det var en skämt innan...

bilden på tjejen med det korta håret alltså.. :)
Det är inte så kort :P

Eller jo, kort, men inte så kort.
Haha om man skulle ta och bli brunett nu också? bara för att?
Nej.. eller jo? Hmmm... tåls att fundera på!

Nu har jag varit hos Sofie för en trevlig pratstund! Tack för att DU finns! :)<3
Just nu för tillfället så funderar jag STARK på att börja plugga till fitnessprovet tills imon. Jaa.. det får jag nog göra.










































"ett sunt hår är ett glatt hår"! för att citera sopia! :D
bild som sofie tog ikväll. den andra bilden ser håret ALLDLES för kort ut,
det är nedsläppt.. så den lägger jag inte upp hehe,


HAHAHAHAHAHAHA



före



efter


det är klockrent!
max och jag i lördags!

my hair is gone

Och jag ser NÄSTAN ut som en pojke.. eller hm.. kanske inte. Men jaa...
Det stripiga är borta iaf.. halva håret med. MEN det växer ju ut, right?

"Detta är ju kul ju.."
"Neej Anna, det behövs lite till"
"Vänta anna, lite mer"

Hm...?
Nej, Elin är inte direkt utbildad frisör.
Vi satt på golvet med en handduk och en vanlig matsax typ..
HAHA. Kvalite kaallas det!


GRÄSÅS FRISÖR

Hemkommen från farmor nu :) Trevliggt med lite tårta!
Nu ska Elin klippa mig höhöhöhö.

Sist hon gjorde det var jag typ fyra år och elin sex år.. och då klippte hon bort allt på ena sidan och sparade allt hår i en hink.. FÖRHOPPNINGSVIS gör hon inte samma sak. ( eller så kommer hon totalt sabba och klippa snett bara för att hon e avundsjuk på mitt fina (läs: stripiga) hår!! )

LET'S GO




något i denna stilen mohaha

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA,,

FARMOR SOM FYLLER 75 ÅR IDAG! :D
HURRA :D<3

nu ska vi åka ut till henne och fika!

pusss
(bilderna kommer när jag kommer hem! :P)


ohhh.. läskigt :O

FYFAN... knappt 2 mm från att krocka idag morse... :S TUR ATT MAMMA VAR MED.. annars hade jag nog legat på sjukan nu :P
Jag är som bekant inte SUPERUPPMÄRKSAM när jag kör. Utan tänker mest på annat.. och när vi kommer vi precis har kört av motorvägen och kör mot stan så håller de på ju på att bygga om i rondellen, och då blev det en jättelång bilkö, inte många meter innan det precis har blivit 90 istället för 70. Och det såg inte jag, att det stod en massa bilar, men mamma gjorde.. så hon skriker på mig att jag ska bromsa.. och TUR DET.
Så jag trycker på bromsen av allt jag har.. och försöker väja jätteycket och köra in i filen jämte, men hjulen har låst sig och det var jätteblött på marken så bilen bara glider och det går inte att svänga.. och då ska jag försöka väja åt andra hållet, ner mot diket ( bättre det än att köra in i bilen framför ) men det går inte heller, och precis när vi är på väg in mot bilen så börjar han köra framåt och bilen stannar.. och det var nog knappt 2 mm.. FYY FAN SÄGER JAG BARA, FY FAN. Obehaligt!!!!! Rikigt..  så kör inte i 90 om ni inte ser bilkön :P
Och tänk om inte mamma hade varit med :( Ohh.. vill inte ens tänka det :O
Jag har lovat mig själv att köra lite mer försikigt.. för också som bekant gör jag inte det.. utan tänker mest "det händer inte mig".. och det är inte första gången jag är nära på att krocka :S MEN MEN.
VI KLARA OSS IAF :p
(nu kommer mamma aldrig mera våga åka med mig,.. eller låta mig köra heller)

Hemma från skolan nu!
(kan ju lova att jag körde RIKIGT lungt hem haha)
Somnade ifrån datorn igår, la mig i sängen vid nio och somnade och pappa kom in och väckte mig klockan kvart i sju i morse..

Nu blir det mat :)
Sedan ska jag ladda upp (hahahahah) världens roligaste bilder på lite ansiktsbyten xD HÖHÖ.







då var helgen slut...

Har varit fullt upp hela helgen så någon bra uppdatering har det inte blvivit :P
Så eftersom jag väntar på att mamma ska göra klart maten så kan jag skriva lite bättre! =)

Fredags:
Jobbade mellan två och fem.. eller skulle jobbat den tiden, men blev att jag fick stanna extra för att det var så lite med folk där och mycket gäster.  Sedan gaaasa jag snabbt till flygstaden och köpte två par nya stövlar! :) Vidare till Vallås och sprang in i dushen hos Nicolle och sedan efter en halvtimme efter jag hade kommit dit var jag klar. Jag höll i fönen samridigt som Nicolle sminka mig :P Goodie!
Sedan kom Lisas pojkvän och hämtade oss.. och körde oss till högskolan där festen höll hus. Inte inne i högskolan.. utan i en lokal i det området typ :P
Där var det inte jättemycket folk, men det var trevligt ändå :) Mycket god mat, superfin tårta och mycket dricka :)

Men som jag såg att jag hade skrivit så åkte jag hem rätt tidigt.. min mobil laddades ur hehe så ringde till mamma och bad henne kolla bussen så sa jag att mobilen var död och då sa hon att hon kommer in och hämta mig. Och då tänkte ju jag ta bussen in till norra station sa jag till henne så bad henne komma dit. Men när jag kommer  till hållplastsen går den inte försen 50 min.. så går in till stan... (y) HAHA. där kan jag lungt lova att jag fokoserade inte på något annat än att bara gå rakt. (gratis dricka = INTE BRA) Men fram kom jag, men då var hon inte där, hade nog tagit för lång tid på mig..(tog följe med en kille som hoppade på kryckor och då tar det ju lite längre tid) så letade upp en nattvandrare så jag fick låna mobilen.. och då kom hon dit på två sek :) Skönt att för en gångs skulle inte komma hem fyra halv fem.. ?

Lördag:
Jobbade mellan 12-15. Sedan stresssa hem som satan för att hinna byta om och dusha eftersom vi skulle vara på kalsaet vid fem.. men jag skulle hämta lena också på BUSFABRIEKN så vi var inte hemma försen klockan kvart över fyra typ. Och ingen vet vad vi ska ha på oss och båda ska dusha, fixa håret smink m.m.. så det tog ju lite tid. HÖHÖ, men slutade med att vi hade på oss likadana tröjor och leggings fast i olika färger ;P haha.

Det var ju som sagt kul att träffa alla kusiner och släknintgar!! :) Dom som man inte träffar mer än några få gånger om året.. Vi var i alla fall där till klockan nio typ, sedan skulle jag köra Lena och Julia in till stan och Sophia åkte med, även Simon, (som fyllt 20, grattis! :D) åkte med in. Hon som sällskap och Simon skulle ut. Jag klörde iaf Lena och Julia till en fest, sedan hämta Josse och Emelie och körde dom till samma fest :P Sedan underhöll jag och Sophia oss ett tag.. Vi tänkte dra in på the corner och dansa lite,e men det kostade så vi kom fram till att det inte var värt det :P

Så vi körde hem :P
Idag har jag jobbat mellan elva och sex typ.. :)
Gått bra.
Nu är maten färdig!! TACCCOS.  
PUSS


trött

Är hemma nu trött soooom faaaaaan :( TROR SNART ÖGONNEN RAMLAR UT.
Kalaset var trevligt! Sedan taxi i stan typ..

god natt

SUPERSRESSSSSAD

Festen igår var trevlig men åkte hem astidigt.. idag har jag jobbat, stressitg! Nu kom jag precis hem, ska springa in i dushen och sedan fixa mig för att åka ut till kalaset jag ska på!  Farmor som fyller 75 och hela släkten från olika delar av landet är samlad!


SKOLAN

Och har rast till klockan tjugo i elva :/ MEN det är varmt och gott i datasalen så det är skönt slipper man frysa ihjäl :P
Har precis haft rättskunskap -.- Haft genomgång om lån... (y) Jag skulle kunna somna, jag HATAR när läraren pratar :( HATAR.



DET ÄR FREDAG!

Kvällen spenderades hos Sofie och Johan :) KLADDKAKA OCH KAFFE OCH SNACK :) Thank you!<3
´Jag tänkte inte köra bil imon, för det passar för en gångs skull med bussen, så jag skulle åka moppebil med Sofie imon, så säger jag det när jag kommer hem till mamma.. men då säger ju hon "Men anna du skulle ju jobba imon" och det vill jag tacka dig för!
Annars hade jag aldrig dykt upp på jobbet imon :P
Så får bli att jag kör själv imon så Sofie åker med mig. Jobba mellan två och fem. Och sedan hem till Nicolle tror jag planen blir :P På kvällen har Adra hyrt lokal för hon fyllde 18 i måndags så då blir det PARTAJ :D

Nu har jag pratat med Johan på skype i nästan två timmar :D SÅ nu ska jag lägga mig :P Jag och Denise kom ju fram till att vi skulle inte lägga oss en sekund senare än klockan nio.. men det... JA funkade tydligen inte :P

GOD NATT!!!


MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS


When things get hard to take

ÅH VAD GOTT! Precis vakntat!! Har sovit sedan klockan ett! Är fortfarande trött.. men snart blir jag nog pigg!
Har drömt asmuycket olika saker :S Det har rreligionsarbete har nog satt sig i minnet på mig! Har typ drömt att jag har gått runt till olika församlingar och pratat med varje för att se vilken jag ska gå med i?
LÅTER INTE DIREKT SOM MIG???

Sedan vet jag att vi var undervattet? Jag och Sophia Mick och någon mer skulle göra en lång resa och vi var likosm under första vattenytan, men ändå kunde vi andas? Och längre ner så kom likosm den riktiga ytan och mellan där så bodde det folk i kanterna.. HM.. ja?

Nu är jag ensam hemma. Elin har precis kört för att hämta Lena som är på jobbet. Pappa är på väg hem från Polen.. jag ska hämta han senare och mamma vet jag inte vart hon är :P

Om ett tag blir det nog lite kaffe och kladdkaka hos Sofie kanske? :)
Men först NUDLAR!!!!


Sophia har lämnat mig

.. hon har tagit sprutan. Jag kommer snart vara ensam kvar på jorden om några år.. alla kommer ta den.. och alla kommer säkert dö av den :P Nej skoja babe.

