:D


18 år :d<3

grattis bästa<3

sophia fyller 18 år idag :d  ÄNLTLIGEN ÄR DAGEN HÄR :D
faan nu jävlvar :D <3

blev iaf jobb mellan åtta och fyra, sedan in till staden, träffa sophia och käka. mycket trevligt även fast det inte var jättelänge vi hann ses, för vi ses inte så mycket längre.. och jag saknar det  :)
sedan akuten, sedan hem.

igår var det myskväll med nicolle :D <3 var länge sen vi umgicks bara vi två, så detvar mycket uppskattat :)
jobbade, satt kvar där i typ två timmar, home of the woppers<3 ahahaha, neeej nu ska vi inte överdriva, meeeen vi gillar det stället :)
samtalsämmnerna ska vi ju inte tala om :) sedan eurostop, espressohouse och sedan lite i stan :)
sov sedan hos min fina sebbe :)<3 sjukt hut mycket man kan gilla någon..

idag är det en månad som jag och sebbe har vartit tillsammsn :D <3
och nu sitter jag hemma.. känns osm det var en evighet sen jag verkligen "var" hemma.
så lite skönt är väl det..
jobb är det iaf hela tiden..
åtta till fyra varje dag föruom en denna veckan. man blir ju utsliten som fan. men jobb är jobb och ska man ändå jobba så är burger king där man ska vara, underbara jobbavänner :D <3

men neeeehee, nu ska jag nog sova en liten stund och sedan kanske träffa sebbe lite, man kan ju hoppas :D <3

NO LIFE



Igår blev det jobb på Burger King i halmstad.. ALLTING skulle göras iordning för idag. Och då menr jag ALLT. Jag och Nicolle började sopa utsidan... och efter en och en halv timme kom arbetsledaren ut och sa att vi hade gjort det skit dåligt.. så vi fick göra om allt igen.. fast vi gick in och någon annan fick göra det ;P Detär jobb för starka killar.. för fatta det är jobbigt.. så jävla mycket som skulle sopas med.. Sedan skulle hela resurangen storstädas elelr vadman ska säga.. så jaa.. alla bord, bordsben, stolar, köket alla skulle torkas av och göras snyggt.
Team Blå då, resurangenteamet tror jag nog ägde alla :)
Jag Nicolle Mick Hanna Martina och DARIN :)

Sedan på kvällen skulle vi prova att gör mat och sånt.. så vi fick beställa och stå i kassan och så gjorde dom maten.
Själv bestälde jag en Angus ;P haha. Men åt inte ens upp halva, den var jättegod, tro inget annat, men blir så sjuukt mätt snabbt så :P

Kom väl därifrån vid halv tio kanske. Sedan köra Nicolle till Vallås och hem till min underbara Sebastian i Oskarström :D <3 Synd bara att han måste gå upp vid sex.. Men jag sover vidare, så åkte hem vid typ kvart i elva tror jag.

Nu har jag ätit lite, sedan så ska jag jobba mellan 16:00- 02:00. Jobbat till stäng, opch de stänger 00:00.. men räkar med att det tar tid att städa :P Det ska ju öppna idag och så.. så första passet är mellan 08:00- 16:00.. och trodde det skulle öppna vid tio, men Nicolle är där och jobbar nu, och allt var tydlkigen inte klart, så det jobbar fortfarande på resturangen och har inte öppat ännu.. så det blir kanske vi som gör det?
Jag vet inte, men eftersom det inte sitter uppe någon skylt någonstans om att vi öppnar idag så tvivlar jag på att det kommer komma så många.. men jag har bett mamma och pappa komma dit och äta.. lena med ;P haha. Så tre stycekn blir det iaf ;P

Nehe nu ska jag sova en liiten stund och sedan dusha.
Pusssss

GAAAAAAAAAAH

DET GÖR MIG HELT JÄVLA GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEN
JAG SKITER I DET SNART

:'(

jaha.. det var de :(
borde inte ens bli förvånad.. :/ :'(

jobb jobb jobb




och det är fortfarade lika mycket jobb.. men det är kul! fast utslitade, trött 24/7.. men det är det värt. vi tänker på lönen i augusti mick!
denna veckan är det måndag onsdag torsdag fredag och lördag de blir jobb ¨på.
sedan nästa vecka är det FÖRHOPPNINGSVIS halmstad.. "nästa vecka" har det sags rätt länge nu :P
idag sa resturangchefen att hon ville att jag skule vara kvar i ullared och sånt.. men det kan jag nog inte, blir för långt..
jaja.. får se.

just ni har jag jävvla huvusvärk, har haft det i två dagar nu.. magen krampar också :( MEN man ska inte klaga ;P finns folk som har det värre! 

även om kanterna på köttbitarna är ilandsproblemet idag.. :) 

heehe , nähä. nu ska jag dusha vänta på att sebeb ska ringa och sedan åka till oskaström. imon blir det kanske stan med lena spppeeeena som nyss kommit hemfrån hultsfreddd! lovley :D <3 

elin bor hemma nu med ju, men hon ska nog flytta til en stuga på östra stranden ! jaghoppas det, blir mycket närmare för mig till jobbet då :D yay!

 extremt rolig info.. men har inte så mycket att skriva, för att för tillfället har jag INGET liv.  :)

OC JAG SAKNAR SOPHIA! hon jobbar alla morgornar och förmiddag/tidig dag. och jag jobbar alla eftermiddagar och kvällar ... :/ KUL. Men vi ska nog se till att det händar något! och det får vara snart!

NENE,, DUSHEN NU :)

PUSS GOD NATT!<3


<3 underbara männsika!

jobb jobb jobb

jaa.. precis som rubriken jobb jobb jobb...
hela tiden känns det som.

orkar aldrig sitta vid datan längre.. eller skriva här. finns typändå inget att skriva :P
jobbar nästan alla dagar på burger king, jobbat idag, ska jobba imonrgon, måndag tisdag ledig, jobb onsdag, kurs torsdag, jobba fredag, ledig lördag jobba söndag.. halv ett till klockan nio- tio. det tar på krafterna xD men jag ska inte klaga, det är rena bantningskuren höhö.

Idag unnade jag mig en ben & jerry's. FAN SÅÅ GOTT. sitter med den nu. helt undeeeeeerbart!
något godare har jag intesmakat på!
eller jo, skulle ju då vara sorbet kaktus citron... INGET slår den. komma hem sent på natten efter att ha festat och ta några skedar av den på morgonen och man är som nyu!

Men nu blir det inte så mycket festande, för när jag väl kan är jag så trött så jag pallar inte :P
men hoppas att det blir rix fm på tisdag i båstad! DÅ säger jag bara, DÅ.

nähä, nu ska jag äta lite mer glass, sedan lägga mig under täcket och kolla film, såg att det låg en hel säsong av sex and the city på elins säng..... dom ska in i min dvd!

puss god natt!
<3


sebbe<3

RSS 2.0