till Ikea och gick runt och kände mig ensam till klockan tio, då tog jag bussen till parken och mötte Sophia och sedan åkte vi hem. Efter ett bussbyte på lite mer än halva vägen..
Sedan äta och kolla BB, Krisoffer har gjort semlor, gottgott!
Nu måste jag sova för imorgon är det jobb 9-16 och sedan iväg på en annan sak och efter det antligen åka till Ikea bara för att jag inte har något annat att göra eller åka hem.
Sovgott




-

Dagen blev väl kanske inte så spännande som jag tänkte att den skulle bli, men det är ett steg på vägen, det är på onsdag det blir intressant!
Jag borde sova nu för att imorgon jobbar jag mellan 10-20. Bra med en heldag!
Så jaa.. natti

Känns inte ens som det har varit någon helg..

Nu är det dags för bädden-
Imorgon kan faktiskt bli en spännande dag.. i really hope so!
Det är iallafall jobba på EP mellan ett och åtta!
Att jobba idag gick fint.. vi har fått en ny chef, eller en utav av min snyggchef's snygga kompiar. Han är svensk, så det är roligt! Det är ju nu då tre sycken som äger de, och alla tre har varit där heeela tiden jag har varit där. Har aldrig slitit så mycket på en söndag hehe stålull var min vän idag där.. .. men det har faktiskt varit roligt och det var fullt upp med olika saker att göra hela tiden så tiden som brukar gå terrible långsamt fick väldigt fort!
Nu sover nog mina roomates så nu ska jag sätta på en bra låt att somna till och sedan ja.. sova.
Godnatt :)

Lägenhetsbilder

Konraktet är påskrivet!
:) grattis till sophia therese kristoffer och anna!

Bra lördagskväll!

Ikväll har vi haft en väldans nice hemmakväll :)
Prat, film och skratt!
Nu ska jag sova, imorgon är det jobba mellan halv tolv och halv fem och sedan klockan sex ska vi vara i den nya lägenheten för att skriva kontrakt tror jag. Eller ja, jag tror att det är de vi ska göra där.
Ska iallfall ladda kameran så jag kan ta lite bilder.
Innan idag trodde jag förresten att jag skulle börja gråta på jobbet.. dagen började allmänt dålig, försov mig och missade bussen jag skulle med, fick sitta och vänta.. sedan så efter en timme ungefär kommer det in en kund som har med sig en äggklocka som inte fungerar, så ska jag hitta en annan åt henne, men jag hittar inte den fula lilla saken hon hade med sig, så jag ber henne komma med mig och visa vad hon hittat den. Redan då ser jag att hon inte rikigt hänger med på vad jag säger. Men hon går så långsamt det bara går att gå efter mig, och sedan säger jag något väldigt långsamt för att hon ska fatta.. men det gör hon inte utan skäller på mig och säger att hon inte förstår vad jag säger och att jag måste lära mig norska och att jag inte jobba i en norsk butik utan att kunna prata språket.. sedan vänder hon på sin fula klack och går. Sedan när jag kommer fram till kassan står hon där och pratar med Sandra som sitter i kassan och säger att de inte kan anställa svenskar som inte kan prata och att jag inte går att förstå...
Jag har nog inte känt mig så... typ förnedrad på hela tiden vi har varit här...
Det var min godnattsaga.
Godnatt


:)



1

... 6 billion people in world, 6 billion souls,
but sometimes all you need is one...



NYCKELN TILL FRIHET

Hejhopp.
Nu är det filmdags.. "Nyckeln till frihet". Jag har nog aldrig hört ett tråkigare filmnamn, MEN om den är så himla fängslande och underbar som Sophia säger så är den värd en chans!

Överträffade mina förväntningar..

Den blev tomatsoppan. Den blev godare än jag trodde, det erkänner jag. MEN inte direkt god..
Men blev lite mättare iallafall!
Nu ska jag in i dushen och sedan blir det bussen klockan 15.26!
Men fick bli  en djup tallrik istället för att dricka det hade inte gått.. och jaa jag är medveten om vad det ser ut som.
Tur att vi hade baugetter hemma, gjorde det hela liiite bättre.