Sjukt trött idag! Vi somnade rätt sent igår, och det blev ju som sagt inte mycket sömn, men det var det värt! :D En mycket trevligt kväll/natt iaf!
Första lektionen hade Amanda och Jennie och den var om plastikoperation. Kul! :) Tänk om det hade varit gratis.. så mycket man hade ändrat på då :P?

Sedan så var det ju redovisning! Och den gick bra! :) Roger tyckte det var i toppklass.. Fast det jag sa var inte så bra haha, kom bort mig lite när jag skulle måla på tavlan samtidigt :S Men jaa.. ett IG får jag inte i den kursen iaf :D

Så sjukt skönt, muntliga/skriftliga nationella är färligt, etiklektionen man skulle ha själv, religionsredovisningen, sjukvårdsredovisningen. Allt är färligt! :D Nu har jag bara en del lite midre uppgifter jag ligger efter i.. och jag ska försöka göra klart dem!

Men nu ska jag ner och äta en fralla jag köpte på Ica i Vallås.. haha. Ska se vad vi har för gott att lägga på. Även fast man kan äta den med bara YTTERSTPYTTEPYTTE lite smör på.. så hade det varit gott att lägga något mer på, så blir jag lite mätt kanske?

Tåls att fundera på :P

FEL

Skola om fem timmar menar jag..

Skola om åtta timmar

Kom nyss hem igen från en liten impulstripp till Statiol....... HEHE. Och vad köpte vi?? JUCIE! Haha, blev en dyr tripp -.- Josse kollade på lönelappen jag fick idag.. och 40 000 kr har jag fått allt som allt från BK.. inte mycket för allt slit kanske, men lite pengar är det. OCH VA FAN HAR ALLT GÅTT TILL :O Jag fattar inte.. Det är sjukt. Det är endå 5 måndar som jag har gjort av med allt.. och har inte en krona kvar :/ Jag måste LÄRA MIG SPARA PENGAR :O
Ärligt!!!!
Jag blir ledsen när jag tänker på det ..

Men iaf!!
Jag sitter i sängen nu och Josse tvättar håret och nu ska vi sova typ. Eller snart.. jag ska bara skriva klart det jag ska säga imon :S
DÖD ÅT SKOLAN IAF!!!!



smart anna

FILMEN VAR KANONBRAAA! :D haaha watch it!!!

Men jag har fortfarande inte börjat plugga
-.- eller jaa.. skriva redovisnigen tills imon då. Och klockan är halv två. Är det bättre att vara vaken tills man egentligen ska gå upp? Blir man inte lika trött då imon då kanske? Eller? Hm..

Hör massa bra musk från källaren där de andra tre sitter,.. och hur partysugen blir man inte? :D GALET, men det blir festa på fredag :D yay!!!!! Emma tog min tid på lördag, så blir en helt ledig dag. Som antaligen kommer bestå av baksmälla och sedan 75 årskalas. Och sedan kanske en liten utgång på kvällen?? Ja det tror jag!!!

Jag sitter uppe i köket med min data. Finns ingen täckinig där nere med det mobila.. och Josse och Jonte kollar på Paradise Hotel på hennes data -.- HÖHÖ.

Men nej nu måste jag börja skriva... lite iaf!! Frågan är ju då vad som är skillanden mellan Jehovas och den Svenska kyrkan? Det finns visseligen mycket om det kanske, men får inte fram något när man söker på det på Internet,, ;/ Eller jo.. lite, men bara de uppenbara sakerna likosm.. typ att de inte firar jul och sån skit (JÄRNTVÄTTADE IDIOTER, .. men jag dömmer ingen).

HM JJAA..
NU SKA JAG DYKA NER I JEHOVABÖCKERNA -.-

:O VADÅ GOTT??



muuuuuums!!! =)))

nu ska vi kolla på baksmällan med jonte och olle :)

@ josse!

Nu har jag och Josse nästan precis kommit in efter en liten roadtripp som började på BK, sedan kattegattskolan, körde Emma till högskolan och sedan WILLYS och handlade massa gott och nyttigheter! :D Rostbiff, grönsaker, dipp, och lite LITE godis :P så nu har vi fixat mackor med rostbiff, hackat alla grönsaker och fixat vitöksdipp och tecodipp och ska kolla film/tv :)
EN VÄLBEHÖVLIGT KVÄLL MED VÄRLDENS BÄSTA JOSSE =))

Nu ska vi ut och gå med lilla Lisa! ( THE DOG )



JOSSE BABE


INNAN JAG ÅKER!!!

Kollar på tv4 nyheterna.. och det är ju lite aktuellt nu om hur grisarna behandlas på slakteriet... OCH JAG LOVAR.J JAG SKULLE KUNNA DÖDA (!!!!) SLAKTARNA SOM GÖR SÅHÄR. DJURPLÅGERI ÄR NÅGOT AV DET VÄRSTA SOM FINNS, OCH DET BORDEEE FAN DÖMMAS MED LIVSTID!!! DÖD ÅT DOM ÄCKLIGA MÖRDARNA :(


VAR TUVNGEN!!!!!!!!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNA

Blev livrädd när lena skrek precis :P Trode jag hade försovit mig eller något och att jag skulle till skolan.. Men så  var det telefon.. och klockan är fem.. hehehe.
Och som det står på min msn så pluggar jag inte, JAG SOVER.

Men det var iallafall Josse som ringde, jag ska dit sen och sova där :) Så blir en liten pluggkväll kan man väl säga? Trevligt!
Idag hade vi ingen redovisningen om Jehova btw, stackars Roger hade slagit ut en del av tanden så han var tvugen att gå till tandläkaren :P Så vi fick träna lite inför imon, och vi kollade på powepointen och finslipade på alla snygga effekter höhö.


På etiken hade Elin Madde och Evelina en kanonlektion om homosexuallitet. Den slutade med en vild debatt höhö. Vi på ena sidan skulle spela emot och debbattera mot den andra som så självklart var för. Och det var kanonkul! Heheeee. Men Josse knäckte mig! "Anna när du blir tillsammans med någon ser du bara en stor snopp"... HAHA, Det var kul, men  hade inget svar hahaa..

Den muntlinga gick väldigt bra i alla fall! Vi var sex stycken som hade det idag och för alla gick det jättebra! Känns så otroligt skönt att jag inte har kvar den längre, att den är strycken från "listan". och jag böjrade inte gråga. Woho!

På sjukvården så skulle vi skriva ner vart vi ville göra på Sjukhuset eller vart vi ville va. Men jag vet inte :O Allting låter rätt intressant... men undantag från Infektion och kirurg på nedre gastro (NEDRE TARMAMRAS PROBLEM :O)
Så jag vet inte, gud vad jobbigt.

Men nähä, ett sånt här tråkigt inlägg som inte är intressant någonstas men TREVLIGT ATT SRKIVA LITE JU!
Nu ska jag ner och göra lite mat för mamma och pappa är inte hemma så då blir det kocken Anna som fixar!


ÄR JAG SJUK HELLER?

Neej.. jag kan faktiskt också gå upp tidigt!
Haha men datorn brukar jag inte sätta igång, men internetets täckning igår slutade funka.. så är tvugen att fixa lite mer om Jehova nu. Skittrött :O
Haha. Men ha en bra dag!
PUSSS

MED SS!

De vill säga, med Sophia och Sofie!!! Hemma hos Sofie är vi :) Kom nästan precis hit. Har skrivit klart talet nu så som jag ska ha det. Och jag har plågat båda SS att lyssna på mig och ta tid på mig.

-"Är det bra???"
-Ja Anna det är jättebra!"
-Men säg inte bara att det är bra om det inte är det, vad var bra... vad var inte bra?"
- AAAHHHHH

Så har det låtit ex antal gånger...
Hehe men tack sötisar!
Nu får det blir som det är! Orkar inte tänka på det mer, bara att göra det (även om jag HATAR att redovisa.. speciellt själv :S)

Nu har jag fixat allting som ska på powerpointen och skickat det till Madde, nu ska jag bara skriva klart frågorna .. :P Hur kul det nu kan vara.. Men jaa..

Ohh nu är det köttbullesallad (även om jag petar bort köttbullarna och majsen :P) och flädersaft! :D
Sofie har även bakat kladdkaka som står i ugnen och kaffe som väntar!

Mums! Puss på er världens bästa flickor!!<3




Det är inte bättre..

Mår ju inte direkt bättre efter denna dagen. Ont i huvudet och skittrött-
Kom till skolan klockan elva..
Lyssnade på en man frrån Jehova, idiotiskt. Idiotreligion. Dom är ju så hjärntävttade så det är nästan synd om dom..
Svenska Krisi Kyrkan, eller Mormornerna (???) verkar ju också helskumt. De var två unga killar som kom från USA som pratade, och de kunde ju knappt svenska, de fick fråga oss om ord. Den ena av dom hade varit här i fyra dagar.. bara det säger väl allt?

Frälsningsarmen var faktiskt helt okej. Eller det var likosm inte konsigt med den. Som svenska kyrkan typ? Och sedan var det Buddha. HAHA. Mannen som pratade var jättekul, och pratade på ett sätt som gjorde att det var intressant att lyssna på. Han satt längst fram på skolbänken i meditationspostition :P

Buddhareligioner (buddisterna??) verkar vara rätt soft.. lunga och "djupa" eller vad man ska säga.. Men neeej jag ska inte byta religion :))

Sedan hade vi tydligen filosofi efter det. JAAA!! Hm, eller inte!
Men nej nu ska jag fixa två saker!

Har natinella muntliga imon i svenska B. Ska finslipa det tal/föredraget lite..
Har redovisning om JEHOVAs vittnen imon. Måste skriva det jag ska ha på powerpointen till Madde ikväll! :)

Men nu ska jag gå ner för det luktar mat, taccogratäng, gott!
Väntar även på att Sophia ska komma hit :D :D <3
Hon ska lyssna på talet jag ska hålla :) Har även messat Sofie så får se om hon också har lust att komma hit!





(tack så mycket s, du är braa!<3)



DÅLIGT PÅ MÅNGA SÄTT OCH VIS :(

Jag försöker alltid vara positiv och tänka likadant... men det är inte allt så himla lätt :(
Hur kul är det??? Jävla idiot!!!

Dålig dag igår, ALLDELES FÖR LÅNG :(



Idag har jag försovit mig :( Skulle varit på skolan vid nio för har religionsdag.. Men när Nicólle ringer mig tjugo i nio sover jag. :( Och är fortfarade skittrött :( Men ska snabba mig in nu, mer frånvaro så får jag inget csn-bidrag.

