Varför Norge?

Vi bestämde oss för att flytta för att vi båda var trötta på Halmstad, vi var trötta på vårat jobb och ville pröva något annat. Varför vi valde Norge är ju såklart för pengarnas skull. Jag hade velat bo i London, men här täjnar man som sagt mer.. Men samtidigt handlar det mer om bara pengar, vi lär oss att verkligen "ta hand om oss själva". Låter konsigt, för vem kan inte det när man är 19-20 likosm? Jag bodde ensam i Halmstad också, men här är det en hel annan sak. "Hemma" var mamma och pappa bara ett telefonsamtal bort och med 30 minuter mellan oss fanns de alltid till hands när jag behövde hjälp med vad som helst. Här stöter vi på problem efter problem efter problem, men nu är det inte så enkelt att ringa pappa och be han komma hit och hjälpa, utan vi löser det själva. Vi lär oss lösa problem som uppstår själva. Skattekort- konto- mobil- hyra- dep- mat-, jaa.. allt. Så syftet när vi flyttade var ju pengar, men nu har det blivit något mer. Vi lär oss.
Turen att flytta med sin bästa kompis har nog inte alla :)
Vi vill ut och resa för pengarna! Antaligen blir det "jorden-runt-resan" alla gör. Nej men desination är inte rikigt bestämt. Men vi vill ut i världen! Pröva på nya saker, bo på andra ställen. Det finns så många plaster man vill till.. haha. Synd bara att det kostar så jävligt.

Vi har bestämt oss för skriva lappar med olika drömmar på och lägga i en burk och sedan när vi är "färdiga" här så ska vi dra en lapp och vad det står på den lappen blir det!
Det var en kompis som skrev och frågade om "vi levde livet här nu".. och svaret på det var att det gör vi inte. Men vi är här för att vi ska kunna leva livet sen.
Tack så hemskt mycket,!!!!! :D

Kommentarer
Postat av: klara

okej! låter underbart, kul idé med lapparna :) hoppas ni får en bra resa lycka till!

2011-02-24 @ 22:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0