Ha det fint! =)

RÄTT I KOPPEN

Jaha.. då var det dags för det tillfället på dagen som jag inte har velat vara med om sen vi köpte detta hemma i Sverige i slutet på oktober förra året.
Frågan är bara vilken jag ska festa till det med?
Den ena är säkert bara äckligare än den andra.. ÅHH..

God morgon!

Har legat vaken ett tag och kollar runt lite på internet. Just nu kollar jag på denna videon och tycker att Isabealla har helt rätt i det hon säger haha.
Det är verkligen så!


:)

Dags att förflytta mig från soffan till sängen och sova lite!

hehe jag gillar pyraimider
och trappsteg..
dock gör det lite ont i mitt hjärta varje gång mitt mönster förstörs
Snart det är det påååsk
Och ser inte lika fint ut på bilden som det faktiskt är :(
Moget.. heheh.
Sweet dreams!

älskling! <3

nu har jag precis pratat lite med min fina katt... MISS YOU!

Godkväll!

Idag har varit en mycket bra dag. Mycket bra!
Så har gott omkring och lett hela dagen! Hoppas bara det blir som jag hoppas på!!!
Roligt att det känns bra för en gångs skull!
Nu har vi precis kollat BB. Sköööj program!

Någon favorit?

TORSDAG 3/3/11

Nyss vaknat. Så skönt att sova ute aningen.
Dushade igårkväll så inget jag behöver göra nu, ännu bättre, kan ligga här ännu längre hehe.
Ha en bra dag!!!
Bild som togs för typ ett år sedan :) Jag och Sofies hund Nova!

The little things hurt so much...

Dags för att sova snart då ja. Imorgon är det jobba mellan 12-20!
God natt, sweet drems


 you're not, where I want you to be 

What?

Gossip girl blir ju bara sjukare och sjukare haha.. Blair och Dan?

AWSOME

Vi fick lägenheten! V FICK DEN!!
detta området är centrum... :) och där den röda pricken pekar ligger lägenheten!
en närbild på vårat blivade tak!!
Byggnaden som ligger mittemot var ju vi och kolla på en annan lägenhet, men takterassen, KANSKE vi skulle kunna låna den någon gång... hehe.
THIS IS GOOODIE

RUBRIK

Tillbaka i sängen. Vet inte och kommer inte rikigt ihåg när jag somnade igår, men helt plötsligt ringer klockan.
Idag på jobbet har satt jag först lite i kassan och sedan har jag hållt på att fixa med lite påsksaker, skoj! 
Nu ska jag kolla senaste avsnittet av GG! Woooho.
Klockan kvart i nio när jag var på väg till jobbet idag var det sol och det gav mig lite hopp om att våren var på väg.
Några timmar senare ser det ut såhär igen... skoj.

..

Lägenheten var jättefin och mysig. Dvs, awsome. Vi får svar senast fredag om vi får den eller inte..

Nu har jag precis made and eaten som wook!
Gottgottgott.

Wish me luck!

OMG vilket drama på jobbet. Att de orkar, ATT DE ORKAR!
Det är så sjukt löjligt och det är likosm vuxna människor som beter sig som små skitungar...
Heja Norge.
Nu ligger jag i sängen och håller på att sätta igång 90210, fast egentigen måste jag dusha, Sophia slutar klockan sex, dvs om tre minuter och när hon kommer hem ska vi åka igen och kolla lägenhet.
Håller tummarna för att den är awsome!
Jag har "storhandlat" mat inför denna månad. 198 kronor tror jag det gick på. OCH det ska gå. Jag har inhandlat nudlar, champinjoer, annanas, thaisås.. jaa det var väl typ det ja.
Kommer inte kunna spara så mycket som vi ska om jag inte håller mig till detta nu.
PEPPA PEPPA PEPPA.. haha.
Och JA, jag vet nudlar är inte sunt. Men det är inte direkt för att jag tror att det är sunt jag har köpt det.
Detta tänkte jag skulle räcka i en månad. Hahaha..
Det är två till nudlelpackar med fem i varje :P
Men ska köpa lök imorgon på REMA! Så blir det komplett. Men den kostar bara nio kronor för en hel packe så det har jag råd med.. haha.

Cha-Ching!

... men jag har fått lite över 3000 kronor insatt som "LÖN"  på det svenska kontot. Viart kommer dom ifrån? . Helfestigt! Trevlig överraskning!

Cha-Ching



RSS 2.0