 

Ha en kanondag....!

 


NU ÄR DET MÅNDAG FÖR KLOCKAN ÄR EFTER TOLV

Sov lite innan! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖNNNT SÅ NI ANAR INTE!!!
Sedan in till the big citys huvudstad Vallås och träffa Nicolle och Nanna :)<3
Nu är jag hemma igen och försöker tagga till dushen! Sedan blir det lite välbehvlig sömn eftersom imon kommer det bli en LÅNG dag.
Börjar tio över åtta, slutar tjugo i fyra. Börja jobba klockan fem till stägning :S
Men jag vet redan nu är det är bra folk jag jobbar med imonkväll så det är absolut lungt egetnligen, Dencho och Mico =)) Men jag kommer bara vara så jävla trött =/  MEN VI TÄNKER PÅ LÖNEN I DECEMBER ANNA!!!!!!!

Imon har vi redovisning i både sjukvården och etik. Haha sjukvården borde fan spelas in?? Vi ska göra en uppspelning på en katastof.. vi ska ha när två bilar krockar. Och ska spela upp den som en teater. Och allt som allt är är vi väl sju stycken tror jag, och med alla olika personer hade vi behövt 15 pers typ :P Men detta löser vi nog..

TAGGAD NOG TILL DUSHEN NUUUU!!!!
GOD NATT GOTT FOLK



bara för att han är snyggast!!!





HHAHAHAHAHAHA. ELIN GICK PRECIS NED MED ARGA STEG FÖR ANDRA GÅNGEN SEN JAG KOM HEM OCH BAD PAPPA OCH MAMMA SLUTA SNARKA .. Xd haha. TUR MAN INTE HAR RUMMET OVANFÖR!! Jag har nämlingen ingenting.. :P Eller så har jag bara sämre hörsel.. 

GOD NATT


OVER AND OUT (hahahahahahha sp<3)


Sjukligt trött!

Guud.. höll på att somna hela vägen hem från jobbet i bilen :S INTE BRA NÄR MAN KÖR! Är så galet trött så ska sova lite nu.
Igår var som sagt kanonkul kväll :) Tur att vi tagga till där Sophia ;)
Men dom där vakterna asså... wtf? Jag är jättelik mig själv på den bilden.. och när han sa det fösta gången att det är inte jag kände jag hur det kokade i mig.. men jag tänkte till lite innan jag sa något.. annasr hade jag aldrig fått komma innanför dörrararna :P

Jobbet idag var helt okej :D Väldigt lungt där, och tur det för en peak hade nog inte min kropp orkat med idag :O
Nästa helg ser btw väldigt mörk ut för mig.. Jobbar 11-19 på lördag och 11-17 på söndag.
Det är konsigt för jag tycker det är jättelänge att jobba mer än typ 5 timamr nu. Men i sommras jobbade man antligen 8-16 eller 16-  stägning, vilket innebar 2-3. Och då blev man trött när man hade jobbat 10 timmar..

Men aja SWEET DREAMS :)

SOPHIA ÄR BÄST

YAAAAAAAAAAAAY

Har haft en kalaskul kväll med världens bästa Sophia Mick och JOnte!! :D
Men vakterna kan ju dra åt helvete...... höll inmte på att att kommma in på the corner, och varför????
FÖR DE TRODDE INTE DET VAR JAG PÅ MITT EGET KÖRKORT.
FUCK OFFF till domm!!!

Nu ska jag sova, imon är det jobbb..
KYSS GOD NATTT


KROGEN IKVÄLL =)))






YAAAAY :d
det blir utgång med bästa sophia och mick! =)))
josse kommer jag nog stöta på inne på dansgolvet, OM VAKTERNA ÄR SNÄLLARE DENNA VECKAN :)


hej

Fantasifull rubrik..
Jag sitter här i bara handduk ska snart klä på mig lite och gå ner och fixa ihop lite käk :)
Försov mig lite idag.. så kom en kvart försent till jobbet -.- Men det var lungt. Tråkigt bara att det är något där som sänker mig aningen :(

Ikväll vet jag inte rikigt vad som ska ske. Sophia ringer mig nog snart tror jag... så får vi se då. Antligen blir det en utgång (LUGN sådan eftersom det här börjar bli pinsamt! Tre hjärtan, B&B, The Corner, Sophia vi får skärpa oss!!!) eller så kör vi en myskvälll!

Haha nu när jag kom hem har Elin städat mitt rum!  =) Haha visste väl om jag väntar tillräckligt länge så slipper man göra det själv :P Höhö. Men nu vill hon slänga alla mina saker :O Jag menar .. visst.. en del saker kan jag gå med på, men långt ifrån allt hon vill slänga :P Men det är fint här nu iaf, och hittat min fjärkontroll har hon gjort med :D:D BRA JOBBAT!

Prade med SOphia nu, och frågan är bara hur vi tar oss in till stan.. hm. Får se sen, nu håller jag på att hungra ihjäl!


Thanks for watching as I fall

Hemma igen!! Hämtade två små alkisar istan.. eller ja det var kanske att överdriva. Men så sugen man blir att gå in på alla ställen när man går igenom staaaan !! Så det blir kanske lite omplanering så förhoppnigsvis utgång imon med Sophia Mick och Jonte! =)) Om vi löser det med shusstsen (HUR STAVAR MAN DET ORDET?????) dvs. Men vi får se imon!
Nu känns det som att jag får lägga mig. Ska köra till jobbet imon runt klockan tio typ så lite sömn kanske jag borde ha. Det är skumt, för det känns inte som att jag kan somna nu ändå? Konsigt.

Just nu på 3:an går det ett program om gifta kvinnr som är otrogna.... Typ en dokumäntär... Snacka om busted när det har sänts likosm.. ?
Hm, skuuuumt? :S

Nää nu ska jag gå upp, sitter här nere..
Nu sover säkrt de flesta gott =)))
Puss godnatt/morgon!

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts



NU ÄR DET LÖRDAG FÖR KLOCKAN ÄR EFTER TOLV =))

 

Lite utan ändrade planer, Sophia kommer om ett litet tag och hämtar mig och jag ska följa med in till stan och hämta Mick och Jonte som är ute och festar loss =))
Har fortfarande inte hittat något bra på tv... kollar på kanalen E, (kollar och kollar.. den är på iaf) där de håler på att räkna de sexigaste actionsstars...  Hittitls kan jag lätt säga att Orlando Bloom och han som spelar Superman har varit absolut snyggast.. Just nu är Keira Kneithy (????), NEJ WILL SMITH KOM NU! Haaan ee heeeeeeeet =))) De är p nummer fem nu. Alltså borde Keira va nummer 6. WTF? Kan ju inte stämma, måste vara fel i ordnigen. Hur kan hon ligga högre på listan är ex Orlando?
Nummer fyra är tydligen Jessica Alba. Och det är okej, hon är faktiskt jävligt snygg =)))

Nummer tre, Vin Disel... HM. Njae. Eller jooo.. han är het förresten. Kommer ihåg att jag och Niklas alltid kollade på någon  film med han där han var hemlig agent eller något och skulle vakta ett par barn..
Undra vad den heter?? Den är bra!!

"The rock" ligger två..NEJ vill jag INTE hålla med om :S Neejnej. USH. Han är inte inte ens snygg.. hur kan han då ligga två på sexigastlistan.. Nu vill jag veta vem som vinner!!! Detta blev ju intressant. =D

 

Men åhh.. ja va kul. En tjej, en asiat eller kines,, KUL. Jag som förväntade mig en rikigt snygggging va fan :D Och nu kommer något om hur man blir en diva "etreme hollywood.  Neej de faler mig inte i smaken.

Hoppas Sophia kommer snart, för det är sjukt tråkigt att sitta uppe helt själv.. utan att ha någon att prata med.. :( Men jag kan ju ifs gå och byta om, för jag ska nog in på the CORNER. BARA FÖR ATT JAG KAN =))) Och joggingbyxor och fotbollströja ser kanske inte kanonsnyggt ut.

 

Jajjaaa. ska sluta skriva massa skit som ingen vill läsa ändå -.-

PUSSSHAAAAJ

 

 

 

 


LAM FREDAG

Klockan är elva och jag är hemma... :O det var längesen!!!
Började ju klockan sex, men stämlde in lite innan... och PANG säger det så blir det galet med folk som är hånga och vill ha mat :O SJUKT JU.
Vi är tre pers som jobbar, JA TRE STYCEKN :O Men.. jaa visst lugnar det ner sig, men det hade räckt med en till så hade det gått bra mycket bättre och det hade blviit lite mer service där.. Menmen. Inte jag som lägger schemn tyvärr ;)

Imon blir det jobba vid elva.. till klockan två, jaaveeest, det är supernödvändigt! :)
Imon är även Josse och Malin back in buisness på BK :D

Nu måste jag fixa lite käk här.. frågan är bara vad. Hur mycket orkar man göra liksom ?? Alla har gått och lagt sig med.. så tyst måste jag vara! Lite skumt när man kommer hem halv elva typ och alla sover, eller pappa satt uppe med han har lagt sig nu :S
Viseligen får man välja kanal på TVEN :D SOM DET FÖR ÖVRIGT INTE GÅR ETT ENDA BRA PROGRAM. OCH JAGHAR ÄNDÅ KOLLAT RUNT PÅ ALLA KANALER :(

Blääääääääääää

Nu ska jag nog göra lite chailatte och kolla på scrubs till att börja med!
ÅTERKOMMER :)
KYSS

 



Yay

Jag började sex iaf :) SKÖNT! Slipper man stressa. För vaknade precis.. och är fortfarande skittrött :P
Jag undra vilka det är jag jobbar med ikväll! :) Det avgör mycket :P

Nu är jag ensam hemma, Elin åkte precis.. Men antar att Lena kommer hem snart..

En fin bild på Elin och Oscar! :)


How did it end up like this?

Såå då ligger alla bilder på facebook :) Passade på göra mat ocks,klyfpotatis och benessås..
Nu ska jag sova en timme, sedan dusha och fixa mig för att sedan åka in till stan och jobba.
Kul fredag.. javisst.. -.-




Dreams aren't what they used to be

FREDAG

Hemma från skolan nu.. är skittröt.. somnade runt halv fem idag morse :( Ont i halsen har jag med :( OJ VILEN KANONDAG.
Nu ska jag göra lite mat tänkte jag.. eller sova en stund.
Ska iallafall jobba ikväll. Jag har skrivit att det är vid sex, men kan visa sig vara klockan fem.. så ska ringa dit sen och kolla. Slutar vid tio vet jag säkert iaf :)

Kvällen blir nog till att bara ta det lungt. Ska jobba imonförmiddag också.. söndag med, så lika bra att vila ut sig :P Och dessutom är det nog inte meningen att jag och Sophia ska befinna oss ute på helgerna i Halmstad.. :O

Eller just de. Jag ska ladda upp bildrena från studentfesten på facebook nu :D Så slipper man tjat om det :p HEHE.

I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

Vad gör jag ens vaken? Kan inte somna, vill inte somna. Vill inte börja drömma alla fina drömmar och sedan vakna upp till det här. Såhär brukra det inte vara, men det är något som stör mig just nu, något jag inte kan besrkiva eller sätta fingret på. Jag är orolig... :(


Så mycket jag vill, men inte orkar ta reda på just nu...
Meningslöst är vad det är, MENINGSLÖST!

I just need someone to talk with..

Take my hand and walk with me



Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light


So take my hand and walk with me



bildreeeeeeeegn :d


förfest! jag och jennifer! :D


förfest!! snygga brudar, albana amanda jennie maggan!


förfest!! fotbollsspelare och aroibicbrudar?? :P


världens bäääästa! :d


MAGGAN JAG MADDE :D


MADDE JESSICA!


:d


snygga brudar!


:)


Någån e på gåååång!


happyfaaace =)))


^


babes!


Bussen in till staaaan!


Avslutar med denna bilden från busshållsplasten!
Tack för förfesten Evelna, kanonkuul! :D
Synd bara att cpvakter och en dum polis kom in i bilden sen -.-

BILDERNA FRÅN IDAG I MALMÖ KOMMER IN IMON!!
OCH DESSA SKA UPP PÅ ANSIKTSBOKEN IMON!! :)

MEN NU SKA JAG SOVA!

PUSS GOD NATT



Chockladmuffins på gång!!

Dom ää i ungnen och bakas nu! :D Även om jag tkr det är godare med smeten.. så tycker kanske inte pappas jobbakompisar det :) MEN MUMS IAF!




OCH SKÄPER INTE DEN HÄR JÄVLA DATAN TILL SIG SNART KOMMER JAG FÅ RYCK. DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN MSN HÄNGER SIG OM MAN SÄGER SÅ. JÄVLA SKIT DATA OCH SKITINTERNET. :@ PASSA DIG!! ANNARS KANSTAR JAG IVÄG DIG.


BILDERNA SNART BTW!

Moskeer och äcklig snorklump ^

Trippen till Malmö var inte så hemskt, vi hade rätt kul tycke jag :D Först stannade vi i någon by som är uppbyggd på ett gammalt sätt typ.. Svårt att förklara  ^ Ska lägga upp bilder sen! Sedan åkte vi en bit till och där kom vi fram till moskeen.
Där hade det varit begravning.. och när vi fattade det kändes det dumt att skratta (som vi hade gjort från det att vi kom typ tills vi såg likbilen^). Vi fick typ en liten föreläsning av en muslim och jag nickade till flera gånger... jag som har varit så pigg.. Tror nog att jag var piggast när vi kom till skolan idag, alla var slitna. Men det är inte så konsigt eftersom jag kom hem säekrt tre timmar innan alla andra (föroutom dig Sophia :P)

Sedan fick vi gå in och kolla i sjävla bönesalen.. och kolla på när de folket bad. Och s¨himla passade att en man som ber nyser och det kommer ut en stor jävla storklump som hamnar på mattan... och mitt uppe i bönen börjar vi skratta..  och sedan när en av oss tysnat så hör man hur någon annar kvävar och skakar av skratt.. och NEJ då blir det inte lättare att vara tyst för er som tror det.

Där skämdes jag lite...

Sedan blir det en liten runda i Malmö, sedan bussen hem!
Nu är jag skittrött. Men har plugg att fixa och ska även baka muffins till pappa som han ska ha med sig till jobbet imon.

Så bara att ta tag i sakerna!

.

Mmm så jävla kul, nu ska jag snart in till skolan och sedan går det bussen vid nio som hela min klass ska ta till Malmö..... FÖR ATT KOLLA PÅ MOSKER!!!!!! Hur idioiskt som heeeeeelst saken är bara den att det är ingen, INGEN som helst som kunde bry sig mindre...


Japp.
fortfarande på kanonhumör.
HA EN BRA DAG

en repris av lördagen -.-

Hoppas ni har kul på B&B allihpa..... jävla cpskitvakter och poliser.... '
EPICFAIL PÅ DENNA JÄVLA KVÄLLEN!!!! Tror varken jag eller Sophia kan vara argare eller surare......... Man köper en biljett..... får stämplel och komme rin.. så ska man tar lite frisk luft..så blit Sophia min vän inte välommmen inigen´´ för hon är för "full" (akterna hade säkert inte haft nåho att göra på helav kvällen s lite drama ska dom ju ha" så hon kommer inte in.. så sja jag hjälpa henne att komma in... men det slutar med att vakterna blir arga på mig för att jag ör arg på dom... så inte fan fr jga heller komma in,

HELVETE VAD ARGA MAN KAN BLIIIIIIIIIIIIIIII!
tHE CORNER  i lördags och nu b&b,,,,,,



CPSKIT

SVART...

Strömmen gick precis :/
Hoppas för Guds skulle att den kommre tillbaka snart fär jag ska dusha och sånt.. inte lätt att fixa sig i mörker heller :S Tur att denna datorn funkar iaf! En liten stund till klarar den sig nog :P Men funderar på att sova lite till nu när man ändå inte kan göra så mycket annat.

Inann när jag vaknade trodde jag att jag hade varit på fest och hade missat bussen till Malmö som min klass ska till imon.. det är skumt hur man kan vakna och vara HELT förvirrad..

Elin kom precis in med ett tänt ljus i mitt rum.. så lite ljusare blev det :P

JAG SOM HATAR MÖRKER BTW

TRÄNINGSVÄRK

MINA BEEEEEEEEN!

svenska nationella och studenfest!

Kom hem från skolan nu, har skrivit det svenska nationella.. Det var faktiskt svårt :O Det var inte en enda uppgift som passade  mig i smaken.. Men valde iaf att jämföra två kärleksbilder typ. Får väl se hur det går ^

Körde hem på direkten.. somnade senare än vad jag skulle skulle för pratade på skype.. så är rätt trött så jag tänte sova för att vila upp mig tills ikväll :D Ska vara hos Evelina vid åtta, så har ju i princip exakt åtta timmar innan vi behöver köra.

Sofie kom förresten in i mitt unkla rum i dag morse vid kvart i sju eller något.. :) TREVLIGT ATT BLI VÄCKT PÅ DET VISET :D

Nääääää nu ska jag somna!


skrivkramp...

Imon är det nationella skriftlig i svenska B. Wish me luck. Jag HATAR att skriva sånt, är skitdålig på det med. Det snurrar så mycket tankar som låter sjukt bra i huvudet, men få ner det i mengingar på papper är svårare.. :(
Så får de hur det går, fem timmar har man på sig.. FAN VA SKOJ.
(y)
Kommer få skrivkramp efter första sidan..
Aja ..

Nu blir det dushen sedan sova så man orkar imon!

tisdag

Sitter hos Soophia nu :) Ska snart hem och fixa käk :P

Halv ett var det ett jobbigt powerpass... och jag känner redan nu att jag INTE komer kunna röra mig imon!
Sedan var jag i stan med Nicolle och träffa Sofie.
Sedan hämta Dencho och Mico på BK och till polisen och sedan körde jag Nicolle och Mico hem till sig.  Jag och Dencho körde tillbaka till Bk eftersom han skulle jobba och jag skulle på ett Jehovasmöte vid halv sju.... -.- (SKOLARBETE!!!) Så jag satte mig där och pluggade, men fick komma ion och jobba i 40 minuter eftersom det blev mycket folk -.-

Sedan tog jag mig till Jehovaskyrkan eller va de heter och mötte upp Madde Elvira och Krisistna..
GALET INTRESSANT... MM ELLER INTE.

Så skulle jag lämna ett par skor till Sophia så jag fastbade här. Vi planerar helgerns händerlser!!! Det blir finmiddag :d hahahaha.

IMON ÄR DET STUDENTFEEEEST!!!!!! :D :D :D :D

Hahah lite gamla bilder från förra sommaren från min mobil, har lagt in alla på Sohias data ;P



EN AV VÅRA SÖTA KATTUNGAR FÖRRA SOMMAREN :D


världens bästa tjejer i kallhaga


myskväll vid kallhaga


^


sophia tattto!!!


hahaha detta vet vi hur det gick :)


jag och frida :D


cykeltur med sophia till oskaström ^


mellisa horns konsär med sophia i varberg.. HELT UNDERBART


avslutar sommarbilderna med en bild från lw konsär på brottet i halmstad ^


NU ÄR SOPHIA TRÖTT PÅ ATT JAG SITTER HÄR SÅ SKA ÅKA HEM -.-
:(
KÄRLEK TILL DIG SP


KYSS


GOD NATT

Pratar med Johan på Skype nu, trevligt :D

Men är kalastrött så ska sova nu,
Imon är det boxpass på Nautilus halv ett!

Sov gott
God natt


You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


HAHAHA

Mick är dum i huvudet och skickar cplänk till Sofie så hennes data laggar. Så tror han att jag är lika dum och accpeterar :P Men nej
lite smart :)

fan va snygga, bild från i fredags :) kikki, sara, martina, jessica och jag

 


Dutktiga Anna

Har precis skrivit klart, eller typ, det muntliga föredraget som jag ska hålla i natinolla i svenskan. Ush kommer nog bli lite jobbig att prata om, för det tar upp en del dåliga minnen.. Men det får gå bra, SKA gå bra.
Ska i alla fall skicka in det som ett PM till Inger. Orkar inte skriva OM det, utan ska skicka in hela. Spelar nog ingen roll.

Nu sitter iaf jag och Sofie framför varsin dator framför varsin tv. (haha nej samma tv, men det passade in så bra att skriva så :P) Kollar på Ullared. Egentligen.. rätt kass serie, men ändå så blir man överlycklig när man kommer på att det är måndag för då börjar ULLARED vid åtta. Överlycklig vad kanske att ta i, men glad blir man  ^
Tyckte som synd om stackars Morgan på lagret.. Men blev alldeles varm i hela hjärtat när jag läste i tidigen att efter programmets premiär att det är jättemånga som ringer till han och vill träffa han!
Så glad man blir när så ensamma männsikor blir lite uppskattade!

Nu visar dom han på bild.. och han är och shoppar inne på Gekås.. HAHA. Retard :) Men söt ändå!

Vi sitter även med varsin kladdkakabit, MUMMA :)
Nu ska jag skicka talet och sedan börja med rättskunskapen!

PEACE OUT

@sofies place

Tog med mig datorn för ska plugga :) Vi skulle wookat nudlar men i all hast glömde jag wookgrytan så det blir köttfärssås och pasta tror jag och det är kalas det med :D Håller på att ladda ner skype på denna ocså.. så den går extrem segt nu :S Men iaf nu är det nog mat ser det ut somm luktar gott iaf :D se you later aligator

någon nöss nyss i datasalen jämte mig...

kan det bli värrre?
äckelpäckel!
nys i ärmen för fan och inte rakt ut?
HÅLL MED MIG?


:S

HELT ÄRLIGT TROR INTE JAG KAN KOMMA PÅ NÅGOT MER NÖDVÄNDIGARE ÄN ATT SITTA HÄR FRÅN KLOCKAN ÅTTA FÖR EN TIMMES LEKTION.
:@

och nu är det äckelbussen hem med.

döööööö skoljävlel



DET HÖRS ATT JAG ÄR PÅ SUPERHURMÖR VAA?

CPDAG

Tog bussen idag eftersom det passade så HIIIIIIIMLA BRA. Jo visst :/ Första lektionen är läraren sjuk på, vilket betydde att alla stack hem, andra lektionen är frivillig och den behöver man inte gå på. TREDJE LEKTIONEN HAR JAG KLLOCKAN TVÅ. Mhm, KLOCKAN TVÅ. Fem över jävla två. HÅLA I TYP FEM TIMMAR?  FAN AV KUL Vaaaaaaaa.

Kul när alla andra i klassen inte är här heller.. JO VAD BLIR MAN DÅ. LONLEY

The truth hurts and a lie's worse

Nyss hemkommen från Sofie och Johan! VILKA GLÄDJEMÄNNISKOR SÄGER JAG BARA :D fan va bra dom är! :)
Det blir bussen för min del igen (busskort? hm.. jaa..) så har precis dushat så jag slipper göra det imonbitti :P Känner jag mig själv kommer jag vara trött.. Hehe :)
Så god natt gott folk och sov gott! För det ska jag :)




Running back throught the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late.





FAIL

På gårkvällen -.-
Men förfesten var kul, stan ska vi inte prata om, blir bara irriterad! In kom jag inte iaf, och nej det var inte för att jag inte hade något legg med mig för det hade jag!

Men.. Sophia som sagt, 1-1 i förstörda kvällar -.- Vi är kvitt nu.. hahahaa. Nej skojja..
Förlåt Sophia och Nicolle iaf! :) Ni är kanon!

Åkte iaf hem till Nicolle och sov där. Kvällen avslutades ju trevligt iaf! =) Somnade nog runt fem halv sex?

Vaknade vid tio över tio idag och får lite halft panik för skulle börja jobba elva så jag och Sophia kastar oss ut i bilen och tar oss till BK. Kan ju säga attt det är en jävla tur  att det har varit lungt där idag, något annat hade inte min kropp klarat av ;S  
Sophia satt med där i mer än tre timmar och väntade på att jag skulle sluta. Haha sött :) Sedan åkte vi inom MCDONALDS! (jaaa jag skrev rätt!!) och tog oss en varsin chiiiiseböööörjare och sedan rulla vi hemåt och nu sitter jag här.

Tänkte ta igen lite missad sömn nu.... :)
Sedan ikväll får jag nog plugga lite kanske, om man orkar det.. vilket inte är troligt.
Förhoppningsvis kan Sophia skicka lite bilder från helgen så kommer dom upp här snart!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA NICOLLE 18 ÅR ! :D

Fan vad underbaaaaaaaaaaaaaart!!! :d
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!

IKVÄLL BLIR DET UTGÅNG MED FÖRFEST HEMMA HYSS NIQQAN ! :D





Är kalastrött, nyss hemkommen från jobbet.... MEN VI TAGGAR TILL IGEN :)
:D


älskar dig<3


at home

det har varit kul
sophia är bäst puss på henne<3



I've been trying so hard,
Can't get you out of my mind
And if this is how it has to be
Just promise you won't forget me


äh   fuck it
palla  skiten


HELLLL Y7SG

hhahah anna gåller på att lbur fulll
nu blir de snare kma krogren!!!B för fan viu ses fär

r
t
ina är en av dem som kollar

JAG HAR EN NY FAVORIT

OCH HAN HETER EDDIE! :D
FAN VA BRA HAN ÄR ELLER!
Då vet vi vart vi ska lägga rösten ikväll :)
(det blir förövrig UTGÅNG MED BÄSTA SOPHIA :D)


FRIDAY I'M LOVE

Fredag= utgång.
Eller? Jag tror det blev det.

Ska i alla fall hem till Kikki på jobbet och kika på Idol (även om det är pointless efter som Rabih är ute) och sedan blir det nog lite dricka och en vända på stan :D Eller vad säger du Sophia? :)

Just nu har jag iaf precis ätit lite nudlar som jag har wookat. HAHA, bara nudlar och lök.

Nu ska jag krypa ner under mina två täcken och vila en stund :P

Eller nej förresten ska nog städa lite :P Ska be Lena hjälpa mig :D
Hon tog förresten sprutan idag :/


Bara en Anna kan lyckas

Så klart att jag hade skrivit ner fel dag..... DET VAR IKVÄLL JAG SKULLE JOBBA INTE IMON!
Men fattade inte det försen vid halv sju efter x antal sms.. -.-
Så körde in som en galning... och kom "bara" två timmar för sen. Så jobbade stäng var där ifrån vid halv tolv tror jag.  Eller lite efter var det nog.  Åkte inom Nicolle en liten stund med :)

Så eftersom det inte blir något jobb imon = UTGÅNG :D
Först tjejkväll hos Kikki med alla snygginar och sedan en runda på stan!
Börjar inte försen vid två på lördag så det är lungt -.-

Nu ska jag sova!
Antligen bussen eller bil imon, jag vet inte ännu :)
Har bara en lektion så passar om jag tar nio bussen härifrån. Om det går att mamma beställer den imon, går inte det blir det biiiiiiiiil =)

GOD NATT!



I wish there were something I could do to make in esier for you.
Sofie<3


.

Fast jag inte har sett dig på länge

Tänker jag på dig ibland.

Det var något som fastnat på mig

Nåt som aldrig helt försvann.



PLÖNNINGE

Sophias lektoion var mycket intressant ;) :D massa odlingar!
Nu är jag hemma hos Sofie och vi ska drcika kaffe och äta muffins!

Sedan kommer Sophia hem till mig så ska honh Sofie och Lena lyssna på mitt muntliga i nationella och säga va de tycker :)


121109

Precis vaknat nu. Nu ska jag ner och fixa frukost dusha och fixa mig för att sedan bege mig mot Plönningen :P
Bra dag Sophia och glömma mobilen på, jag som hittar så bra där :)


tja

Pratade en lååååååång stund med Sophia innan och efter många om och men, nej där salta jag lite, hon frågade mig en gång och jag sa ja, å bestämmde vi att jag skulle vara med på henes lektion imon :P Dom har tydligen tagit massa olika odlingar idag som ska "gro" tills imon så ska de se hur mycket bakterier och sånt som finns på stället. Sophia har tagit odlingar (HAHAHAHAHAHAHA) på bland annat ett dörrhandtag :P
SKA BLI SÅ SPÄNNANDE! :) Men antaligen kommer det sluta med att jag aldrig mera kommer (eller ännu mindre, drar ju ner tröjan så jag slipper ta direkt på det), röra ett handtag.

Just i skrivande stund sitter jag i min säng med två täcken över mig och en kopp med chaité jämte mig! Det enda som saknas är något gott snacks haha.

Innan pratade vi även om svinsprutan. Jag har bestämt mig för att inte ta den. Och bara för att det inte känns helt rätt, det känns bara inte bra. Det har blivit en sådan hysteri över det hela och det verkar inte som att de har hunnit se alla biverklingar ännu. Det har ju blivit framställt så snabbt? Det är ju antaligen bara jag som tänker såhär men tänk om de bara sprutar in gift i armen på alla och om några år så kommer alla verkliga biverkningar fram :O
Störningar? Zoobimer? Gå baklänges? Förvandlas sakta med säkert till en haj? Eller till en gris, svin menar jag. Eller bara något annat? Framkalla andra sjukdommar på hjärnan, nerverna? Musklerna? Kanske strular till det med cellerna och ger uphov till Cancer? Nej ush.

Visst att många har blivit insjuknande nu, nära Halmstad med. Men det är många som insjuknar när vinterkräksjukan är ute och härjar. Eller förkylning? Och den vanliga influensan? De som har dött av den tror jag inte är helt friska vanligtvis heller, nedsatt immunförsva jag vet inte, men jag tror inte att en helt frisk och kry männsiska dör om man får den. Och när man väl får den och (OM MAN :O haha) överlver så har kroppen redan bildat ett försvar mot den så den vet vad den ska göra nästa gång (om man överlver och får den en gång till :P) viruset kommer in i kroppen...
Det är bara för att regingen (ingen aning om det är dom, men de högre makterna i Sverige) som har panik för att alla är så rädda för att bli sjuka så de kastat ihop ett litet recept så att folk ska KÄNNA sig säkra..
Det känns inte bra alls med det här, tror inte på det alls.

Lena ska ta den imon, ska jag se till att hon inte gör.


Jaja. Vi får väl se vilka som överlever när de rikitiga biverklingar börjar ta fart om några år ;)
Ni eller jag! :D



Haha nu ska jag sova. Skulle bara dela med mig av mina tankar.......
Nu ska jag lägga mig så att jag orkar med alla odlingar imon ;)

Sweetdreeams!

jag har saknat ditt skratt 
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det gå
r


det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din
röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör


</3

God morgoen

Eller god natt? Man vet ju inte vad det är när man somnar på kvällen och sen vaknar. "Vart är jag? Vad är klockan? Vart ska jag? Skolan? Jobb? Försovit mig? Lite av tankarna som dyker upp när man vaknar på kvällen.


BLÅTTT



den blåa pizzan vi gjorde igår btw ;P
SER DET GOTT UT? :D

HEEEEJ BLOGGEN

Bara för att det är så svåert att komma på rubruik :P

Kom iaf preics hem från skolan nu :)
Lam dag och har inte gjort ett skit. När jag kom till skolan så gick vi på direkten och kolldae på fotbollstuernigen i Kombihallen, massvis med snyggingar :D

Hehe. Sedan svenska i en halvtimme, sedan körde jag hem Nicolle för hon mådde dåligt av sprutan :/<3

På sjukvården bestämde vi oss för att inte filma mer eftersom det har gått så snett med filmingen hela tiden och så nu ska vi bara göra en "vanlig" redovisning.

Sedan åkte jag Madde och Jessica till Kombihallen igen för att kolla på finalen sm blev mycket spännande :D

Sofie Lena och Julia åkte med mig hem och nu sitter vi, förutom Julia hemma hos mig. Och vi ska fixa mat, kyckligwook med nudlar :D
Sofie får aggera kock och jag får göra det hon säger åt mig för hon har större koll på det än jag :)
Det låter gott iaf :d

Nu är det project runway :)
Pussss


tjaljaljalja

Sitter utanför Sofies pokväns hus, och ja. Klockan är två mitt i natten (skum det där, man säger alltid "mitt i natten" när klockan är typ efter tolv men när är egetnligeh mitt i natten? ) Men vad gör man inte för sina vänner? <3<3

I wish there were something I colud do to make It eisier for you.
<3



Vi har med oss varsin bärbär data. Jag har vår bärbara, som tyvärr dog på vägen hit -.-
Så sitter på Sofies medans hon är där inne :P och det är 83& kvar av batteriet, så än är det ingen brådska Sofie :P
Jag har det rätt mysigt här, sitter och knaprar Lärkerol och lyssnar på Spotify. Har dock lampan tänd i taket, så det minskar mysfakttorn, MEN släcker jag den blir jag nog mest rädd och då försvinner all mysiget. Det tråkiga är dock att det börjar bli kallt -.- Men vill inte sätta igång bilen för vi böhöver ju inte väcka fler än nödvändigt med dessa stålkastare :P

För övigt sitter jag mitt ute i ingenstans typ, i Slöingrs skogar! Så vågar knappt titta ut genom fönsrtet.. man vet ju alddig :O Va fan.... jag skrämmer mig själv.
Tänk på något kul!
Men i sånna här situtaioner är det svårt att komma på något kul att tänka på, för även om jag försöker anastränga mig så kommer det ändå upp hemska bilder i huvudet på hemska skogsmänniskor ... -.- Men ska googla på roliga listor. Vi läste det innan och jag höll på att DÖ AV SKRATT! :D

Eller just de, har en vännerskiva i min data som ligger här jämte.. edn skulle jag ju kunna kolla på! :D Bara inte batteriet dör snabbare d¨å? Vad vet jag?
Just nu har jag 77& kvar`Det har alltså gott 5& på mindre än fem min? HM. INTE BRA.

Usssh det är kallt nu :( Och alldeles becksvart utanför alla fönster -.-
NU KOMMER SOFIE! YAAAY. HAHA SÅG EN MÄNNUSKA GÅ MOT BILEN.. BLEV RÄDD.. M
MEN DET ÄR BARA FINA SOFIE! :) NU åker vi hem och lägger oss!<3

GROOOSE

Om någon vill spy så kan ju personen i fråga läsa min och Sophias konversation vad det gälller hennes stackars tå. Men jag gör som henne och lämnar det osagt, TACK FÖR INFON VÄNNEN :)<3

Får för mig att också göra en "att göra lista" precis som min vän i Prällegården

- STÄDA RUMMET, ( det är akut )
- Skriva det muntliga natinoella (till den 16)
- Skriva fyra olika uppgifter i Etiken (sånt som alla andra har gjort men inte jag)
- Skriva uppgift i rättskunskapen (sånt som alla andra har gjort men inte jag)
- Göra uppgift i rättskunskapen (till den 20)
- Skriva två olika uppgifter i filosofin (en som alla andra har gjort, en som ska vara inne senast söndag)


Det är det jag kommer på för tillfället :/ YAY.
Sedan har vi mer saker, men det är detta som är mest akut om man säger så :P
Någon som vill byta liv med mig?

Inom paranters: Är det någon som vet någon som vet någon som vill köpa en rosa sony ericsson kan ju personen i fråga höra av sig till mig! höhö.

Nu siitter jag och Sofie och är lika sociala som vanligt mot varandra. Hon vid sin data och jag vid min data hemma hos mig :P
Funderar på att sätta på lite VÄNNER så båda blir lite gladare men hittade inte den fuckade fjärrkontrollen så kan bara sätta på den vanliga tven. KUL. Fast nu är det typ Scrubs tror jag, sedan är det "How I met your mother". Och det funkar ju! :)

Imon börjar båda vid tio så blir att cruisa in dååå!




@ Sofie's cribb

Vi har precis käkat BLÅ pizza! Ja ni hörde rätt ,degen var blå :P
Vi diskuterade att man äter faktiskt med ögat först.. sååå är kanske inget vi gör om igen, såg lite halväckligt, ut men smakade därimot inte annorlunda. Men lite ska man ju expenmitera!
Har även kollat upp om det heter nattUKSbord eller nattDUKSbord och jag kan meddela er som inte vet att det är det sista altenatvivet.
En liten övrig parantes bara!

Nu är Sofie nere och dushar och jag ligger i hennes säng och håller på och kissa ner mig så ska  springa ner på toaletten när jag hör att dörren öppnas :P

Idag på fitnesssen gjorde vi ett prov som var det första vi fick i ettan och jag kan glädjeligen meddela att jag måste har förbättrat mig för fick VG på det idag! Vilket jag tvivlar på att jag fick då.
Sedan var in till staden en sväng med Madde Nicolle och Adra, tillbaka till skolan fööljde Sofie med mig och var med mig på en EXTREMT ROLIG FILOSOFI lektion -.-
Efter det gjorde jag rättskunskapsprovet som jag har missat. Så var färdig i skolan vid halv sex :P

Imon börjar jag vid tio. Torsdag är jag ledig, fredag har jag en lektion som börjar tjugo i elva .
Man kan ju gilla det läget asså :D



NU ÖPPNAS DÖRREN!
Måste gå

skalla kudde

Nu ska jag lägga mig!
Skratttandes fan va härligt :D


GOD NATT

Sov morgoen imon! =)
Pussss god natt



cp

Ni vill inte ens se konversationen jag har med Sophia på msn -.-
HAHAHAHHAHHAAHH jag sitter i mitt mörka ensamma rum och dör snart av skratt xD
hahahahahaa.


yayyy :d

sååå glad man kan bli :d

.

Haha Sofie har somnat :P Förstår inte varöfr för lite då och då skrattar jag högt både till datan och Scrubs :P Men strax ska jag väcka henne för vi ska ner och göra chaitee och kolla ULLARED :D


MÅNDAG

Började vid två idag, men eftersom min kära vän Sophia har lämnat in sin bil på lagnig så körde jag henne till skolan :D Trodde jag suklle vara där vid kvart över elva, men sen blev jag osöker och min magkänsla var rätt, kvart över tolv var det. Och jag hadde precis dushat och sånt, men jag la mig i sängen igen och sov en halvtimme tioll :D Sedan åt jag nujdlar i bilen så Sophia fick köra :P
Lämnade stressade Sophia i skolan och sedan så skulle jag köra ut därifrån men fick lite smått blockout så fick ringa och fråga hur jag skulle komma ut döärifrån :P

Träffade sedan Nicolle i staden och vi gick runt lite. Hittade en fin pajettklänning som är perfelt till nyår :D Men eftersom Anna inte har några pengar för tilfället så blir det heller ingen klänning :(
Sedan var det rättskunskap sedan häma Sofie coh Elin i staden och ssedan hem.

Jag coh Sofie har gjrot pizza precis och det blev kanongott :d Min iaf ;) haha
Nu kollar vi på Scrubs och väntar på att ULLARED ska böjra :D


myyyyyysig deg :D


:P


MUMS :)


strömmen gick ju innan och jag var ju här då. Och eftersom vi inte bor så långt ifrån varandra så antog jag att strömmen hade gått hos oss också.. och klart, tre sekunder senare ringer elin "annnnnna, snälla kom hem" :)

oh the world won't understand


tjolelu




lena i bilen till mormor och morfar. hon har rustat sig för snöoväder?


deras katt . CRAAAZY



BILDER

man hinner inte vända ryggen bort i tre sek innan sophia ska hacka sig in :P

nu blir det lite bilder!












togs fler bilder men bildduppladdnigen går så galet segt så orkar inte ladda upp fler :P
tack nicolle för en kul fest! :D





GÄSTBLÖGG

HEJJJSAN BLOGGEN ; SOHIA GÄSTBLOGGAR  !!!!

Just nu ligger anna i  min säng och pillar navlen, vi gör inte så mtk. vad ska man skriva när  man gästbloggar i en av Sveriges största bloggar då ?  vet inte det får bli bilder istället ,

TJA TJA BLOGGEN I KNOW YOUUUU LÖÖÖÖWE MEEEEEEEEEEEEEE!!







Fars dag

Glömde det innnan så grattis pappa :P
Sitter hos Sophia för tillfället :D Har ju Elins bil här så mamma släppte av mig på hemvägen så ska jag köra hem den sen :P


Söndag

Jag har precis vaknat nu.. och så kommer Lena upp och säger att vi ska till mormor och morfar. Inget emot det.. men känner mig alldeles för trött och sliten för att åka dit -.-
Men bara till att hänga med. Så ska byta om och tvätta bort sminket nu haha.

När jag kommer hem blir det bilduppladdning!
Pussss

god morgon

Nyss hemkommen från staden.
Förfesten var mycket trevlig hos Evve! :) Fina tjejer!
Krogen var inte lika kul ikväll.. roligare igår :P
Men kan bero på att jag är så sataaans jävla trött.
Mamma väckte mig kvart i sju innan.. och då skulle vi hämtat dom, kvart i sju allstså. Och då hade jag inte dushat och ingenting så PANIK kan vi lungt säga och då skulla jag göra allt det som stod på min lilla lista som jag skrev ut innan -.- LYCKAT JAPP. Men har sovit sammanlagt max fyra timmar på två dygn..
Ajja, har hittat laddaren till kameran nu så bilder kommer in senare idag när jag har vaknat :)

Nu ska jag sova ut rikigt rejält!
Pusss!

(y)

Igår blev det verkligen en toppenkväll! Kul fest för Nicolle och sedan krogen! :) Kan inte sätta fingret på vad som gjorde kvällen så bra som den blev, men hurmöret var på topp och sällskapet underbart!
Nu är jag övertrött tror jag. Sophia Dencho och Sebastian sov här inatt, och vi somnade vid halv nio :P Sedan upp igen vid tio halv elva.. Så har inte sovit värst mycket.. MEN sova kan jag göra mycket imon!
Körde hem dom vid två kanske, eller något i den stilen och då blev det käk på Burger King med tankte på att Sophia och jag höll på at HUNGRA ihjäl.

På hemvägen körde jag inom Sofie och pratade lite med henne och nu är jag hemma.
Ikväll blir det fest för Evelina som fyller sina underbara 18 år imon! Så ska hem till henne vid sju tror jag. Så får väl åka härifrån vid halv då skulle man ju kunna säga.

Det jag behöver göra innan det är:
sova en liten stund
dusha
leta upp kläder till kvällen
fixa mig
hämta dricka

Klockan är snart halv fem och jag har exakt två timmar på mig!

Så vi börjar med sömnen! Tog btw en del bilder igår som jag ska ladda upp, men tar det imorgon :)

kommer bli en kanonkväll!

Nicolles fest i Valllås! :D
Sedan blir det nog staden! :)

Nu har jag sovit och vaknat, så nu är det smått panik, klockan ringer där nere  för min pasta är klar.. skippade det med att inte käka.. haha. Kommer INTE bli en kanonkväll då -.-
Så nu ska jag äta snabbt och sedan dusha sedan till Sophia och sminka mig och så och sedan hämta Maded och vidare till stan!

Ha en toppenkväll!:D<3


No time for us

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
?



Fail?

Så har vi tydligen inte MTV....

hahahahaaa

Medans jag har sovit nu så har de tringt en del folk .. :S
Jag vakande prcis och kom på att Emma ringde och har för mig att jag sa attjag skulle på övinig :O hahaa. Jag blir helt borta när jag sover och det ringer och jag svarar. Jag mumlar bara och säger osamhängdesaker xD Har för mig Sara har ringt och gett mig tider, ett tag senare ringde Dencho och gav mig en till tid.. Får nästan ringa tillbaka till dom sen och se ifall jag har fått för mig rätt tider eller om jag har bara "drömt" det hela xD
Helskumt ju :/

Nu luktar det mat i hela huset så ska ner och se vad som görs!
Lena kom precis och sa att det blir hamburgare och pommes! :D Mums!

Får se sen om jag hinner åka till Sofie en stund sen, känns som att det behövs <3
Har ju inte ens börjat att plugga ännu :O

Nu blir det käk iaf, Lena ville bara kolla på en hund
"anna om du betalar kan jag ta han om den.." Joo.. jag har kanppt pengar till att försörja mig själv......
Haha. Kan ju vidarediskuteras.

Som sagt, nu blöir det käk och nu har mtvgalan börjat också! :D
pussss


When things get hard to take

Kom hem vid två idag, rikigt skönt! Visseligen har jag inte sovit ännu som jag planerade att göra, men det ska jag snart göra. Kom hem, kollade tv lite sedan gjorde jag mat, kyckligfile pasta kall sås och good sallad! Jag skulle fotat det så fint blev det :D Lite trist dock att äta i ensamhet.. Eller Maja var ju i rummet, men hon blev så sugen tills slut och höll på att bli galen så jag fick kasta ut henne (läs: snällt lyfta ut henne och snällt släppa henne utanför och sa att "maja lilla vännnen du får snart komma in igen.. vilket hon inte har ännu).

Tills imon ska jag skriva en rätt stor uppgift i rättskunskapen :( Har totalt missat den under veckan så får tar och skriva ihop något sen. Men först sängen! Är skittrött och har svårt att hålla ögonen öppna.

Se you later


2COOL4SCHL

Sitter i skolan nu, har slutat för dagen :) Rätt lam dag.. eller soft kanske jag ska beskriva det som. Började med etik och då kollade vi på film, "Stockholmsnatt", som handlade om Paolo Roberto's vilda och farliga ungdomsliv! Grrr haha. Det är något med de farliga killarna! :D
Sedan hade vi håla.. och studentbiljetterna släpptes vid elva.. så vi satte oss där vid lite efter tio, först i kön nästan hela vår underbara klass. Så nu är jag 100 kronor fattigare, men en FIN STUDENFESTBILJETT RIKARE :D
Så kul att så många i opf ska gå :)
Sedan var det mat, men eftersom Anna går på diet som heter "hittar inte sitt jävla matkorthelvete" så blev det bara knäckebröd och vatten.
På svenskan efter maten var vi i en halvtimme kanske, vår söta och underbara lärare gick bara igenom lite inför det nationella skriftiga som äger rum den 18 november klockan 8.15-13.15 i sal 602.
Pratade lite med henne om det muntliga och det känns bättre nu, hon tyckte att det lät bra.. men jag blir så jävla nedstämd egentligen av att prata om det.. så hur kommer det gå när jag ska framföra ett tal :O Eller föredrag heter det kanske.
Nu väntar jag iaf på bussen, den går om 20 min till stan. Sedan går den 13.17 från norre port och till oskaström, och där kommer vår vanliga skolbuss kvart i två som jag ska med.
Och jag har redan dubbelkollat med Kent idag morse så jag vet att han kommer dit då ;P

OCH IMON ÄR DET FREDAG, OCH DÅ BLIR DET FEST! :D 18 årsfest för Nicolle! PÅ LÖRDAG ÄR DET 18 års FEST FÖR EVELINA! Eller middag och förfest sedan UTGÅNG! :D
(men har fortfarnde inte fixat dricka :O)

Nu ska jag läsa lite bloggar ;) haha. Sedan blir det bussen (y)
Jag lovar har jag blivit sjuk imon är det bara för att jag har suttit på den smittto och bacill bomben.. :O


Hemma från en lååååång dag!

Då var jag änltigen hemma i mitt enkla lilla rum igen :) Vi åkte in till stan efter skolan och käkade på Hello, lilla lilla cafe, vi åtta tjejer tog upp hela stället kändes det som. Sedan satte vi oss på morfars och drack chailatte :) Mycket trevligt! Sedan var det dags att åka till militärstället. Vi satte på oss en jävla massa kläder med tankte på att vi skulle stå ute ett tag, så två par leggins, joggingbyxotr, raggsockar, uggs, två linnen, en långärmad och en stor tjocktröja, mössa, vantar och vinterjacka! Japp, redo för kyla kan man lungt säga :P
Så kommer bussen och hämtar upp oss och vi där inne är redan busen full med de som ska vara med i övningen och vara "skadade" så de är sminkade med sår och blod m.m.
Först körde bussen och efter oss kom det säkert fyra polisbussar, framför oss massa brandbilar och militärforden. Kan ju lungt säga att man kände sig skyddad :D
På plastsen förklarade han vad som skulle hända och sånt.. så satte övningen igång. Personligen trodde jag att det skulle vara lite mer "action" än vad det var. De såg ut som att alla gick runt och tog det lungt typ :P Även om övningen var att en helikopter hade krachat med ett flygplan, så det var faktiskt rätt lamt :P Men rätt kul ändå att se allaihopa jobba tillsammans eller vad man ska säga. Som sagt, massa poliser, brandmän, läkare och sånt :P Sedan när vi skulle åka tilbaka, ca en och en halv timme efter vi hade kommit så saknar de en i bussen och så ligger hon kvar ute i skogen och spelar skadad :O Hon har alltså legat där i en och en halv timme, svinkallt och det regnar.. i hennes skor hade man ju inte velat gå -.- Bokstavgigen också, de var säkert jätteblöta :O

Sedan åkte vi med till området som för övrigt är skitstort :O Och så fick vi fika och de skulle utvärdera övningen. Så i ett rum fullt med massa respekterade och coola människor satt vi små tjejer och trivdes :P Eller jaa.. kallt som fan. Men kul ändå!
Sedan körde jag söta Madde och Jessica hem och vidare till Vallås och träffade Nicolle en stund :)<3
Nu är jag hemma och ska snart lägga mig. Det blir bussen för mig imon :/ Har inte pengar till bensin till både imon och fredag och känner att jag hellre kör på fredag då :P Passar bättre med buss imon..

Så gooodnight and sleep well people!


(så funkar inte denna JÄVLA mobiljävlel! går fan inte att få in bilderna, hde ju tagit några, jag blir GALEN. CPSKIT!)



Känns osm att timmen inte kan gå långsammare -.-

Sitter i skolan nu. Väntar på att Elin och Evve ska sluta sin matte, eller de har inte börjat den ännu, men väntar på att de ska börja så de kan sluta den :P Vi ska nämligen in till staden och käka på Hello, och seda blir det chailatte på Espressohouse! :) Mums jag är skithunrig så tiden kan ju såklart inte gå långsammare..

Dagen idag har  hittils varit bra! Första lektionen gjorde vi inte mycket alls, pratade bara lite om uppgiften vi har fått, dvs jag Madde Kristina och Elvira ska boka tid för intervju med en Jehovas... Och vara med på en gudstjänst.. -.- En timme av mitt liv jag aldrig kommer få tillbaka :P Sedan så hade vi betygsnack.. och Evve kom ut och fick Vg, så sa hon att det stod typ VG på alla förutom typ tre... och JAVISST. Klart det är min lilla rad det står ett G utan V:et framför (y)
Sedan hade vi etik och vi har fått en rätt kul uppgift faktiskt. Vi ska hålla i egna lektioner. Jag Elvira och Krisitna är i en grupp. Och först ville jag ha om passiv och aktiv dödshjälp, men de var inte de andra så sugna på. Jag hade tyckt det var rätt kul, för det är lätt att skapa en debatt om, som lite är målet känns det som.
Men vi har bestämt oss för att ha en lektion om självskänsla. Vilket jag tror kommer bli superbra! Jag sitter och tänker på olika övningar som man kan göra, och vad man kan säga osv. Så jag tror det kommer bli superbra! Ser fram emot detta!
Efter det var det genomgång om vår muntliga natinolla i Svenska B som för min del ska ske den 25/11 (LÖÖÖÖN :D). Rätt jobbigt, ska hålla ett föredrag i fem minuter. Funderade på att börja skriva det nu, min rubrik är "Starka band och negativt beroende". Jag säger dock inte om exakt vad jag ska skriva, men det kommer nog bli bra om jag får ner alla tankar i bra meningar eller vad man ska säga :P

Och till sjukvården där vi ska filma en film om en katasfrof. Gjorde ju det innan lovet med, men det blev överspelat, vi gjorde samma scener idag, plus lite till och vissst fan blir det överspelat med. Och vi fattar oss inte på kameran, men det måste ju vara för att det är för lite utrymme eller vad man ska säga. Men kul när vi har spelat in så mycket och scenerna blir jättebra och så finns det inte kvar :( Så nästa gång blir det med en digitalkamera. Så japp nu hamnade jag här.

Vi ska ju som sagt in och fika för sedan vid halv sex ska vi samlas utanför något militärställe.. Det ska bli superkul att vara med det ska vara massa poliser, läkare, brandmän, militärer som gör övning ju, men nått så in i helvete kallt kommer det att bli :/ Så har jag laddat upp med joggingbyxour och tjock tröja i bilen... Ush. Men ska bli intressasnt iaf.

Nu slutar dom om en timme, sjukt segt att bara sitta här.. Men jag får väl skriva lite skolarbete eller något i den stilen.. har ju några uppgifter jag ligger efter med fortfarande. På återsseeende!

Pusss!

 

Förrestne imon släpps biljetterna till studentfesten! Temat är sport och ni kan ju bara gissa vad jag ska vara! Klart de tär Beckham med backslick och tofs :D Hoppas bara man får tag i en biljett!

 


SNYGGING!


Mys!

Hos Sofie med chailatte och dipp! Mums. Sånna kvällar gör mig alltid på bättre humör :)
Nu är jag hemma och tänkte skriva klart lite skolsaker, men dem glömde jag där. Så får hämta dom imon innan skolan :P Börjar tio över åtta och slutar tjugo i tre tror jag. Men har helt okej lektiner imon! Först tror jag att det är religion och då hoppas jag innerligt att vi inte har någon redovinsngen. (som innebär att vi ska ha intervjutat någon och tagit massa bilder på en gudstjänat och sånt, vilket jag ITNE har gjort.) Sedan är det etik, där vi mest har diskutioner. Sedan svenka. Undrar vad vi ska göra på den. Hm. Antligen är det läsa i sin bok själv, eller så är det någon information. Sedan är det sjukvård och där håller vi ju på med ett filmmanus :D

Efter det blir det fika med några tjejer i klassen + Sofie? :d innan vi ska på katastrofövningen. Vet inte rikigt vad den innebär, det kan jag återkomma med i imonkväll när vi har gjort det :P Eller observerat den, vilket vi ska göra. Vi ska iaf samlas klockan tjugo i sex och åka med buss till något ställe en bit utanför Halmstad och sedan kolla på något. Hm.. jaa kallt lär det bli! Hoppas bara det inte regnar.

Nu ska jag borsta tänderna, TÄNKTE jag skriva, men det gjorde jag när jag kom hem. Så nu ska jag ta av mig kläderna och krypa ner under täcket sätta på Vänner, och somna så man är pigg tills imon för det kommer bli en LÅNG dag tror jag.

Ser förresten mycket fram till helgen! 18 års fest fredag och 18 års fest lördag! Kommer bli toppen! Hoppas bara att det löser sig med shuss och sånt.. för pappa åker imon till Tyskland och kommer hem på söndag, mamma ska tydligen iväg fredag-lördag. Elin är i Olso över helgen. Typsikt att allt ska hända samma helg... Jag och Lena får iaf klara oss själva.. =) Vilket inte blir ett problem förhoppningsvis! Mitt största problem just nu är ju som sagt shuss och drickan :O.. Ajja det löser sig. Det brukar det göra..

Ha en trevlig kväll allesammans!
PUSS


Maybe I just want to have it all
It makes a sound like thunder
It makes me feel like rain
And like a fool who will never see the truth
I keep thinking something's gonna change


behövligt

Mot Sofie för en koff kaffe/chaite!
<3


HEJ

Har alltid så svårt att komma på överskrift till varje inlägg... haha. Så får bli ett vanligt hej i brist på annat.

Körde ju som sagt in till skolan innan för att ha filosofi. Jag ser att läraren mun rör sig.. men allt jag hör är i stil med "bla bla bla bla ,, bla bla lba bla..". Det går in genom ena örat och ut genom andra.. det finns ingen kurs som jag förstår så lite som denna. Men bara till att le och se glad ut.
Nu ska jag ner och äta en klementin och sedan ska jag köra Elin till en buss :)

Har tagit kort på den fina datormusen förresten!


Sovmorgon!

Så jäkla skönt! Börjar tjugo i fyra idag.. Ringde till skolan innan och jag hade tydligen den lektionen. Filiosofi, det är den absolut tråkigaste kursen nånsin. Men jag får börja anstränga mig lite.. :)

Efter den ska jag hämta mamma och sedan är det hem.
Elin åkte vi tolv typ och precis innan hon åkte släppte hon in Maja den lilla sötnosen så hon har legat och sovit jämte mig hela morgonen!
Mamma ringde mig innan och jag sov och jag tänkte att det är väl bara någon telefonförsäljare elelr någon som skit men personen ringde, jag lovar säkert 50 singaler...........
"Hej det är mamma varför tar det så lång tid att svara".... -.-
Neeej jag fick inte alls ryck :)

Nu ska jag ner och äta frukost!
Puss ha en bra dag! :)


Sööööötnos!


I've been trying so hard can't get you out of my mind..

Nu är det snart dags för sängen!
Har precis varit nere och druckit lite chaité och ätit Ben&Jerry's.
Har inte hunnit med så mycket mer än att sova och plugga idag. Vaknade vid fyra.. så blev ingen skola för min del, känner att jag har mycket skolsaker och sömn att ta igen efter lovet, har inte haft en ledig stund till att bara ta det lugnt. Och jag menar inget dåligt, jag vill verkligen jobba. Men jaa..svårt att förklara.
Imon har jag ingen fitness, utan jag börjar tjugo i fyra. Om jag har den lektionen dvs. Ska ringa till skolan imon och se om läraren är där, annars kör jag inte in direkt.. Då blir det en skön dag hemma för mig själv här.
Och Elin också kanske.. jag vet inte.
Och jag är fruktansvärt trött.. och ändå har jag sovit i tolv timmar utan att vakna. Så nu blir det sängen för min del, känner mig allmänt depp ikväll? Jag vet varöfr, men jag vet inte hur jag ska förklara det, så lika bra att lägga sig.
Aja. God natt


And I still hold your hand in mine,
In mine when I'm asleep


BILDER

Ska förklara lite bätte om gårdagen!
Åkte hem från jobbet vid halv tre ungefär, fixade mig och hämtade Sophia. Vi körde in till stan och hämtade
Madde och Jessica och sedan vidare till EurpStop där Maggan precis hade slutat jobbet :) Jag och Sophia sprang in och köpte lite mat hungriga som vi var och sedan började färden mot Göteeborg :D Gick bra att köra DIT, men I staden blev det lite svårare.. Först missade vi första avfarten och fick köra av på nästa, och bara det försvårtade det sjukt eftersom vi inte visste hur vi skulle ta oss dit :P Men det löste vi även om det är för många filer, trafikljus, trifanter, andra bilar, spårvagnar m.m. DOCK DÅLIGT SKYLTNING, allt annat finns där, men inga skyltar :P Sedan när vi väl har tagit oss till Liseberg ser vi ett parkeringshus på höger sida.. och de tmest logiska skulle ju vara att svänga höger där. Vilket jag gjorde. MEN NEJ, påfarten till motorvägen hamnade vi då. Och dit var det sista vi ville så jag stannar och börjar backa. Men såklart kommer det bilar bakom.. och jag blinkar, men jag blinkar åt fel håll, så de fattar inte att de ska köra om heller :P Men efter ett tag gör dem ju det,, bara en buss bakom är kvar. Så då ska jag göra en usväng, men utrummet är för litet så blir att svänga så mycket det går till vänster, sedan börja backa igen för att kunna göra svängen... Hehehe. PISANTM? NEEEEEJ INTE ALLS.
Mycket skratt blev det iaf!

Sedan när vi har parkerat drar vi oss mot Liseberg där konsertern ska hålla rum :D Toaletten var prio one. Sedan köper jhag och Sophia en varsin tröja :) Sedan går vi in och tar oss inte långt ifrån längst fram. Någon Anderas (tror jag) börjar spela.. INGET VIDARE. Men sedan kommer älskade underbara Lasse in och en de underbaraste stunderna i mitt liv börjar :)

Konsär nummer fem med honom och han är fortfarande lika bra!<3












UNDERBARA MÄNNISKA!<3


Tack Sophia Madde Jessica och Maggan för en toppenkväll med underbar musik och mycket skratt!<3 :D


LW KUNG

Han är otrolig<3

Tack underbara tjejer för en toppenkul kväll!
Nu blir det sängen, lägger in bilder och skriver mer när jag vaknar nästa gång!

Du hade tid

Igår blev det en nykter utgång med Sophia Mick och Jonte. Dåligt med folk ute? Eller så ser det bara ut att vara fler när man är full? Vet ej, men det var helt okej, men lär nog inte fler nyktra utgångar förhoppnigsvis?
Skulle hämta Lena och Julia på hemvägen med.. Så vi var väl hemma runt halv fyra?

Idag kom jag till jobbet vid halv tolv, det första jag fick göra var att torka av en stor tunna med där man häller gammal olja i.. Dagen börjar ju underbart.. right.
Sedan körde jag och Lisa till Axfood för att köpa tomater och majonsäs, men där var det stängt så fick köra tillbaka..

Lisa tog över min tid från två. Så är hemma nu! Nu blir det dushen och sedan ska jag hämta Sophia så ska vi hämta Madde Jessica och Maggan i stan och så blir det GÖTEBORG DÄR ÄLSKADE BÄSTA LARS WINNERBÄCK SPELAR! Fan va bra det kommer bli! Är det någon som har helande musik så är det han.
Det behövs!

Hoppas på en gaaaalet bra kväll med finfina tjejer!<3


<3


dra åt helvete

You can rest easy tonight
Everything is going to be alright I promise
Go to sleep and dream of me tonight
Everything may not be perfect,
But at least we tried

So tonight sweet dreams and sleep tight
I've been trying so hard,
Can't get you out of my mind
And if this is how it has to be
Just promise you won't forget me
And I'll leave you with this lullaby,
Tonight

I know that this hurts you
It hurts me, too
I wish there was something I could do
To make this easier for you
Sometimes it's tough
Too soon to call it love
But I wanted to
Yeah I wanted to
But it's too late now to say
All the wonderful things that I thought of you

So tonight sweet dreams and sleep tight
I've been trying so hard,
Can't get you out of my mind
And if this is how it has to be
Just promise you won't forget me
And I'll leave you with this lullaby,
Tonight


FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!!!! ta mig härifrån


RSS 2.0